seninde miden ne kadar hassasmış , benimki maşallah belediyenin çöplüğü gibi ne yesem yok demes :)) hangisi daha kötü bilemedim şimdi :26:
canım ben hiç görmedim mothercare yaşadığım yerlerde. sitesine girdim o da ingiltereden..taaa ordan sipariş veremem yani.. ama mağaza olursa 13-14-15 .günlerde takip etmeli ne var ne yok diye.. burda da mağaza adresleri var..izmirde ben ilçede olduğum için merkezde hiç denk gelmedi bana..kızlar bu mothercare dediğiniz mağazamı ? internet sitesi eng. olduğundan ordan alınmıyordur sanırım :26: beni aydınlatın çok merak ettim nasıl alıyorsunuz
kızlar size hiç kıyafet veren olmuyormuu
benim çevremde çok var yeni doğum yapmış arkadaşlarım akrabalarım
hepside yepyeni şeyler..hatta az önce bi arkadaşım aradı dedi bişi desem yanlış anlarmısın..küçük gelenler var giydiremediklerimde dedi..
yok dedim neden anlıyım yanlış iyi bile olur:)
evet canım oluyor kışın yoktuda yazın başladılar benim evim serin klimaya gerek duymuyorum şortla askılıyla geziyorum zaten akşama kadar insan evinde daha bir rahat ediyor gerçekten tatlım çok haklısın ooooh yan gel yatturistik yerde evin varsa misafirinde çok olur cnm malesef yatıya misafirimiz gelmez gelen akşam oturmasına gelir bu ara sıcaktan baygınlık geçiriyorum nerdeyse çıplak yatıcam klima karşısına gidip yemeğimi yiyip kendimi zor atıyorum koltuğa yemekten sonrada çayımı demleyip meyvemi hazırlar otururum bidaha kalkmamak için ne üşengeç bi insanım bende :))))
hepside yepyeni şeyler..hatta az önce bi arkadaşım aradı dedi bişi desem yanlış anlarmısın..küçük gelenler var giydiremediklerimde dedi..
kizlar masumiyet gelmedi hic degil mi bebeginin durumu ne oldu acaba merak etdim insallah biseyleri yoktur....
şimdiye kadar 13 kg mı aldın? bende 11 aldım , en çok alan benim sanıyordumama benim heryerim büyüdü yaa , göbekte kocaman , popoda maşallahı var yani kollarım bile kilo aldı o derece yani
kızlarr kardesımın kızı nida su için yaptım bugun nasıl olmuş
Eki Görüntüle 451694
kızlar siz fazla almışsınız son aylar var daha o zaman hızla alınıyor zaten ben yalnız karından aldım ama karnım sivri öne doğru kızım olacak benim ilk kızımdada sivriydi ben 5 kilo almışım galiba bende tam tersi oldu kızlarda sivrildi
evet fazla almışsın canım ama olabiliyor ben ilk hamileliğimde toplam 18 kilo almıştım şimdilik bunda 5 henüz ama bana bazen az gibi geliyor ama son ay alırım bende...çok güzel olmuş ellerine sağlık. bir arkadaş malzeme alıp yapmış başka topikte gördüm bakalım bende heveslendim yapmaya malzeme satan yer bulmam lazım
ne güzel az kilo almışsın ben 13 kilo aldım şuan kilomu bilmiyorum 13+ olmuş olabilirim. ilaçlar aldırıyordu benim azalttı doktorum şimdi daha iyiyim ama şu demir ilacı kan şurubu gibi olandan içiyorum o aldırıyormu bilmiyorum
kızlar kan ilacını vitaminden hariçmi içiyorsunuz normalden vitaminlerin içinde de var demir.benim doktorum vermedi vitaminin içinde var die.ama geçenlerde saglık ocagında yaptırdım tahlil hafif kansızlık çıktı.yarın kontrolüm var bakalım doktor ne dicek.bana şeker yüklemesindende bahsetmedi ama ben aç gideceğim her ihtimale karşı söylemesi lazımdı aslında aç gel die uyarması lazımdı bakalım nolcak yarın.
canım ben yanlız kan ilacı alıyorum doktorum vitamin kullanma dedi vitamin alacaksan doğal olarak al dedi sen evde yapılan yoğurdumu yesen iyi yoksa hazır yoğurdumu bende ev yapımı tabiki dedim o halde kendi vitaminini doğal olarak al dedi bol bol süt yoğurt et sebze ve meyve tüketiyorum bende ama kan ilacını al dedi doğum yapınca kana ihtiyacımız var...
bende senin gibi düşünüyorum canım beslenmem düzenli o yüzden vitamin almıyorum.doktorum bana kendi dedi beslenmen düzeldiyse vitamine ihtiyacın yoktur.ama kan ilacını doğum yaptıktan 3 ay sonra bile kullanacaksın dedi :)
kızlar sizce ojenin bir zararı var mıdır bebeklerimize zaten her zaman süren biri değilim sadece özel zamannlarda düğünlerde ama çok bilmiş komşum sürme sürme diye tutturuyor bende inatla onun göreceği zamanlar sürüyorum sonra çıkarıyorum. hayatıma müdahale etmesine sinir oluyorum kayınvalidem bu kadar karışmaz ya :)
Merhaba Arkadaşlar
Geliyorum buraya ne yazacağımı bilemiyorum merak etmişsiniz eksik olmayın belirsizlik içindeyiz. Bugün araştırma hastanesine gittim. Orda da perinatoloji servisi vardı tekrardan bakıldı bebeğime ve karnındaki sıvı göründü buna asit diyorlarmış. Şimdi bunun nedenleri araştırılmaya başlandı. Benden kan alındı. Enfeksiyon riski var mı bende ona bakılacak topsoplazma kızamıkçık gibi virüslere bakılacak bi kaç şey daha var adını bilmediğim. Sonrasında kan uyuşmazlığı araştırılacak. Bunların sonucunu cuma günü alıcam. şayet bu tahlillerin sonucu temiz çıkarsa bu sefer bebeğin kordunundan kan alabilirz dediler kordonsentez yapılacak. O da biraz riskliymiş çok iyi bilenler tarafından yapılması gerekirmiş. Akabinde kendi doktoruma tekrardan gittim o da bebeğe baktı. Dedim kordonsentez yapılabilinirmiş ne dersiniz yapsınlar mı dedim gerekirse yapılacak prosedür böyle işliyor dedi. Bebeğin kanına da bakılıp sorunun anlaşılması sağlanırmış. Hastaneye yatabilirim. Bir olasılıkla da işler yolunda gitmezse bebeği erken alabiliriz dedi ama onu da 30.haftadan önce yapamayız dedi ne kadar kalırsa karnında o kadar iyi ama dedi bu da bir olasılık işte. Bebekte kansızlıktan şüphe ediliyor işte gerekirse bebeğe kan verilecek anne karnındayken belki de sıvı kendiliğinden kaybolacak kimbilir. Sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor işte pazartesi de bakırköydeki perinatologa tekrar görünücem ki o doktorda İstanbuldaki en iyi 5 doktor arasındaymış kendi braşında adam da seminere gitti işte pazartesi ayın 2 sinde kontrole çağırdı artık ne olup bitecek görücez. Allahın dediği olur elbet ama inşallah hayırlı sonuçlarla neticelenir sonucumuz. Kızımda ne güzel tekmeliyor insan çok bağlanıyor Allah acısını yaşatmasın diyeyim sizlerde dualarınızı eksik etmeyin lütfen
cnm benım gecmış olsun ınşalla sğlıcakla alırsın yavrunu kucagına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?