yazın en sevdiğim meyvesidir karpuz yaz hamilesi olmamızın en güzel yanıda bu olsa gerek herşeyi yiyebiliyoruz ben kışın yiyecek bişi bulamıyodum yapacak yemek bulamıyodum yaz geldide rahatladım
evet yaa çok şanslıyız aslında meyve bol hemde çeşit çeşit , ben daha kavun çıkmadan çok istedim , sanki kokusu geliyodu burnuma , ilk çıkanları aldım yedim hemen , ya kış olsaydı napardımki :26: zaten karpuz yazın en güzel meyvesi bence , soğuk soğukta çok iyi geliyor , sıcaklardan dert yansakta yinede yaz hamilesi olmanın artısı çok hem bebişlerimizdew baharda doğup rahat edicekler
slmm herkese
artık şuna inanıyorum kızlar
kız bebeği olacakların karnı harbiden yayvan oluyo tıpkı benimki gibi
arkadaşımın bebeği erkek çok sivri karnı
ama yayvan karın sivri karından daha rahat oluyomuş yani öne doğru çok çıkmadığı için hamileler rahat oluyomuş
ben onların yalancısıyım
eee göbüşler nasıl yayvan mı sivri mi ?
karpuzu bende çok seviyorum kızlar
ama sonradan midem yanıyo sanırım karpuzdan...sizdede oluyomu?
karpuzdan değilde bnmki doomateesden yanıyo kahvaltıdan sonra hep mide yanması yaşıyorum
slmm herkese
ama yayvan karın sivri karından daha rahat oluyomuş yani öne doğru çok çıkmadığı için hamileler rahat oluyomuş
ben onların yalancısıyım
valla canım benim ebem küçük bir çanta yap hep bagajda dursun ne olur ne olmaz dedi ama bana da erken geldi..bak bak aman eksik bişe kalmasın
sana sormaya korkuyom zaten şu lazım mı demeye
hemen al al çok lazım diyosun
ya bu arada hastane çantası için daha erken de mi ?
ben de klimanın bebişlere zararlı olduğunu duymuştum..klimanın bebek için zararı yok mu? arkadaşım 20 gün önce doğum yaptı, doktoru kesinlikle klima yasak demiş :26:
bana göre toprak emir birbirini çok tamamlamıyor.ikisi ayrı ayrı daha güzel.. bir de ben ulamalı isimleri pek sevmem.hecelediğimiz zaman top-ra-ke-mirKızlar, ''Toprak'' mı ''Emir'' mi?
yoksa ''Toprak Emir'' mi?
:)
fikir rica ediyorum..
benimki yayvannnn... sivri karınları daha çok severim..slmm herkese
ben onların yalancısıyım
arkadaşlar merhaba nasılsınız bende memelekete geldim...yeni doktor bulduk burda herşey yolunda kızım 790 gram olmuş:)))
karpuzu bende çok seviyorum kızlar
Evde olsam en azından pantalon gömlekle bir masanın başında oturuyor olmazdımbende evlenene kadar hep çalıştım , çalışanlara özeniyorum şu anda ama haklı olduğun taraf hamilelikte insan evinde çok rahat ediyor , tek sıkıntı çok yemek malesefzaten doymuyorum bu ara hiç inşallah senindede bebişinle beraber evinde oturup keyif yapacağın günler yakındır canım meyveyi hepimiz yiyoruz ama süt , yoğurt peynirle veya fındık badem cevizle beraber tüketirsen dozunda bir sıkıntı olmaz , birde dün dinledim tv de , en çabuk şekeri yükselten yani en az yememiz gereken karpuz kavun ve üzümmüş ama karpuzda buz gibi çok güzel oluyooo
keşke yiyebilsemde benimde yansa cnmkarpuzu bende çok seviyorum kızlar
benimde kızımda yayvandı şimdi oğlan yine yayvan insanda biraz göbek istiyor hanislmm herkese
ben onların yalancısıyım
slm kızlar...
her gören bana aaa aaa diyip duruyo sinirlerim bozuluyor.
dün de düğündeydik bi yerde..gelinin ablasını wcde gördüm hamilemisin dedi evet dedim 4-5 varmı dedi
dedim 6 bitti 7 ye giriyor hadi yaa dio
herkes aynı şeyi söyleyip duruyo herkes soruyo şaşırıyo sonra..
kaynanamın komşusu azeri bi kız işte kapıda gördü kaynanam muhabbet etti dedi hamile gelinde falan aaa 6 aylıkmı ne kadar ufak dio.zayıf heralde çocuk dio benim göbeğim
kocamandı çocuğum 4 kilo oldu dio.eltimin hiç yoktu çocuğu zayıftı dio.sonra cvpını verdim bi kaç kelime ettimde sinir oldum ya..
o değil nazar değecek diede korkuyorum
yarın akşam doktora gidicem umarım bebeğim günüyle birdir kilosu falan
kızlar göbüşler büyüdü malum sivri ya da yayvan
benim bununla ilgili bi sorum olacak
tuvalete otururken sıkıntı yaşıyorum ,evde klozet var ama onu hiç kullanmadım daha doğrusu kullanmaktan hoşlanmadım
ama yaklaşık 1 haftadır normal tuvalete oturamıyorum ya da zorluk çekiyorum
bu sıkıntıyı yaşayan başka arkadaşlar var mı merak ediyorum... bu gidişle alafrangaya geçicem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?