selam kızlar nasılsınız biz yarın nasipse dr a gidicez bana dua edin hayırlı haberlerle döneyim inşallah akşam randevumuz gelince yazarım hemen herkes iyidir inşallah çok uykum var ama sıcaktan uyuyamadım bi türlü...
selam kızlar nasılsınız biz yarın nasipse dr a gidicez bana dua edin hayırlı haberlerle döneyim inşallah akşam randevumuz gelince yazarım hemen herkes iyidir inşallah çok uykum var ama sıcaktan uyuyamadım bi türlü...
sadece kendine mi? sorun yok öyleyseben herkese aynı anda sinir olabiliyorum.telefonlarıma bile bakmıyorum ekime kadar böyle şekercim
fuchsie nickli arkadaşda bir kadın mıdır??? bir erkek midir??? çözemedim herkese bir alaylı yazmalar,bir tiye almalar, bir dediği bir dediğini tutmamalar hormonlardan olsa gerek....
bu kadar hevesli olan kendi annen dimi peki kayınvaliden de yapıyor muuu ?? :)) hep kız anneleri genelde bakıyorumda benimde annem çoğu şeyini aldı mesela bize pek bişey bırakmadı o derece yani :)
Benim bebeğimin suyu hala azmışş ne yapcaz bilmiyorum bebeğe yetecek kadar var ama sınırda dedi dr bol su iç dedi deli gibi su da içiyorum ama değişen bişi olmamış:18::18::18:
ben hiç bir kıyafet amadım. maşalah kayınvaldeme tutabilene aşkolsun. bir sürü şey almış dahada alacağım diyor:)) pek düşkün torununa.. bende serbest bıraktım ne isterse alsın. hevesini kırmamak lazım...
FactorB bende herşeyi beğenmem cnm sende bendensin:)
Annem pijama takımınıda alıcakmışta param çıkmadı üstümde dedi geçen gün.dedim onu bari alma sakın istemiyrum ben beğenicem dedim:)
ayy senin 99 gün kalmışgünler ne çabuk geçiyor yaa , bize geçmiyor gibi gelsede evet canım illa kendim beğenicem ama anneminde hevesi kursağında kalsın istemiyorum zaten ilk torunu olucak büyük ihtimallede tek torun olucak çünkü erkek kardeşim daha küçük , bi çare bulucam artık ya anlatıcam şöyleleri daha kullanışlı oluyo die yada beraber çıkarız alışverişe , benim kaynanam varmı yokmu belli değil zaten , uzaktada olunca eşim bile çok arada görüşüyor telefonda , çokta memnunum gerçi yakınımda olmasından bin kat iyi diye düşünüyorum
merhaba arkadaşlar baya bir uzun zaman ara vermiştim biraz geçmişi okuma fırsatım oldu sizler baya ilerlemişsiniz, benim özellikle bir konuda fikrinize ihtiyacım var, yaz aylarındayız biliyorsunuz özellikle hamilelikte güneş lekeleri olmaması için önerebileceğiniz bir güneş kremi varmı fiyatları konusunda da bilgi verirseniz sevinirim, hepinizi seviyorum :))))
merhaba. ben geçen hafta gitmiştim denize. garniyar aldım gayat iyiydi. benim normalde her yşeye alerjim vardır. hiç bir zararı olmad. memnun kaldım. eşim migrostan 26 tl ya aldı. a 101 de 22 lira olduğunu söylemişti arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?