2012 Ekim Anneleri

görmek istemeyen okumaz bu kadar basit zaten tarzım değil cevap vermeyeceğim şahsa.

görmek istemeyen okumaz bu kadar basit zaten tarzım değil cevap vermeyeceğim şahsa.

mertuğ seninle yada diğer şahısla herhangi bi sorunum yok ikili polemiğede giremem sizinle

Ama burada bi çok insan tartışma olmasını istemediğini yazdı.Görmek istemeyen okumasın diye bişi yok lütfen biraz saygılı olalım birbirimize karşı isterseniz?

kabağın kimsenin başına patlayacağı yok ki tatlım geçmiş olsun yazan birine allah sanada dert versin yazan birine ancak o cevap verilir ama artık cevap vermiyorum

Hadi geçmiş olsun dedim sana bişi çıkmıyacak diye dimiiii:))

Günaydın Kızlarrrrrrrrrrr...............

Biz bugün kızımla 23. haftaya giriyoruz... Tanecim benim biraz daha büyüdü bu ahfta teyzeleriiii...

günaydın kızlaaaar:) artık çok iyi anladım sizlerin sıcaaaaaaak diye şikayetlerinizi.dün izmire geldik anneme hafta sonu için,ya nefes alamıyorum,şakır şukur ter bir yandan,amaaaaan bu ne böyle..Allah yardımcınız olsun. Kula harbiden çooook iyiymiş ya..evim son kat olmasına rağmen iyi yani.dışarısı belki aynıdır ama.. burada da ancak balkonda uyuyabilirim sanırım..

aklıma sabah sabah ne geldi, hani regl olmuyoruz ya gebelikte,keşke gebeliğimizi öğrendiğimizden itibaren kıl tüy hiç çıkmasa,doğumdan sonra devam etse düzene,güzel olurdu be

keşke cnmda ne mümkün benimkiler son sürat devam ediyor hiç yavaşlıyım bile demiyo izmirin nemide ne iğneçtir şimdi aman dikkat et bugün baya sıcak cünkü

canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah

arkadaşlar öncelikle ii haftasonları herkese...
bende yaklaşık 15 gündür bacak ağrısından daha doğrusu krampından uykudan uyanıyorum kaslarım düğümleniyor sertleşiyor saniyelik bişey ama inanılmaz bi acı, kasılan yerlerim (bacaklarım) ceviz büyüklüğünde şişiyor ve ele geliyor sütle aram çok iidir magnezyumda alırım her akşam yürüyüşümüde yaparım ama yeterli gelmior galiba yada başka bişey bu. sanki bi an bacaklarım felç oluyor gibi. sizlerde var mı böyle bi sorun?

CANIM MAŞALLAH KUZUNA 41 KERE
CANIM İNŞ HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİN DİKKAT ET KENDİNE

DENİCEM CANIIM ZATEN LİMONU ÇOK SEVERİM
İNŞ EŞİN GELİYODUR SANA SÜPRİZ YAPIYODURRRRR AYY KIYAMAM YAAA ALLAHIM TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUNN

selam kızlar. dün bir devlet hastanesine gittim, sadece kadın hastalıkları ve doğum üzerine olan bir hastane burası. orda 50mg.lık testi yaptırdım yeniden. ve sonucum 109 çıktı, yani gayet normal. özel hastanede yapılan testten bahsettim, haftaya gel 100'lük yapalım net olsun herşey dediler. haftaya 100'lük için gitcem inşallah. kafam rahat olsun istiyorum çünkü. zaten varsa da yoksa da bu saatten sonra dikkat etcem. sizde 50'lik test için sadece 1 kere kan veren oldu mu? bende öyle yaptılar çünkü, şekerli sudan önce kan almadılar, suyu içtikten 1 saat sonra verdim kanı.

birdeee oğluşumuzun ismine karar verdik, İLKER olcak bebişimizin ismi, listeye ekleyebilirsin masumiyetcim :))

slm canim beimde basima geldi 3 gun ust uste sabah gozumu actim ytakatan cikmadan bir giriyor bacagima hareket ettiremedim,kaskati kesildi,ertesi gunde cok yurumustum,iyice dayanilmaz oldu adim atamiyordum,simdi iyiyim cok sukur.ayak egzersizleri yapmakta gerekirmis.ayaklarini yukarida tutmak falan.birde fosfor az protein cok olan seyler tuketmek gerekmis.

Günaydın Arkadaşlar
Dün doktor kontrolümüz vardı. Şeker yüklemesi yapıldı. Kan ve idrar örnekleri verildi. Sonrasında da biraz canımız sıkıldı.

Doktor beyin kontrolu sırasında bebeğimizin midesinde Asit görüldü. Olmaması gereken birşeymiş. Miktarı azmış ama yine de olmamalıymış. Sonrasında beni perinatolojiye yönlendirdi. Bakırköyde bir yere gittim detaylı ultrasona girdim. Bebeğin bütün organlarına tek tek bakıldı. Uzuvlarına beynine herşeyine. Maaşallah hepsi de iyi çıktı kalbi beyni falan hiç birinde bir terslik çıkmadı. Sadece midesinde asit oluşmuş.

Bunun nedenini de hemen bulması zormuş. İlk akla gelen bebekte anemi şüphesi anne baba da kan uyuşmazlığı ki eşimle benim kan gruplarımız + pozitif benimki A eşiminki 0 pozitif. Ama yine de kell dufy tekniğine göre tekrardan bakılacak uyuşmazlığa. Eğer ki kan uyuşmazlığı varsa çözümü kolaymış anne karnındayken bebeğe kan verilebiliniyormuş. Ama başka bir nedeni varsa biraz daha araştırılması gerekecek. Enfeksiyon riski veya kromozom yapısında bir terslik falan bunlar hep muhtemel şeyler tam kesin bişey söyleyemiyorlar.

Doğuma 3 ay kalmışken bu durumu duymak hiç hoşumuza gitmedi tabi. Sabah kalktığımda ilk aklıma gelen bu durum oldu. Halbuki ne güzel de büyümüş kızımız 850 gr olmuş boyu 32cm civarı. Zaten her gün de tekmeliyor iyice varlığını hissettiriyor bana

Bakalım vardır rabbimin bir bildiği Allahıma dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla bir doğurayım kızımı diye inşallah geçici bir durumdur hakkımızda hayırlısı

ayy cimeka valla keşke öyle olsa kıl tüyle uğraşmasak ne güzel olurrduu Valla ben çabaladım bacağımı kolt altımı altım bikini bölgesini hakedemedim karnım ağrıdı çıktım kuaförüme gittim kadını elli kere tembihledim dikkat et diyee çok temiz birisi oda yavaş yavaş aldı amaaa sanırım hassaslaştım acıdı yawww Korkuyorum bi daha gitmeye ama mecbur ben eşime yaptıramam ne bileyim ondan daha çok çekinirim en iyisi ben kuaför ablama gideyimmm:18::18::18:

aynen bende aynı dertten müzdaripim 32.haftamız gelsede doğum izinlerimize çıksak :)
canım sen doğum öncesi 8 haftanın tamamını da öncesinde mi kullancaksın??ben 5 haftasını aktarmayı düşünüyorum..
bana biraz farklı bir sorun gibi geldi..doktora görünmeni önerebilirim..
geçmiş olsun canım,inşallah çok sıkıntılı bir durum olmaz,ve bebeğin de sağlıkla devam eder..senin yapman gereken bir şey varmıymış peki??

ya bana çok ters bu kıl tüy işlerine eşleri dahil etmek..çok itici bir durum..zaten beceremezler ki,yapılarına ters.şimdilik kendim hallediyorum ama bikini bölgemde birkaç defadır jilet kullanıyorum,bu da hoşuma gitmiyor ama orayı göremiyorum ki,karnımı elimle içeri çekmem gerekiyor,o da sakıncalı..zaten son ay ağda önerilmiyor kıl kökleri açıkta kalıp bakteri enfeksiyon riski olur diye..

Allahtan çorapla işim olmuyor,eşim giydiriyordu son zamanlarda çoraplarımı,bir de ayak tırnaklarımı keserken zorlanıyorum

bir sorum olacak,mesela buzdolabının en alttaki sebzeliğinden veya altlarda çekmecelerden birşey alacaksınız nasıl alıyorsunuz?annem 6 aylık bebeğini çömerek bişey almaya çalışırken kaybetmiş,beni birkaç kez o pozisyonda gördü ve kızdı

Son düzenleme:

Canım dün geç vakte kadar senden bir haber bekledim burada ama girmedin epey merak ettim seni...Yüreğini ferah tut canım bebeğini Rabbimin izniyle sağlıkla kollarına alacaksın inşallaah Doğuma kadar Allahın izniyle bu durum ortadan kalkacak, hem bebeğin maşallahh bak herşeyiyle iyiymiş Aklına olumsuz olan hiçbir şeyi getirme arkadaşım, baksana tüm organlarını incelemişler hem kilosu gayet yerinde üstelik onun hareketleri bile ne kasar sağlıklı olduğunu gösteririr dualarım seninle ve minik kızınla canım...Rabbimin izniyle inanıyorum ki bu ufak ve geçici bi durum ve inşallah hiç bir sorun olmadan bunu da atlatacaksın, minik kızını kollarına alacaksın..

günaydın kızlar biz de şekerli suyumuzu içip kan va idaraı verip geldik. birazdon saonuç öğrenmeye gidicez. inşallah hayırlı haberlerle gelirim. masumiyetcim önemli birşey değildir inşallah sıkma canını maşallah kızına nerdeyse 1 kilo olacak .. hepinize sağlıklı günler diliyorum allah kimseye bu saatten sonra üzücü haberler duymayı nasip etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…