kızlarrrrrrrrrrrrrrr bende antalyadayımmmmmm yanıyorummmmmmmmmmm
gunaydin kizlar keyifler iyidir insallah
kizlar kiyafet alirken ay secimini nasil yapiyorsunuz dun ben bir elbise gordum cok begendim 0-3 aylik olani aliyim dedim ama 3 aylik oldugunda ocak oluyor elbise yazlik 6 aylik oldugundada nisan ayi ya bedeni olmazsa diye biturlu karar veremedim alirken bunlari dusunuyormusunuz
benim oglumda giydiremedigim kiyafetler olmusdu busefer daha temkinliyim alip alip eve yigmayacagim sonra cok yer kapliyor zaten birsuru mazemeleri var bidiklarin........
kızlaar merhaba biz düNKONTROLE GİTTİK ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞLER GAYET İYİMİŞ RENKLİDE USG DE ÇEKTİ DOKTORUMUZ KUZUCUKLARIMIN YÜZÜNÜDE GÖRDÜM HALA İNANAMIYORUM BUNLAR BENİMMİ DİYE BENİ DİYETİSYENE GÖNDERDİ DOKTORUMUZ 15 GÜNDE 2,5 KİLO ALMIŞIM BÖYLE GİDERSE ŞEKERİN ÇIKAR DEDİ ŞEKER ÇIKINCADA BEBEKLER FAZLA ÇİŞİNİ YAPAR VE SULARI ÇOĞALIR DEDİ ONDAN SONRA DİKİŞTE Bİ YERE KADAR TUTAR DEDİ BENDE KORKTUM ARTIK ÇOK DİKKAT EDİCEM MEYVE ÇOK YİYORUM ARTIK AZALTICAM ONLAR İÇİN HERŞEYE KATLANICAZ BU ARADA 28 HAFTAYA GELDİNMİ DIŞARDA YAŞAMA ŞANSI ARTIYOR DEDİ ŞU 6 HAFTAYIDA Bİ ATLATSAK ALLAHIN İZNİYLE KÜVÖZEDE RAZIYIZ TABİ DURABİLDİĞİ KADAR DURSUNLARDA OLMAZSA YAPCAK BİŞEY YOK KIZIM BABASINA BENZİYORMUŞ ÖYLE DEDİ DOKTOR AMCASI BU DEĞİŞMEZ KAFA YAPINIZ AYNI DEDİ TABİ BABAMIZIN AĞZI KULAKLARINDA RABBİM İNŞALLAH KUCAĞIMIZADA ALDIĞIMIZ GÜNLERİ GÖSTERİR OĞLUŞUM BİZE DİL ÇIKARDI YARAMAZ:)
ooo süper bir sürü beylikdüzü varmış. Bende avcılar medicana seçil hanıma gidiyorum memnunum.
müsait olduğumuz günleri bildirelim ve görüşelim olur mu.
burdan yazılanları takip etmek zor oluyor ekim anneleri grubu var sosyal paylaşım sit. oraya kaydolursanız daha rahat görüşürüz yada burda ayrı bir topik açalım sizler bilirsiniz.
Ne hoş bir tesadüfpeki memnun musun? ben çok seviyorum nil hanımı ya sen
fuchsie nickli arkadaşda bir kadın mıdır??? bir erkek midir??? çözemedim herkese bir alaylı yazmalar,bir tiye almalar, bir dediği bir dediğini tutmamalar hormonlardan olsa gerek....
herkese günaydın.bebişlerinize isim konusunda karar verebildiniz mi?Ne kadar zor.biz iki isim arasında gidip geliyoruz.Alp Yaman mı?Yoksa Emir Kaan mı daha güzel kızlar kararsız kaldık
Kızlar sizinde burnunuz kanıyormu dönem dönem
kızlarrrrrrrrrrrrrrr bende antalyadayımmmmmm yanıyorummmmmmmmmmm
benim bildiğim sen ben dışında 2 kişi daha var yani toplam 4 kişiyiz
bak ben seni bilmiyordum , 5 olduk o zaman , sen kime gidiyorsun peki doktorun kim ?
herkese hayırlı cumalar birkaç gündür hem akıntım hemde iç çamaşırımda su oluyor 2de dr gideceğim inş bir sorun olmaz lütfen dua edin ilk kızımda suyum bittiği için erken doğmuştu çok tedirginim:18:
Selam anneler benım dün geceden beri sol kasığıma doğru ağrım oldu sizce normalmi ya sizde böle olan varmı?şuan bile hafifden ağrıyo ya
selam kızlar. nasılsınız? uzun zamandır topiğe giremedim. biz pazartesi günü detaylı ultrasona girdik, bebişimin herşeyi iyi çıktı çok şükür. 735 gr. ve 30 cm. olmuşyalnız bende gebelik şekeri çıktı maalesef 50 mglık testte doktor 100'lük test istemeden diyetisyene yönlendirdi. konuştuğum herkes bir de devlet hastanesinde yaptır dedi. yarın devlet hastanesine gidip yaptırcam testi. ablamın da 50'lik yüksek çıkmış, 100'lükten sonra diyete gerek duymamışlar. inşallah benim de öyle olur diye dua ediyorum. normalde zaten çok tatlı yiyen bir insan değilim. hele hamileliğim boyunca sayılıdır yani. ama dondurmayı biraz fazla kaçırdım galiba. siz de var benim gibi şekeri yüksek çıkanı???
:))) cnm sen benim eşya alma konuma denk gelmedin heralde evet kendi annem böyle hevesle herşeyi yapan kayınvalidem anca adetleri bilir bebeğin tüm eşyasını adan zye anane yapar demesini bilir kardeşide hamile 2 ay var aramızda ona çalışıyo o ona bi yelek örmüş herkes yandan düğmeli kullanışsız olur dedi o yüzden ona yenisni ördü bana yandan düğmeli yelek kaldı :)))bişeyini istemiyorum cnm herkes yerinde sağolsun
herkese hayırlı cumalar birkaç gündür hem akıntım hemde iç çamaşırımda su oluyor 2de dr gideceğim inş bir sorun olmaz lütfen dua edin ilk kızımda suyum bittiği için erken doğmuştu çok tedirginim:18:
nasılsınız kızlar bende fazla giremiyorum misafirim var koşturuyorum fırsatım olmuyor ayaklarım şişti ya ne yapacağım bilmiyorum sıcaklarda bastırdı gece zor uyudum dönemiyorum bile yatarken zor oluyor kızlar dikkatli olun gece yatarken karnınızın üstüne sakın yatmayın bebek ezilip ölebiliyormuş bir teyze bana söyledi onun 8 aylık bebeği karnında ölmüş üstüne yatmış ay dün gece hiç aklımdan çıkmadı eşime dedim gece beni kontrol et yatmayayım diye adam gece benimle uğraştı yan çevirip durdu dikkatli olalım uyku halinde olunca yatabiliriz diye
Ben de sıvı sızıntısından şüphelenip gittim, sıvımda azalma göremediler, idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik verdi Pazar gününden beri kullanıyorum ama bu sefer de o şeffaf su gibi akıntı yerine sarı bir akıntı gelmeye başladı.
Ve biraz önce çamaşırımda turuncu, pembe bir akıntı vardı! Emin olmak için peçeteyi biraz azıcık içeri itip sildim, pespembe. Doktorumu arıyorum ulaşamıyorum. Korkumdan yerimden de kalkamıyorum şu anda. Evde de yalnızım. ne bu şimdi ya??? Bilenler biliyor riskli bir gebeyim. dikiş atıldı vs.
Ne yapayım ben şimdi???
mrb yarenay.gebelik şekeri bende de var.kafaya takma bence.Bana doktorum neler söyledi.Riskli gebesin fetal eko yaptırman lazım dedi ama ben yaptırmadım.Diyetisyene gidip bebeğimin normal gelişmesi için çabalıycam.Ben de dondurma tatlı çok yemiştim bu ay ondan oldu malesefgünaydın anneler nasılsınız bakalım konular almış başını gitmiş yine maşallah :) hayırlı cumalar herkese
canım bende de var sol kasıkta ağrı seninki tam olarak nerde bilmiyorum ama benimki bacak birleşim yerinde kasıl civarı rahim büyüdüğü için normalmiş geriliyormuş ordaki bağlar ve kalsiyum ve magnezyum eksikliğine bağlı ağrılarda olabilirmiş.
slm canım doktorun neden 100 lük teste seni yönlerdirmedi anlamadım göndermesi gerekiyordu. benimde sağlık ocağında 50 likte 138 çıtı benide hastaneye gönderdiler kontrole gidince bende tekrar yaptıracağım. fazla endişelenmiyorum gebelikte yüksek çıkabiliyormuş ve ebenin dediğine göre burda yüksek çıksa bile hastanede yapılanda düşük çıkıyor dedi. kadının birinde 180 çıkmış hastanede normal çıkmış ailede şeker yoksa çıkmaz diyorlar sende hastanede tekrar yaptır için rahatlasın hemen diyetisyene gitme bence.
yine derin konulara girmişsiniz :) ahh benimde başımda var böyle bir sıkıntı söylemeden geçemeyeceğim. bizim babanne sağolsun bana hamile kıyafeti aldı Allah razı olsun. bebek eşyalarına gelirsek daha bir çöpünü görmedim. bana fazla alma fazla alma diyor sürekli doğru düzgün birşey almadımki diyorum alma fazla gelende getirir diyo milletin getirdiğinemi güveneceğim dedim hem millet nasıl gitrir nerden bilcem belki pazardan alacak dedim bebek bu hassas dedim sustu. eşime demişki ben para vereyim kendiniz alın 200 tl verecekmiş ben gidip alacakmışım. ben onun aldığını beğenmezmişim pazardan aldı sanarmışım. demekki başkaları için dediğimi o üstüne alınmış kendide pazardan alacakmış heraldeki böyle söylemiş. daha bir tane eşya almadıki iyi kötü fikrim olsun artı ne alırsa alsın beğenmesem bile düşünmüş almış derim ona birşey dememki.
bana söylemedi daha söylediği zaman parayı kabul etmycem babane olarak içinden ne geliyosa onu al diycem düğün alışverişi yaparken bize iyisi olsun diyodu hep sen iyisini alırsın düğün eşyalarını aldığın gibi diycem içimde kalmamış olur hem öfff içim şişti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?