canım valla kullanmadım ama oyle dıgerlerı gıbı kucuk degıl bayagı kullanıslı gozukuyor bence ben aldıgıma memnunum kullanıslı olacagını dusunuyorum fıyatıda gayet ıı al bence
göğüsün tamamen çıkarılabildiği emzirme sütyenleri de var sanırım.penyelerden ben de pek hoşlanmadım dışarda kıyafetlerin altından hoş durmuyo.göğüspedi uçlarının çıkmasını engelliyodu biraz ama hoş görünmüyo.dışarısı için kaplı sütyenlerden almayı düşünüyorum.aslında balenler falan süt bezleri açısından fazla önerilmiyo ama diğerleri de pek güzel durmuyo.
kızlar burun tıkanması ve burun kanaması yaşayan varmı.arada benim burnum tıkanıo ve kanıo azcık neden acaba.
kızlar ben anneme emzirme yastığıyla önlük diktiricem bi mağazada gösterdim yastığın nasıl olduğunu dikicez biz evde
bizde öyle marifetler olsa bende para vermem hiçbirine hem yapmasıda zevkli olur ama yok malesef , anneme söyledim zaten torunun için ilk önce kendine bir dikiş makinesi al die
aldım canım sağol , markafonide 31.90 dı butikbebede 34.90 dı , markofonide %10 da indirim oldu nasılsa anlamadım ilk alışveriş die sanırım , karşılaştırdım diğer ürünleride markafoni daha ucuzmuş, aldım artık hemde kalpliden başka bi tane daha varmış kız bebek için pembe lila gibi değişik onu beğendim , saol canım , ne zaman gelirki bunlar ?
kızlar ben anneme emzirme yastığıyla önlük diktiricem bi mağazada gösterdim yastığın nasıl olduğunu dikicez biz evde
cnm ben yaptırıp gönderim sana sen iste annem marifetlidir şimdide torununa yüz örtüsü yapıyo ördüğü örgüleri saymıyorum bile kızıda tam terzi söküğü zor diker kime çekmişim bilmem :)))
bu kadar hevesli olan kendi annen dimi peki kayınvaliden de yapıyor muuu ?? :)) hep kız anneleri genelde bakıyorumda benimde annem çoğu şeyini aldı mesela bize pek bişey bırakmadı o derece yani :)
:))) cnm sen benim eşya alma konuma denk gelmedin heralde evet kendi annem böyle hevesle herşeyi yapan kayınvalidem anca adetleri bilir bebeğin tüm eşyasını adan zye anane yapar demesini bilir kardeşide hamile 2 ay var aramızda ona çalışıyo o ona bi yelek örmüş herkes yandan düğmeli kullanışsız olur dedi o yüzden ona yenisni ördü bana yandan düğmeli yelek kaldı :)))bişeyini istemiyorum cnm herkes yerinde sağolsun
:))) cnm sen benim eşya alma konuma denk gelmedin heralde evet kendi annem böyle hevesle herşeyi yapan kayınvalidem anca adetleri bilir bebeğin tüm eşyasını adan zye anane yapar demesini bilir kardeşide hamile 2 ay var aramızda ona çalışıyo o ona bi yelek örmüş herkes yandan düğmeli kullanışsız olur dedi o yüzden ona yenisni ördü bana yandan düğmeli yelek kaldı :)))bişeyini istemiyorum cnm herkes yerinde sağolsun
yok denk gelmedim öyle bi konuya meral ettim benim annemde öyle hatta ben kızıyorum yeter diye sen yaptın yapıcanı yeter diyorum ama tutabilene aşk olsun kadını :)) Bu tamamen düşünce istek ve hevesle ilgili bidurum ne adet ne örfe bakar olsun yapanda sağolsun yapmayanda canım:))
benim ki bişey almayı bırak, nasılsın diye sormuyor bile.Aldıklarımıza da bakmıyor. Sanki hamile değilim,yok öyle bir durum :))
koca göbeğimi de görmezden geliyo yani..görümcem yeni doğum yaptı,Bütün aile de onun üzerine düşüyor,ben de salak gibi herşeyine koşturdum.
bana hiç soran yok ama sen nasılsın diye. :)) beklemiyorum ben de artık bişey zaten alıştım.
canım annem ilgileniyor işte,neyseki ablam da var.. onlar yeter bana..Diğerlerini de Allah ıslah etsin ne diyim
benim ki bişey almayı bırak, nasılsın diye sormuyor bile.Aldıklarımıza da bakmıyor. Sanki hamile değilim,yok öyle bir durum :))
koca göbeğimi de görmezden geliyo yani..görümcem yeni doğum yaptı,Bütün aile de onun üzerine düşüyor,ben de salak gibi herşeyine koşturdum.
bana hiç soran yok ama sen nasılsın diye. :)) beklemiyorum ben de artık bişey zaten alıştım.
canım annem ilgileniyor işte,neyseki ablam da var.. onlar yeter bana..Diğerlerini de Allah ıslah etsin ne diyim
tabikide cnm kendisi bilir ister yapar ister yapmaz kendi değerlerini gösteriyorlar adet felanda yok kendi uydurması en yakın tanıdığımız kızıda hamile gelinide birine ne aldıysa diğerinede aynısını aldı birine araba aldı diğerine beşik hiç ayrım yapmadı yani gözüyle görüyo yani neymiş adetmişşş
yok benim kayınvalidem arar sorar bişey olsa apar topar gelir ki rahatsız kalça çıkığı var onlara gittiğimde bi iş yaptırmaz koku beni tutar yiyemem diye yemeği o yapar ben kurarım masayı toplarım o kadar ki şimdi görümcem geldi okulu bitti o işi bile bana bırakmıyllar gittiğimde hakkını yemiym şimdi kimsenin :))
bizimde evladımız olucak ben hiç bişeyini eksik etmicem çocuğumun tıpkı annem gibi daha o günlere var ama bu zamanda zor hayat pahalı herşeyine destek olucam yavrumunn şusuda olsaydı diye düşündürmücem Rabbim nasip eder o günleri görürsem bebek çok farklı insan en ufak eksiki olsun istemiyo ve herşeyin iyisini istiyo bebeği için.. Öncelikle sağlığı tabiki öyle yada böyle büyücek Allah imkanverdikçe bebeğimiz için herşeye varız babası ve ben :))
valla ben de aldım ama gerçekten uçları belli ediyor,bir de toparlayıcı gibi değil..ama önden açılan da kullanışlı olmaz çünkü açıldı mı her taraf özgür kalacak:)bilemiyorum ne kullanıcaz.ama sanırım emzirme sütyenine muhtaç olucaz.kızlar ben emzirme sütyeni almıştım önceden kocaman almışım , şimdide sütyenlerim olmayınca bi taktım baktım beğenmedim , seneler önce önden açmalı bir sütyen kullanmıştım , gene ondanmı alsam acaba , daha kullanışlı olucak gibi sanki öle memenin ucu açıkta gerisi kapalı tuhaf geliyor bana , ya yarım atlet gibi bişey alıp yukarıya sıyırmak lazım offf bilemedim hangisi kullanışlı olur sizce?
burun tıkanıklığım hemen hemen ilk günden beri devam ediyor. burnum sürekli kuru..kanama da normalmiş.. bir bedende 2 kalp var kolay mı??kızlar burun tıkanması ve burun kanaması yaşayan varmı.arada benim burnum tıkanıo ve kanıo azcık neden acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?