canım bende aynıydı benim ellerim uyuşuyordu elimin üstü şişti dün şeker yükleesi oldum 179 çıktı diyetisyene gittim diyetteyim dünden beri inşallah seninki şeker değildir
çok geçmiş olsun canım
ii dileklerin için teşekkür ederim ama şeker değil muhtemelen, yani umarım :) öyle ödem şeklinde değil.
tatlim benimde cok siddetli oluyor tipki anlattigin gibi dr bana calsiyum verdi ve ceviz yiyorum bol bol gercekden 2 gundur faydasini gordum birde ben aksamlari hem catlamasindiye hemde kasilmasindiye kremle birlikte masaj yapiyorum tavsiye ederim....
canım tavsiyelerin için teşekkür ederim uygulayacağım... ama dün gece çok zorladı beni dedim felç oldumneyseki anlık uzun sürmüyor yoksa işe gelemem... önerebileceğin bi krem var mı yoksa bebek yağı vs.. de olur mu?
Canım sen 32. haftada izne çıkıcaksın demek ki ben son ana kadar beklemek istiyorum tabi Allah bir sorun vermezse çünkü bebişimle daha fazla ilgilenmek istiyorum benim bebeğime bakacak yok mecbur çalıştığım yerde ki kreşe götürecem galiba gerçi hiç istemiyorum çünkü kreş kalabalık çok bir çocuk hastalansa hemen diğerleri de hastalık kapıyorneyse sen napıcan bebişini???
Günaydın Arkadaşlar
Dün doktor kontrolümüz vardı. Şeker yüklemesi yapıldı. Kan ve idrar örnekleri verildi. Sonrasında da biraz canımız sıkıldı.
Doktor beyin kontrolu sırasında bebeğimizin midesinde Asit görüldü. Olmaması gereken birşeymiş. Miktarı azmış ama yine de olmamalıymış. Sonrasında beni perinatolojiye yönlendirdi. Bakırköyde bir yere gittim detaylı ultrasona girdim. Bebeğin bütün organlarına tek tek bakıldı. Uzuvlarına beynine herşeyine. Maaşallah hepsi de iyi çıktı kalbi beyni falan hiç birinde bir terslik çıkmadı. Sadece midesinde asit oluşmuş.
Bunun nedenini de hemen bulması zormuş. İlk akla gelen bebekte anemi şüphesi anne baba da kan uyuşmazlığı ki eşimle benim kan gruplarımız + pozitif benimki A eşiminki 0 pozitif. Ama yine de kell dufy tekniğine göre tekrardan bakılacak uyuşmazlığa. Eğer ki kan uyuşmazlığı varsa çözümü kolaymış anne karnındayken bebeğe kan verilebiliniyormuş. Ama başka bir nedeni varsa biraz daha araştırılması gerekecek. Enfeksiyon riski veya kromozom yapısında bir terslik falan bunlar hep muhtemel şeyler tam kesin bişey söyleyemiyorlar.
Doğuma 3 ay kalmışken bu durumu duymak hiç hoşumuza gitmedi tabi. Sabah kalktığımda ilk aklıma gelen bu durum oldu. Halbuki ne güzel de büyümüş kızımız 850 gr olmuş boyu 32cm civarı. Zaten her gün de tekmeliyor iyice varlığını hissettiriyor bana
Bakalım vardır rabbimin bir bildiği Allahıma dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla bir doğurayım kızımı diye inşallah geçici bir durumdur hakkımızda hayırlısı
Ben aldım o uzun hamile yastıklarından mycey markası muz gibi ama u şeklini de alıyor içinde özel bir madde var şekil değiştiriyor rahatlıkla fakat ses çıkartıyor haşur huşur eşim biraz rahatsız bende sadece sola yatamıyorum bacağım çok ağrıyor ozaman arada sağa da dönerken yastık ses çıkartıyor ama yine de güzel rahat oluyor bacak arasına alıp sarılmak hem doğumdan sonra bebeği emzirirken de kullana bilicem iki amaçlı olucak
dün bir arkadaşım chiccodan aslaaaa vazgeçme dedi..kozmetiklerde de puset gibi büyük eşyalarda da...siz ne dersiniz
dün bir arkadaşım chiccodan aslaaaa vazgeçme dedi..kozmetiklerde de puset gibi büyük eşyalarda da...siz ne dersiniz
ilayda cevabın için sağol canım
sorumu kopyalıyorum cevap verin ulennnnnnn
bir sorum olacak,mesela buzdolabının en alttaki sebzeliğinden veya altlarda çekmecelerden birşey alacaksınız nasıl alıyorsunuz?annem 6 aylık bebeğini çömerek bişey almaya çalışırken kaybetmiş,beni birkaç kez o pozisyonda gördü ve kızdı
kızlar biz bebeğimize oda almıcaz sadece beşik ve gardrop dşünüyoruz gardrobuda marangoza yaptırıcaz sizce nasıl yaptırayım içini bi fikir verirmisin şifonyer olmucak sadece gardrop öyle bişey yaptırmalıyımki herşeyini alsın
Günaydın Arkadaşlar
Dün doktor kontrolümüz vardı. Şeker yüklemesi yapıldı. Kan ve idrar örnekleri verildi. Sonrasında da biraz canımız sıkıldı.
Doktor beyin kontrolu sırasında bebeğimizin midesinde Asit görüldü. Olmaması gereken birşeymiş. Miktarı azmış ama yine de olmamalıymış. Sonrasında beni perinatolojiye yönlendirdi. Bakırköyde bir yere gittim detaylı ultrasona girdim. Bebeğin bütün organlarına tek tek bakıldı. Uzuvlarına beynine herşeyine. Maaşallah hepsi de iyi çıktı kalbi beyni falan hiç birinde bir terslik çıkmadı. Sadece midesinde asit oluşmuş.
Bunun nedenini de hemen bulması zormuş. İlk akla gelen bebekte anemi şüphesi anne baba da kan uyuşmazlığı ki eşimle benim kan gruplarımız + pozitif benimki A eşiminki 0 pozitif. Ama yine de kell dufy tekniğine göre tekrardan bakılacak uyuşmazlığa. Eğer ki kan uyuşmazlığı varsa çözümü kolaymış anne karnındayken bebeğe kan verilebiliniyormuş. Ama başka bir nedeni varsa biraz daha araştırılması gerekecek. Enfeksiyon riski veya kromozom yapısında bir terslik falan bunlar hep muhtemel şeyler tam kesin bişey söyleyemiyorlar.
Doğuma 3 ay kalmışken bu durumu duymak hiç hoşumuza gitmedi tabi. Sabah kalktığımda ilk aklıma gelen bu durum oldu. Halbuki ne güzel de büyümüş kızımız 850 gr olmuş boyu 32cm civarı. Zaten her gün de tekmeliyor iyice varlığını hissettiriyor bana
Bakalım vardır rabbimin bir bildiği Allahıma dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla bir doğurayım kızımı diye inşallah geçici bir durumdur hakkımızda hayırlısı
kızlar biz bebeğimize oda almıcaz sadece beşik ve gardrop dşünüyoruz gardrobuda marangoza yaptırıcaz sizce nasıl yaptırayım içini bi fikir verirmisin şifonyer olmucak sadece gardrop öyle bişey yaptırmalıyımki herşeyini alsın
sen bilirsin tabi ama ozellikle kozmetikte chicco tavsiye edilecek bir marka degil, musteladan sasma derim, evet biraz daha pahali ama risksiz. bebek arabalarinda da tam yatis var mi, dogumdan itibaren kullaniliyor mu, altı yüksek mi, HAFİF MI, baston tarzi katlaniyor mu, 18-20kg tasir mi sor, cift yönlü mü hepsine cevap evetse markaya takilma al, iyidir zaten.
alt kısmı tamamen çekmeceli olsa daha iyi olur bence, üst kısmında bir tarafı raflı ,bir tarafı da askı için olabilir. bebeklerin çok fazla asılacak eşyası olmuyor. daha çok çekmeceler işimize yarıcak. o yüzden dolap yerine sadece şifonyer aldık biz 4 çekmeceli. 2 tane çekmecede beşiğin altında var
ilayda cevabın için sağol canım
sorumu kopyalıyorum cevap verin ulennnnnnn
bir sorum olacak,mesela buzdolabının en alttaki sebzeliğinden veya altlarda çekmecelerden birşey alacaksınız nasıl alıyorsunuz?annem 6 aylık bebeğini çömerek bişey almaya çalışırken kaybetmiş,beni birkaç kez o pozisyonda gördü ve kızdı
canım 3 kapaklı olsa mesela ,tekli kapağında 4 5 raf olsa.diğer 2 kapağı askılı bölüm olsa onun üstünde de tek raf olur,o iki kapağın altında 2 çekmece yaptırsan bence gayet hoş olur.. rengini beyaz düşünebilirsin ki ileride her işinde kullanabilirsin ya da akçaağaç falan.
kıyafetler kısa olacağı için çekmecelerin üstünde de yer olacak oraya da seleyle oyuncak koyarsın..istersen dolabın dışını stickerla süslersin sonradan.
benim dolaplık yerim olmadığı için kendi dolabımın bir bölmesini kızıma vereceğim bir de tuvalet aynamın altında 3 çekmece ve dolap var onu da boşaltırım zaten çok dolu değil,herşeyim banyo dolabında.
..
uzun süreli kullanımda şifonyer küçük gelmezmi cnm 2 kapılı yaptırsam alttan 2 çekmece olsa ona atlet pijama çorap v.s koyarım askılık eşya bencede olmaz askılı olacak tarafın üstünede raf yaptıraym diyorum battaniyesini nevresimini falan koyarım diğer tarafda 2 yada 3 kat raf oda kazakları tulumları için olur alttaki 2 çekmece büyükmü olsun yoksa 2 sağda 2 soldamı olsun ufff ne cok sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?