2012 Ekim Anneleri

Bende erkek bebeği olacakların sivri göbeğini onayladım:)
Öyle böyle değil, kenarlarım boş. Belim incecik duruyor. Göbek öne doğru uzuyor:)

Namaz kılma konusuda konuşulmuş. Bir süre sonra ben herhalde secdeye eğilemem, bu sivri göbekle. Namaz kılan arkadaşlarda kendilerini zorlamasın. Şu an anormal bir durum yoksa secdeye eğiliniyor rahatlıkla ama 9 aylık göbekle imkansız olur herhalde. Ben mide bulantılarımın zamanında da secdeye eğilemedim, ima ile namaz kıldım. Yoksa banyoya yetişemiyordum. Allah kabul etsin.

uğurlu ben dereotunu çok seviyorum ama midemi mafediyor..
dokunmuyormu sana??
afedersin ağzımdan geri geliyo okadar keskinki..
yiyemiyorum

Senin sanırım mide yanması sorunun var. Dere otuda mideye dokunma potansiyeli olan bir sebze:) Normal senin yiyememen. Keskin bir tadı ve keskin bir kokusu var. Ben sabah kahvaltıda yedim, dokunmadı. Yoğurtla daha yenilebilir olacağını düşünüyorum.

bende normal tuvaleti kullanamıyorum evde hep klozeti kullanıyorum annemlerdede aynı şekilde o yüzden gttiğim yerde 1 saatten fazla otrmak istemiyorum

hoşgeldiin canım..ya sen sürekli aklımdasın..minicik bebeğinle..gerçekten zordur..allah yardımcın olsun..seni bulmuşken soralım.. sen önceki hamileliğinde en çok neler aldın nelerden memnun kaldın,neler gereksizmiş,ne zaman almaya başladın,biraz anlatsana bize gelmişken..en taze anne sensin aramızda..ne zamana kadar emzireceksin bebişi
valla direk geç alafrangaya..ben bayadır onu kullanıyorum..diğerine de girdiğim oluyor ama rahat edemiyorum..karnının sıkışmaması mümkün değil ki onda..

milleti takma canım ya hamileyiz ya çok bilmişler herzaman yanımızda eksik olmuyorlar maşallah. senin iç karnın geniş demekki bebeğin gelişimi ayına göre iyiyse bir problem yok şişman çocuğu iyi birşey zannediyorlar 4 kilo doğmasında 3 kilo doğsun sağlıklı olsun yeter.sen yine kafana takıldıysa doktora gidince sor canım millete de cevabını ver geç.

benimki önde top gibi karışık birşey çok yayvan değilim.ama kanamam varlken yatmıştım kalçadan kilo aldım önce kız dedimşlerdi şimdi değişti.doktor kız dedi bana ama gören herkes erkek diyor halaaaa ebe bile erkek diyor temmuzda dr gideceğiz o zaman artık kesinleşir diyorum benimde aklımı karıştırdılar. dün bir cinsiyet belirleme topiği vardı ona baktım ona görede erkek çıkıyor şaşırdım hatta ordaki bütün kızların hepsininki doğru çıkmış değişik bir metod.

canım ben misafirliğe gidince çok zorluk çekiyorum. klozet kullanıyorum sürekli normal tuvalete oturamıyorum düşüyo gibi oluyorum :) çok zorlanıyorum sağ sola tutunmam gerekiyor bir sakatlık çıkmasın canım mecbur sende klozete geç Allah muhafaza düşersin falan zorlama kendini

canım benım benım evım de hep klozet var.hamılelıgım boyunca kaynanamda kalıyorum od dıgerını kullanıyor affedersın kalkamıyorum bırde bacagım uyusuyo hemen.diğerıne gec o cok rahat

aynen canım uyuşuyo bacağım ve kalkarken bazen canım da yanıyo korkuyorum bişey olcak diye
neyse ben diğerine geçeyim yavaş yavaş,alışmam lazım

bende normal tuvaleti kullanamıyorum evde hep klozeti kullanıyorum annemlerdede aynı şekilde o yüzden gttiğim yerde 1 saatten fazla otrmak istemiyorum

o da çok zor olur ya ,hele dışarı çıktığımda çok zorlanıyorum bende en rahatı yine kendi evindekini kullanmak içine siniyor insanın

evet haklısın canım işte klozete alışkın olmadığım için biraz sabredeyim ve fikirlerinizi alayım dedim ,artık ona geçicem

aynen bende öyle oluyom şimdi düşücem diyorum kendi kendime niye bu kadar eziyet ediyosam artık önemli olan sağlığım

evet haklısın canım işte klozete alışkın olmadığım için biraz sabredeyim ve fikirlerinizi alayım dedim ,artık ona geçicem

aynen bende öyle oluyom şimdi düşücem diyorum kendi kendime niye bu kadar eziyet ediyosam artık önemli olan sağlığım

Evde klozetin varsa kendini niye zorluyorsun. Benim işyerinde yok, bazen zorlanıyorum açıkcası. Hatta geçen bir sancı girdi, ne yapacağımı şaşırdım. Ayağa kalkınca geçti. Allah tan evde rahatım. Hem kalkarken dikkatte etmeli, baş dönmesi olabilir.

Ben çıkıyorum, eve dönme vakti. Sıcakta 1 saatlik yol. Ama sonunda evime varacağım kısmetse:)
Hepinize hayırlı akşamlar, şimdiden rahat uykular:)

ben de toplamda 6 kilo aldım. ama sanki hepsini göbişten almış gibiyim :)) beni gören doğurdu doğuracak sanıyo

tamam biraz abarttım ama normalden çok daha fazla gözüküyorum. millet şaşırıyo falan ama hiiiçç umursamıyorum.

bebişlerimiz sağlıklı olsunda göbişler küçük olsun büyük olsun

tabikide cnm insanın kendi evi gibisi varmı herşeyi farklı havası bile huzur veriyo insana bide başkalarının klozetini sevmiyorum ben huzursuz oluyorum bide sık tuvalete giden birisiyim eşime dedim bundan sonra biyere gitmeyelim giderskte 1 saat oturup kalkalım akşama kadar çalıştığımdan uzanmak istiyorum rahat oturup kalkamıyorum

slmmm bugun kızımı görduk buyumuş kuzum nasıl yaaa.
şeker testımızı yaptırdık 140 çıktı drum normal dedı 3 hafta sonra görücez tosunumu bıdaha

bugün klozeti daha önce kullanmadığım halde iyice bi temizleyeyim zaaten eşim normal tuvaleti kullanıyo sadece bana ait olcak orası içime siner artık temizliği ,bundan sonra rahat ederim,klozet bana sanki mikrop kapcakmışım gibi geliyodu çocukluğumdan beri normal tuvaleti kullandığım için alışamadım ondan benim sıkıntım

şeker testımızı yaptırdık 140 çıktı drum normal dedı 3 hafta sonra görücez tosunumu bıdaha

yani doktorun diyet falan vermedi,ii ya ,benimde 142 çıkmıştı doktor çok fazla değil deyip diyet falan vermedi
demekki doktordan doktora değişiyo kimi doktor 138 çıkınca 100 lük yaptırıyo

kızlar tetonoz aşısı için sağlık ocağına gittim aşımı oldum neyse ebe bebeğin kalp atışlarını dinledi uğraşıyo uğraşıyo yok düşük çıkıyor sonra başka bir ebeyi çağırdı oda baya uğraştı neyse attığını duydum 112 de atıyor normal dedi ama bebeğin çok aşağıda dedi ayaklarını uzat dinlen dedi erken doğum olabilir senin dedi çok korktum ya..ama 4 gündürlü misafirden hiç oturmadımki ama çokta sinirlendim hani akrabam bile değil gelenler eşimin arkadaşları ne mecburiyetim varsa sanki demiyorlar bu kadın 6 aylık hamile 1 de çocuğu var sabah kahvaltı öğlen yemek akşam yemek çay meyve hazırla döndüm durdum neyse eşimle konuşucam kimseyi kabul etmesin bir dahada ben kolay bu günlere gelmedim 6 aylık olmuşum ALLAHIM esirgesin ya kızıma bişey olsaydı ne yapardım ben:2::2::2:

kimseyi oturtma bende tiksiniyorum bide ben çok çabuk enfeksiyon kapıyorum üniversitedeyken bile kaç kere doktora gittim bu yüzden hemen kaşıntı yanma oluyo bende evdekini kendim kullanmama rağmen hergün çamaşır suyuyla ovarım

aman canım dikkat et dün gece de söylemiştim sana bu aralar bizim gitmemiz gerekiyo misafirliğe insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyo anlamıyorum
sen bu ara bol bol dinlen ebenin de dediği gibi inşallah bişey olmaz korkutma kendini ayakta çok durdun ondandır

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine yorma bu saatten sonrada misafir bizi zorlar heleki yatılı misafir eşin hadi kıramamış gelende düşüncesizki o halini bilerek gelmişler hemde 4 gün bizde kolay kolay kabul etmiyoruz eve misafir eşimin bi arkadaşı var 2 3 kere geldiler biz daha hiç gitmedik bidaha gelmek istediler bende eşime dedim gelmesinler kabul etme bu sıcakta hazırlıkla felan uğraşcak halim yok akşam eve zor gidiyorum

kızlar bişey sorucam ya erik vardı dolapta yumuşamışlar diye makinada suyunu sıkmıştım iki gün falan geçti dolaptaydı bugün içeyim dedim. 1 bardak doldurdum yarısını braz geçtim bıraktım. midem bulandı 1saat sonra falan parmak atmak zorunda kaldım birşey olur diye korktum bebeğim zehirlenir mi diye endişelendim şimdi biraz midem kötü kusacak değilim ama tadım yok halsizim birşey olurmu sizce bir bardağı tam bitirmedim

bu doktorlarda değişiyor heralde bana 138 çıktı hastaneye gönderdiler. bakalım orda doktor ne diyecek tekrar 100 mglık glikoz almak istemiyorum inş banada normal der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…