2012 Ekim Anneleri

Azracim cok gecmis olsun,birkac hafta dikkat et gecicektir Allah in izniyle,bende iyice korkmaya basladim((
Cok ekmek yerim:))caya coook seker koyarim:))) ve dedigin gibi bi oturusta 1kilo kirazi yiyebilirim,8 kilo aldim zatenAllahtan boydan kurtariyorum:)))) seker cikarsa aglarimmmm

canım ben yeni üyeyim ancak 8.gebelik haftamdan beri topiğin ziyaretcisiyim. aslında sana o şekilde yansımış olabilir ben o arkadaşımızın erkek olduğunu düşünmeyenlerdenim. tabii ki senin düşüncenede saygı duyarım ancak hepimiz gebeyiz gebelik işte bazen birbirimizi yanlış anlayabiliriz. kimse birbirini alttan almak zorunda değil tabii ki ama birbirimizi yine en ii biz anlarız. nasılki zamansız ağlayabilme yeteneğimiz geliştiyse bu dönemde zamansız ti ye alma durumlarımız kahkahalarımız vs.. gibi dengesiz davranışlarımız zaman zaman olabilmekte. ben kendimden biliyorum :)

canım bende andeva yıldızdayım gökbay bey doktorum çok ama çok memnunum

aksıne bende gokbay beyden hıc memnun kalmamıstım ılk hamılelıgımde ona gıtmıstım kanamam olunca bayramda acık orası olunca allahtan yoktu ama yarım saate geldı bebegın etrafında kanama alanı gordu ve bana 10 gun ıstırahat verdı ılgılendıde buraya kadar hersey normal 10 gun sonra gıttıgımde cok ruhsuz bır sekılde bebegın yasamadıgını soyledı ona gore cok normaldı belkıde bana gore oyle degıldı bıraktı gıttı bızı odada nıtekım kurtajımıda kendısı yaptı yaptıgı ıslem cok basarılı olmus suankı doktorum oyle soyluyor ama bebekten patolojı sonucu cıkmıs ona gıtmıs haber vermek bır yana haberı yoktu masasındakı kagıttan patolojıden doktora gıttıgını ogrendıgım sonuc ıcın doktoru aradım bır turlu donmedı bana dayanamadım almaya gıttım haberı bıle yok masada kendım gordum onunde kesın koydugu tanıyla mol gebelık dedıgı bebegımde hersey temız cıkmıstı bu arada mol gebelık okadar kotu bır durumkı kemoterapıden bıle bahsetmıstı bana okadar cok korkutmustukı benı 15 gun gecmemıstı sonucu alasıya kadar nezaman geleyım dedıgımde 6 ay sonra dedı kurtaj yapılan hastanın kontrolu 6 ay olamaz bence 6 ay korunacaksın olmaz dedıgı bebek ıcın suankı profosorume gıttım 2 ayımda hayır hersey normal dedı ve o ay 3 ayımda hamıle kaldım tekrar sorarsan soyleyen bır doktordu acıkcası belkı benım basıma geldı sadece ama yettı bana valla onu beklesem mıkrop kapmısım 6 aya ne olurdum bılemem onu beklesem suan hamıle kalamazdım ısını ıyı yapıyor belkı ama bız hamılelr malesef daha fazlasına ıhtıyac duyuyoruz adını duymak bıle benı gerıyor belkıde tavrım ılk bebegımı almasıydı sımdıkı aklım olsaydı beklerdım kanama durmustu mol de degılmıs belkıde dıyorum sımdı neyse kusura bakma adını duyunca duygularım aklıma geldı

ne oluyor böyle herkeste şeker testleri yüksek çıkmış haftayada benim testim var bakalım sonuç ne olacak.
sizlere önemli bir bilgi yediğimiz meyvelere,yemeklere limon sıkarsak o besinin glisemik indeks denilen şeyini yani şekerini düşürmüş oluyormuşuz Osman Müftüoğlu tavsiye etmişti.3-4 damla yeterli oluyormuş denemekte fayda var dimi

benim de yarın şeker yüklemem varr... şu andan itibaren yarın sabah 10a kadar açım bakalım nasıl çıkıcak sonuç çok korkuyorum zaten bi keresinde açlığım yüksek çıkmıştı.. bi de aç karnına kan beni tutuyo acilde alıyorum soluğu.. inşallah yarın güzel haberlerimizi paylaşırız burada.. hepinize iyi geceelerr

selam kızlar nasılsınız geldik biz anca girebildim kusura bakmayın bebişim maşallah gayet iyi ve kocaman olmuş 25+4 günlük çıktı 805gr olmuş herşeyi normalmiş idrar tahlilini tekrarladı yarın çıkıcak sonnuç ben fazla kilo almışın bu ay 4kilo dikkat et dedi bi ara yalandı kuzummm ne kadar büyümüş maşallah...kilosu iyimi sizce?

he bu arada arkadaşlar mide yanmasına rennie verdi ayak ağrısına manezyum verdi enfeksyon çıkarsa yarında antibiyotik vericem dedi...

kızlarr ben çok mutluyum eşim afganıstandan paket yollamış bana pazartesı gelıcek ınsallah kokumla bol bol hasret gıderırsın artık dedı tlf da acaba ne yolladı bıde cıkıp gelıyor olmasın suprız fılenmı yapıyor acaba

şimdi kabak kesin benim başıma patlar ama söylemeden geçmeyeceğim ben 2 arkadaşımızın yaptığı bu atışmalara gerçekten çok üzüldüm.ve nerede ne zaman ne oldu da başladı hiçbirşey anlamadım..yalnız şunu belirtmek isterim tamam beddualar kişiye döner fakat arkadaşımızın bebeğiyle ilgili yaşadığı sıkıntı(kanama) veya riskli gebeliğiyle ilgili mutlu olmuş bir şekilde mesaj yazmak hiç hoş değil.. böyle durumların hangimizin başına geleceği belli olmaz,bu Allahın bize verdiği bir ceza değildir..Allahım evladıyla ilgili hiçbir sıkıntıyı dünyada en sevmediğim insana bile yaşatmasın..lütfen tartışmaların da bir adabı vardır..ikinizin arasında ne geçmişse bunu seviyesizce buraya taşımayın.. burada konuştuğumuz konu gebeliğimizin genel durumu..güzel,ve kaliteli paylaşımlar için buradayız

Bu arkadaş hakikaten hasta. Ben kimin kilosuyla, ilacıyla dalga geçmişim bunlar nasıl iftiralar, derdin ne senin? Benim ilaçlarla ilgili tek söylediğim kafanıza göre kilo yapıyor sanıp, ilacınızı bırakmayın, o vitaminler bebek için gerekli demek. Biz güzel güzel karşılıklı konuştuk, sana ne oluyor. Ben o arkadaşla dalga geçsem herhalde o tepki gösterirdi. Amacın ne senin? Musallat gibi yapıştın saçma sapan iftiralarla sataşıp duruyorsun, yeter artık.

Asıl sen durduk yere insanlara sataşıp durduk yere hakaretler eder, iftiralar atarsan alırsın başkalarının ahını. Boşuna sevinme hiçbir şeyim yok benim hastaneden geldim turp gibiyim. Senin gibi başkalarının sıkıntılarına oh çekenler bulur cezalarını. Seni Allah'ıma havale ediyorum.

Beni burda bilen biliyor. İddia ettiğin gibi erkek filan değilim, kimseyle de alay ettiğim yok, hakaret ve iftiralarında seni yansıtıyor. Bir daha sana cevap filan da yazmayacağım senin gibi insanların bir satırlık yeri olamaz hayatımda.

Diğer arkadaşlar lütfen kusura bakmayın. Durduk yere bu arkadaşın abuk subuk hakaret ve iftiralarına maruz kalınca sinirim hopladı. Benim açımdan devamı gelmeyecek bu düzeysizliğin.

Hastaneden geldim arkadaşlar, doktor eğer bu tehlikeli bir kanama olsaydı, çamaşırını kirletecek kadar olurdu. Seninki birkaç damla bile değil, üstelik çok açık pembe dedi, bu sıradan bir akıntı da olabilir dedi. Ultasonda da bir anormallik göremedi, yine suyum üst sınırda çıktı, azalma yok yani. Yine de tedbir olarak turnisollu ped verdi.

Bu arada idrar yolu enfeksiyonu denmişti, idrar kültürüm temiz çıktı, anlamadım ben bu işten bir şey...Ben mi çok evhamlıyım acaba.

Selaammm :) Kötü haber yok çok şükür, sanırım ben biraz evham yapıyorum.
Yasemin konusuna kesinlikle katılıyorum, ben de her an şikayet edebilirim. Bir gün öğleye kadar 6 kez aradım, her seferinde ben Nil Hanım'a bildiricem diyor ve her aradığımda beni unuttmuş oluyor ve derdimi baştan anlatmak durumunda kalıyorum. Henüz cırlamadım ama az kaldı...

Ne zaman bir dahaki randevun? Belki aynı güne alırız gerçi ben Cumartesi günleri gidebiliyorum. Bir de şeker yüklemen yapıldı mı? Ya da ne zaman yapılacak söyledi mi Nil Hanım?

günaydın herkese iyi hafta sonları
bugün ilk ben mi uyandım ,hayret :)
dün gece uyuyamadığımdan sanırım
güzel bir hafta olsun herkese kocaman maşallahhhhh

geçmiş olsun canım korkuttun bizi,neyse sonuç iyi bari dikkat et kendine

Günaydın anneler ve bebişlerimiz sana çok sevindim canım gece yatarken özellikle gene girdim foruma meraktan neyse inşallah böyle sürer sıkıntısız ben şeker yüklememi salı günü yaptırdım 26. haftada daha erken yaptırmadı nil hanım şükür çıkmadı şeker ama bana da tuz yasak damarlarım genişlemiş sorma tuz benim yaşama gücümdü ama hiç bir şey oğlumdan önemli değil benim bir daha ki randevum ağustosun 17-20 arası ben izinli olcam o tarihlerde inşallah ama sen c.tesi gelebiliyorsan tamam eğer tarihler uyarsa sana da ayarlarız bir de şu yasemin inşallah en kısa sürede başka bölüme geçer.dikkat et kendine ve bebişine

Günaydınlar güzel anneler..

fuchsie geçmiş olsunnn Allah bidaha yaşatmasın inşallah..

Kızlar lütfen tartışmalarınıza son verin kelimelerinize dikkat edin lütfen.Kimse kimsenin tartışmasını çekmek zorunda

değil.Sorununuz varsa özelden yazışın olsun bitsin.Topiğin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok..Herkes yeterince stresli ve alıngan zaten.Lütfen dikkat edelim..

Burası cinsel bi topik değil erkek üyeler girsin.Hamile topiğiyle bi erkeğin ne işi olabilir bu kadar ilgilensin yazsın.Ip nosundanmı anlaşılıyor ayrıca bi insanın erkek olup olmadığı:)

Neyse muhabbet beni ilgilendirmez ama tartışma görmek istemiyoruz özelden yazışabilirsiniz
...

Son düzenleme:
he bu arada arkadaşlar mide yanmasına rennie verdi ayak ağrısına manezyum verdi enfeksyon çıkarsa yarında antibiyotik vericem dedi...

mide yanmama bende rennıe kullanıyorum tatlım.ayakların için bir de potasyumu dene yani her gün bir muz yada arada patates.hamileliğimin başından beri hemen her gün muz yedim hiç ağrım sızım yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…