2012 Ekim Anneleri

ben sadece park yatak ve ana kucağı ve puset aldım. başkada hiç bir şel aymadım, çok almayıda düşünmüyorum. zaten sürekli tayin olucaz. bana yer kaplamayak katlanınca mümkün mertebe az yer kaplayan eşyalar gerekiyor. biberon emzik yürüteç mümkünse almayın arkadaşlar. yürüteç çocuklarda yürümeyi geciktirir. biberon ve emzik de anne memesini almasını engeller. psikolojik olarak da sadce anne memesini bilen bebekler ilerde daha güvenli bebekler oluyor. bunca zaman ki mesleki tecrübeme dayanarak söylüyorum:.)

farklı bir doktora daha görünsen belki için rahatlar yada ne biliyim bi faydası olabilir , burda olsan kesinlikle benim doktoru önerirdim

canim bende buyukcekmecedeyim annem beylikduzunde fil disi konaklarinda yakin yani

bende ınnovıada oturuyorum cnm.o zaman bızım bahceye ınmemız yeterlı..

bende beylikdüzündeyim kızlar peki hangi hastaneye gidiyorsunuz medilife giden var mı?

ben avcılar hospital a gidiyorum kızlar nil hanıma memnunum çok şeker ve iyi bir doktor ya siz...

Ben de Avcılar Hospital, Nil Hn.'a gidiyorum :) Tesadüfe bak...

ooo süper bir sürü beylikdüzü varmış. Bende avcılar medicana seçil hanıma gidiyorum memnunum.

müsait olduğumuz günleri bildirelim ve görüşelim olur mu.

burdan yazılanları takip etmek zor oluyor ekim anneleri grubu var sosyal paylaşım sit. oraya kaydolursanız daha rahat görüşürüz yada burda ayrı bir topik açalım sizler bilirsiniz.

evet insan her şeyi kendi almak istiyor. bende istiyorum ama şimdi alma desem olmaz.ben beğenmediğim olursa güzel bir dile söylüyorum. ( çok güzelmiş ben de şu tarzı daha çok severim falan diyorum. o da ondan alalım ozaman diyor:)) tavsiye ederim ben dili çok işe larar:)) yinede heveslerini kırma bence. ilerde aynı durumda bizde olabiliriz. allah nasip ederse oğluşum olacak. yani bir kayın valde adayıyım şimdiden:)) onu anlamaya çalışıyorum

http://www.prima.com.tr/tr_TR/paren...lanimi/11296?gclid=CIegk7Ch4bACFUZd3wodpikq1g
burada tersini söylüyor ama
Bebeklere emzik verilmeli mi? - UZMANTV

ilayda cnm üzülme lütfen bırak araştırmada..
rabbim büyük o herşeyin en iyisini bilir.

farklı bir doktora daha görünsen belki için rahatlar yada ne biliyim bi faydası olabilir , burda olsan kesinlikle benim doktoru önerirdim

CANIM BENDE A.Ü. TIP FAK PROF DR CEM ATABEKOĞLUNA GİDİYORUM İŞİNİN ÇOK EHLİ Bİ HOCA ÇOK RAHAT BEBEĞE YETEK KADAR SU VAR TAKMA ÖNEMLİ OLAN DAHADA AZALMAMASI DEDİ BUNUN İÇİNDE SU TÜKET DEDİ BENDE TAKMAMAYA KARAR VERDİM ŞİMDİLİK AMA İŞTE KONU BEBEĞİM OLUNCA HERKES GİBİ BENDE ENDİŞEYE KAPILIYORUM BAKALIM ALLAH BÜYÜKTÜR RABBİM HEPİMİZİN MELEKLERİNİ ESİRGESİN

herkese günaydın.bebişlerinize isim konusunda karar verebildiniz mi?Ne kadar zor.biz iki isim arasında gidip geliyoruz.Alp Yaman mı?Yoksa Emir Kaan mı daha güzel kızlar kararsız kaldık

yasin koyacağız galiba. 2 ay önce rüyamda gördüm. sabaha kadar oğluma yasin diye çağırdım. o zaman çok üzerinde durmamıştım ama 2 gün önce yine rüya gördüm. birisi yasinimiz nasıl dedi. bende iyi dedim ama içimden daha ismini koymadıkki dedim. sonra kardeşim dediki rüyamda yasin ismini koymadılar ki dedi...... b karışık bir rüya idi. eşimle konuştum dedim var bişey bunda yasin koyalımmı dedim olur dedi.

bakmadım siteye ama herkes farklı şeyler diyor. bende bu işin uzmanıyım. çocuklarla uğraşan bir psikoloğum..okul hayatımdanda hocalarımdan da danışanlarımdanda öğrendiğiklerim bunlar. ben almayı dşünmüyorum. dün sağlık ocağına gitmiştim orada bile yazıyordu. bebeğinize yalancı emzik ve biberon kullanmayınız diye.. anne sütü almayan bir bebekse tamam kulanılabilir. ama anne sütü alan hiç bir bebeğe önermiyorum ben. ilerde parmak emme ve tırnak yeme alışkanlığı dediğimiz psikolojik problemler ortaya çıkıyor. araştırabilirsiniz. en temel sebebide anne memesine doymamaktak olur.

gunaydınn nasılsınız off ya oglum erken yatıyor ve erkenden kalkıyor yat oglum bak cok ararsın bu gunlerı dıyorum hala cok uyuduk kalk dıyor.kpederıme cekmış babamda 6 da ayakta beraber oturuyolar allahtan.

sıze bışı anlatsam gulmekten yarıldım dun resmen ya.ogluma dedıkkı senıde sunnet ettırelım bu sene erkek olursun dedık aradan baya zaman gectı arıyorum çocuk yok salona gecmış pipisini açmış güzel pipim tatlı pipim seni çok sevıyorum ben kestırmıcem senınle işemek ıstıyorum ankaraya senınle gıtmek ıstıyorum dıyor kıyamam ya hepsı gıtcek zannettı sanırım

Emir Kağan bence...

Guaydin hanimlar
Bende hastanedeyim 50 lik seker yuklemesine geldim ictim 1 saat bekleyecekmisim. İdrar ve kan tahlili de yaptiriyorum ayni zaman da
Sonra da kizimi gormeye gidicez doktorumuza 5 haftadir gormuyordum bakalim nasiliz buyumus muyuz
Sonra yazarim durumlari opuyorum herkesi

Nasıl büyüdüğüne inanamayacaksın sanırım:)))

tşk ederim canım, benim kızım olacakmış şimdiden güneşe çıkınca sürmek istiyorum, kız bebeklerine hamilelikte daha fazla leke kalıyormnuş diye duymuştum, birde başka bir arkadaş bir güneş kremi önermişti ama bu krem bebekler için yazıyordu hamilelerinde kullanmasında sakınca varmıdır acaba :))))))

gunaydin herkeseeeeee kizlarrrrrr gobegim buyudukce hamile oldugum anne oldugum daha bi dank etmeye basladi bununla birlikte gobus buyudukce acayip korkmaya basladim dogumdann kabusum olmaya basladi benim gibi hisseden varmi aranizda

kızlar benim 6.ayım bitiyor 7.aya giriyorum ama beni her gören maşallah 6.ayındamısın hiç belli olmuyor diyor
annemde bana kızıyor sen manyakmısın neden kafana takıyosun iç karnın geniş demekki.benimde öyleydi dio..
ama herkes nazar değdiricek die korkuyorum.haftaya doktora gidicem bakalım nasıl bebeğim

Son düzenleme:
fuchsie nickli arkadaşda bir kadın mıdır??? bir erkek midir??? çözemedim herkese bir alaylı yazmalar,bir tiye almalar, bir dediği bir dediğini tutmamalar hormonlardan olsa gerek....

Niye ne oldu ki ben okuyamadım demek ki :44: beni mi tiye almış dikkatimden kaçmış:26: neyse hormonlardandır diyelim siz beni görseniz eşim kafayı yedi zavallı adamcağız bırakın saatim saatime dakikam dakikama uymuyor geçen gün karnım acıktı(zaten bu ara en sık yaptığım şey yemek yemek) koltukta uzanıyordum kalkmakta zor geldi böyle baya bir süre sonra eşim işten geldi nasılsın falan dedi oğlumu sevdi neyse başladım ağlamaya zaten açım sen beni artık sevmiyorsun falan görseniz bazen ben bile acıyorum kocama zavallı adam zaten pek çekilir biri değildim hele de hamilelikten sonra hepten tozuttum banane banane biz hamileyiz ve nazlanmak sonuna kadar hakkımız değil mi neyse bir haftalık iznim bitiyor kızlar p.tesi iş başı Allah'tan 2 hafta daha çalışıp 2 hafta izne çıkıcam sonra ramazan sonra bayram sonra 3-4 hafta daha ve 37.-38. haftaları görücez inşallah sonra doğum izni tabi her şey planladığım gibi olursa bir aksilik çıkmaz inşallah neyse kalkıyım evi toplayıp teyzeme gidicem oğlu ameliyat oldu gidiyim bir göreyim akşama gelirim gene dikkat edin kendinize ve bebişlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…