fuchsie nickli arkadaşda bir kadın mıdır??? bir erkek midir??? çözemedim herkese bir alaylı yazmalar,bir tiye almalar, bir dediği bir dediğini tutmamalar hormonlardan olsa gerek....
Kızlar sizinde burnunuz kanıyormu dönem dönem
kızlar benim 6.ayım bitiyor 7.aya giriyorum ama beni her gören maşallah 6.ayındamısın hiç belli olmuyor diyor
annemde bana kızıyor sen manyakmısın neden kafana takıyosun iç karnın geniş demekki.benimde öyleydi dio..
ama herkes nazar değdiricek die korkuyorum.haftaya doktora gidicem bakalım nasıl bebeğim
:)) bizimm gibi kadınların sayısı o kadar cok ki canım artık, nazar değicek bir konu değil bence,anneliğe hazırlık kursuna gidiyorum ve hepimiz 6. ayı bitiiyoruz herkesin o kadar küçük ve güzel karnı var ki çünkü herkes beslenmesine sporuna dikkat ediyor artık.. ama nazardan korkuyorsan kendini ve bebeğini oku hergün,nazara inanıyorsan duaların sizi koruyacagına da inanarak rahatlatabilrisin kendini canımm...
eeeee İstanbuldaki arkadaşlar toplanmış... Kimler Antalyadan merak ettimmm arkadaşlarrr....:)
ben antalyadayım 2-3 kişi daha var sanırım
gunaydin kizlar keyifler iyidir insallah
kizlar kiyafet alirken ay secimini nasil yapiyorsunuz dun ben bir elbise gordum cok begendim 0-3 aylik olani aliyim dedim ama 3 aylik oldugunda ocak oluyor elbise yazlik 6 aylik oldugundada nisan ayi ya bedeni olmazsa diye biturlu karar veremedim alirken bunlari dusunuyormusunuz
benim oglumda giydiremedigim kiyafetler olmusdu busefer daha temkinliyim alip alip eve yigmayacagim sonra cok yer kapliyor zaten birsuru mazemeleri var bidiklarin........
kızlar sabiha paktuna keskin türkiyede çocuk nörolojisi alanında prof. olmuş ve en iyilerden biridir , ben kitaplarını almayı düşünüyorum bebeğimi büyütürken çok ihtiyacım olucak , tesadüfen videosunda gördüm 0-3 yaşta bebeklerin uyandıklarında anneyi görebilecekleri biryerde uyumasını öneriyor
Seni biliyorummmmmmmmm ben yawww azmışın ama kanımca antalyalı anneler olarak :)
Guaydin hanimlar
Bende hastanedeyim 50 lik seker yuklemesine geldim ictim 1 saat bekleyecekmisim. İdrar ve kan tahlili de yaptiriyorum ayni zaman da
Sonra da kizimi gormeye gidicez doktorumuza 5 haftadir gormuyordum bakalim nasiliz buyumus muyuz
Sonra yazarim durumlari opuyorum herkesi
azmışın derken ? sen antalyada değilmişsin gibi konuşmuşsun , sayıca azmışız desen anlicam
gunaydin kizlar keyifler iyidir insallah
kizlar kiyafet alirken ay secimini nasil yapiyorsunuz dun ben bir elbise gordum cok begendim 0-3 aylik olani aliyim dedim ama 3 aylik oldugunda ocak oluyor elbise yazlik 6 aylik oldugundada nisan ayi ya bedeni olmazsa diye biturlu karar veremedim alirken bunlari dusunuyormusunuz
benim oglumda giydiremedigim kiyafetler olmusdu busefer daha temkinliyim alip alip eve yigmayacagim sonra cok yer kapliyor zaten birsuru mazemeleri var bidiklarin........
yanlış basmışım canım tuşaaaa :)) azmışızzzzzzzzzzzzz diyecektim zaten...
kızlar sabiha paktuna keskin türkiyede çocuk nörolojisi alanında prof. olmuş ve en iyilerden biridir , ben kitaplarını almayı düşünüyorum bebeğimi büyütürken çok ihtiyacım olucak , tesadüfen videosunda gördüm 0-3 yaşta bebeklerin uyandıklarında anneyi görebilecekleri biryerde uyumasını öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?