Kızlar, ''Toprak'' mı ''Emir'' mi?
yoksa ''Toprak Emir'' mi?
:)
fikir rica ediyorum..
evet canım ben kılıyorum hiç bırakmadım...bu aralar biraz bacaklarım kasılıyor yatsıda ama o da uzun olduğu için oluyor sanırım o yüzden bende yavaş yavaş kılıyorum
cnm bende kılıyorumda artık secdede kıvrılamıyorum çok zorluyorum kendimi oturarak kılmayı düşünüyorum oda bi acayip geliyo
oturarak kılmayı ben kendimce uygun bulmuyorum tabii herkesin kendi isteğidir asla yanlış demiyorum ama üni. deyken bi çok ilahiyatçı hocamızda bu konuda farklı görüşlerini bizlere anlatırlardı...ama benim mutlak inandığım bir şey var ki mutlaka secdeye eğilerek yüz sürmek gerekir...tabii oturarak kılanlara asla yanlış demek haddim değil sonuçta yaşlıdır, hastadır,bunlar göz ardı edilemez...
sürekli filtresini temizlersek bide buhar makinesi bulundursak olmazmı acaba sobada çok sıcak olur terler hasta olur klima en azından aynı kararda çalışıyor diye düşündüm ben
canım benim kanama olabilir dedi doktor ani eğilip kalkmalarda 13.haftamada plasentamın aşağıda olduğunu söyledi annem gösterdi oturarak kılmayı rabbim kabul eder inşallah hiç bırakmadıım bende kılıyorum kılmayınca bir boşuk huzursuzluk hissediyorumoturarak kılmayı ben kendimce uygun bulmuyorum tabii herkesin kendi isteğidir asla yanlış demiyorum ama üni. deyken bi çok ilahiyatçı hocamızda bu konuda farklı görüşlerini bizlere anlatırlardı...ama benim mutlak inandığım bir şey var ki mutlaka secdeye eğilerek yüz sürmek gerekir...tabii oturarak kılanlara asla yanlış demek haddim değil sonuçta yaşlıdır, hastadır,bunlar göz ardı edilemez...
arkadaşım emir toprak koydu soyadıda çakmakbence iki isim seviyorsan toprak emir çok güzel
ben kılıyorum canım rabbim izn verirse sonuna kadarda kılıcamkızlar sizlere bir sorum var aranızda hamileyken namaz kılan varmı
gunaydin guzel anne adaylari ben geldim....
kızlar sizlere bir sorum var aranızda hamileyken namaz kılan varmı
bende elimden geldiği kadar kılmaya çalışıyorum. çalıştığım için bazen kazaya kalıyor. akşam çok yorgun olunca ayakta durmaya halim kalmıyo ama inşallah Allah hepimizin namazlarını kabul eder.
maşallah kızlar size namazınıza devam ediyosunuz, bebeğinizi de alıştırıyosunuz
çok üzülüyorum ben hep hayalimdi bebeğimle namaz kılmak ,ama hamile kaldığımda namazı bir bıraktım bir daha da toparlayamadım
ara ara kılmaya çalışıyorum ama düzenli kılamadım bir türlü
bende elimden geldiği kadar kılmaya çalışıyorum. çalıştığım için bazen kazaya kalıyor. akşam çok yorgun olunca ayakta durmaya halim kalmıyo ama inşallah Allah hepimizin namazlarını kabul eder.
cuma günü kontolümüz vardı, 700 gram olmuş.100 gr şeker yüklemesi yaptık, oda sorunsuz çıktı çok şükür. bundan sonra tahlildi testti bitti, artık bebek büyüyecek dedi.
dün görümcem doğum yaptı, akşam aradı suyum geldi ama ağrı sancı yok napıyım diye, git dedim, gitmiş 4 cm. açıklıkla doğuma almışlar, gece 4te oğlumuz oldu. darısı bizlere
aminn cnm benimde öğlen ve ikindi kazaya kalıyor çalıştığım için sen nasıl kılıyosun ayaktamı oturarakmı şimdilik zor da olsa kılıyorum fakat ilerleyen zamanlarda çok zorlanıcam secdede bükülürken canım çok yanıyo
oturarak kılmıyorum. ben eğilirken sorun yaşamıyorum sadece ayaktayken tabanlarım çok ağrıyo. bi de abdest alırken bacak kaldır bacak indir de zorlanıyorum. hele sabahları yataktan kalkmak ne zor , göbeğimin altı ve bacak aralarım çok ağrıyo
Son iki mesaja bakarak
Benim demir ve vitamin ilacim cok guzel kokuyor. bana cikolata sayak ama demir ilacim cikolata kokulu ve sutlu cikolata gorunumunde. ben de onu icerken buyuk keyifle iciyorum. yan etkisi olmadi cunku hergun mutlaka 2 ogun yesillik,2 ogun corba ve yogurt tuketiyorum. bulanti bazen oluyor ama sanirim ilactan degil. Vitamin ilacim vanilyali cilekli gibi kokuyor. iki tablet iciyorum. Hamileligimden bu yana sadece 3 kilo aldim. cunku yedigim yemekler turk yemekleri degil. kalorisiz tuzu az ve yagsiz yemekler.(ekmekler sanirim kilo yapti). Turkiyeye gittigimde de yanimda malzeme goturecegim. fazla kilo almamak icin. tek korkum seker yuklemesi testi. burada tatli yok,cikolata zaten yasak. 2 haftada bir dondurma yiyorum(pek sevmem dondurma) canim tatli cektikce recelli bir dilim ekmek yiyorum. acaba bu beni etkilermi merak ediyorum. Suan 22+1 test sanirim 25.haftadan sonra yapiliyor.
Yine mi deprem olmus? Allah yardimcilari olsun. saglam yapili evler yapmak lazim. cok katli yerine 2-3 katli evler daha guvenilir olur.
Allah herkese yardim eder insallah. Tum yardima ihtiyaci olanlara. Benim haber izlememde yasak bu yuzden bir cok seyi bu siteden ogreniyorum. ruyalarima giriyor sonra.
arkadaslar ben 22+1 hamileyim. ilk hamileligim. ve ilk hareketini 16.haftada hissettim. simdi ise bebegimin siddetli tekmelerini hissediyorum. hatta babamiz bile elini karnima koydugunda kahkaha ile hissettigini soyluyor. ama doktorum bebegin ilk hareketi 20 haftadan once asla hissedilmez ve siddetli tekmeler 24 haftadan once hissedilmez diyor. acaba benim tarih yanlis olabilirmi? 22 hafta degilde 24 hafta falanmi acaba? saka saka yine tekmeliyorda minik tatli fasulyem...annesin onun ufacik ayaklarini yer ~~~
Kızlar, ''Toprak'' mı ''Emir'' mi?
yoksa ''Toprak Emir'' mi?
:)
fikir rica ediyorum..
aynen cnm bende düşünmüyorum değil daha herşeyini tamamlayamadım ya uyku girmiyo geceleri gözüme odasını bi halletsek biraz rahatlıcam daha var ama işte illede hazır olsun doktora bi sorayım bakalım doğal gaz olsa hiç dert değil ama malesef yok
aynen cnm bide karnım cok acıyo dün aynada baktım çatlaklarım baya artmış acaba o yüzdenmi acıyo bacaklarım çok ağrıyo dün akşama kadar temzlik yaptım mahvolmuşum tutuldu her yanım kas gevşeticiyle ovdurdumda rahatladım 1 tanede minoset içtim yürüyemez hale gelmiştim
arkadaslar ben 22+1 hamileyim. ilk hamileligim. ve ilk hareketini 16.haftada hissettim. simdi ise bebegimin siddetli tekmelerini hissediyorum. hatta babamiz bile elini karnima koydugunda kahkaha ile hissettigini soyluyor. ama doktorum bebegin ilk hareketi 20 haftadan once asla hissedilmez ve siddetli tekmeler 24 haftadan once hissedilmez diyor. acaba benim tarih yanlis olabilirmi? 22 hafta degilde 24 hafta falanmi acaba? saka saka yine tekmeliyorda minik tatli fasulyem...annesin onun ufacik ayaklarini yer ~~~
şu ana kadar çatlağım olmadı, oğlumda da olmamıştı.ama çatlaklar ağrı yapmaz.rahim büyüdükçe göbek ve bacak aralrımız etkileniyor. o yüzden ağrı hissediyoruz. dr.um normal dedi, ev işlerini de eskisi gibi yapamıyorum. hafta sonu eşimle, hafta içi de az az, zaten yemek bulaşık derken saat 10 oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?