2012 Ekim Anneleri

canım set almayı baştan bende düşünüyordum ama daha sonra tek aldım..şöyle düşündüm ya aventten memnun kalmazsam diyerek set almak yerine bi adet bal renkli avent, cam olarak nuk birde bebedorun başka bir modelini aldım...birde bebedorun cam olanı var onunda ucu anne memesi şeklinde onuda almayı düşünüyorum...

aventi set olarak almayı istiyorsan şayet bal renkli olanlardan almanı tavsiye ederim diğerine göre görünüm olarak daha güzel ve daha sert sanki

kizlzr biz bugun dr gitdik kendi dr yokdu seminerdeymis arkadasi bakdi bayada ilgilerdi birsurude test istedi ama simdi degil kontrole gelmeden oonce yaptir dedi simdilik hersey yolundaymis bebek iyi ama seni iyi gormedim dedi rengim cok soldu zaten tansiyonumda cok dusuk cikdi ilac verdi yemeklerden once ic ve yemek ye mutlaka halsiz kalma dedi. bir sonraki randevumuz temmuzun sonuna dogru bu arada dr kesin kiz dedi bebisimize

selam kızlar nasılsınız biz yarın nasipse dr a gidicez bana dua edin hayırlı haberlerle döneyim inşallah akşam randevumuz gelince yazarım hemen herkes iyidir inşallah çok uykum var ama sıcaktan uyuyamadım bi türlü...

meraba kızlar gıremıyorum cok fazla nasılsınız ıyıdr ınsallah herkes bız ıyız kızımla yuvarlanıp gıdıyoruz sıcaklar cok kotu hale getırsede bızı sukur dıyoruz yınede sızlerde ıyısınızdır ınsallah

tamamen aynı fikirdeyim , keşke hepimize nasip olsa normal doğum , herkes bu konuda zaten yeterince bilgili o yüzden kimsenin yanlış anlayacağını sanmam , kanser hastalarının bile çoğu ilacını ödemezken ssk , keyfi yapılan sezeryani ödememek istemesini anlamak lazım , bütün mesele money yani , onlarda bizi düşündüklerinden değil bütçeyi düşündüklerinden böyle bir uygulama geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…