2012 Ekim Anneleri

bu arada uzun zamandır edammmm yok..taşınıyor muydu??bir de birkaç gündür felisim yok

CANIM SEN KASMA KENDİNİ BAK BEBİŞİN MAŞALLAH KOCAMAN OLMUŞŞŞ DR LARIN HER DEDİĞİNİDE DÜŞÜNME BAK BENİM BEBEĞİMİNDE SUYU AZMIŞ SINIRDAYMIŞŞ ELDEN NE GELİYO HİÇ BİŞİ ANCA KENDİMİ BEBEĞİMİ ÜZÜYORUMMM ALLAHA EMANET OLSUNLAR RABBİM ESİRGESİN

Masumiyet cnm çok geçmiş olsun ama bebeğin bence sağlıklı bi şekilde seninle olacak inşallah

kızlar bende yürürken rahmimde baskı ağırlık hissediyorum sanki.topallayasım geliyo gibi sizinde öylemi bi ağırlık varmı?

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım,inşallah çok sıkıntılı bir durum olmaz,ve bebeğin de sağlıkla devam eder..senin yapman gereken bir şey varmıymış peki??

:

Valla bizim yapabileceğimiz bişey yok zaten sordum yediğim içtiğimden olmuş olabilir mi dedim alakası yok dediler
Bize bi takım tahliller verdi şimdilik onu yaptırıcaz canım

Çok tşk ederim Asudecim işte minik bir pürüz bile insanın canını sıkmaya yetiyor. Anne olarak şimdiden kızıma karşı büyük bir sorumluluk hissediyorum. Ama herşey de bizim elimizden gelmiyor. insanların başına neler neler geliyor. İnşallah benim kuzumda bu durumu hayırlısıyla atlatacak da doğumu için geri saymaya başlayacaz. Doktor bir kaç tahlil istedi onları bir yaptıralım bakalım. Bu perinatolog da seminere gidiyor 10 gün yok o gelince bebeğe bi daha bakacak mide asidin de artma var mı diye inşallah artmaz da bizde bir derin ohhh çekeriz
Tşk ederim canım evet büyümüş maaşallah zaten midesindeki asidi görmeselerdi herşey yolunda diyecektik yeni randevu için gün alacaktık. ama bu durum fark edildi. Eee buna da şükür fark edilmesi bile önemli bişey varsa müdahale edebiliriz en azından diye düşünüyorum

Masumcum cok gecmis olsun,bebislerimiz icerd ne zorluklarla buyudulerAllah in izniyle guclu kizin bunu da kolayca atlatir,sen canini sikmaki kizin da uzulmesin annesi.dr lar gerekli tedaviyi yapacaktir emin ol:

masumiyetcim inşallah en kısa sürede geçer bu durum. bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın canım, moralini yüksek tut. maşallah kızının da kilosu, boyu gayet iyi görünüyor, hatta biraz da önden gidiyor

çınarefenininannesi inşallah eşin geliyordur sana süpriz için canım, dualarımız seninle.

leylimmm inşallah sonuçların temiz çıkar. sen de bizim gibi dertlenmezsin diyet falan diye.

canım bende aynıydı benim ellerim uyuşuyordu elimin üstü şişti dün şeker yükleesi oldum 179 çıktı diyetisyene gittim diyetteyim dünden beri inşallah seninki şeker değildir
çok geçmiş olsun canım

yoktur bişey canım allah korusun yavrularımızı bizleride bazen diyorum eskiden ultrasonmu varmış çatır çatır annelerimiz bizi doğurmuş ayrıntıya girdikçe herşey stresle geçiyor bizim çocukların zamanına neler olur bilmem

aynen bende aynı dertten müzdaripim 32.haftamız gelsede doğum izinlerimize çıksak :)

Canım sen 32. haftada izne çıkıcaksın demek ki ben son ana kadar beklemek istiyorum tabi Allah bir sorun vermezse çünkü bebişimle daha fazla ilgilenmek istiyorum benim bebeğime bakacak yok mecbur çalıştığım yerde ki kreşe götürecem galiba gerçi hiç istemiyorum çünkü kreş kalabalık çok bir çocuk hastalansa hemen diğerleri de hastalık kapıyor neyse sen napıcan bebişini???

Çok çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun önce sen içini ferah tut ki bebeğin etkilenmesin bu durumdan çünkü artık onlar her şeyi anlıyabiliyorlar dualarım seninle

Kendi doktorum fark etti midesindeki asiti sonra dedi bu olmamalıydı burda diyince bizim canımız sıkıldı hemen dün bizi perinatologa yönlendirdi o da sadece bebekle ilgileniyor doğumlara girmiyor. Epey detaylı bir şekilde inceledi 250 lira da para aldı çok da para ama mecbur yaptırdık. Bu da görünce asidi bir sürü şey saydı. Yok bebeğin kordonundan kan alıcaz gerekirse kan vericez az da olsa bebeği kaybetme riski var falan diyince ben iyice çöktüm. Halbuki kızımın yüzünü görmüştüm 4 D li ne kadar güzeldi o an iyice şekillenmiş büyümüş yüzü toplamıştı resmini bile alamadım. Sağlığınla ilgili pürüz çıkınca hep değişti tabi gündemimiz.

Çok tşk ederim canım inşallah atlatırız

tatlim benimde cok siddetli oluyor tipki anlattigin gibi dr bana calsiyum verdi ve ceviz yiyorum bol bol gercekden 2 gundur faydasini gordum birde ben aksamlari hem catlamasindiye hemde kasilmasindiye kremle birlikte masaj yapiyorum tavsiye ederim....

masumiyet tatlim sakin canini sikma hayirlisiyla sorunsuz bebegini kucagina alirsin insallah icini ferahtut sen allah buyuk doguma kadar biseycigi kalmaz bebisinin insallah....

Evet ayrıntıya girdikçe daha sıkıntı oluyor belki ama doktora dedim biz bu durumu oluruna bıraksak ne olur dedim o da asit çoğalırsa bebek kalp krizi geçirir ölür dedi

Yani boşvermeye de gelmiyor ki insan ne yapacağını şaşırıyor tamam çok kurcalatmak da istemiyorum ama önlem alabileceğim yapabileceğimiz bişey varsa ve yapmazsak sonucu kötü olursa da kendimizi hiç affetmeyiz.

canını sıkma en onemlısı moral bebısının moralıne ıhtıyacı var allahın ıznıyle hersey duzelır saglıkla kucagına alırsın bebegını

geçmiş olsun canım hiç bozma moralini allahın izniyle hiç bişey olmıcak ,kızının gelişimi çok ii maşallah

yaaa bende de bi uyuşma oluyo kramp diyemiyorum çünkü aniden saplanmıyo ve kısa süreli değil
sadece gece uyandığımda üzerine yattığım bacağım inanılmaz uyuşmuş ve ağrımış oluyo

haklısın canım sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak allahın izniyle olmaz bişey

canını sıkma en onemlısı moral bebısının moralıne ıhtıyacı var allahın ıznıyle hersey duzelır saglıkla kucagına alırsın bebegını

geçmiş olsun canım hiç bozma moralini allahın izniyle hiç bişey olmıcak ,kızının gelişimi çok ii maşallah

Sağolun kızlar bende moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah sorunsuzca atlatırız bu dönemi minnak kızımla

Son düzenleme:
kızlarrrr aranızda hamile yastığı alan var mı ya da almayı düşünen
ben gece uyurken çok problem yaşıyorum
nettte gördüm bi kaç tane
ben hani şu büyük uzun olanlar var ya ondan düşünüyorum acaba yararı olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…