2012 Ekim Anneleri

cnm korkma burda başka bi arkadaşada anlatmıştım bnm eşiminde delikmiş kalbi ki o zamanlar ultrason çok yaygın olmadığından doğunca anlaşılmış doktor kayınvalideme daha cok küçük geçer demiş siz üzmeyin ağlatmayın yeter demiş ilaç felan kullanmış geçmiş çok şükür şimdi sapasağlam

2 kapili gardrop yaptir, altinda ikiserden toplam 4 cekmece olsun, corap, nevresim,havlu vs. koyarsin. Kalan herseyini asmani tavsiye ederim bulmasi cok kolay oluyor. bebek giysileri minicik oldugundan yukaridan ve asagidan 2 sira boru gecirtip 1 milyoncudan da 30 tane bebek askisi alirsan rahat edersin.

off canım sıkıldı ya cumartesi günleri arkadaşla dönüşümlü çalışıyoruz, bu hafta nöbet bende

oğluşum oturmaktan sıkılıyor galiba oturdukça tekmeliyo tombikim

Ben eğilerek almaktansa çömelerek almayı tercih ediyorum. Çünkü belden eğilmek daha tehlikeli, karnın katlanıyor neticede. Ama çömelirken de eğik değil dik durmaya dikkat ediyorum, sıkışmasın diye.

Annenin bebek kaybı büyük ihtimalle başka bir sorundan kaynaklanmıştır, çömelip uygun pozisyonu alınca da düşmüştür diye düşünüyorum :/

bence böyle çok güzel

üst rafı biraz daha geniş tutayım diyorum yazlık kışlık ayırırken kullanılmıcakları hurçlar üst rafa kaldırırım zaten battaniylerle birlikte orası dolar bide uzunca bi duvar rafı yaptırıcam üstüne oyuncakla resim çerçevesi koyarım

CANIM ALLAH KORUSUN YAWWW VALLA NASIL EĞİLMİCEZKİ MECBUR EĞİLİP ALICAZ YERDEN BİŞİLER AMA BENDE DİKKAT EDEYİM BUNDAN SONRA KORKTUM:18::18:[/QUOTE]

Ben de eşimi karıştıramam o kıl tüy işlerine. Çok çok mecburi durumlar hariç bir erkeğin eşinin pis ileriyle uğraşması bence uygun değil. Neticede sevişiyoruz yahu :)

Selam annisler nasılasınız bebisler nasıl baya büyüdüler yaa olgusumuz çok net hissediyorum sürekli ben konusunda cevap veriyo tekmelio tatlıda bı acısı var

off canım sıkıldı ya cumartesi günleri arkadaşla dönüşümlü çalışıyoruz, bu hafta nöbet bende

Oğluşum oturmaktan sıkılıyor galiba oturdukça tekmeliyo tombikim

aynen benimkiside öyle oturmak istemiyorum çok bende kalkıyorum yürüyorum siz yine nöbetleşe gidiyomuşsunuz ben hep geliyorum cumartesileri ve çok sıkılıdımmmmm

Çalışan anneler Allah yardımcınız olsun bu sıcaklarda tam zamanında çıkmıştım isten

bizimkinin hiç kızı yok sözde beni kızları gibi görüyorlardı lafta oda.konuştuğmuzda iş yaptım dediğimde ne yapıyon kim geliyo o kadar size diyo gelen için temizlik yapılıyo sanki.ben çağırmadım hiç çağırmam da kendi düşünüp gelsin isteği varsa tabi.annemlerde yakın ama kazadalar aramızda 15-20 km var geliyorlar yine eksik olmasınlar benden daha çok onlar alıyorlar. annem elinde yelek örüyor kayınvaldeye dedim annem başlamış yelek öremye diye aman şimdi hazırlar var elde örmekten daha iyi neler var diyo kadın heves ediyo dedim yapmamı denir giydiririm ben el emeği dedim sustu.hazırı güzelse git al diyeceksin olmayacak. şu hormonlar tavan yaptığı bir ana denk gelirse çok güzel konuşurum denk getirmiyo kadın şanslı :) bu saatten sonra umrumda değilller valla benim yanımda kim var ben ona bakarım.
sen yardıma çağırınca onuda laf etmez umarım çağırırsın gelmezse söyleyecek lafın olur gelmedin zor zamanımda diye.taşın altına elini sokmaya niyetleri yok bunların tırnağınmı var başını kaşıycann....

çizdiğin şekil güzelmiş canım kullanışlı olması önemli tabi sağlıkla kullanırsınız inş

CANIM ALLAH KORUSUN YAWWW VALLA NASIL EĞİLMİCEZKİ MECBUR EĞİLİP ALICAZ YERDEN BİŞİLER AMA BENDE DİKKAT EDEYİM BUNDAN SONRA KORKTUM:18::18:[/QUOTE]

eşleri dahil etmek gerçekten tuhaf dediğin gibi beceremezler. benim hamile arkadaşlarımın bazıları kuaföre gidiyor ama ben şimdilik kendim alıyorum ve gitmek istemiyorum kuaföre sonuna kadar kendim yapabilirim inş.benimki sana yardım ederim ben yaparım diyor ama pek hoş gelmedi o görüntü düşünsenize :))) tırnaklarımı en son kestiğimde baya zorlandım önümüzde birşey kalmadı yolun yarısını geçtik şükür sağsalim gerisinide tamamlarız inş

yerden birşeyi almak çok or geliyor sebzelikten falan birşey alırken hafif eğiliyorum ama işim uzunsa orayı düzenliyorsam eğer yere oturuyorum. fazla eğili birşekilde kalamıyorum. ilk defa duydum çömerek bebeğini düşüreni.dikkat etmek lazım ama herkeste aynı olacak diye birşey yok annen kendi o yüzden düşürdü diye evhamlıdır o konuda ve aynısını senin yaşamanı istememiştir. eğilmeden birşey yapmak mümkün değil senin için rahat etmiyorsa dr gidince sor yine Allaha emanet bebeklerimiz

çağırsam gelir benim annemde habire bişeyler örüyo evde hep birlikte otururken komşuda vardı onunda torunu olcak annemle onun dünürü habire örüyolar biride dediki siz babanneler neden örmüyosunuz dedi komşuda anneanneler örer babanneler örmez dedi bizde hazır alrıız dedi ki söyleyen bi çöp almadı torununa nerdeyse doğcak bizimkide hiç bizde hazır alırız çarşıdakiler ne kazancak bizde örersek dedi sonrada bi cekete başladı onu ördü ben büyüyünce yapcam dedi bide kardeşine yelek örmüştü yandan düğmeli herkes kullanışsız olur karnınıacıtır kucaktayken dedi ona önden düğmeli ördü yandan düğmeli bana kaldı torunun canı acısın yeğenin acımasın :))) amannn içim şiişiyo anlatırken kimseyede anlatamıyorum böyle burda sizlere dert yanıyorum hakkınızı helal edin kızlar

Çalışan anneler Allah yardımcınız olsun bu sıcaklarda tam zamanında çıkmıştım isten

allah razı olsun cnm zor oluyo tabi ama dışarı çıkmadıkça sorun yok akşama kadar serin odadayım acaba devamlı oturmak bebeğe zarar verirmi hoş ben patron olmadığında uzanıyorum bazen

hay Allah ya, can sıkıcı olmus ama gercekten ciddi bir tehlike olsa gerek Ali Bey gerekse perinatalog uyarirdi, tüm testlerin ve gelisimi de iyiymis ne güzel masallah, kalbini ferah tut sen.

Canım zaten nil hanım ayda bir çağırıyor hatta ben ay geçmeden gidiyorum hatta bu son gidişimde ayı gene doldurmadın dedi ama sen şeker testi yaptırcan dimi bana tuz yasak fazla tuz tükettiğim için damarları genişlemiş nil hanım kesinlikle yasakladı

MasuMcum Allah bir an once icinizi rahatlatsin insallah,bebikini Allah her turlu olumsuzluktan esirgesin.Hayirli haberlerle gel bir dahakinden insallah.Ne zaman gideceksin bir daha?

Yok yok geç olur derken, şeker yüklemesi için geç olur demek istedim. Ben de 26 hafta bitmeden yaptırmak isterim bu durumda...
Damarların mı genişlemiş hmm, ultrasona bakıp mı söyledi. Ben de çok tuzlu yedim başlarda, daha doğrusu erik mevsimi boyunca. Dayanamadım tuzlayıp tuzlayıp yedim, bakalım bana ne diyecek...

Hala inanamıyorum bittiğine eriğin Kilolarca yedim doyamadım.

slm kizlar kayinvalidelerden falan bahsedilmis benimde az once canimi siktilar kaynima kiz isteyeceklerdei esim dugune gelicez hemde butun masraflari ben karsiliycam dedi sadece doguma getirmeyin demisdi kayin validemler konusmuslar bir haftaya nisan yapilacakmis birde dugunude tam benim dogum zamanima demisler sinir oldum. kayin validem dogumuma gelemeyecegini solemisdi zaten simdi hic gelmez zaten bu saaten sonrada istemem. simdi esim beni birakip gitmez benide goturmek ister ben zaten son ayimda ucaga binemiyorum. 40 im cikmadanda gitmek istemem hem esimide hic dusunmuyolar ya hem dogum masraflari hemde dugun masrafi bir araya gelicek kaynim sabah aramis bakalim esim aksam anlatir. duydum sinir oldum ya okadar soledik denk getirmeyin diye esim ben aksam konusurum dedi simdiden bisey demiyorum daha vakit vardiye ama sinirim bozuldu yaa...

MasuMcum Allah bir an once icinizi rahatlatsin insallah,bebikini Allah her turlu olumsuzluktan esirgesin.Hayirli haberlerle gel bir dahakinden insallah.Ne zaman gideceksin bir daha?

Pazartesi kendi doktoruma gidicem yüz yüze görüşücem perinatologla ne konuşmuşlar bir öğreneyim iyice. Sonra bu perinatolog beni bir hastaneye yöneltti kanuni sultan süleyman araştırma hastanesine orda da bu bölüm var tahlillerimi orda yaptırıcam ordaki bir doktorla daha görüşücem. Dün gittiğim doktorda seminere gitti 2 temmuzda ona kontrole gidicem yine mide asidinin miktarına bakılacak tekrardan çoğalma var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…