2012 Ekim Anneleri

ihmale gelmemesi gerektiği için hemen gel demiş olmalı içini ferah tut ii haberlerini beklioruz.

hmm benim aşı 21. hafta da yapıldı hemşire bana bebğin hareketlerini tam hissettiğinde gel aslında ben 18. haftada hissettim ama nolur ne olmaz diye geç gittim

evet banada 26 28.haftada gel dedi doktorum demek haftanın çokta önemi yok galiba. sağlık ocağında yapırıldığını bilmiyordum öğrendiğim ii oldu :)

SAĞOL CANIM AÇ GİDECEKSİN
o 50 likte risk çıkarsa aç gidip 100 lük yaptırman gerek die biliyorum ben , şeker yok ekmek yok tuz yok eeee ne kaldı geriye zaten :26:
DOMATES Salatalık yoğurt yumurta 15 gün sonra tekrar bakılacak cnm
ayy deme böyleeeeeeeeeeeee............ Kesin bendede çıkacak o şekerdennn banada meyvayı yasaklayacaklar....Doktorum duyunca neeee diye çığlık atmıştı 1 karpuzu 1 kavunu tek başıma yediğimi:))

aynen bende cnm

ayyyy bu ara bende kavun karpuz çok yiyorum hatta yedikçe yiyesim geliyo
yemesem mi ki

ne güzel bende malatyalıyım :)

ooo ne güzel hemşirilerim çoğalıyor burda :))

hmm benim aşı 21. hafta da yapıldı hemşire bana bebğin hareketlerini tam hissettiğinde gel aslında ben 18. haftada hissettim ama nolur ne olmaz diye geç gittim

camoka ben malatyada değilim aydındayım canım. çokda gurbette sayılmam aslında gözümü aydında açtım burda büyüdüm fazla gitmedik memlekete çok sonra gittim gördüm 5-6 defa gitmişliğim var. ama bütün sülale orda hatta şuan annemler orda yengemin kardeşi evleniyor yazıhanın köyünde hamile olmasam bende giderdim davullu zurnalı düğün yapacaklar. düğünden de geçtimde hava güzelmiş orda akşamları soğuk oluyormuş orda olmayı isterdim hanii :))
bu arada ben merkezdenim orda doğmuşum ama annemle babam hekimhanlı. soranlara annemin köyünü söylüyorum güzelyurtluyum diyorum orası çok güzel adı üstünde.babamınki akpınar o kadar sevmedim annemköylüyüm :)

ayyyy bu ara bende kavun karpuz çok yiyorum hatta yedikçe yiyesim geliyo
yemesem mi ki

bu ne böyle yaa onu yeme bunu yeme , nasıl hamilelik bu :44: canın istediği cana derman der annem , ben normalde bu kadar meyve yemezdim ama demekki ihtiyacı var bebişin ve vücudun , geçen asudeyle konuşmuştuk bu konuyu o günden beri ben süt peynir yoğurtla beraber yiyorum meyveyi , karpuzu peynirle mesela yada meyveyi yiyip sonrasında veya öncesinde 2-3 kaşık yoğurt yiyorum hemen birde kuruyemişlerde aynı işi görüyo , 10-15 badem - , fındık veya 2-3 ceviz yersen meyveyle glisemik indexi düşüyor , meyve yemiş gibi olmuyorsun o zaman

Öncelikle çok çok geçmiş olsun canım umarım ve inanıyorum ki önemli bir şey çıkmayacak.nil hanımın ne kadar yoğun olduğunu bende biliyorum inan bana nil hanım benim 10 aylık doktorum ilk hamileliğimde de nil hanım vardı neyse ama canım inan bana sorun nilin asistanı yaseminde geçen gün şikayet ettim onu hasta sıralaması takibi yok kızda kim sesini yükseltirse onu önden alıyor bende bir sustum iki suustum ama üçte bir cırladım napıyım ben bekliyim benden sonrakiler girsin hani kötülük çıksın istemiyorum ama yapacağım bir şey yok geçen melek kocamö bile kızdı düşünün cadı beni ama ben ilk hamile olduğumuittim yarım saat içim öğrendiğimde hemen aradım o zaman asistanı bu kız değildi sabahat tı o hemen gel dedi bana randevum falanda yoktu gittim yarım saatte aldı beni nil hanım sonra bir gece ben vardiyalı çalışıyordum o zamanlar işte lekelenmem geldi önemsemedim gece 11 falandı ertesi gün gene sabahatı aramıştım gene gel hemen dedi gittiğimde nil kızmıştı bana sende benim cep nom yok mu diye niye aramadın hadi aramadın bari hastaneye gelseydin seninki sorunlu demişti ben ilk bebeğimi düşürmüştüm de öyle yani canım ben nile ulaşıyorum yani istediğim zaman gerçi epeydir çok şükür acil bir şey olmadı ve olmasın inşallah amma çok yazmışım eski anılarım geldi aklıma yaşlandım galiba
Güzel haberler ver arkadaşım...

anladım canım bende ş.urfadayım yani burda çalışıyorum ,annemler merkezdeler,malesef köyümüz yok
hekimhanı bilirim güzelyurt ta gayet güzel oralı arkadaşlarım oldu,evet malatya da akşamları hava çok serin oluyo ahh ahhhh ben çok özledim nasipse 10 güne kadar gidicem doktorum izin verirse tabi ,hayırlısı olsun bakalım canım

ne güzel bende malatyalıyım :)

ooo ne güzel hemşirilerim çoğalıyor burda :))

camoka ben malatyada değilim aydındayım canım. çokda gurbette sayılmam aslında gözümü aydında açtım burda büyüdüm fazla gitmedik memlekete çok sonra gittim gördüm 5-6 defa gitmişliğim var. ama bütün sülale orda hatta şuan annemler orda yengemin kardeşi evleniyor yazıhanın köyünde hamile olmasam bende giderdim davullu zurnalı düğün yapacaklar. düğünden de geçtimde hava güzelmiş orda akşamları soğuk oluyormuş orda olmayı isterdim hanii :))
bu arada ben merkezdenim orda doğmuşum ama annemle babam hekimhanlı. soranlara annemin köyünü söylüyorum güzelyurtluyum diyorum orası çok güzel adı üstünde.babamınki akpınar o kadar sevmedim annemköylüyüm :)

valla ben dayanamıyorum doktorum bişey yasaklamadı ama bu şeker işi korkuttu beni sınırda çıkınca biraz endişelendim
bakalım kontrolde ne dicek doktorum

ya benim de son kan örneğinde 56ya kadar düştüama ondan öncekiler yüksek çıktı 194 civarıve gizli şeker teşhisi koydu doktorum

senin gibi ucube tarzı olan insanlarla lütfen Allah beni yüz yüze karşılaştırmasın.kendini, savunmak için beddualara,argo ucube sözlere gerek duyduğuna göre bayağı basit bir kimlik.haaa o ettiğin beddulara da ancak şunu söyleyebilirim beddua döner insanın kendisini bulurmuş seni bulduğu gibi.insanlarla alay edersen yok şöyle yok böyle tavırlar sergilersen cezanı bulursun.

kızlar yapmayın lütfen , herkes herkesi sevicek die bişey yok ama bu kadarda uzatmayın ortada bişey yok zaten , ikinizede söylüyorum sakin olun , en son ihtiyacımız olan şey stress

factorcum bu kişilik ilgilimi çekti herkesi tiye almalar haplarla ilaçlarla kilolarla dalga geçmeler gayet sakinim ben olsam kendimi beddualarla ucube sözlerle savunmazdım neyse hisserim beni yanıltmamış oldu kişiliği hakkında.stress yokkk haklısın

O ne ya oyle asil onlar benim sayemde Tirun sahibi oldu diye bana alsin:)))

Guzel haberlerini bekliyorum canim,umarim sekerle ilgili bisey cikmaz iyice korkmaya basladim bana da diyet verirse mahvoldum demektir:)))

Canim icini ferah tut insallah iyi haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…