2012 Ekim Anneleri

mrb kızlar sabah 8 de kalktım çıktım şimdi geldim şeker yüklemesi oldu 50 lik tokluk şekeri 179 çıktı doktorum diyetisyene gönderdi tuz ekmek şeker hepsi bitti doğuma kadar erken doğumu tetikler dedi allah korusun listede görseniz toplam 1 öğün dersiniz napalım buda geçecek inşallah dondurma bile yok okadar 12 kiraz dedi sen ne yapıyorsun dedi bir leğen doldurup yiyorum dedim tam 77 geldim 4 kilo almışım

ayy deme böyleeeeeeeeeeeee............ Kesin bendede çıkacak o şekerdennn banada meyvayı yasaklayacaklar....Doktorum duyunca neeee diye çığlık atmıştı 1 karpuzu 1 kavunu tek başıma yediğimi:))

kızlar yapmayın lütfen , herkes herkesi sevicek die bişey yok ama bu kadarda uzatmayın ortada bişey yok zaten , ikinizede söylüyorum sakin olun , en son ihtiyacımız olan şey stress

Bu kadar terbiyesizlik olmaz ama, ayıp denen bir şey var. Forumu okurken bir baktım ki hakkımda abuk subuk konuşmuş 3-5 yerde hem de durduk yere. Yok ben erkekmişim yok bilmem ne. Saçma sapan bir sürü şey. Derdin yoksa dert versin Allah da başkalarına sataşamayasın. Herkes herkesin psikolpat psikopat abuk subuk sataşmalarını kaldıracak durumda değil,herkesin derdi kendine yeter.

Son düzenleme:

o 50 likte risk çıkarsa aç gidip 100 lük yaptırman gerek die biliyorum ben , şeker yok ekmek yok tuz yok eeee ne kaldı geriye zaten :26:

ayy deme böyleeeeeeeeeeeee............ Kesin bendede çıkacak o şekerdennn banada meyvayı yasaklayacaklar....Doktorum duyunca neeee diye çığlık atmıştı 1 karpuzu 1 kavunu tek başıma yediğimi:))

neeee tek başınamı yiyosunnn:)
bu aralar bende meyve yiyorum kızlar meyvede gerekli die normalde çok sevmem ama...
şekerim 104 çıkmıştı benimde şükür

slmm kızlar
herkese hayırlı cumalar
iki gündür kasıklarımda (özellikle sağ)ağrı var
hani adet olucakmışım gibi
birde gece uyurken hangi tarafıma yatsam o bacağımda uyandığımda inanılmaz bi ağrı oluyo
haftaya kontrolüm var inşallah önemli bişey yoktur
sizlerde durum nasıl gzel haberler vardır inşallah okuyamadım 2 gündür

neeee tek başınamı yiyosunnn:)
bu aralar bende meyve yiyorum kızlar meyvede gerekli die normalde çok sevmem ama...
şekerim 104 çıkmıştı benimde şükür

ya benim şekerimde 142 çıktı doktor önemli değil dedi
ama annemde şeker hastası benim
hiç sormadı doktor ailede şeker hastası var mı diye

140 tan küçük olmalıdır dio sınırdamısın sen cnm?
banada demedi şekeri olan varmı die..
sadece normal dedi güzel dedi..

yanlarım kaburgalarım sanırım o kadar ağrıolarki anlatamam bütün gün sandalye tepesinde oturmaktan sanırım...

Son düzenleme:

evet sınırda çıkmış
bu aralar kavun karpuz her gün yiyorum ben
çok etkiler mi ki?
tabi öyle günde birer tane değil ama günde 2 ya da 3 öğün yiyorum

evet sınırda çıkmış
bu aralar kavun karpuz her gün yiyorum ben
çok etkiler mi ki?
tabi öyle günde birer tane değil ama günde 2 ya da 3 öğün yiyorum

cnm inan hiç bilmiyorum ama ben kavun değilde karpuzu seviyorum eğer eve alırsak her akşam 1 dilim yiyorum mutlaka ama 1 haftadır yemiyorum mesela..
sabahları muz akşam üzeri elma yiyorum akşamda evde meyve yiyorum bazen...
yemeyincede yemen lazım diolar hakkaten çözemedim ben

cok basıt cozumu.dogum gerceklesmedı cocuk ters geldı mecburu sezaryene aldık.ben 7 bın tl verdıkten sonra gelsın meclıstekılerde dogramazsın desın bu ulkede para herseyın cozumu malesef kı...

kızlar bazı arkadaşlardan hem şekerli su içmeden kan alınmış hem su içtikten bi saat sonra...
benden sadece su içirdiler ondan 1 saat sonra kan aldılar 1 kere alındı yani?

bnmde 142ydi sanırım doktor sordu ailede varmı diye benmde babamda şeker var ultrasonda bebeğe baktı kilosu normal suyuda normal dedi şeker olanlarda ya suyunda fazla yada kilosunda fazla çıkarmış varsada erken teşhis koyarız dedi 100lük yaptı onda sonuç iyi çıktı çok şükür ben bide kiloluyum kesin çıkar diyodum iyikide çıkmadı çünkü gebelikte çıkan şekerin kalıcı olabileceğini duymuştum çok illet bir hastalık babamdan biliyorum adam şleker çıktığından beri çöktü resmen 10 yaş yaşlandı

kızlar bazı arkadaşlardan hem şekerli su içmeden kan alınmış hem su içtikten bi saat sonra...

kanı açlık şekerine bakmak için alıyolar ilk benm 2 testtede öyle oldu 1 saat arayla alınanlarıda parmaktan aldılar hep ilkini koldan aldılar

bana 100 lük yapmadı ve benimde annemde var şeker
ben kilolu değilim 23.haftamda 3 kilo almışım gebeliğimde ama şeker bu işte başka bir şeyi etkiler mi bilmiyorum
su ve bebeğin kilolu olmasını senden duydum haftaya sorucam doktora bi sorun olur mu diye

canım aç mı gittin şeker testine bende yaptırıcam ay başında ve nasıl olacak hiç bi bilgim yok.plesantan yukarıya cıkıyormuş geçmişte okudum gözün aydınn. sağ sağlim kucağımıza alalım bebişlerimizi

benden önce aç karna sonra şekerli su içtikten 1 saat sonra aldılar yani iki kez ve ikisini de koldan aldılar

benim şekerim 138 çıktı 132-133 olsaydı hastaneye göndermiycektim dedi ailede varmı diye sordu yoksa endişelenme dedi 180 çıkanların bile hastanede normale dönüyormuş. ama senin ailede şeker hastası olan varmış senin hastanede tekrar şeker yüklemesi yaptırman içinin rahatlaması açısından iyi olur. emin olursun enazından inş yoktur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…