evet canım malatyalıyım o yüzden 44ü kullanıyorum hemşeri buldum demek ne güzel :) neresindensin
Doktorum Nil Hanım sonunda aradı arkadaşlar :) Ben burda olmayacağım vakit kaybetmeden Gönül Hanım'a gel baksın dedi. Ama mecburen eşimin işten gelmesini bekleyeceğim.
kendi doktorun cevap vermediğinde başka doktora gitseydin keşke bu saate kadar paniklemezdin. neyseki çok aşırı bir kanaman yok sanırım. inş birşey de çıkmaz bende endişelendim canım dua ettim sana aklıma geldikçe güzel haberlerini alırız hastane dönüşü inşş
şeker testim 20+5 de yapıldı 20 den sonra yapılıyormuş ebe öyle dedi.doktora göre değişiyor bu zaman sanırım. tetenozuda 16 haftadan sonra yapıyorlarmış benim düşük tehlikem vardı erken değilmi dedim 16 haftadan sonra yapıyoruz o yüzden dedi şeker yüklemesini yaparken aşıyı da yaptı
en sevdiğim komşularımızda malatyalı , bende onların kayısılarına alıştım pazardakiler hiç güzel gelmiyor , bekliyorum şimdi malatya kayısılarını , onlara gelince hemen bizede getirirler saolsunlar
Doktorum Nil Hanım sonunda aradı arkadaşlar :) Ben burda olmayacağım vakit kaybetmeden Gönül Hanım'a gel baksın dedi. Ama mecburen eşimin işten gelmesini bekleyeceğim.
Kanama devam etmiyor görünüyor, gerçi sırf yatıyorum, ama kanı gördüm bi kere. Bu gün mutlaka gideceğim, hemen gel dediğine göre korkmakta haklıyım...
evet canım malatyalıyım o yüzden 44ü kullanıyorum hemşeri buldum demek ne güzel :) neresindensin
:) merkezden canım,bende çok sevindim malatya damısın yoksa benim gibi gurbette mi
şeker testim 20+5 de yapıldı 20 den sonra yapılıyormuş ebe öyle dedi.doktora göre değişiyor bu zaman sanırım. tetenozuda 16 haftadan sonra yapıyorlarmış benim düşük tehlikem vardı erken değilmi dedim 16 haftadan sonra yapıyoruz o yüzden dedi şeker yüklemesini yaparken aşıyı da yaptı
ne güzel bende malatyalıyım :)
ben hastanede yaptırmadım canım sağlık ocağında yaptırdım ebe 20. haftada gel dedi doktorum bu konuda bana birşey söylemedi. 138 çıktı diye hastaneye sevk etti kontrole gidince yaptırırsın dedi temmuz başında gidince yaptıram nasipse. ama burda herkes farklı zamanlarda gidiyor nedeni ni bende bilmiyorum ama
SAĞOL CANIM AÇ GİDECEKSİNcanım aç mı gittin şeker testine bende yaptırıcam ay başında ve nasıl olacak hiç bi bilgim yok.plesantan yukarıya cıkıyormuş geçmişte okudum gözün aydınn. sağ sağlim kucağımıza alalım bebişlerimizi
DOMATES Salatalık yoğurt yumurta 15 gün sonra tekrar bakılacak cnmo 50 likte risk çıkarsa aç gidip 100 lük yaptırman gerek die biliyorum ben , şeker yok ekmek yok tuz yok eeee ne kaldı geriye zaten :26:
ayy deme böyleeeeeeeeeeeee............ Kesin bendede çıkacak o şekerdennn banada meyvayı yasaklayacaklar....Doktorum duyunca neeee diye çığlık atmıştı 1 karpuzu 1 kavunu tek başıma yediğimi:))
hmm benim aşı 21. hafta da yapıldı hemşire bana bebğin hareketlerini tam hissettiğinde gel aslında ben 18. haftada hissettim ama nolur ne olmaz diye geç gittim
DOMATES Salatalık yoğurt yumurta 15 gün sonra tekrar bakılacak cnm
ayyyy bu ara bende kavun karpuz çok yiyorum hatta yedikçe yiyesim geliyo
yemesem mi ki
Kanama devam etmiyor görünüyor, gerçi sırf yatıyorum, ama kanı gördüm bi kere. Bu gün mutlaka gideceğim, hemen gel dediğine göre korkmakta haklıyım...
ooo ne güzel hemşirilerim çoğalıyor burda :))
camoka ben malatyada değilim aydındayım canım. çokda gurbette sayılmam aslında gözümü aydında açtım burda büyüdüm fazla gitmedik memlekete çok sonra gittim gördüm 5-6 defa gitmişliğim var. ama bütün sülale orda hatta şuan annemler orda yengemin kardeşi evleniyor yazıhanın köyünde hamile olmasam bende giderdim davullu zurnalı düğün yapacaklar. düğünden de geçtimde hava güzelmiş orda akşamları soğuk oluyormuş orda olmayı isterdim hanii :))
bu arada ben merkezdenim orda doğmuşum ama annemle babam hekimhanlı. soranlara annemin köyünü söylüyorum güzelyurtluyum diyorum orası çok güzel adı üstünde.babamınki akpınar o kadar sevmedim annemköylüyüm :)
hmm benim aşı 21. hafta da yapıldı hemşire bana bebğin hareketlerini tam hissettiğinde gel aslında ben 18. haftada hissettim ama nolur ne olmaz diye geç gittim
bu ne böyle yaa onu yeme bunu yeme , nasıl hamilelik bu :44: canın istediği cana derman der annem , ben normalde bu kadar meyve yemezdim ama demekki ihtiyacı var bebişin ve vücudun , geçen asudeyle konuşmuştuk bu konuyu o günden beri ben süt peynir yoğurtla beraber yiyorum meyveyi , karpuzu peynirle mesela yada meyveyi yiyip sonrasında veya öncesinde 2-3 kaşık yoğurt yiyorum hemen birde kuruyemişlerde aynı işi görüyo , 10-15 badem - , fındık veya 2-3 ceviz yersen meyveyle glisemik indexi düşüyor , meyve yemiş gibi olmuyorsun o zaman
bendede çıkmadı canm ebe gözümü korkutmuştu şeker var diye allahtan doktorum tekrar test yaptıda rahatladım aile hekimininkiyle kalmadık benim ilk koldan aldılar çünkü tam kan tahlili istemişti doktorum sonrada saat başı parmaktan aldılar ama son saat tam bir fiyaskoydu otururken belli değildi eve yürürken bayılcak gibi oldum açlıktan 3.saatin sonucu 66 çıktı yani baya düşmüştü
slm Ayşecim
bende andeva ya gidiyorum ama yıldız andeva benimkisi Ayhan Yılmaz doktorum.
Kızlar yoğurda meyve doğradım şurup oldu bebem iyi olsunda alışırım
Bi defol git. Yarım sayfaymış. IP'ye ulaşmak için bilgisayar mühendisi olmaya gerek yok da sen profesör olsan ne fayda, önce insanlara durduk yere sataşmamayı saygılı olmayı öğren. Herkesin derdi kendine yeter.Bir daha ya hakkımda abuk subuk atıp tutma.
kızlar yapmayın lütfen , herkes herkesi sevicek die bişey yok ama bu kadarda uzatmayın ortada bişey yok zaten , ikinizede söylüyorum sakin olun , en son ihtiyacımız olan şey stress
O ne ya oyle asil onlar benim sayemde Tirun sahibi oldu diye bana alsin:)))bilmiyorumki cnm herşeyi çarşafa iğneliyolarmış önceden duvara asılrmış boydan boya şimdi annenin karyolasına serilirmiş gelen bakarmış anane ne yaptı diye ben hiç gidip görmedimki bebek evine anlatılanlardan duyuyorum bizim buralarda çok önem verilir böyle şeylere babanneyle dedeyede kızım sayenizde anne oldu aferin oğlunuza demek içinmi yapılıyoki eşya :)))))))))) benimki benim annemden bekler ama kzına yapmaz ne gerek var der
Guzel haberlerini bekliyorum canim,umarim sekerle ilgili bisey cikmaz iyice korkmaya basladim bana da diyet verirse mahvoldum demektir:)))Guaydin hanimlar
Bende hastanedeyim 50 lik seker yuklemesine geldim ictim 1 saat bekleyecekmisim. İdrar ve kan tahlili de yaptiriyorum ayni zaman da
Sonra da kizimi gormeye gidicez doktorumuza 5 haftadir gormuyordum bakalim nasiliz buyumus muyuz
Sonra yazarim durumlari opuyorum herkesi
Canim icini ferah tut insallah iyi haberlerle gelirsinDoktorum Nil Hanım sonunda aradı arkadaşlar :) Ben burda olmayacağım vakit kaybetmeden Gönül Hanım'a gel baksın dedi. Ama mecburen eşimin işten gelmesini bekleyeceğim.
Kanama devam etmiyor görünüyor, gerçi sırf yatıyorum, ama kanı gördüm bi kere. Bu gün mutlaka gideceğim, hemen gel
dediğine göre korkmakta haklıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?