2012 Ekim Anneleri

yazın en sevdiğim meyvesidir karpuz yaz hamilesi olmamızın en güzel yanıda bu olsa gerek herşeyi yiyebiliyoruz ben kışın yiyecek bişi bulamıyodum yapacak yemek bulamıyodum yaz geldide rahatladım

evet yaa çok şanslıyız aslında meyve bol hemde çeşit çeşit , ben daha kavun çıkmadan çok istedim , sanki kokusu geliyodu burnuma , ilk çıkanları aldım yedim hemen , ya kış olsaydı napardımki :26: zaten karpuz yazın en güzel meyvesi bence , soğuk soğukta çok iyi geliyor , sıcaklardan dert yansakta yinede yaz hamilesi olmanın artısı çok hem bebişlerimizdew baharda doğup rahat edicekler

slmm herkese
artık şuna inanıyorum kızlar
kız bebeği olacakların karnı harbiden yayvan oluyo tıpkı benimki gibi
arkadaşımın bebeği erkek çok sivri karnı
ama yayvan karın sivri karından daha rahat oluyomuş yani öne doğru çok çıkmadığı için hamileler rahat oluyomuş
ben onların yalancısıyım
eee göbüşler nasıl yayvan mı sivri mi ?

bencde cnm sebze bol meyve bol çok şükür kışın ben bugün ne pişirsem düşüncesinden kurtulamıyodum yazın hiç yemek yoksa bile karpuz peynir ekmek bana yetiyo

sivri oldukça =))

karpuzu bende çok seviyorum kızlar
ama sonradan midem yanıyo sanırım karpuzdan...sizdede oluyomu?

benimki hem yayvan hemde öne doğru baya bi çıkık , ortaya karışık gibi bişey galiba

selam kızlar umarım herkes iyidir..h.sonu memelekette izmirdeydik. allahım o ne sıcak öyle..nefes alamadım..günde 3 kere duşa giriyordum..balkonda yattık ama hiiiiç balkon gibi değildi..içtiğim su bile terle gidiyordu..bugün geri geldik evimize aman ne serinn ohhh dedim ya..dışarısı sıcak aam dayanılşacak gibi değil.. buz gibi esiyor..şu an yağmur yağıyor pencere açık. 3 günden sonra terlemedim ilk kez bugün..

bak bak aman eksik bişe kalmasın
sana sormaya korkuyom zaten şu lazım mı demeye

hemen al al çok lazım diyosun
ya bu arada hastane çantası için daha erken de mi ?
valla canım benim ebem küçük bir çanta yap hep bagajda dursun ne olur ne olmaz dedi ama bana da erken geldi..
klimanın bebek için zararı yok mu? arkadaşım 20 gün önce doğum yaptı, doktoru kesinlikle klima yasak demiş :26:
ben de klimanın bebişlere zararlı olduğunu duymuştum..
Kızlar, ''Toprak'' mı ''Emir'' mi?
yoksa ''Toprak Emir'' mi?
:)
fikir rica ediyorum..
bana göre toprak emir birbirini çok tamamlamıyor.ikisi ayrı ayrı daha güzel.. bir de ben ulamalı isimleri pek sevmem.hecelediğimiz zaman top-ra-ke-mir
benimki yayvannnn... sivri karınları daha çok severim..

arkadaşlar merhaba nasılsınız bende memelekete geldim...yeni doktor bulduk burda herşey yolunda kızım 790 gram olmuş:)))

maşallah kızına
bende çok merak ediyorum ,kaç gr dicek doktor diye ...

ayyyy karpuzzzzzzzzzz sevilmez mi günde 3-4 kez yemesem olmaz
midem yanmıyo ama karpu yiyince su içmiyorum ben o da zararlıymış
yani karpuz zaten su deyipte su içmemek suyun yerini hiç bir içecek tutmuyo

Evde olsam en azından pantalon gömlekle bir masanın başında oturuyor olmazdım

Benim en başından beri hamilelik iştahımı açmadı. Çok duyuyorum öyle, "iştahım açıldı, doymuyorum" diye. 5 kilo aldım şu ana kadar. Umarım bebeğin kilosuda iyidir. Bu haftasonu gideceğim doktora en çok böbrek büyümesini ve kilosunu merak ediyorum.

Meyveyi yiyincede akşam ne süte yer kalıyor, ne başka birşeye. Hele ki karpuz. İnanın akşam ölçüyorum göbeğimin çevresini sabaha göre bazen 4-5 cm fark ediyor, meyveler o kadar şişiriyor.
Bende artık sütümü ve magnezyum ilacımı (suda eriyen tablet) işyerinde içiyorum. Dün kuru kayısı, kuru dut falan aldım. küçük bir kaseye ufak bir karışım hazırlıyorum. Yanına badem ya da fındıkla.
Bu arada tv geçen bir doktor dere otunun süte göre 2 kat kalsiyum içerdiğini söyledi. "Kahvaltılarda bol bol yiyin, sütü içmeyen çocuklarınıza yedirin" dedi. Ne zamandır süzme yoğurt istiyordu canım, aldım bugün:). Eve gidince içine dere otu doğrayıp, az sızma zeytinyağ gezdirip tam buğday ekmeğine sürüp sürüp yiyeceğim:)

uğurlu ben dereotunu çok seviyorum ama midemi mafediyor..
dokunmuyormu sana??
afedersin ağzımdan geri geliyo okadar keskinki..
yiyemiyorum

keşke yiyebilsemde benimde yansa cnm
benimde kızımda yayvandı şimdi oğlan yine yayvan insanda biraz göbek istiyor hani

evet afedersnz salak dolu bende kızımı parka götürdüm aynısını banada dediler sinir oldum hatta çocuklar top oynarken üstüme geldiler irkildim komşu diyoki panik atakmısın çok kolluyosun bişey olmaz dr bana hırpalanmak bile sarsılmak bile yasak dedi ben ne sıkıntıyla bebeğimi karnımda tutmaya çalışıyorm millet nediyo patavatsz dolu

Selam annişler,
Hepiniz iyisinizdir umarım. Benim sıcaklarla başım dertte. geçen sene bu zamanlarda da hamileydim ama çalışıyordum, klimanın altında hamilelik nasıl geçmiş bilmemişim... Evde çok bunalıyorum. Bi de minik kızım var benim. Diş çıkarıyor bugünlerde. Çok sıkıntılı günler geçiriyoruz ama bugünümüze de şükür diyeyim. Çok iştahsız. Sürekli mızmız. sadece memede sakinleşiyor. memeye yapışık bir hayat yaşıyoruz. Göbeğim kocaman oldu. öyle olunca emzirmek bir hayli zor oluyor. sıcak bir yandan, mızırdaması bir yandan, göbik bir yandan... Neyse ki az kaldı :) bugün 6. ayım doluyor benim.
aranızda Ankaralı anne adayları varsa bir sorum olacak. Etlik Lokman Hekim hastanesine giden var mı? Yarın randevum var orda. kendi doktorumdan memnundum ama hastaneye gıcığım artık, o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. Lokman hekim hastanesini iyi diye duydum, bir gidip bakıcam ama ön bilgi alayım sizdende.
Sizler nasılsınız? Nasıl geçiyor hamilelik? Hepimizin sıkıntıları ortaktır herhalde. Herkese bol sağlıklı günler diliyorum. Hepimizi Allah kurtarsın, sağlıcakla kavuşalım inşallah yavrularımıza.

kızlar göbüşler büyüdü malum sivri ya da yayvan
benim bununla ilgili bi sorum olacak
tuvalete otururken sıkıntı yaşıyorum ,evde klozet var ama onu hiç kullanmadım daha doğrusu kullanmaktan hoşlanmadım
ama yaklaşık 1 haftadır normal tuvalete oturamıyorum ya da zorluk çekiyorum
bu sıkıntıyı yaşayan başka arkadaşlar var mı merak ediyorum... bu gidişle alafrangaya geçicem galiba

canım benım benım evım de hep klozet var.hamılelıgım boyunca kaynanamda kalıyorum od dıgerını kullanıyor affedersın kalkamıyorum bırde bacagım uyusuyo hemen.diğerıne gec o cok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…