2012 Ekim Anneleri

bu sıcaklar mahfetti hepimizi , enteresan bir şekilde gece yarısı yağmur yağdı antalyaya ama sabah güneş doğunca gene aynı sıcak tabii iyi haberlerle dönersin inşallah

CANIM HAYIRLI HABERLERLE GELL İNŞŞŞ

BU ARADA AZRA BEN DAHA YENİ GİRDİM NET E SENİNDE GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA İNŞ SONUNA KADAR HEP BÖYLE GÜZEL HABERLER ALIRIZ

Benim bebeğimin suyu hala azmışş ne yapcaz bilmiyorum bebeğe yetecek kadar var ama sınırda dedi dr bol su iç dedi deli gibi su da içiyorum ama değişen bişi olmamış:18::18::18:

sadece kendine mi? sorun yok öyleyse ben herkese aynı anda sinir olabiliyorum.telefonlarıma bile bakmıyorum ekime kadar böyle şekercim

başta annem çok korkuyordu benim hamileliğimden , kesin çok agrasif sinirli olursun sen diyordu ama tam tersi oldu , şeker gibi oldum normalde sinirlendiğim şeyleri bile takmıyorum , heidi modundayım yani :119:

fuchsie nickli arkadaşda bir kadın mıdır??? bir erkek midir??? çözemedim herkese bir alaylı yazmalar,bir tiye almalar, bir dediği bir dediğini tutmamalar hormonlardan olsa gerek....

bir erkeğin aramıza girip hamiş gibi yapması için herhalde ciddi kişilik sorunları olması lazım hormonlardandır canım hepimiz birbirimizi idare edicez arada bak azraya onun hormonlar hemen güceniyo cevap yazmayınca Allahtan küsmüyo

bu kadar hevesli olan kendi annen dimi peki kayınvaliden de yapıyor muuu ?? :)) hep kız anneleri genelde bakıyorumda benimde annem çoğu şeyini aldı mesela bize pek bişey bırakmadı o derece yani :)

ben hiç bir kıyafet amadım. maşalah kayınvaldeme tutabilene aşkolsun. bir sürü şey almış dahada alacağım diyor:)) pek düşkün torununa.. bende serbest bıraktım ne isterse alsın. hevesini kırmamak lazım...

iyi yapmışsın tabii , benim annem korkuyor bişey almaya çünkü huyumu biliyor kadıncağız , beğenmem illa bi kusur bulurum kendim beğenip almadıysam ama tek tek kendim beğenmek istiyorum kızışımın herşeyini , israfıda sevmem , yani beğenmesemde 2. bitane almam eğer işe yarıyorsa kullanırım o yüzden kendim almak istiyorum herşeyini ama oda çok hevesleniyor yaaa ne düşüncesizim bazı konularda çok kızıyorum kendime

ancaaa geldim okuya okuya , herkeslere günaydın hayırlı cumalar olsun , iyi haberler alalım , hepimiz iyi olalım inşallah başta kuzucuklarımız iyi olsun tabiiiiiii

Günaydınlarr güzel annelerrr nasılsınız bakalımmm

tosun86 benim kayınvalidemde havalara uçuyo okadar hevesliki toruna...ama daha bir iğne almadı
2-3 yelek ördü okadar...
toplu alışverişe çıkarız diyor görücez bakalım:)

benim annem küvetine biberonlarına kadar herşeyi aldı halada alıyor canım annem

FactorB bende herşeyi beğenmem cnm sende bendensin:)
Annem pijama takımınıda alıcakmışta param çıkmadı üstümde dedi geçen gün.dedim onu bari alma sakın istemiyrum ben beğenicem dedim:)

FactorB bende herşeyi beğenmem cnm sende bendensin:)
Annem pijama takımınıda alıcakmışta param çıkmadı üstümde dedi geçen gün.dedim onu bari alma sakın istemiyrum ben beğenicem dedim:)

ayy senin 99 gün kalmış günler ne çabuk geçiyor yaa , bize geçmiyor gibi gelsede evet canım illa kendim beğenicem ama anneminde hevesi kursağında kalsın istemiyorum zaten ilk torunu olucak büyük ihtimallede tek torun olucak çünkü erkek kardeşim daha küçük , bi çare bulucam artık ya anlatıcam şöyleleri daha kullanışlı oluyo die yada beraber çıkarız alışverişe , benim kaynanam varmı yokmu belli değil zaten , uzaktada olunca eşim bile çok arada görüşüyor telefonda , çokta memnunum gerçi yakınımda olmasından bin kat iyi diye düşünüyorum

En iyisi FACTORB cim boşver..
Ya aslında annem güzel şeyler alır zevklerimiz aynıdır ama beraber alışveriş yapmak daha farklı tabi görerek:)
Ama baya bi masraftan kurtardı beni sağolsun..Şimdi memlekete gidiyolar tatile 1 ay yoklar..Alışveriş için onu bekleyeceğim.Kayınvalidemle annemle beraber çıkıcaz.Onsuz gidemem çünkü kaynanam her beğendiğimi almaz belki:)Bide ortaklaşa alacaklar.
Ama anneler çok farklı çok....

evet cnm 100 günden düştü artık vay beee..
Cici topiğine bakıyorum arada ama kızlar çok şeyler alıyorlar hepsi gereklimi bilemedim açıkçası..
Evde kalabalık olacak diede korkuyorum ben:)
Park yatak puset ana kucağı bebek arabası yürüteç böyle büyük şeylerin hiçbirini almayacağım zaten..Abimin kızından hepsi duruyo 1 sene önceden...renkleride unisex renkler olduğu için:)işim bitince veririm evimde kalabalık olmaz..
Küvetimizide beyaz istedim yada kırmızı demiştim kırmızı yokmuş banyoma uysun die hehe:)
kovamızda mavi çiçekli görmen lazım teyzesi

Yanlız bakıyorumda benim göbeğim hiç 7.ayına giren bi hamile gibi değil yaa:)
Çok aşağıda ve küçük..

evet kızlar zaman çok çabuk geçiyor bebişlerimize kavuşucağımız vakit geliyo yavaştan ben daha aklıma doğumu getiremiyorum gelsede rahatım bakalım gün gelincedemi böyle olucam :)))

bırakın kızlar kıyafet konusunda anneleriniz istediğini alsın heleki ilk torunsa heveslerini kursaklarında bırakmayınnnn.

herkese günaydın.bebişlerinize isim konusunda karar verebildiniz mi?Ne kadar zor.biz iki isim arasında gidip geliyoruz.Alp Yaman mı?Yoksa Emir Kaan mı daha güzel kızlar kararsız kaldık

merhaba. ben geçen hafta gitmiştim denize. garniyar aldım gayat iyiydi. benim normalde her yşeye alerjim vardır. hiç bir zararı olmad. memnun kaldım. eşim migrostan 26 tl ya aldı. a 101 de 22 lira olduğunu söylemişti arkadaşım

ben de arkonun güneş kremini kullanıyorum.Paraben içermiyor,yeni çıkanlardan.çok memnunum fiyatı da gayet uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…