2012 Ekim Anneleri

emzirme sütyeni olarak kruvaze olanlar da var.emzirme atleti de varmış aynı şekilde.ben kullanmamıştım ama kullanışlı diyolar.düşünüyorum bu atletlerden almayı.

saol canım çok incesin annemde marifetlidir hele örgüyü çok iyi örerde dikiş makinesi yok işte , aslında her eve lazım , torun bahanesi olsun alsın oda bi tane

Kızlar Sezeryan yasaklandı yani TBMM sağlık Komisyonu tasarıyı kabul etti. Bundan sonra tıbbi zorunluluk yoksa, sezeryan yasak. İster kork, ister ortalığı yık,ister o an doktor yanlış bir karar vermiş olsun bağıra bağıra doğuracaksın. Devlet doğum şekline annenin ya da ailenin karar verme yetkisini elinden almış bulunuyor.

Ha ben normal doğum yapamam dersen, hamile kalmama hakkın var çok şükür.

İnanılır gibi değil.

gerçekten şanslıyım bu günlerde , aldıklarım 50 tuttu %10 indirimle kargo bedava gelmiş oldu hep kampanya bitiminde gönderiyorlar sanırım ama ben çok sabırsızımdırda helede minişimin eşyaları söz konusu olunca , dahada sabırsızlanıyorum , gelsinler bir an önce :98:

yürüsün gitsinler onlara kaldı sanki benim mahrem yerimin derdi...
ben sezeryan olacağım doktoruma gerekirse yalvarırım..

hiç sanmıyorum öyle olacağını , doktorlar kitabına uydurur o işi gene , riskli der bişey der ama sezeryanı yapar nede olsa ameliyat parası alıyor sezeryan yapınca

hiç sanmıyorum öyle olacağını , doktorlar kitabına uydurur o işi gene , riskli der bişey der ama sezeryanı yapar nede olsa ameliyat parası alıyor sezeryan yapınca

okudum gerçekten inanılır gibi değil.. ama bence hastanelerde o düzenlemeyi yaparlar.sadece bir rapor yazar doktorlar,işte sağlık durumundan dolayı sezeryan gerekli gibi şeyler yazılır..Allah hangisi hayırlı olacaksa onu yaşatsın,ne diyelim..

tabiki insanlarin secme özgurlukleri elinden alinamaz ama dunyanin hic bir yerinde keyfe keder sezeryan yapilmiyor, normal dogum adi ustunde sagligin herseyin el veriyorsa normal yollardan bebegimizi kucagimiza almak daha saglikli tabiki. eskiden sezeryan mi vardi analarimiz catir catir doguruyordu, tabiki insan urkuyor bazen ama bebegimizi saglikla kucagimiza aldiktan sonra her turlu aciya deger. bu benim kendi dusuncem, iyi ki yasaklanmis demiyorum yanlis anlasilmasin kizlar, ama insanoglu mukemmel bir sekilde yaratilmis adamlar o dogum acisinin binde birine dayanamicak sekilde yaratilmisken kadinlar dayanabiliyor. Rabbim hayirla meleklerimize kavusmayi nasip etsin.

cnm peki bu uç sorununu napıcaz bnmki küçük ve göğsümü tuttuğumda nerdeyse yok oluyo diyebilirim yıllardır aynı büyümüyo acaba bebek emince büyürmü tabi emcek uç bulabilirse oğlum
canım aynı sorun bendede var ablamdada vardı.ablam seffaf silikon meme basları var ondan kullandı hem bebk cok guzel kaptı memeyı hemde bırkere bıle yara olmadı memesi.bende e bebege sordum vardı orada.sorun olmuyor merak etme

bende de ayni durum söz konusu. iyi oldu bende silikon meme baslarindan dusunuyordum demek iyi oluyor, bende alayim

Canım kimse senin normal doğum özgürlüğünü elinden almıyor o yüzden böyle bir savunma bence gereksiz. Eskiden sezeryan mı vardı analarımız çatır çatır doğuruyordu demişsin ama ben 32 yaşındayım ve sezeryan doğumluyum. Eskiden de sezeryan vardı ve 16.yy'dan beri de var...

Böyle bir yasağın savunulacak bir tarafı yok. İyi ki yasaklanmış demiyorum diyorsun ama ona getiriyorsun.

Yurt dışına mı gidelim doğuma?

ben savunma yapmadim arkadasim, iyiki yasaklanmisa da getirmiyorum, kendi dusuncelerimi yazdim sadece....

Son düzenleme:
vay arkadaş bir gözün aydın diyen olmadı:2::2::2:

aaa gözun aydin arkadasim, cok gecmis olsun cevap yazicaktim karambole geldi gecmisi okuyunca. plesentanin yukari cikmasina cok sevindim. hersey guzel olucak arkadasim, saglikla da bebislerimizi kucaklicaz Allahin izniyle.

bende sizler gibi ekim annesiyim nerdeyse 8.haftamdan beri topiği ziyaret ediyorum şu an ise 25 haftalığım :) az çok hepinizi tanıyorum :)
Hosgeldin aramiza canim,hayirli olsun...

ben bugün çok acıkıyorum hayırdır inşallah gözüm hep yicek bişeylerde doyduğumu hissetmiyorum sanki
Aynen ya bir haftadir yemekle doymuyorum tatli yemek istiyorum surekli...kiii hic sevmem normalde...

vay arkadaş bir gözün aydın diyen olmadı:2::2::2:

Canim ya askolsun,simdi girdim de gordum,gozunaydin,plasentanin da yukari cikiyor olmasina sevindim,bak icini ferah tut Allah in izniyle hersey zamaninda olacak insallah,kilosu da iyi geldi bana,her bebek farkli oluyor sonucta,benim ki de cok kilolu olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…