2012 Ekim Anneleri

inş hiçbirşeyin yoktur canım dualarımız seninle. diğer arkadaşın dediği gibi bir yakınını çağır yanına doktora gidin hemen önemli değildir belkide adet döneminde isen ondan da gelebilir benim geçen gün öyle oldu sadece pembelik vardı bir daha gelmedi adet dönemindeydim kasık ağrımda vardı zaten. panik olma sakın Allaha emanet ol canım

kızlar size bebek evi muhabbetinden bahsetmiştim ya onu araştırdım bikaç kişiye sordum tam bir saçmalıkmış yaa arkadaşımın bebeği oldu burda annesi beşiğini yatağını yorganını yapmış 40 mevlüdündede koca çarşafın üstüne anneye babaya babanneye dedeye naptıysa sermişler nerdeyse nişan bohçası hazırlanmış diyebilirim ayrıca mevlüdünü bile annesi okutmuş ne saçma değilmi eşyaların haddi hesabı yok hepsine tamamda babanneyle dedeye neden yapılır eşya anlayamadım

bak ben seni bilmiyordum , 5 olduk o zaman , sen kime gidiyorsun peki doktorun kim ?
ben lara oturuyorum gelecek tüp bebek doktoruma gidiyorum aynı zamanda da medline has. alp çeliker e gidiyorum canım
maşallah canım bebişlerine evet benim doktorumda aynı şeyi söyledi 27. haftayı görmek yani bebeklerin 1000gr olmasını görmek ilk hedefimin dedi ondan sonrasıda allahın taktiri inşallah 37 leri görürüzzzz
:)) süper sayımız artıyorrrrrrr... Evet Lara sen kime gidiyorsun doktorun kimmm???

tüp doktorum mete ışıkoğlu ve medline doktoru alp çelikere gidiyorum canım

tövbe tövbe inan ağzım açık kaldı ne anormal adetler var

hepsi birleşip bebeğe ve anneye yapmalı bence

evet cnm baya anormal geldi bana koskoca yatağın üstüne sermişler resmen kız annesine yıkkınlık yani birsürü masraf illa dört dörtlük olcak diye bişi yok bende kafamda belirliycem bikaç şey annem onları yapsın serelim baksınlar meraklı insanlarr

babanneyle dedeye niye yapılıyor ki acaba:44: bide çarşafa neden asıyorlar acaba...adetler işte herkesin ki farklı oluyor...

babanneyle dedeye niye yapılıyor ki acaba:44: bide çarşafa neden asıyorlar acaba...adetler işte herkesin ki farklı oluyor...

bilmiyorumki cnm herşeyi çarşafa iğneliyolarmış önceden duvara asılrmış boydan boya şimdi annenin karyolasına serilirmiş gelen bakarmış anane ne yaptı diye ben hiç gidip görmedimki bebek evine anlatılanlardan duyuyorum bizim buralarda çok önem verilir böyle şeylere babanneyle dedeyede kızım sayenizde anne oldu aferin oğlunuza demek içinmi yapılıyoki eşya :)))))))))) benimki benim annemden bekler ama kzına yapmaz ne gerek var der

Doktorumun asistanına ulaştım, doktoruma bildireceğini, beni aratacağını söyledi bakalım. Bekliyorum. Ah şu Nil Hanım ah....

ben avcılar hospital a gidiyorum kızlar nil hanıma memnunum çok şeker ve iyi bir doktor ya siz...

evet canım çok ilgili ve alakalı bi doktor çok ii motive ediyor anne şefkatiyle yaklaşıyor neredeyse :) yalnız çokta hastası var.
ben nil hanımda zorunlu kürtaj oldum belkide bu sebeptendir o odaya giresim gelmiyor...

İyi de o zaman doktor sayısını artırsınlar bir çözüm bulsunlar bu yoğunluğa. Olmaz ki böyle. Odaya girebildiğinde Nil hanım şeker mi şeker bir kadın, inanılmaz ilgili, konusunda uzman, ama acil durumlarda kapı duvar ulaşamıyorsun. İkinci kez acil bir durum yaşıyorum ve telefonla bile ulaşamıyorum.

İnsan doktoruna bağlanıyor, her şeyini, sürecini vs o biliyor. ne yapayım ben şimdi, bu saatten sonra doktor mu değiştireyim

gunaydin herkeseeeeee kizlarrrrrr gobegim buyudukce hamile oldugum anne oldugum daha bi dank etmeye basladi bununla birlikte gobus buyudukce acayip korkmaya basladim dogumdann kabusum olmaya basladi benim gibi hisseden varmi aranizda

bende öyle canım bana müşteriler dioki ikiz mi :) ben nedense hiç korkmuyorum doğumdan. kısmetse normal doğum istiyorum canlı canlı :)

evet canım haklısın acil durumlarda ulaşmak zor. ben kontrole gittiğimde ilk gebeliğimde inan 6 saat beklediğimi biliorum. son ay gebelerine öncelik tanıyorlar senin saatini onlara veriyorlar. ancak hastaları şikayetçi olsada genede o nu bırakmıyor.

bende varım antalyadan ben andevada ünal yirmibeşe gidiyorum siz hangi doktora gidiyosunuz?

6 olduk o zaman , o doktoru biliyorum önceden medicalparktaydı ama ben gitmedim hiç yine medicalparkta doç. dr mehmet murat inala gidiyordum eskiden ama nefes alsan para alıyorlar die değiştirdim , şu an medisu ya gidiyorum prof. dr mehmet emin soysal hocaya , çok memnunum şükür

sizin orası neresi merak ettim , gerçekten saçmalık , kız annesi kızını vermiş zaten daha ne yapsın , bizde hiç öyle şeyler yok sadece bebeğe güzel bir yatak ve yastık yapılır , görmeye gelen o yastığa altın takıcaksa iğneler bu kadar

ya bu butikbebe hala kargoya vermemiş benim alışverişi , 4 gün oldu , kampanya bitince kargoya verilir diyordu , dün bitti kampanya , bu seferde bakıyorum tedarik sürecinde dio , bunlar beni tanımıyoooooo ben çok sabırsızım yaaa göndersinler artık

aydın cnm bizim çevrede çok önem verilir böyle şeylere belki havalar soğuk giderde yapmayız zaten evim kutu kadar 3 4 kişiyle bi yasin okuturum tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…