2012 Ekim Anneleri

herkese gunaydin bugun hic kalkmak istemedim heleki esimi gecirdikten sonra yatinca 2. ye kalkmak daha da zor oluyor minigim kipirdiyor sanirim annesini uyariyor hadi artik biseyler ye diye yalnizken hic yiyesim gelmiyo ama bebis olunca enerji toplamak lazim tabi

evet canım ben kılıyorum hiç bırakmadım...bu aralar biraz bacaklarım kasılıyor yatsıda ama o da uzun olduğu için oluyor sanırım o yüzden bende yavaş yavaş kılıyorum

cnm bende kılıyorumda artık secdede kıvrılamıyorum çok zorluyorum kendimi oturarak kılmayı düşünüyorum oda bi acayip geliyo

cnm bende kılıyorumda artık secdede kıvrılamıyorum çok zorluyorum kendimi oturarak kılmayı düşünüyorum oda bi acayip geliyo

oturarak kılmayı ben kendimce uygun bulmuyorum tabii herkesin kendi isteğidir asla yanlış demiyorum ama üni. deyken bi çok ilahiyatçı hocamızda bu konuda farklı görüşlerini bizlere anlatırlardı...ama benim mutlak inandığım bir şey var ki mutlaka secdeye eğilerek yüz sürmek gerekir...tabii oturarak kılanlara asla yanlış demek haddim değil sonuçta yaşlıdır, hastadır,bunlar göz ardı edilemez...

evet yüzün değmesi gerektiği doğru eğilemeyince napıcaz şimdi yine iyiyiz göbekler büyüdükçe dahada zor olucak bnm canım çok acıyo mesela eğilirken birkaç hocaya sormak lazım ne düşünüyolar

canım benim kanama olabilir dedi doktor ani eğilip kalkmalarda 13.haftamada plasentamın aşağıda olduğunu söyledi annem gösterdi oturarak kılmayı rabbim kabul eder inşallah hiç bırakmadıım bende kılıyorum kılmayınca bir boşuk huzursuzluk hissediyorum
bence iki isim seviyorsan toprak emir çok güzel
arkadaşım emir toprak koydu soyadıda çakmak
kızlar sizlere bir sorum var aranızda hamileyken namaz kılan varmı
ben kılıyorum canım rabbim izn verirse sonuna kadarda kılıcam
gunaydin guzel anne adaylari ben geldim....

günaydın canım

maşallah kızlar size namazınıza devam ediyosunuz, bebeğinizi de alıştırıyosunuz

çok üzülüyorum ben hep hayalimdi bebeğimle namaz kılmak ,ama hamile kaldığımda namazı bir bıraktım bir daha da toparlayamadım

ara ara kılmaya çalışıyorum ama düzenli kılamadım bir türlü

kızlar sizlere bir sorum var aranızda hamileyken namaz kılan varmı

bende elimden geldiği kadar kılmaya çalışıyorum. çalıştığım için bazen kazaya kalıyor. akşam çok yorgun olunca ayakta durmaya halim kalmıyo ama inşallah Allah hepimizin namazlarını kabul eder.
cuma günü kontolümüz vardı, 700 gram olmuş.100 gr şeker yüklemesi yaptık, oda sorunsuz çıktı çok şükür. bundan sonra tahlildi testti bitti, artık bebek büyüyecek dedi.
dün görümcem doğum yaptı, akşam aradı suyum geldi ama ağrı sancı yok napıyım diye, git dedim, gitmiş 4 cm. açıklıkla doğuma almışlar, gece 4te oğlumuz oldu. darısı bizlere

aminn cnm benimde öğlen ve ikindi kazaya kalıyor çalıştığım için sen nasıl kılıyosun ayaktamı oturarakmı şimdilik zor da olsa kılıyorum fakat ilerleyen zamanlarda çok zorlanıcam secdede bükülürken canım çok yanıyo

allah kıldığını kabul etsin cnm alışsın bebişlerde bizim altın günümüzde yasin felan okunuyo alışsın oğlum ilk hareketlerini yasin okunurken hissetmiştim asla unutmam

günaydın ben bugün geç uyandım 10:30 kalktım eşim erken gitti giderkende diyoki ohhh bizim hanıma bak almış iki kızını uyuyorbabada işe gitsin erkendenbizi kıskandı çekeceği var valla ikiydik üç oluyoruz canım kocişim tek kaldı
bende öğlenden sonra sağlık ocağına gideceğim ikinci tetonoz aşım yapılacak ayın 25.de gel demişti ebe işimi toparlayayımda kızımla gidelim havada sıcak arabayla gideriz artık

gorumcene gecmis olsun tatlim bebisinizede allah saglikli uzun omurler versin.....

toprak emir guzel ikisinide koyabilirsin bence....

oturarak kılmıyorum. ben eğilirken sorun yaşamıyorum sadece ayaktayken tabanlarım çok ağrıyo. bi de abdest alırken bacak kaldır bacak indir de zorlanıyorum. hele sabahları yataktan kalkmak ne zor , göbeğimin altı ve bacak aralarım çok ağrıyo

aynen cnm bide karnım cok acıyo dün aynada baktım çatlaklarım baya artmış acaba o yüzdenmi acıyo bacaklarım çok ağrıyo dün akşama kadar temzlik yaptım mahvolmuşum tutuldu her yanım kas gevşeticiyle ovdurdumda rahatladım 1 tanede minoset içtim yürüyemez hale gelmiştim

günaydın kızlar geç kalkmaya başladım bu aralar geçde yatıyorum akşam forumda diğer konulara takılıp kalmışım. çok sıcak şuan yanıyorum vantilatörde kar etmiyor yanıyorumm

ne güzelmiş öyle çikolata kokulu ilaç bizim burda yok sanırım bir iki vitamin değişikliği yapıldı ama hiçde güzel kokanı vermediler yurt dışında öyle demekki. şekerde arkadaşın dediği gib şekerli şeyler yemekten olmuyor ailede varsa çıkması muhtemel birde yediğimiz ekmek makarna pilavda da şeker varmış yedilerimizden de alıyormuşuz. inş şeker çıkmaz seninde.

ben 18 haftamda hissedemiyordum net olarak doktor bana da 24üncü haftada hissedeceğimi söyledi arada hafif arada şiddetli tekmelerini hissediyorum. bende 21+5
hamileyim netten okuduğum kadarıyla şu aralar uyku ve uyanıklık süresi düzene giriyor ve kemikleri kuvvetlendiği için daha net hissediyormuşuz. dotorlar bu konuda farklı şeyler söylüyorlar ama herkese göre değişiyor zayıflar daha önceden hissedermiş mesela.tarihin yanlış değildir bence bunlarla alakalı bence

Kızlar, ''Toprak'' mı ''Emir'' mi?
yoksa ''Toprak Emir'' mi?
:)
fikir rica ediyorum..

ikisi beraber daha güzel sanki ayrı ayrı da güzel hangisini koyarsan farketmez yani. emir toprak.

bu ısınma sorunu çok önemli gerçekten üşütmemek gerek. biz yeni taşındık güya merkezi sistemdi. bina sorunlu çıktı hala kooparatif görünüyormuş siteye geçirecekler bu kışa yetişirmi bilmiyorum.küçük bir elektrk sobası vardı annemlerde onu aldım yanarsada yanmasada gececleri soğuk olacak emzirmeye falan kalkınca onu yakarım diye düşündüm nasıl yapacağız bilmiyorum umarım güzel yanar

şu ana kadar çatlağım olmadı, oğlumda da olmamıştı.ama çatlaklar ağrı yapmaz.rahim büyüdükçe göbek ve bacak aralrımız etkileniyor. o yüzden ağrı hissediyoruz. dr.um normal dedi, ev işlerini de eskisi gibi yapamıyorum. hafta sonu eşimle, hafta içi de az az, zaten yemek bulaşık derken saat 10 oluyor.

Ben de ilk 17. haftada hissetmiştim, babası karnıma elini koymuştu , baya şiddetli bir kaç tekme attı onun eline. Ama bu hafta 23 teyiz daha çok hissediyorum. Bazen ya poposunu ya da kafasını dayıyor kanıma ben de seviyorum , sanki seveyim diye yapıyor :)

ağrı değil cnm zaten karnım acıyo bacaklarım ağrıyo ben dün çok yüklenmişim bidaha yapamam böyle iş annemlere söyledim hatada1 gelip temizleyiverin evi diye haftalık genel temzilği onlara yaptırırım diğerlerini kendim yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…