mrb kızlar sabah 8 de kalktım çıktım şimdi geldim şeker yüklemesi oldu 50 lik tokluk şekeri 179 çıktı doktorum diyetisyene gönderdi tuz ekmek şeker hepsi bitti doğuma kadar erken doğumu tetikler dedi allah korusun listede görseniz toplam 1 öğün dersiniz napalım buda geçecek inşallah dondurma bile yok okadar 12 kiraz dedi sen ne yapıyorsun dedi bir leğen doldurup yiyorum dedimtam 77 geldim 4 kilo almışım
kızlar yapmayın lütfen , herkes herkesi sevicek die bişey yok ama bu kadarda uzatmayın ortada bişey yok zaten , ikinizede söylüyorum sakin olun , en son ihtiyacımız olan şey stress
mrb kızlar sabah 8 de kalktım çıktım şimdi geldim şeker yüklemesi oldu 50 lik tokluk şekeri 179 çıktı doktorum diyetisyene gönderdi tuz ekmek şeker hepsi bitti doğuma kadar erken doğumu tetikler dedi allah korusun listede görseniz toplam 1 öğün dersiniz napalım buda geçecek inşallah dondurma bile yok okadar 12 kiraz dedi sen ne yapıyorsun dedi bir leğen doldurup yiyorum dedimtam 77 geldim 4 kilo almışım
ayy deme böyleeeeeeeeeeeee............ Kesin bendede çıkacak o şekerdennn banada meyvayı yasaklayacaklar....Doktorum duyunca neeee diye çığlık atmıştı 1 karpuzu 1 kavunu tek başıma yediğimi:))
neeee tek başınamı yiyosunnn:)
bu aralar bende meyve yiyorum kızlar meyvede gerekli die normalde çok sevmem ama...
şekerim 104 çıkmıştı benimde şükür
ya benim şekerimde 142 çıktı doktor önemli değil dedi
ama annemde şeker hastası benim
hiç sormadı doktor ailede şeker hastası var mı diye
140 tan küçük olmalıdır dio sınırdamısın sen cnm?
banada demedi şekeri olan varmı die..
sadece normal dedi güzel dedi..
evet sınırda çıkmış
bu aralar kavun karpuz her gün yiyorum ben
çok etkiler mi ki?
tabi öyle günde birer tane değil ama günde 2 ya da 3 öğün yiyorum
Kızlar Sezeryan yasaklandı yani TBMM sağlık Komisyonu tasarıyı kabul etti. Bundan sonra tıbbi zorunluluk yoksa, sezeryan yasak. İster kork, ister ortalığı yık,ister o an doktor yanlış bir karar vermiş olsun bağıra bağıra doğuracaksın. Devlet doğum şekline annenin ya da ailenin karar verme yetkisini elinden almış bulunuyor.
Ha ben normal doğum yapamam dersen, hamile kalmama hakkın var çok şükür.
İnanılır gibi değil.
140 tan küçük olmalıdır dio sınırdamısın sen cnm?
banada demedi şekeri olan varmı die..
sadece normal dedi güzel dedi..
kızlar bazı arkadaşlardan hem şekerli su içmeden kan alınmış hem su içtikten bi saat sonra...
benden sadece su içirdiler ondan 1 saat sonra kan aldılar 1 kere alındı yani?
bnmde 142ydi sanırım doktor sordu ailede varmı diye benmde babamda şeker var ultrasonda bebeğe baktı kilosu normal suyuda normal dedi şeker olanlarda ya suyunda fazla yada kilosunda fazla çıkarmış varsada erken teşhis koyarız dedi 100lük yaptı onda sonuç iyi çıktı çok şükür ben bide kiloluyum kesin çıkar diyodum iyikide çıkmadı çünkü gebelikte çıkan şekerin kalıcı olabileceğini duymuştum çok illet bir hastalık babamdan biliyorum adam şleker çıktığından beri çöktü resmen 10 yaş yaşlandı
kızlar bazı arkadaşlardan hem şekerli su içmeden kan alınmış hem su içtikten bi saat sonra...
benden sadece su içirdiler ondan 1 saat sonra kan aldılar 1 kere alındı yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?