factorcum bu kişilik ilgilimi çekti herkesi tiye almalar haplarla ilaçlarla kilolarla dalga geçmeler gayet sakinim ben olsam kendimi beddualarla ucube sözlerle savunmazdım neyse hisserim beni yanıltmamış oldu kişiliği hakkında.stress yokkk haklısın
canım bende andeva yıldızdayım gökbay bey doktorum çok ama çok memnunum
factorcum bu kişilik ilgilimi çekti herkesi tiye almalar haplarla ilaçlarla kilolarla dalga geçmeler gayet sakinim ben olsam kendimi beddualarla ucube sözlerle savunmazdım neyse hisserim beni yanıltmamış oldu kişiliği hakkında.stress yokkk haklısın
senin gibi ucube tarzı olan insanlarla lütfen Allah beni yüz yüze karşılaştırmasın.kendini, savunmak için beddualara,argo ucube sözlere gerek duyduğuna göre bayağı basit bir kimlik.haaa o ettiğin beddulara da ancak şunu söyleyebilirim beddua döner insanın kendisini bulurmuş seni bulduğu gibi.insanlarla alay edersen yok şöyle yok böyle tavırlar sergilersen cezanı bulursun.
Öncelikle çok çok geçmiş olsun canım umarım ve inanıyorum ki önemli bir şey çıkmayacak.nil hanımın ne kadar yoğun olduğunu bende biliyorum inan bana nil hanım benim 10 aylık doktorum ilk hamileliğimde de nil hanım vardı neyse ama canım inan bana sorun nilin asistanı yaseminde geçen gün şikayet ettim onu hasta sıralaması takibi yok kızda kim sesini yükseltirse onu önden alıyor bende bir sustum iki suustum ama üçte bir cırladımnapıyım ben bekliyim benden sonrakiler girsin hani kötülük çıksın istemiyorum ama yapacağım bir şey yok geçen melek kocamö bile kızdı düşünün cadı beni ama ben ilk hamile olduğumuittim yarım saat içim öğrendiğimde hemen aradım o zaman asistanı bu kız değildi sabahat tı o hemen gel dedi bana randevum falanda yoktu gittim yarım saatte aldı beni nil hanım sonra bir gece ben vardiyalı çalışıyordum o zamanlar işte lekelenmem geldi önemsemedim gece 11 falandı ertesi gün gene sabahatı aramıştım gene gel hemen dedi gittiğimde nil kızmıştı bana sende benim cep nom yok mu diye niye aramadın hadi aramadın bari hastaneye gelseydin seninki sorunlu demişti ben ilk bebeğimi düşürmüştüm de öyle yani canım ben nile ulaşıyorum yani istediğim zaman gerçi epeydir çok şükür acil bir şey olmadı ve olmasın inşallah amma çok yazmışım eski anılarım geldi aklıma yaşlandım galiba
Güzel haberler ver arkadaşım...
Hastaneden geldim arkadaşlar, doktor eğer bu tehlikeli bir kanama olsaydı, çamaşırını kirletecek kadar olurdu. Seninki birkaç damla bile değil, üstelik çok açık pembe dedi, bu sıradan bir akıntı da olabilir dedi. Ultasonda da bir anormallik göremedi, yine suyum üst sınırda çıktı, azalma yok yani. Yine de tedbir olarak turnisollu ped verdi.
Bu arada idrar yolu enfeksiyonu denmişti, idrar kültürüm temiz çıktı, anlamadım ben bu işten bir şey...Ben mi çok evhamlıyım acaba.
Selaammm :) Kötü haber yok çok şükür, sanırım ben biraz evham yapıyorum.
Yasemin konusuna kesinlikle katılıyorum, ben de her an şikayet edebilirim. Bir gün öğleye kadar 6 kez aradım, her seferinde ben Nil Hanım'a bildiricem diyor ve her aradığımda beni unuttmuş oluyor ve derdimi baştan anlatmak durumunda kalıyorum. Henüz cırlamadım ama az kaldı...
Ne zaman bir dahaki randevun? Belki aynı güne alırız gerçi ben Cumartesi günleri gidebiliyorum. Bir de şeker yüklemen yapıldı mı? Ya da ne zaman yapılacak söyledi mi Nil Hanım?
he bu arada arkadaşlar mide yanmasına rennie verdi ayak ağrısına manezyum verdi enfeksyon çıkarsa yarında antibiyotik vericem dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?