evet canım haklısın acil durumlarda ulaşmak zor. ben kontrole gittiğimde ilk gebeliğimde inan 6 saat beklediğimi biliorum. son ay gebelerine öncelik tanıyorlar senin saatini onlara veriyorlar. ancak hastaları şikayetçi olsada genede o nu bırakmıyor.
Kızlar Lansinoh krem burada oldukça uygun Lansinoh Meme Ucu Krem 56gr/ GÖĞÜS PEDİ HEDİYELİ GittiGidiyor'da 58416571 üstelik kargo ücretide yok...Ben dün aldım bugün yarın gelir heralde, almayı düşünen arkadaşlar varsa bilginize..
Doktorumun asistanına ulaştım, doktoruma bildireceğini, beni aratacağını söyledi bakalım. Bekliyorum. Ah şu Nil Hanım ah....
sizin orası neresi merak ettim , gerçekten saçmalık , kız annesi kızını vermiş zaten daha ne yapsın , bizde hiç öyle şeyler yok sadece bebeğe güzel bir yatak ve yastık yapılır , görmeye gelen o yastığa altın takıcaksa iğneler bu kadar
aydın cnm bizim çevrede çok önem verilir böyle şeylere belki havalar soğuk giderde yapmayız zaten evim kutu kadar 3 4 kişiyle bi yasin okuturum tamamdır
canım aynı urunu bırcok sıtede 18,75 tl ye gordum kargo yok ama yınede daha uygun a gelıyor bılgın olsun
Ben de riskli gebeyim işte, beni her gördüğünde "ah kıymetli bebek gelmiş" diyor. Hamileliğim boyunca yatış verdi, gitsem 1 saat bile sıra bekleyemem ki ben...Ama öncelik filan yok, telefonuma cevap verse ne yapacağımı bileceğim en azından.
Birkaç saat önce pembe bir kanama farkettim, ödüm koptu. Evde yalnızım, açsa telefonu dese ki gel hemen ona göre çözüm yaratıcam. Kafama göre gitsem, oralarda bekleyecek durumda değilim. Kaldım öyle. Asistanına ulaşabildim, hala haber bekliyorum. of.
Kızlar Lansinoh krem burada oldukça uygun Lansinoh Meme Ucu Krem 56gr/ GÖĞÜS PEDİ HEDİYELİ GittiGidiyor'da 58416571 üstelik kargo ücretide yok...Ben dün aldım bugün yarın gelir heralde, almayı düşünen arkadaşlar varsa bilginize..
doktorun cok yogun olması bırsey ıfade etmez sonucta acıl bır durum yasıyorsun ve rısklı bır bır hamılelıgın varken gerı donulmuyorsa bence doktorun konusunda bır daha dusun derım sonucta asıstanı bır sekılde ulasmıstır bence sen bırdaha ara bıraz sesını yukselt bu ulkede sesın cok cıkmassa ısını ıyı yapmayan ınsanlar senı takmıyor malesef umarım hersey yolundadır allahım sag salım bebeklerımıze kavusmayı nasıp etsın
canım göğüs pedi hediyesi yok ama diğer sitelerde benim gördüklerimde..bunda göğüs pedi var 6 adet kullanımlık şayet pedleri beğenirsem devamını alırım diye ped hediyeli almak istedim...
canım ben de bu seti baska bir siteden almıştım ama ocakta bitiyor son kullanma tarihi benimkinin ekimde dogum yapsak 3ay kullanabilcez
kesinlikle haklısın canım ben ilk gittiğim doktoru değiştirme nedenlerimden biri de böyle bir konuydu...ikili test sonucumu tel. ile öğrenebilirsin demişti ama bi kaç gün sonra aradığımda tenezzül edip kendisi konuşma gereği duymadı sekreterine iyiymiş sorun yokmuş dedirtti...vee o günden sonra iyice emin oldum kendisini değiştirme konusunda 2 hafta sonrada değiştirdim şimdi ki doktoruma gidiyorum ve gerçekten aldığı her kuruşu kat bee kat hak eden bir adam her gittiğimde muhakkak odasından çıkarken söyler, gecenin kaçı olursa olsun acil bi durumda beni cepten arayıp bilgilendirin diyor...bu bana ziyadesiyle yetiyor...
bırcok sıteye baktım var hedıyesıde belkı sonrasında alırsın Lansinoh | Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr Tüp ŞOK FİYAT ( HEDİYELİ ) | 18,75 TL
Hasta mısın arkadaşım? Hakkımda farklı farklı kişilere hem de defalarca, abuk subuk şeyler yazmadan önce profilimi bir incele istersen! Hangi dediğim diğerini tutmuyormuş? Beni bilen biliyor. Kimseyle alay ettiğim filan yok benim. Bu başlıkta tek gülüştüğümüz hamilelikle ilgili komik batıl inanışlardı.
Ya sensin o erkek ya da hormonların tırlattırmış, sataşacak yer arıyorsun. Herkesin derdi kendine yeter insanın asabını bozma durduk yere.
Canım hangi doktora gidiyorsun, o doktor tam benlikmiş. Tek tereddütüm ben geçmişte rahim ağzı kanseri geçirdiğim için doktorum bana dikiş yaparken rahim ağzımın ne durumda olduğunu gördü, çarşaf kadar incelmiş dedi. Şimdi ben bir daha alttan muayene olmam, o yüzden gideceğim yeni doktor benim durumumu ne denli anlayacak ondan şüpheliyim.
Ama yine de doktor, hastane bilgilerini paylaşırsan sevinirim. Sigorta geçerliyse ve fiyatlar da makulsa deneyebilirim belki...
6 olduk o zaman , o doktoru biliyorum önceden medicalparktaydı ama ben gitmedim hiç yine medicalparkta doç. dr mehmet murat inala gidiyordum eskiden ama nefes alsan para alıyorlar die değiştirdim , şu an medisu ya gidiyorum prof. dr mehmet emin soysal hocaya , çok memnunum şükür
bende hamile kalmadan önce mehmet emin beye gidiyorum muayene ücreti fazla olması ve çok yoğun olup bekletilmekten dolayı değiştirdim ama çok tatlı bi doktor ve bizim evimize çok yakın gebelik takibi nasıl ilgilimi?
yarım sayfa gocunduğuna göre var sende birşeyler gözüm üzerinde şekerim.Hormonlarım ben ve bebeğim çok şükür iyiyiz.sana da acil şifalar diliyorum.ayrıca bilgisayar kullanımın zayıf tek kişiyle bir defa konuyla ilgili yazışmam oldu.çok şükür profil incelemeyi de biliyorum,ıp'den kişilere ulaşmayı da bilgisayar mühendisiyimde o bakımdan yani.
Bursa Jimer Hastesinde Recep Doğanlar doktorum...muayene ücreti 90 lira
Bi defol git. Yarım sayfaymış. IP'ye ulaşmak için bilgisayar mühendisi olmaya gerek yok da sen profesör olsan ne fayda, önce insanlara durduk yere sataşmamayı saygılı olmayı öğren. Herkesin derdi kendine yeter.Bir daha ya hakkımda abuk subuk atıp tutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?