2012 Ekim Anneleri

ya bana çok ters bu kıl tüy işlerine eşleri dahil etmek..çok itici bir durum..zaten beceremezler ki,yapılarına ters.şimdilik kendim hallediyorum ama bikini bölgemde birkaç defadır jilet kullanıyorum,bu da hoşuma gitmiyor ama orayı göremiyorum ki,karnımı elimle içeri çekmem gerekiyor,o da sakıncalı..zaten son ay ağda önerilmiyor kıl kökleri açıkta kalıp bakteri enfeksiyon riski olur diye..

Allahtan çorapla işim olmuyor,eşim giydiriyordu son zamanlarda çoraplarımı,bir de ayak tırnaklarımı keserken zorlanıyorum

bir sorum olacak,mesela buzdolabının en alttaki sebzeliğinden veya altlarda çekmecelerden birşey alacaksınız nasıl alıyorsunuz?annem 6 aylık bebeğini çömerek bişey almaya çalışırken kaybetmiş,beni birkaç kez o pozisyonda gördü ve kızdı[/QUOTE]

CANIM ALLAH KORUSUN YAWWW VALLA NASIL EĞİLMİCEZKİ MECBUR EĞİLİP ALICAZ YERDEN BİŞİLER AMA BENDE DİKKAT EDEYİM BUNDAN SONRA KORKTUM:18::18:

ben muhtemelen işten ayrılacağım haklarımı kullandıktan sonra tabii :) yoksa bende beklerdim son 15 güne kadar.. evet kreşler öyle ya sıkıntılı allah yardımcın olsun.

merhaba güzel anneler ,tatlı bebişler

son trimestera giriyoruz artık ne güzel ,bebişlerimize kavuşmaya az kaldı

bugün annanemizle teyzemiz geliyor bir sürü cicişlerimizler beraber haftaya odamızda gelicek yerleştiririz artık cicilerimizi

canım bence minik kızın oldukça sağlıklı ii düşün ii haberler ver bize :)

eşim aklıma geldi yastıklarla ilgili mesajları görünce bu gece bir baktım benim bacaklarımın arasına koyduğum yastık benden eşime gitmiş ,o da koymuş bacaklarının arasına yatıyodu sanki o hamile

ilayda cevabın için sağol canım

sorumu kopyalıyorum cevap verin ulennnnnnn

bir sorum olacak,mesela buzdolabının en alttaki sebzeliğinden veya altlarda çekmecelerden birşey alacaksınız nasıl alıyorsunuz?annem 6 aylık bebeğini çömerek bişey almaya çalışırken kaybetmiş,beni birkaç kez o pozisyonda gördü ve kızdı

kızlar biz bebeğimize oda almıcaz sadece beşik ve gardrop dşünüyoruz gardrobuda marangoza yaptırıcaz sizce nasıl yaptırayım içini bi fikir verirmisin şifonyer olmucak sadece gardrop öyle bişey yaptırmalıyımki herşeyini alsın

dün bir arkadaşım chiccodan aslaaaa vazgeçme dedi..kozmetiklerde de puset gibi büyük eşyalarda da...siz ne dersiniz

sen bilirsin tabi ama ozellikle kozmetikte chicco tavsiye edilecek bir marka degil, musteladan sasma derim, evet biraz daha pahali ama risksiz. bebek arabalarinda da tam yatis var mi, dogumdan itibaren kullaniliyor mu, altı yüksek mi, HAFİF MI, baston tarzi katlaniyor mu, 18-20kg tasir mi sor, cift yönlü mü hepsine cevap evetse markaya takilma al, iyidir zaten.

dün bir arkadaşım chiccodan aslaaaa vazgeçme dedi..kozmetiklerde de puset gibi büyük eşyalarda da...siz ne dersiniz

ben peg perego'nun arabasını ve ana kucağını aldım. internette araştırmıştım ,satan adamın da söylediği chicco'dan da kraft'tan da daha kaliteli olduğuydu. çok hafif bir araba, çok beğenerek aldık eşimle

ben çömelerek alıyorum ama buaralar karnıma ağrı giriyo sanki eğilince, zorlamaya başladı eğilmeler

sabah ayakkabılarımı zor bağladım

alt kısmı tamamen çekmeceli olsa daha iyi olur bence, üst kısmında bir tarafı raflı ,bir tarafı da askı için olabilir. bebeklerin çok fazla asılacak eşyası olmuyor. daha çok çekmeceler işimize yarıcak. o yüzden dolap yerine sadece şifonyer aldık biz 4 çekmeceli. 2 tane çekmecede beşiğin altında var

çok geçmiş olsun canım..aklına kötü şeyleri hiç getirme.sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah..kocaman da olmuş maşallah kızına...

kızlar ben 24.haftamda detaylı ultrasona girdim... herşeyimiz çok şükür ii ancak doktorum kalbindeki deliği gösterince kötü oldum ama durumu izah etti bu olması gereken bi durum die, doğduktan sonra mucizevi bi şekilde kapanacağını söyledi. ama benim aklıma takılıyor. siz böyle bi durumla karşılaştınız mı?

canım 3 kapaklı olsa mesela ,tekli kapağında 4 5 raf olsa.diğer 2 kapağı askılı bölüm olsa onun üstünde de tek raf olur,o iki kapağın altında 2 çekmece yaptırsan bence gayet hoş olur.. rengini beyaz düşünebilirsin ki ileride her işinde kullanabilirsin ya da akçaağaç falan.
kıyafetler kısa olacağı için çekmecelerin üstünde de yer olacak oraya da seleyle oyuncak koyarsın..istersen dolabın dışını stickerla süslersin sonradan.

benim dolaplık yerim olmadığı için kendi dolabımın bir bölmesini kızıma vereceğim bir de tuvalet aynamın altında 3 çekmece ve dolap var onu da boşaltırım zaten çok dolu değil,herşeyim banyo dolabında.

çokkkk sağol cevabın için...mantıklı...

uzun süreli kullanımda şifonyer küçük gelmezmi cnm 2 kapılı yaptırsam alttan 2 çekmece olsa ona atlet pijama çorap v.s koyarım askılık eşya bencede olmaz askılı olacak tarafın üstünede raf yaptıraym diyorum battaniyesini nevresimini falan koyarım diğer tarafda 2 yada 3 kat raf oda kazakları tulumları için olur alttaki 2 çekmece büyükmü olsun yoksa 2 sağda 2 soldamı olsun ufff ne cok sordum

ben de çömelerek alıyorum.ama başka türlü nasıl alınacakki?tehlikeli olabileceği gelmemişti aklıma hiç.ama eğilirken bazen sağ kalçama sanki bıçak saplanıyo gibi oluyo.bikaç saniye sürüp geçiyo.bu da kalsiyum,magnezyum eksikliğinden falan mıdır acaba?

cnm 3 kapaklı yaptıramam çünkü yerim müsait değil oturma odasını çocuk odasına çeviricez odada dar kırık beyaz düşünüyorum rengini beşiğimizde o renkte çünkü askılı olan yerin altına dediğin gibi sele koyarım oyuncakları durur küçükte kutular koyarım kozmetik ürünleri için

benim kendi dolabım öyle, altta 2 çekmece, üstte bir taraf askı yeri yanında 4 kat raf. en üstte de yorganlar için büyük raf.

haklısın ben battaniyeleri düşünmemiştim onlar içinde üstte raf iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…