2012 Ekim Anneleri

fuchsie nickli arkadaşda bir kadın mıdır??? bir erkek midir??? çözemedim herkese bir alaylı yazmalar,bir tiye almalar, bir dediği bir dediğini tutmamalar hormonlardan olsa gerek....

Niye ne oldu ki ben okuyamadım demek ki :44: beni mi tiye almış dikkatimden kaçmış:26: neyse hormonlardandır diyelim siz beni görseniz eşim kafayı yedi zavallı adamcağız bırakın saatim saatime dakikam dakikama uymuyor geçen gün karnım acıktı(zaten bu ara en sık yaptığım şey yemek yemek) koltukta uzanıyordum kalkmakta zor geldi böyle baya bir süre sonra eşim işten geldi nasılsın falan dedi oğlumu sevdi neyse başladım ağlamaya zaten açım sen beni artık sevmiyorsun falan görseniz bazen ben bile acıyorum kocama zavallı adam zaten pek çekilir biri değildim hele de hamilelikten sonra hepten tozuttum banane banane biz hamileyiz ve nazlanmak sonuna kadar hakkımız değil mi neyse bir haftalık iznim bitiyor kızlar p.tesi iş başı Allah'tan 2 hafta daha çalışıp 2 hafta izne çıkıcam sonra ramazan sonra bayram sonra 3-4 hafta daha ve 37.-38. haftaları görücez inşallah sonra doğum izni tabi her şey planladığım gibi olursa bir aksilik çıkmaz inşallah neyse kalkıyım evi toplayıp teyzeme gidicem oğlu ameliyat oldu gidiyim bir göreyim akşama gelirim gene dikkat edin kendinize ve bebişlerinize

günaydın herkese bende ekim annesi olucam inş. herkese güzel günler diliyorum bebişi ile..

evet burun kanaması oluyor dr. olur demişti bana

:)) bizimm gibi kadınların sayısı o kadar cok ki canım artık, nazar değicek bir konu değil bence,anneliğe hazırlık kursuna gidiyorum ve hepimiz 6. ayı bitiiyoruz herkesin o kadar küçük ve güzel karnı var ki çünkü herkes beslenmesine sporuna dikkat ediyor artık.. ama nazardan korkuyorsan kendini ve bebeğini oku hergün,nazara inanıyorsan duaların sizi koruyacagına da inanarak rahatlatabilrisin kendini canımm...

Hem nazardan korkuyorum hemde endişeleniyorum acaba bebeğim sağlıklı değilmi?Zayıfmı?Besleyemiyomuyum die..
bide sürekli ye ye die baskı olunca çevreden iyice sinirlerim bozuluyor..
ben halimden gayet memnunum

ya bu karın büyüse sorun büyümese sorun bu millete ne anlamıyorum benimkini görende 5 aylık olduğuna inanmıyor karnım kocaman ne yapayım bazı kişilerin iç karnı geniş olurmuş bebişlerimiz sağlıklı biz sağlıklı olalımda gerisini boşverin gitsin.

gunaydin kizlar keyifler iyidir insallah

kizlar kiyafet alirken ay secimini nasil yapiyorsunuz dun ben bir elbise gordum cok begendim 0-3 aylik olani aliyim dedim ama 3 aylik oldugunda ocak oluyor elbise yazlik 6 aylik oldugundada nisan ayi ya bedeni olmazsa diye biturlu karar veremedim alirken bunlari dusunuyormusunuz
benim oglumda giydiremedigim kiyafetler olmusdu busefer daha temkinliyim alip alip eve yigmayacagim sonra cok yer kapliyor zaten birsuru mazemeleri var bidiklarin........

tabikide cnm ben çıtçıtlı atlet aldım yazın giydirmekicin kolsuz 6-9 ay aldım yazlık takımınıda aynı şekilde 6-9 ay aldım hep 0-3 ay yazlık kıyafet elinde patlar bence

hayırlı cumalar kızlar sıcaklar fena çok gelip gidemiyoruz biz

nasısınız nasıl gidiyor bebişleri ve sizi kocaman öperizzzzzzzzz

kızlar sabiha paktuna keskin türkiyede çocuk nörolojisi alanında prof. olmuş ve en iyilerden biridir , ben kitaplarını almayı düşünüyorum bebeğimi büyütürken çok ihtiyacım olucak , tesadüfen videosunda gördüm 0-3 yaşta bebeklerin uyandıklarında anneyi görebilecekleri biryerde uyumasını öneriyor

cnm gecen sezon doktorum programına katılıyordu bende çok beğeniyorum kadını çok faydalı bilgiler veriyodu bu sezon izleyemiyorum çıkıyormu yine bencede al faydasını görürsün videolarınıda izleyelim netten

HADİ CANIM BİZE HAYIRLI HABERLER VER

ben 0-3 aylıkları kışlık aldım hep 3-6 aylıkları mevsime göre doğduktan sonra almayı düşünüyorum , zaten 0-3 aylıklar , hastane çıkışları , yazında kışında giyilebilecek şekilde yapmışlar , alıpta giydirememektense 3-6 aylıkları zamanı gelince almak daha mantıklı bencede

bende birkaçkere dinledim o kadını gerçekten güzel bilgiler veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…