2012 Ekim Anneleri

kızlaar merhaba biz düNKONTROLE GİTTİK ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞLER GAYET İYİMİŞ RENKLİDE USG DE ÇEKTİ DOKTORUMUZ KUZUCUKLARIMIN YÜZÜNÜDE GÖRDÜM HALA İNANAMIYORUM BUNLAR BENİMMİ DİYE BENİ DİYETİSYENE GÖNDERDİ DOKTORUMUZ 15 GÜNDE 2,5 KİLO ALMIŞIM BÖYLE GİDERSE ŞEKERİN ÇIKAR DEDİ ŞEKER ÇIKINCADA BEBEKLER FAZLA ÇİŞİNİ YAPAR VE SULARI ÇOĞALIR DEDİ ONDAN SONRA DİKİŞTE Bİ YERE KADAR TUTAR DEDİ BENDE KORKTUM ARTIK ÇOK DİKKAT EDİCEM MEYVE ÇOK YİYORUM ARTIK AZALTICAM ONLAR İÇİN HERŞEYE KATLANICAZ BU ARADA 28 HAFTAYA GELDİNMİ DIŞARDA YAŞAMA ŞANSI ARTIYOR DEDİ ŞU 6 HAFTAYIDA Bİ ATLATSAK ALLAHIN İZNİYLE KÜVÖZEDE RAZIYIZ TABİ DURABİLDİĞİ KADAR DURSUNLARDA OLMAZSA YAPCAK BİŞEY YOK KIZIM BABASINA BENZİYORMUŞ ÖYLE DEDİ DOKTOR AMCASI BU DEĞİŞMEZ KAFA YAPINIZ AYNI DEDİ TABİ BABAMIZIN AĞZI KULAKLARINDA RABBİM İNŞALLAH KUCAĞIMIZADA ALDIĞIMIZ GÜNLERİ GÖSTERİR OĞLUŞUM BİZE DİL ÇIKARDI YARAMAZ:)

nisanı birak mayista bile tam yazlik giydiremezsin, 9-12 ay al bence yaz icin.

maşallah bebişlerine ne kadar şanslısınız hem ikiz hemde biri erkek biri kız , çifte mutluluk yani , Allah sağlıkla doğumlarınıda nasip etsin inşallah

Evet güzel fikir ama burdan çok karışıyo, ayrı topik açmak daha mantıklı...

Ne hoş bir tesadüf peki memnun musun? ben çok seviyorum nil hanımı ya sen

Ben de çok seviyorum da çok yoğun bir doktor ya, acil bir şey olduğunda ulaşmak imkansız. sırf ulaşamadığım için başka hastanelere de gitmek zorunda kaldım zaman zaman...Riskli bir gebeyim ben o yüzden bazı konularda öne alınmam gerektiğini düşünüyorum...

fuchsie nickli arkadaşda bir kadın mıdır??? bir erkek midir??? çözemedim herkese bir alaylı yazmalar,bir tiye almalar, bir dediği bir dediğini tutmamalar hormonlardan olsa gerek....

Hasta mısın arkadaşım? Hakkımda farklı farklı kişilere hem de defalarca, abuk subuk şeyler yazmadan önce profilimi bir incele istersen! Hangi dediğim diğerini tutmuyormuş? Beni bilen biliyor. Kimseyle alay ettiğim filan yok benim. Bu başlıkta tek gülüştüğümüz hamilelikle ilgili komik batıl inanışlardı.

Ya sensin o erkek ya da hormonların tırlattırmış, sataşacak yer arıyorsun. Herkesin derdi kendine yeter insanın asabını bozma durduk yere.

herkese günaydın.bebişlerinize isim konusunda karar verebildiniz mi?Ne kadar zor.biz iki isim arasında gidip geliyoruz.Alp Yaman mı?Yoksa Emir Kaan mı daha güzel kızlar kararsız kaldık

bence Alp Yaman Emir Kaan da guzel ama cok fazla var o isimden, Alp Yaman farkli ve hos.

Kızlar sizinde burnunuz kanıyormu dönem dönem

benim burnmda kanama yok ama benim dis etlerim o kadar hassaslasti ki anlatamam, her disimi fircalarken cok afedersin bir agiz dolusu kan cikiyor, zaten kansizim olan kanda fircalarken gidiyor hergun

nasılsınız kızlar bende fazla giremiyorum misafirim var koşturuyorum fırsatım olmuyor ayaklarım şişti ya ne yapacağım bilmiyorum sıcaklarda bastırdı gece zor uyudum dönemiyorum bile yatarken zor oluyor kızlar dikkatli olun gece yatarken karnınızın üstüne sakın yatmayın bebek ezilip ölebiliyormuş bir teyze bana söyledi onun 8 aylık bebeği karnında ölmüş üstüne yatmış ay dün gece hiç aklımdan çıkmadı eşime dedim gece beni kontrol et yatmayayım diye adam gece benimle uğraştı yan çevirip durdu dikkatli olalım uyku halinde olunca yatabiliriz diye

herkese hayırlı cumalar birkaç gündür hem akıntım hemde iç çamaşırımda su oluyor 2de dr gideceğim inş bir sorun olmaz lütfen dua edin ilk kızımda suyum bittiği için erken doğmuştu çok tedirginim:18:

Gönlünü ferah tut... Çok bişi çıkcağını sanmıyorum ben... Olumlu düşünelim olumlu olsun... döndüğünde mutlaka haberdar et

günaydın anneler nasılsınız bakalım konular almış başını gitmiş yine maşallah :) hayırlı cumalar herkese

Selam anneler benım dün geceden beri sol kasığıma doğru ağrım oldu sizce normalmi ya sizde böle olan varmı?şuan bile hafifden ağrıyo ya

canım bende de var sol kasıkta ağrı seninki tam olarak nerde bilmiyorum ama benimki bacak birleşim yerinde kasıl civarı rahim büyüdüğü için normalmiş geriliyormuş ordaki bağlar ve kalsiyum ve magnezyum eksikliğine bağlı ağrılarda olabilirmiş.

slm canım doktorun neden 100 lük teste seni yönlerdirmedi anlamadım göndermesi gerekiyordu. benimde sağlık ocağında 50 likte 138 çıtı benide hastaneye gönderdiler kontrole gidince bende tekrar yaptıracağım. fazla endişelenmiyorum gebelikte yüksek çıkabiliyormuş ve ebenin dediğine göre burda yüksek çıksa bile hastanede yapılanda düşük çıkıyor dedi. kadının birinde 180 çıkmış hastanede normal çıkmış ailede şeker yoksa çıkmaz diyorlar sende hastanede tekrar yaptır için rahatlasın hemen diyetisyene gitme bence.

yine derin konulara girmişsiniz :) ahh benimde başımda var böyle bir sıkıntı söylemeden geçemeyeceğim. bizim babanne sağolsun bana hamile kıyafeti aldı Allah razı olsun. bebek eşyalarına gelirsek daha bir çöpünü görmedim. bana fazla alma fazla alma diyor sürekli doğru düzgün birşey almadımki diyorum alma fazla gelende getirir diyo milletin getirdiğinemi güveneceğim dedim hem millet nasıl gitrir nerden bilcem belki pazardan alacak dedim bebek bu hassas dedim sustu. eşime demişki ben para vereyim kendiniz alın 200 tl verecekmiş ben gidip alacakmışım. ben onun aldığını beğenmezmişim pazardan aldı sanarmışım. demekki başkaları için dediğimi o üstüne alınmış kendide pazardan alacakmış heraldeki böyle söylemiş. daha bir tane eşya almadıki iyi kötü fikrim olsun artı ne alırsa alsın beğenmesem bile düşünmüş almış derim ona birşey dememki.
bana söylemedi daha söylediği zaman parayı kabul etmycem babane olarak içinden ne geliyosa onu al diycem düğün alışverişi yaparken bize iyisi olsun diyodu hep sen iyisini alırsın düğün eşyalarını aldığın gibi diycem içimde kalmamış olur hem öfff içim şişti valla

dualarımız seninle.cuma namazdan sonra yapılan dualar kabul olur.bol bol dua etcem senin için canım inş bir sorun yoktur

Ben de sıvı sızıntısından şüphelenip gittim, sıvımda azalma göremediler, idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik verdi Pazar gününden beri kullanıyorum ama bu sefer de o şeffaf su gibi akıntı yerine sarı bir akıntı gelmeye başladı.

Ve biraz önce çamaşırımda turuncu, pembe bir akıntı vardı! Emin olmak için peçeteyi biraz azıcık içeri itip sildim, pespembe. Doktorumu arıyorum ulaşamıyorum. Korkumdan yerimden de kalkamıyorum şu anda. Evde de yalnızım. ne bu şimdi ya??? Bilenler biliyor riskli bir gebeyim. dikiş atıldı vs.

Ne yapayım ben şimdi???

evet cnm dikkat etmek gerek ben çok severim normalde karnımın üstüne yatmayı fakat artık yatmıyorum gece bazen dönesim geliyo hemen uyanıyorum düzeltiyorum hep yan yatıyorum artıkk ya sağ ya sol düzde yatamıyorum

sana yardıma gelebilcek birilerini ara eşini anneni kardeşini ve seni alıp hastaneye götürmelerini söyle... Riskli bir gebeliğin varsa yanlız kalma sonuçta önlem önlemdir... Bişi yoktur muhtemelen ama sen yinede hastaneye git ve habersiz bırakma

benimde 1haftadir görümcelerim ant bana gelmişlerdi onları gezdirmekten çok yoruldum ondan olabileceğini düşünüyorum bakalım dr ne diyecek

mrb yarenay.gebelik şekeri bende de var.kafaya takma bence.Bana doktorum neler söyledi.Riskli gebesin fetal eko yaptırman lazım dedi ama ben yaptırmadım.Diyetisyene gidip bebeğimin normal gelişmesi için çabalıycam.Ben de dondurma tatlı çok yemiştim bu ay ondan oldu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…