cnm ben yaptırıp gönderim sana sen iste annem marifetlidir şimdide torununa yüz örtüsü yapıyo ördüğü örgüleri saymıyorum bile kızıda tam terzi söküğü zor diker kime çekmişim bilmem :)))
Şansına Markafoni de bugün kampanya vardı, %10 indirim oradan kaynaklanıyor. Kampanya bitiminde gönderiyor ürünleri. Sayfasında tahmini gönderim tarihleri yazar.
Anne Mimar' dan Hayatla İlgili Birşeyler...: EMZİRME YASTIĞI
Belki daha önce görmüşsündür, burada emzirme yastığı kalıbı var. Dikerken işinize yarayabilir.
Kızlar Sezeryan yasaklandı yani TBMM sağlık Komisyonu tasarıyı kabul etti. Bundan sonra tıbbi zorunluluk yoksa, sezeryan yasak. İster kork, ister ortalığı yık,ister o an doktor yanlış bir karar vermiş olsun bağıra bağıra doğuracaksın. Devlet doğum şekline annenin ya da ailenin karar verme yetkisini elinden almış bulunuyor.
Ha ben normal doğum yapamam dersen, hamile kalmama hakkın var çok şükür.
İnanılır gibi değil.
Kızlar Sezeryan yasaklandı yani TBMM sağlık Komisyonu tasarıyı kabul etti. Bundan sonra tıbbi zorunluluk yoksa, sezeryan yasak. İster kork, ister ortalığı yık,ister o an doktor yanlış bir karar vermiş olsun bağıra bağıra doğuracaksın. Devlet doğum şekline annenin ya da ailenin karar verme yetkisini elinden almış bulunuyor.
İnanılır gibi değil.
İnanılır gibi değil.
İnanılır gibi değil.
İnanılır gibi değil.
canım aynı sorun bendede var ablamdada vardı.ablam seffaf silikon meme basları var ondan kullandı hem bebk cok guzel kaptı memeyı hemde bırkere bıle yara olmadı memesi.bende e bebege sordum vardı orada.sorun olmuyor merak etmecnm peki bu uç sorununu napıcaz bnmki küçük ve göğsümü tuttuğumda nerdeyse yok oluyo diyebilirim yıllardır aynı büyümüyo acaba bebek emince büyürmü tabi emcek uç bulabilirse oğlum
bende de ayni durum söz konusu. iyi oldu bende silikon meme baslarindan dusunuyordum demek iyi oluyor, bende alayimcanım aynı sorun bendede var ablamdada vardı.ablam seffaf silikon meme basları var ondan kullandı hem bebk cok guzel kaptı memeyı hemde bırkere bıle yara olmadı memesi.bende e bebege sordum vardı orada.sorun olmuyor merak etme
kızlar burun tıkanması ve burun kanaması yaşayan varmı.arada benim burnum tıkanıo ve kanıo azcık neden acaba.
tabiki insanlarin secme özgurlukleri elinden alinamaz ama dunyanin hic bir yerinde keyfe keder sezeryan yapilmiyor, normal dogum adi ustunde sagligin herseyin el veriyorsa normal yollardan bebegimizi kucagimiza almak daha saglikli tabiki. eskiden sezeryan mi vardi analarimiz catir catir doguruyordu, tabiki insan urkuyor bazen ama bebegimizi saglikla kucagimiza aldiktan sonra her turlu aciya deger. bu benim kendi dusuncem, iyi ki yasaklanmis demiyorum yanlis anlasilmasin kizlar, ama insanoglu mukemmel bir sekilde yaratilmis adamlar o dogum acisinin binde birine dayanamicak sekilde yaratilmisken kadinlar dayanabiliyor. Rabbim hayirla meleklerimize kavusmayi nasip etsin.
Canım kimse senin normal doğum özgürlüğünü elinden almıyor o yüzden böyle bir savunma bence gereksiz. Eskiden sezeryan mı vardı analarımız çatır çatır doğuruyordu demişsin ama ben 32 yaşındayım ve sezeryan doğumluyum. Eskiden de sezeryan vardı ve 16.yy'dan beri de var...
Böyle bir yasağın savunulacak bir tarafı yok. İyi ki yasaklanmış demiyorum diyorsun ama ona getiriyorsun.
Yurt dışına mı gidelim doğuma?
vay arkadaş bir gözün aydın diyen olmadı:2::2::2:
Hosgeldin aramiza canim,hayirli olsun...bende sizler gibi ekim annesiyim nerdeyse 8.haftamdan beri topiği ziyaret ediyorum şu an ise 25 haftalığım :) az çok hepinizi tanıyorum :)
Aynen ya bir haftadir yemekle doymuyorum tatli yemek istiyorum surekli...kiii hic sevmem normalde...ben bugün çok acıkıyorum hayırdır inşallah gözüm hep yicek bişeylerdedoyduğumu hissetmiyorum sanki
vay arkadaş bir gözün aydın diyen olmadı:2::2::2:
bende beylikdüzündeyim kızlar peki hangi hastaneye gidiyorsunuz medilife giden var mı?
ben avcılar hospital a gidiyorum kızlar nil hanıma memnunum çok şeker ve iyi bir doktor ya siz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?