2012 Ekim Anneleri

of kizlar burasi yaniyor gitdim iki dk ogluma havuz aldim geldim allahim bunasil bir sicak valla yan tarafda isciler olmasa benimde giresim geldi vallaa.....

Bizde çok iyiyiz deee... Çok tekmeliyo bugünlerde benim kedim benii...:))

ne güzel işte , benim miniğimde öyle bazen yoğun hissediyorum bazen hafif , artık neresi denk geliyorsa , hep hissedelimki içimiz rahat olsun bende netten bişeyler bakıcam örmek için , bu sıcakta yapabilirsem tabii ama en azından sürekli bişeyler yemekten kurtulurum onla uğraşıcam die

Geçmişi çok okuyamadım umarım herkes iyidir.

İstanbul da nasıl garip bir hava var anlatamam. Olduğum yerde klima yok, resmen kıyefetlerim yapıştı üstüme. Eve gitmek istiyorum bir an önce. Hatta işe hiç gelmek istemiyorum. Evde oturanlara şu hamilelik dönemimde acayip özeniyorum:)

Gerçi evde otursam belki daha çok atıştırırdım. Sıcaktan devamlı elim meyvelere gidebilirdi. Şu an bile meyveyi çok yiyiyorum, umarım şekerimi yükseltmez. Allah aratmasın, meyveninde en bol olduğu mevsimdeyiz. Çeşit çeşit, meyve alacağım zaman kendimi kaptırıyorum.

Bu arada pratikev alışveriş sitesinde, bebek ürünlerinde indirim var. Bebek arabası ve ana kucaklarında. Daha önce yakından inceleme fırsatı bulduysanız buradan değerlendirebilirsiniz. Üstelik bir çok üründe kargo bedava.

yazdıklarınızı okuyunca kendime iyice sinir oldum

bende ne güzel kılıyordum namazlarımı hamile kalmadan üç ay kadar önce ayağım kırıldı o zaman bi bıraktım bir daha da başlayamadım ((

aslında bebek de hissediyor kıldığın zaman oda huzurlu oluyor. ama sen gel şu tembelliğe anlat (

slm kızlar...

her gören bana aaa aaa diyip duruyo sinirlerim bozuluyor.

dün de düğündeydik bi yerde..gelinin ablasını wcde gördüm hamilemisin dedi evet dedim 4-5 varmı dedi

dedim 6 bitti 7 ye giriyor hadi yaa dio

herkes aynı şeyi söyleyip duruyo herkes soruyo şaşırıyo sonra..

kaynanamın komşusu azeri bi kız işte kapıda gördü kaynanam muhabbet etti dedi hamile gelinde falan aaa 6 aylıkmı ne kadar ufak dio.zayıf heralde çocuk dio benim göbeğim

kocamandı çocuğum 4 kilo oldu dio.eltimin hiç yoktu çocuğu zayıftı dio.sonra cvpını verdim bi kaç kelime ettimde sinir oldum ya..

o değil nazar değecek diede korkuyorum

yarın akşam doktora gidicem umarım bebeğim günüyle birdir kilosu falan

slm kızlar...

her gören bana aaa aaa diyip duruyo sinirlerim bozuluyor.

dün de düğündeydik bi yerde..gelinin ablasını wcde gördüm hamilemisin dedi evet dedim 4-5 varmı dedi

dedim 6 bitti 7 ye giriyor hadi yaa dio

herkes aynı şeyi söyleyip duruyo herkes soruyo şaşırıyo sonra..

kaynanamın komşusu azeri bi kız işte kapıda gördü kaynanam muhabbet etti dedi hamile gelinde falan aaa 6 aylıkmı ne kadar ufak dio.zayıf heralde çocuk dio benim göbeğim

kocamandı çocuğum 4 kilo oldu dio.eltimin hiç yoktu çocuğu zayıftı dio.sonra cvpını verdim bi kaç kelime ettimde sinir oldum ya..

o değil nazar değecek diede korkuyorum

yarın akşam doktora gidicem umarım bebeğim günüyle birdir kilosu falan

namazlarını kılan kızlarada maşallah Allah kabul etsin diyorum..
keşke bende yapabilsemm ama iişte şeytan hep ertelettiriyor

Son düzenleme:

cnm neden sinir oluyosun bi arkadaşım var 10 15 güne doğum yapıcak 1 ay önc karşılaştığımızda herkes benim göbeğimin onunkinden büyük olduğunu söylediki gerçekten öyleydi geçen gün gördüm kocaman olmuş göbeği yani takılcak bişi yok için geniş demekki boşver milleti küçük göbüşün keyfini çıkar

cnm bana göre hiç bi sorun yokta...herkes aynı şeyi söyleyince canım sıkılıyor sorunmu var acaba die..
bakalım doktor kilosu falan normal derse kimseyi takmam zaten.
kimileride saçma konuşuyo yok yemiyosun yok bebeğini besleyemiyosun die

dediğin gibi saçmalıyolar cnm boşverrrr çok şişersende bu kız zor doğum yapar doğumdan sonra hep kalır kiloları diyolar her duruma sölücek bişeyleri var

mübarek herkes prof. kesildi zaten sen takmasana ya etraf çekemez fesat insan dolmuş peh
!!!!

bende evlenene kadar hep çalıştım , çalışanlara özeniyorum şu anda ama haklı olduğun taraf hamilelikte insan evinde çok rahat ediyor , tek sıkıntı çok yemek malesef zaten doymuyorum bu ara hiç inşallah senindede bebişinle beraber evinde oturup keyif yapacağın günler yakındır canım meyveyi hepimiz yiyoruz ama süt , yoğurt peynirle veya fındık badem cevizle beraber tüketirsen dozunda bir sıkıntı olmaz , birde dün dinledim tv de , en çabuk şekeri yükselten yani en az yememiz gereken karpuz kavun ve üzümmüş ama karpuzda buz gibi çok güzel oluyooo

yazın en sevdiğim meyvesidir karpuz yaz hamilesi olmamızın en güzel yanıda bu olsa gerek herşeyi yiyebiliyoruz ben kışın yiyecek bişi bulamıyodum yapacak yemek bulamıyodum yaz geldide rahatladım

canım benım benımde durumum aynı kımse hamıle olduguma ınanmıyor.toplamda 6 kılo verdım gecen ay da 1 kılo vermısım.kızım bıraz kucuk ama perıantolojı uzmanı bunun yapısal oldugunu bebekte hıcbır sorun olmadıgını soyledı.takma kafana boser.baksana bunca ayımız hastanelerde gectı valla.test tı yok kontroldu detaylı ultrasonuydu bırsey olsa zaten cıkardı.içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…