Ben de sıvı sızıntısından şüphelenip gittim, sıvımda azalma göremediler, idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik verdi Pazar gününden beri kullanıyorum ama bu sefer de o şeffaf su gibi akıntı yerine sarı bir akıntı gelmeye başladı.
Ve biraz önce çamaşırımda turuncu, pembe bir akıntı vardı! Emin olmak için peçeteyi biraz azıcık içeri itip sildim, pespembe. Doktorumu arıyorum ulaşamıyorum. Korkumdan yerimden de kalkamıyorum şu anda. Evde de yalnızım. ne bu şimdi ya??? Bilenler biliyor riskli bir gebeyim. dikiş atıldı vs.
Ne yapayım ben şimdi???
bak ben seni bilmiyordum , 5 olduk o zaman , sen kime gidiyorsun peki doktorun kim ?
kızlaar merhaba biz düNKONTROLE GİTTİK ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞLER GAYET İYİMİŞ RENKLİDE USG DE ÇEKTİ DOKTORUMUZ KUZUCUKLARIMIN YÜZÜNÜDE GÖRDÜM HALA İNANAMIYORUM BUNLAR BENİMMİ DİYE BENİ DİYETİSYENE GÖNDERDİ DOKTORUMUZ 15 GÜNDE 2,5 KİLO ALMIŞIM BÖYLE GİDERSE ŞEKERİN ÇIKAR DEDİ ŞEKER ÇIKINCADA BEBEKLER FAZLA ÇİŞİNİ YAPAR VE SULARI ÇOĞALIR DEDİ ONDAN SONRA DİKİŞTE Bİ YERE KADAR TUTAR DEDİ BENDE KORKTUM ARTIK ÇOK DİKKAT EDİCEM MEYVE ÇOK YİYORUM ARTIK AZALTICAM ONLAR İÇİN HERŞEYE KATLANICAZ BU ARADA 28 HAFTAYA GELDİNMİ DIŞARDA YAŞAMA ŞANSI ARTIYOR DEDİ ŞU 6 HAFTAYIDA Bİ ATLATSAK ALLAHIN İZNİYLE KÜVÖZEDE RAZIYIZ TABİ DURABİLDİĞİ KADAR DURSUNLARDA OLMAZSA YAPCAK BİŞEY YOK KIZIM BABASINA BENZİYORMUŞ ÖYLE DEDİ DOKTOR AMCASI BU DEĞİŞMEZ KAFA YAPINIZ AYNI DEDİ TABİ BABAMIZIN AĞZI KULAKLARINDA RABBİM İNŞALLAH KUCAĞIMIZADA ALDIĞIMIZ GÜNLERİ GÖSTERİR OĞLUŞUM BİZE DİL ÇIKARDI YARAMAZ:)
:)) süper sayımız artıyorrrrrrr... Evet Lara sen kime gidiyorsun doktorun kimmm???
kızlar size bebek evi muhabbetinden bahsetmiştim ya onu araştırdım bikaç kişiye sordum tam bir saçmalıkmış yaa arkadaşımın bebeği oldu burda annesi beşiğini yatağını yorganını yapmış 40 mevlüdündede koca çarşafın üstüne anneye babaya babanneye dedeye naptıysa sermişler nerdeyse nişan bohçası hazırlanmış diyebilirim ayrıca mevlüdünü bile annesi okutmuş ne saçma değilmi eşyaların haddi hesabı yok hepsine tamamda babanneyle dedeye neden yapılır eşya anlayamadım
kızlar size bebek evi muhabbetinden bahsetmiştim ya onu araştırdım bikaç kişiye sordum tam bir saçmalıkmış yaa arkadaşımın bebeği oldu burda annesi beşiğini yatağını yorganını yapmış 40 mevlüdündede koca çarşafın üstüne anneye babaya babanneye dedeye naptıysa sermişler nerdeyse nişan bohçası hazırlanmış diyebilirim ayrıca mevlüdünü bile annesi okutmuş ne saçma değilmi eşyaların haddi hesabı yok hepsine tamamda babanneyle dedeye neden yapılır eşya anlayamadım
tövbe tövbe inan ağzım açık kaldı ne anormal adetler var
hepsi birleşip bebeğe ve anneye yapmalı bence
babanneyle dedeye niye yapılıyor ki acaba:44: bide çarşafa neden asıyorlar acaba...adetler işte herkesin ki farklı oluyor...
inş hiçbirşeyin yoktur canım dualarımız seninle. diğer arkadaşın dediği gibi bir yakınını çağır yanına doktora gidin hemen önemli değildir belkide adet döneminde isen ondan da gelebilir benim geçen gün öyle oldu sadece pembelik vardı bir daha gelmedi adet dönemindeydim kasık ağrımda vardı zaten. panik olma sakın Allaha emanet ol canım
ben avcılar hospital a gidiyorum kızlar nil hanıma memnunum çok şeker ve iyi bir doktor ya siz...
evet canım çok ilgili ve alakalı bi doktor çok ii motive ediyor anne şefkatiyle yaklaşıyor neredeyse :) yalnız çokta hastası var.
ben nil hanımda zorunlu kürtaj oldum belkide bu sebeptendir o odaya giresim gelmiyor...
bak ben seni bilmiyordum , 5 olduk o zaman , sen kime gidiyorsun peki doktorun kim ?
bende varım antalyadan ben andevada ünal yirmibeşe gidiyorum siz hangi doktora gidiyosunuz?
gunaydin herkeseeeeee kizlarrrrrr gobegim buyudukce hamile oldugum anne oldugum daha bi dank etmeye basladi bununla birlikte gobus buyudukce acayip korkmaya basladim dogumdann kabusum olmaya basladi benim gibi hisseden varmi aranizda
İyi de o zaman doktor sayısını artırsınlar bir çözüm bulsunlar bu yoğunluğa. Olmaz ki böyle. Odaya girebildiğinde Nil hanım şeker mi şeker bir kadın, inanılmaz ilgili, konusunda uzman, ama acil durumlarda kapı duvar ulaşamıyorsun. İkinci kez acil bir durum yaşıyorum ve telefonla bile ulaşamıyorum.
İnsan doktoruna bağlanıyor, her şeyini, sürecini vs o biliyor. ne yapayım ben şimdi, bu saatten sonra doktor mu değiştireyim
bende varım antalyadan ben andevada ünal yirmibeşe gidiyorum siz hangi doktora gidiyosunuz?
bilmiyorumki cnm herşeyi çarşafa iğneliyolarmış önceden duvara asılrmış boydan boya şimdi annenin karyolasına serilirmiş gelen bakarmış anane ne yaptı diye ben hiç gidip görmedimki bebek evine anlatılanlardan duyuyorum bizim buralarda çok önem verilir böyle şeylere babanneyle dedeyede kızım sayenizde anne oldu aferin oğlunuza demek içinmi yapılıyoki eşya :)))))))))) benimki benim annemden bekler ama kzına yapmaz ne gerek var der
sizin orası neresi merak ettim , gerçekten saçmalık , kız annesi kızını vermiş zaten daha ne yapsın , bizde hiç öyle şeyler yok sadece bebeğe güzel bir yatak ve yastık yapılır , görmeye gelen o yastığa altın takıcaksa iğneler bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?