kızlar ben 24.haftamda detaylı ultrasona girdim... herşeyimiz çok şükür ii ancak doktorum kalbindeki deliği gösterince kötü oldum ama durumu izah etti bu olması gereken bi durum die, doğduktan sonra mucizevi bi şekilde kapanacağını söyledi. ama benim aklıma takılıyor. siz böyle bi durumla karşılaştınız mı?
kızlar biz bebeğimize oda almıcaz sadece beşik ve gardrop dşünüyoruz gardrobuda marangoza yaptırıcaz sizce nasıl yaptırayım içini bi fikir verirmisin şifonyer olmucak sadece gardrop öyle bişey yaptırmalıyımki herşeyini alsın
ilayda cevabın için sağol canım
sorumu kopyalıyorum cevap verin ulennnnnnn
bir sorum olacak,mesela buzdolabının en alttaki sebzeliğinden veya altlarda çekmecelerden birşey alacaksınız nasıl alıyorsunuz?annem 6 aylık bebeğini çömerek bişey almaya çalışırken kaybetmiş,beni birkaç kez o pozisyonda gördü ve kızdı
bence böyle çok güzel
ya bana çok ters bu kıl tüy işlerine eşleri dahil etmek..çok itici bir durum..zaten beceremezler ki,yapılarına ters.şimdilik kendim hallediyorum ama bikini bölgemde birkaç defadır jilet kullanıyorum,bu da hoşuma gitmiyor ama orayı göremiyorum ki,karnımı elimle içeri çekmem gerekiyor,o da sakıncalı..zaten son ay ağda önerilmiyor kıl kökleri açıkta kalıp bakteri enfeksiyon riski olur diye..
Allahtan çorapla işim olmuyor,eşim giydiriyordu son zamanlarda çoraplarımı,bir de ayak tırnaklarımı keserken zorlanıyorum
bir sorum olacak,mesela buzdolabının en alttaki sebzeliğinden veya altlarda çekmecelerden birşey alacaksınız nasıl alıyorsunuz?annem 6 aylık bebeğini çömerek bişey almaya çalışırken kaybetmiş,beni birkaç kez o pozisyonda gördü ve kızdı
off canım sıkıldı ya cumartesi günleri arkadaşla dönüşümlü çalışıyoruz, bu hafta nöbet bende
Oğluşum oturmaktan sıkılıyor galiba oturdukça tekmeliyo tombikim
cnm kendim yazmışım gibi hissettim duygularıma tercüman olmuşsun çocuğu sadece annenin çocuğu olarak görüyolar o yüzden kzıınki kıymetli oğlanınki daha az kıymetli oluyo benim ikside yanımda annemle biz şunu yapsak bunu yapsak diye konuşurken akıl veriyo sağolsun şöyle yapın şunu alın diye yani onun umrunda değil hiçbir işimede koşmaz alışmıyim diye heralde :) annem yemek yapar gönderir bunu bilir hayatta göndermez yemek ev temizlencek yardım edeyim demez sonra beni neden çağırmadn der geleyim demednki çağırayım ama istiycem yardım artık ağırlaştım anne yardım edermisin diye
ya bana çok ters bu kıl tüy işlerine eşleri dahil etmek..çok itici bir durum..zaten beceremezler ki,yapılarına ters.şimdilik kendim hallediyorum ama bikini bölgemde birkaç defadır jilet kullanıyorum,bu da hoşuma gitmiyor ama orayı göremiyorum ki,karnımı elimle içeri çekmem gerekiyor,o da sakıncalı..zaten son ay ağda önerilmiyor kıl kökleri açıkta kalıp bakteri enfeksiyon riski olur diye..
Allahtan çorapla işim olmuyor,eşim giydiriyordu son zamanlarda çoraplarımı,bir de ayak tırnaklarımı keserken zorlanıyorum
ilayda cevabın için sağol canım
sorumu kopyalıyorum cevap verin ulennnnnnn
bizimkinin hiç kızı yok sözde beni kızları gibi görüyorlardı lafta oda.konuştuğmuzda iş yaptım dediğimde ne yapıyon kim geliyo o kadar size diyo gelen için temizlik yapılıyo sanki.ben çağırmadım hiç çağırmam da kendi düşünüp gelsin isteği varsa tabi.annemlerde yakın ama kazadalar aramızda 15-20 km var geliyorlar yine eksik olmasınlar benden daha çok onlar alıyorlar. annem elinde yelek örüyor kayınvaldeye dedim annem başlamış yelek öremye diye aman şimdi hazırlar var elde örmekten daha iyi neler var diyo kadın heves ediyo dedim yapmamı denir giydiririm ben el emeği dedim sustu.hazırı güzelse git al diyeceksin olmayacak. şu hormonlar tavan yaptığı bir ana denk gelirse çok güzel konuşurum denk getirmiyo kadın şanslı :) bu saatten sonra umrumda değilller valla benim yanımda kim var ben ona bakarım.
sen yardıma çağırınca onuda laf etmez umarım çağırırsın gelmezse söyleyecek lafın olur gelmedin zor zamanımda diye.taşın altına elini sokmaya niyetleri yok bunların tırnağınmı var başını kaşıycann....
çizdiğin şekil güzelmiş canım kullanışlı olması önemli tabi sağlıkla kullanırsınız inş
Çalışan anneler Allah yardımcınız olsun bu sıcaklarda tam zamanında çıkmıştım isten
Günaydın Arkadaşlar
Dün doktor kontrolümüz vardı. Şeker yüklemesi yapıldı. Kan ve idrar örnekleri verildi. Sonrasında da biraz canımız sıkıldı.
Doktor beyin kontrolu sırasında bebeğimizin midesinde Asit görüldü. Olmaması gereken birşeymiş. Miktarı azmış ama yine de olmamalıymış. Sonrasında beni perinatolojiye yönlendirdi. Bakırköyde bir yere gittim detaylı ultrasona girdim. Bebeğin bütün organlarına tek tek bakıldı. Uzuvlarına beynine herşeyine. Maaşallah hepsi de iyi çıktı kalbi beyni falan hiç birinde bir terslik çıkmadı. Sadece midesinde asit oluşmuş.
Bunun nedenini de hemen bulması zormuş. İlk akla gelen bebekte anemi şüphesi anne baba da kan uyuşmazlığı ki eşimle benim kan gruplarımız + pozitif benimki A eşiminki 0 pozitif. Ama yine de kell dufy tekniğine göre tekrardan bakılacak uyuşmazlığa. Eğer ki kan uyuşmazlığı varsa çözümü kolaymış anne karnındayken bebeğe kan verilebiliniyormuş. Ama
Hmm, benim için geç olabilir 17-20 Temmuz arası, nerden baksan 1 ay var..Benim 26.haftam Temmuz'un ilk haftasına geliyor şeker. Yani sanırım 7 Temmuz'a randevu almam gerekiyor, hatta şimdiden alayım sonra yer kalmıyor.
Sevindim şeker çıkmayışına, tuzu niye yasakladı, ödem mi oldu?
Canım zaten nil hanım ayda bir çağırıyor hatta ben ay geçmeden gidiyorum hatta bu son gidişimde ayı gene doldurmadın dediama sen şeker testi yaptırcan dimi bana tuz yasak fazla tuz tükettiğim için damarları genişlemiş nil hanım kesinlikle yasakladı
MasuMcum Allah bir an once icinizi rahatlatsin insallah,bebikini Allah her turlu olumsuzluktan esirgesin.Hayirli haberlerle gel bir dahakinden insallah.Ne zaman gideceksin bir daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?