Günaydınlar güzel anneler..
fuchsie geçmiş olsunnn Allah bidaha yaşatmasın inşallah..
Kızlar lütfen tartışmalarınıza son verin kelimelerinize dikkat edin lütfen.Kimse kimsenin tartışmasını çekmek zorunda
değil.Sorununuz varsa özelden yazışın olsun bitsin.Topiğin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok..Herkes yeterince stresli ve alıngan zaten.Lütfen dikkat edelim..
Burası cinsel bi topik değil erkek üyeler girsin.Hamile topiğiyle bi erkeğin ne işi olabilir bu kadar ilgilensin yazsın.Ip nosundanmı anlaşılıyor ayrıca bi insanın erkek olup olmadığı:)
Neyse muhabbet beni ilgilendirmez ama tartışma görmek istemiyoruz özelden yazışabilirsiniz...
görmek istemeyen okumaz bu kadar basit zaten tarzım değil cevap vermeyeceğim şahsa.
şimdi kabak kesin benim başıma patlar ama söylemeden geçmeyeceğim ben 2 arkadaşımızın yaptığı bu atışmalara gerçekten çok üzüldüm.ve nerede ne zaman ne oldu da başladı hiçbirşey anlamadım..yalnız şunu belirtmek isterim tamam beddualar kişiye döner fakat arkadaşımızın bebeğiyle ilgili yaşadığı sıkıntı(kanama) veya riskli gebeliğiyle ilgili mutlu olmuş bir şekilde mesaj yazmak hiç hoş değil.. böyle durumların hangimizin başına geleceği belli olmaz,bu Allahın bize verdiği bir ceza değildir..Allahım evladıyla ilgili hiçbir sıkıntıyı dünyada en sevmediğim insana bile yaşatmasın..lütfen tartışmaların da bir adabı vardır..ikinizin arasında ne geçmişse bunu seviyesizce buraya taşımayın.. burada konuştuğumuz konu gebeliğimizin genel durumu..güzel,ve kaliteli paylaşımlar için buradayız
Hastaneden geldim arkadaşlar, doktor eğer bu tehlikeli bir kanama olsaydı, çamaşırını kirletecek kadar olurdu. Seninki birkaç damla bile değil, üstelik çok açık pembe dedi, bu sıradan bir akıntı da olabilir dedi. Ultasonda da bir anormallik göremedi, yine suyum üst sınırda çıktı, azalma yok yani. Yine de tedbir olarak turnisollu ped verdi.
Bu arada idrar yolu enfeksiyonu denmişti, idrar kültürüm temiz çıktı, anlamadım ben bu işten bir şey...Ben mi çok evhamlıyım acaba.
günaydın kızlaaaar:) artık çok iyi anladım sizlerin sıcaaaaaaak diye şikayetlerinizi.dün izmire geldik anneme hafta sonu için,ya nefes alamıyorum,şakır şukur ter bir yandan,amaaaaan bu ne böyle..Allah yardımcınız olsun. Kula harbiden çooook iyiymiş ya..evim son kat olmasına rağmen iyi yani.dışarısı belki aynıdır ama.. burada da ancak balkonda uyuyabilirim sanırım..
aklıma sabah sabah ne geldi, hani regl olmuyoruz ya gebelikte,keşke gebeliğimizi öğrendiğimizden itibaren kıl tüy hiç çıkmasa,doğumdan sonra devam etse düzene,güzel olurdu be
Hastaneden geldim arkadaşlar, doktor eğer bu tehlikeli bir kanama olsaydı, çamaşırını kirletecek kadar olurdu. Seninki birkaç damla bile değil, üstelik çok açık pembe dedi, bu sıradan bir akıntı da olabilir dedi. Ultasonda da bir anormallik göremedi, yine suyum üst sınırda çıktı, azalma yok yani. Yine de tedbir olarak turnisollu ped verdi.
Bu arada idrar yolu enfeksiyonu denmişti, idrar kültürüm temiz çıktı, anlamadım ben bu işten bir şey...Ben mi çok evhamlıyım acaba.
Slm kızlarrr hepinize gunaydınlarr inşşş herkes çok iyidirrr şu cumartesi işe gelmek öldürüyo beniiiiiiiiiiii
CANIM MAŞALLAH KUZUNA 41 KEREselam kızlar nasılsınız geldik biz anca girebildim kusura bakmayın bebişim maşallah gayet iyi ve kocaman olmuş 25+4 günlük çıktı 805gr olmuş herşeyi normalmiş idrar tahlilini tekrarladı yarın çıkıcak sonnuç ben fazla kilo almışın bu ay 4kilo dikkat et dedi bi ara yalandı kuzummm ne kadar büyümüş maşallah...kilosu iyimi sizce?
CANIM İNŞ HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİN DİKKAT ET KENDİNEbenim de yarın şeker yüklemem varr... şu andan itibaren yarın sabah 10a kadar açım bakalım nasıl çıkıcak sonuç çok korkuyorum zaten bi keresinde açlığım yüksek çıkmıştı.. bi de aç karnına kan beni tutuyo acilde alıyorum soluğu.. inşallah yarın güzel haberlerimizi paylaşırız burada.. hepinize iyi geceelerr
DENİCEM CANIIM ZATEN LİMONU ÇOK SEVERİMne oluyor böyle herkeste şeker testleri yüksek çıkmış haftayada benim testim var bakalım sonuç ne olacak.
sizlere önemli bir bilgi yediğimiz meyvelere,yemeklere limon sıkarsak o besinin glisemik indeks denilen şeyini yani şekerini düşürmüş oluyormuşuz Osman Müftüoğlu tavsiye etmişti.3-4 damla yeterli oluyormuş denemekte fayda var dimi
İNŞ EŞİN GELİYODUR SANA SÜPRİZ YAPIYODURRRRR AYY KIYAMAM YAAA ALLAHIM TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUNNkızlarr ben çok mutluyum eşim afganıstandan paket yollamış bana pazartesı gelıcek ınsallah kokumla bol bol hasret gıderırsın artık dedı tlf da acaba ne yolladı bıde cıkıp gelıyor olmasın suprız fılenmı yapıyor acaba
arkadaşlar öncelikle ii haftasonları herkese...
bende yaklaşık 15 gündür bacak ağrısından daha doğrusu krampından uykudan uyanıyorum kaslarım düğümleniyor sertleşiyor saniyelik bişey ama inanılmaz bi acı, kasılan yerlerim (bacaklarım) ceviz büyüklüğünde şişiyor ve ele geliyor sütle aram çok iidir magnezyumda alırım her akşam yürüyüşümüde yaparım ama yeterli gelmior galiba yada başka bişey bu. sanki bi an bacaklarım felç oluyor gibi. sizlerde var mı böyle bi sorun?
ayy cimeka valla keşke öyle olsa kıl tüyle uğraşmasak ne güzel olurrduugünaydın kızlaaaar:) artık çok iyi anladım sizlerin sıcaaaaaaak diye şikayetlerinizi.dün izmire geldik anneme hafta sonu için,ya nefes alamıyorum,şakır şukur ter bir yandan,amaaaaan bu ne böyle..allah yardımcınız olsun. Kula harbiden çooook iyiymiş ya..evim son kat olmasına rağmen iyi yani.dışarısı belki aynıdır ama.. Burada da ancak balkonda uyuyabilirim sanırım..
Aklıma sabah sabah ne geldi, hani regl olmuyoruz ya gebelikte,keşke gebeliğimizi öğrendiğimizden itibaren kıl tüy hiç çıkmasa,doğumdan sonra devam etse düzene,güzel olurdu be
şimdi kabak kesin benim başıma patlar ama söylemeden geçmeyeceğim ben 2 arkadaşımızın yaptığı bu atışmalara gerçekten çok üzüldüm.ve nerede ne zaman ne oldu da başladı hiçbirşey anlamadım..yalnız şunu belirtmek isterim tamam beddualar kişiye döner fakat arkadaşımızın bebeğiyle ilgili yaşadığı sıkıntı(kanama) veya riskli gebeliğiyle ilgili mutlu olmuş bir şekilde mesaj yazmak hiç hoş değil.. böyle durumların hangimizin başına geleceği belli olmaz,bu Allahın bize verdiği bir ceza değildir..Allahım evladıyla ilgili hiçbir sıkıntıyı dünyada en sevmediğim insana bile yaşatmasın..lütfen tartışmaların da bir adabı vardır..ikinizin arasında ne geçmişse bunu seviyesizce buraya taşımayın.. burada konuştuğumuz konu gebeliğimizin genel durumu..güzel,ve kaliteli paylaşımlar için buradayız[/
Ayni sekilde dusunuyorum dunden beri canim sikildi benimde umarim konu kapanmistir...
Canim cok sevindim,merak etmistim:))Hastaneden geldim arkadaşlar, doktor eğer bu tehlikeli bir kanama olsaydı, çamaşırını kirletecek kadar olurdu. Seninki birkaç damla bile değil, üstelik çok açık pembe dedi, bu sıradan bir akıntı da olabilir dedi. Ultasonda da bir anormallik göremedi, yine suyum üst sınırda çıktı, azalma yok yani. Yine de tedbir olarak turnisollu ped verdi.
canım sen doğum öncesi 8 haftanın tamamını da öncesinde mi kullancaksın??ben 5 haftasını aktarmayı düşünüyorum..aynen bende aynı dertten müzdaripim 32.haftamız gelsede doğum izinlerimize çıksak :)
bana biraz farklı bir sorun gibi geldi..doktora görünmeni önerebilirim..arkadaşlar öncelikle ii haftasonları herkese...
bende yaklaşık 15 gündür bacak ağrısından daha doğrusu krampından uykudan uyanıyorum kaslarım düğümleniyor sertleşiyor saniyelik bişey ama inanılmaz bi acı, kasılan yerlerim (bacaklarım) ceviz büyüklüğünde şişiyor ve ele geliyor sütle aram çok iidir magnezyumda alırım her akşam yürüyüşümüde yaparım ama yeterli gelmior galiba yada başka bişey bu. sanki bi an bacaklarım felç oluyor gibi. sizlerde var mı böyle bi sorun?
geçmiş olsun canım,inşallah çok sıkıntılı bir durum olmaz,ve bebeğin de sağlıkla devam eder..senin yapman gereken bir şey varmıymış peki??Günaydın Arkadaşlar
Dün doktor kontrolümüz vardı. Şeker yüklemesi yapıldı. Kan ve idrar örnekleri verildi. Sonrasında da biraz canımız sıkıldı.
Doktor beyin kontrolu sırasında bebeğimizin midesinde Asit görüldü. Olmaması gereken birşeymiş. Miktarı azmış ama yine de olmamalıymış. Sonrasında beni perinatolojiye yönlendirdi. Bakırköyde bir yere gittim detaylı ultrasona girdim. Bebeğin bütün organlarına tek tek bakıldı. Uzuvlarına beynine herşeyine. Maaşallah hepsi de iyi çıktı kalbi beyni falan hiç birinde bir terslik çıkmadı. Sadece midesinde asit oluşmuş.
Bunun nedenini de hemen bulması zormuş. İlk akla gelen bebekte anemi şüphesi anne baba da kan uyuşmazlığı ki eşimle benim kan gruplarımız + pozitif benimki A eşiminki 0 pozitif. Ama yine de kell dufy tekniğine göre tekrardan bakılacak uyuşmazlığa. Eğer ki kan uyuşmazlığı varsa çözümü kolaymış anne karnındayken bebeğe kan verilebiliniyormuş. Ama başka bir nedeni varsa biraz daha araştırılması gerekecek. Enfeksiyon riski veya kromozom yapısında bir terslik falan bunlar hep muhtemel şeyler tam kesin bişey söyleyemiyorlar.
Doğuma 3 ay kalmışken bu durumu duymak hiç hoşumuza gitmedi tabi. Sabah kalktığımda ilk aklıma gelen bu durum oldu. Halbuki ne güzel de büyümüş kızımız 850 gr olmuş boyu 32cm civarı. Zaten her gün de tekmeliyor iyice varlığını hissettiriyor bana
Bakalım vardır rabbimin bir bildiği Allahıma dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla bir doğurayım kızımı diye inşallah geçici bir durumdur hakkımızda hayırlısı
ayy cimeka valla keşke öyle olsa kıl tüyle uğraşmasak ne güzel olurrduuValla ben çabaladım bacağımı kolt altımı altım bikini bölgesini hakedemedim karnım ağrıdı çıktım kuaförüme gittim kadını elli kere tembihledim dikkat et diyee çok temiz birisi oda yavaş yavaş aldı amaaa sanırım hassaslaştım acıdı yawww Korkuyorum bi daha gitmeye ama mecbur ben eşime yaptıramam ne bileyim ondan daha çok çekinirim en iyisi ben kuaför ablama gideyimmm:18::18::18:
Günaydın Arkadaşlar
Dün doktor kontrolümüz vardı. Şeker yüklemesi yapıldı. Kan ve idrar örnekleri verildi. Sonrasında da biraz canımız sıkıldı.
Doktor beyin kontrolu sırasında bebeğimizin midesinde Asit görüldü. Olmaması gereken birşeymiş. Miktarı azmış ama yine de olmamalıymış. Sonrasında beni perinatolojiye yönlendirdi. Bakırköyde bir yere gittim detaylı ultrasona girdim. Bebeğin bütün organlarına tek tek bakıldı. Uzuvlarına beynine herşeyine. Maaşallah hepsi de iyi çıktı kalbi beyni falan hiç birinde bir terslik çıkmadı. Sadece midesinde asit oluşmuş.
Bunun nedenini de hemen bulması zormuş. İlk akla gelen bebekte anemi şüphesi anne baba da kan uyuşmazlığı ki eşimle benim kan gruplarımız + pozitif benimki A eşiminki 0 pozitif. Ama yine de kell dufy tekniğine göre tekrardan bakılacak uyuşmazlığa. Eğer ki kan uyuşmazlığı varsa çözümü kolaymış anne karnındayken bebeğe kan verilebiliniyormuş. Ama başka bir nedeni varsa biraz daha araştırılması gerekecek. Enfeksiyon riski veya kromozom yapısında bir terslik falan bunlar hep muhtemel şeyler tam kesin bişey söyleyemiyorlar.
Doğuma 3 ay kalmışken bu durumu duymak hiç hoşumuza gitmedi tabi. Sabah kalktığımda ilk aklıma gelen bu durum oldu. Halbuki ne güzel de büyümüş kızımız 850 gr olmuş boyu 32cm civarı. Zaten her gün de tekmeliyor iyice varlığını hissettiriyor bana
Bakalım vardır rabbimin bir bildiği Allahıma dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla bir doğurayım kızımı diye inşallah geçici bir durumdur hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?