2012 Ekim Anneleri

Ben de riskli gebeyim işte, beni her gördüğünde "ah kıymetli bebek gelmiş" diyor. Hamileliğim boyunca yatış verdi, gitsem 1 saat bile sıra bekleyemem ki ben...Ama öncelik filan yok, telefonuma cevap verse ne yapacağımı bileceğim en azından.
Birkaç saat önce pembe bir kanama farkettim, ödüm koptu. Evde yalnızım, açsa telefonu dese ki gel hemen ona göre çözüm yaratıcam. Kafama göre gitsem, oralarda bekleyecek durumda değilim. Kaldım öyle. Asistanına ulaşabildim, hala haber bekliyorum. of.

Son düzenleme:
Doktorumun asistanına ulaştım, doktoruma bildireceğini, beni aratacağını söyledi bakalım. Bekliyorum. Ah şu Nil Hanım ah....

biran önce ulaşırsın inş canım. çok sinir bozucu bir durum beklemek seni çok iyi anlıyorum kanamam olunca bende paniklerdim şükür bişey olmadı bende sende de birşey olmaz inş canım devam ediyormu pembelik

büyük bir saçmalık hemde kızın annesine bu kadar yüklenmek olmaz. durumu olsa annelerimiz bize birşey bırakmadan herşeyi yapar zaten. benimkiler benden daha çok eşya aldılar. babanneler ne yapacak çok merak ediyorum onlara fazla birşey düşmüyor sanki.....

aydın cnm bizim çevrede çok önem verilir böyle şeylere belki havalar soğuk giderde yapmayız zaten evim kutu kadar 3 4 kişiyle bi yasin okuturum tamamdır

canım bende aydın dayım ama ilk defa duyuyorum bölgeye göre değişiyor sanırım enazından çevremde görmedim bu yüzden bilmiyorum. yatağını annanesi alır diye söylenir onu biliyorum.ben kimseden birşey beklemiyorum ama hem yapmayıp hemde laf söylenirse o zaman konuşurum tutamazlar heralde benim annem herşeyi yapıp eşimin annesi birşey yapmaz birde konuşursa ozaman kötü olur. madem yapacaksın dediğin gibi küçük bir kalabalıkla atlatırsın iyi olur büyük birşey yapıpta kendinizi sıkmazsınız

canım aynı urunu bırcok sıtede 18,75 tl ye gordum kargo yok ama yınede daha uygun a gelıyor bılgın olsun

canım göğüs pedi hediyesi yok ama diğer sitelerde benim gördüklerimde..bunda göğüs pedi var 6 adet kullanımlık şayet pedleri beğenirsem devamını alırım diye ped hediyeli almak istedim...

doktorun cok yogun olması bırsey ıfade etmez sonucta acıl bır durum yasıyorsun ve rısklı bır bır hamılelıgın varken gerı donulmuyorsa bence doktorun konusunda bır daha dusun derım sonucta asıstanı bır sekılde ulasmıstır bence sen bırdaha ara bıraz sesını yukselt bu ulkede sesın cok cıkmassa ısını ıyı yapmayan ınsanlar senı takmıyor malesef umarım hersey yolundadır allahım sag salım bebeklerımıze kavusmayı nasıp etsın

kesinlikle haklısın canım ben ilk gittiğim doktoru değiştirme nedenlerimden biri de böyle bir konuydu...ikili test sonucumu tel. ile öğrenebilirsin demişti ama bi kaç gün sonra aradığımda tenezzül edip kendisi konuşma gereği duymadı sekreterine iyiymiş sorun yokmuş dedirtti...vee o günden sonra iyice emin oldum kendisini değiştirme konusunda 2 hafta sonrada değiştirdim şimdi ki doktoruma gidiyorum ve gerçekten aldığı her kuruşu kat bee kat hak eden bir adam her gittiğimde muhakkak odasından çıkarken söyler, gecenin kaçı olursa olsun acil bi durumda beni cepten arayıp bilgilendirin diyor...bu bana ziyadesiyle yetiyor...

kızlar az önce diyet için sonuclarımı aldım gebelik şekerinden dolayı.açlık şekerim düşük çıktı.trigliserit ve LDL kolestrol yüksek çıktı canım sıkıldı biraz(İnşallah diyetten sonra normale döner herşey

canım ben de bu seti baska bir siteden almıştım ama ocakta bitiyor son kullanma tarihi benimkinin ekimde dogum yapsak 3ay kullanabilcez

tatlım benim ürünüm az önce geldi 04/ 2013 tarihten yana sıkıntı yok...canım zaten 3 ay kullanmamız yeter heralde uzun vade de göğüslerimizde sıkıntı devam etmez heralde:44:

Canım hangi doktora gidiyorsun, o doktor tam benlikmiş. Tek tereddütüm ben geçmişte rahim ağzı kanseri geçirdiğim için doktorum bana dikiş yaparken rahim ağzımın ne durumda olduğunu gördü, çarşaf kadar incelmiş dedi. Şimdi ben bir daha alttan muayene olmam, o yüzden gideceğim yeni doktor benim durumumu ne denli anlayacak ondan şüpheliyim.

Ama yine de doktor, hastane bilgilerini paylaşırsan sevinirim. Sigorta geçerliyse ve fiyatlar da makulsa deneyebilirim belki...

yarım sayfa gocunduğuna göre var sende birşeyler gözüm üzerinde şekerim.Hormonlarım ben ve bebeğim çok şükür iyiyiz.sana da acil şifalar diliyorum.ayrıca bilgisayar kullanımın zayıf tek kişiyle bir defa konuyla ilgili yazışmam oldu.çok şükür profil incelemeyi de biliyorum,ıp'den kişilere ulaşmayı da bilgisayar mühendisiyimde o bakımdan yani.

Bursa Jimer Hastesinde Recep Doğanlar doktorum...muayene ücreti 90 lira

bende hamile kalmadan önce mehmet emin beye gidiyorum muayene ücreti fazla olması ve çok yoğun olup bekletilmekten dolayı değiştirdim ama çok tatlı bi doktor ve bizim evimize çok yakın gebelik takibi nasıl ilgilimi?

ben bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar bi sorun çıkmadı gebelikle ilgili o yüzden bana göre iyi birde rahat bir doktor ben pimpirikliyim ama onun rahatlığı banada yansıyor , fiyat konusuna gelince gayet uygun bence hatta 50 tl bişey değil çünkü prof farkı olması lazım ücrettede bu normal , görüyorum etrafımda normal operator jinekologlara 70-80 verip giden var , ama yoğunluk konusunda haklısın , kimseye tavsiye etmiyim en iyiisi hergün biraz daha kalabalıklaşıyor sanki

Bi defol git. Yarım sayfaymış. IP'ye ulaşmak için bilgisayar mühendisi olmaya gerek yok da sen profesör olsan ne fayda, önce insanlara durduk yere sataşmamayı saygılı olmayı öğren. Herkesin derdi kendine yeter.Bir daha ya hakkımda abuk subuk atıp tutma.

kızlar yapmayın lütfen , herkes herkesi sevicek die bişey yok ama bu kadarda uzatmayın ortada bişey yok zaten , ikinizede söylüyorum sakin olun , en son ihtiyacımız olan şey stress

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…