Sağolun arkadaşlar bu kadar yol gelmişken kızımlar biraz daha sıkalım dişimizi diyorum bu bahsettiklerim hep varsayımdan ibaretti net bişey yok ortada bakalım inşallah atlatırız bu günleri
Merhaba Arkadaşlar
Geliyorum buraya ne yazacağımı bilemiyorum merak etmişsiniz eksik olmayın belirsizlik içindeyiz. Bugün araştırma hastanesine gittim. Orda da perinatoloji servisi vardı tekrardan bakıldı bebeğime ve karnındaki sıvı göründü buna asit diyorlarmış. Şimdi bunun nedenleri araştırılmaya başlandı. Benden kan alındı. Enfeksiyon riski var mı bende ona bakılacak topsoplazma kızamıkçık gibi virüslere bakılacak bi kaç şey daha var adını bilmediğim. Sonrasında kan uyuşmazlığı araştırılacak. Bunların sonucunu cuma günü alıcam. şayet bu tahlillerin sonucu temiz çıkarsa bu sefer bebeğin kordunundan kan alabilirz dediler kordonsentez yapılacak. O da biraz riskliymiş çok iyi bilenler tarafından yapılması gerekirmiş. Akabinde kendi doktoruma tekrardan gittim o da bebeğe baktı. Dedim kordonsentez yapılabilinirmiş ne dersiniz yapsınlar mı dedim gerekirse yapılacak prosedür böyle işliyor dedi. Bebeğin kanına da bakılıp sorunun anlaşılması sağlanırmış. Hastaneye yatabilirim. Bir olasılıkla da işler yolunda gitmezse bebeği erken alabiliriz dedi ama onu da 30.haftadan önce yapamayız dedi ne kadar kalırsa karnında o kadar iyi ama dedi bu da bir olasılık işte. Bebekte kansızlıktan şüphe ediliyor işte gerekirse bebeğe kan verilecek anne karnındayken belki de sıvı kendiliğinden kaybolacak kimbilir. Sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor işte pazartesi de bakırköydeki perinatologa tekrar görünücem ki o doktorda İstanbuldaki en iyi 5 doktor arasındaymış kendi braşında adam da seminere gitti işte pazartesi ayın 2 sinde kontrole çağırdı artık ne olup bitecek görücez. Allahın dediği olur elbet ama inşallah hayırlı sonuçlarla neticelenir sonucumuz. Kızımda ne güzel tekmeliyor insan çok bağlanıyor Allah acısını yaşatmasın diyeyim sizlerde dualarınızı eksik etmeyin lütfen
kızlar size hiç kıyafet veren olmuyormuu
benim çevremde çok var yeni doğum yapmış arkadaşlarım akrabalarım
hepside yepyeni şeyler..hatta az önce bi arkadaşım aradı dedi bişi desem yanlış anlarmısın..küçük gelenler var giydiremediklerimde dedi..
yok dedim neden anlıyım yanlış iyi bile olur:)
aynen cnm benimde alacağım hiç bişi kalmadı gibi bi hastane çıkışı alırım bebeğime bi kaç parça belki takım ve kendime pijama takımı okadar..ve mevlütte dağıtmak için şeyler...mevlüt takımı bile 3 kişi vermek istiyo:)hepsi yeni doğum yaptıolur tabi neden olmasın zaten küçük geliyor kısa sürede ve kıyafetler yepyeni kalıyor benimde kızımdan kalanlar var onları yıkayıp ütülüycem bir kaç parçada yeni ciciler aldım zaten biraz eksiğim kaldı
geçen bir arkadaşım doğum yapmıştı gittim bebeği 1 aylık olmuşş bir sürü zıbın ve patikli pijama verdi yaz sıcak giyderemiyorum dedi seninki kışa geliyor giydirirsin dedi aldım bende bunda yanlış anlaşılacak bişey yokki..
ohh ne güzel Allah razı olsun:)bana da kuzenlerim verdi birkaç parça canım, teyzemde kızıyla istanbulda yaşıyor oda birkaç kez giydirip sonra küçük gelen mont ve ayakkabıları varmış onları ayırmış gelirken memlekete getirecekmiş bana :)
Canım dualarımız sizinle.Bu mübarek günlerde Rabbim yar ve yardımcın olsun.Herşey iyi olacakMerhaba Arkadaşlar
Geliyorum buraya ne yazacağımı bilemiyorum merak etmişsiniz eksik olmayın belirsizlik içindeyiz. Bugün araştırma hastanesine gittim. Orda da perinatoloji servisi vardı tekrardan bakıldı bebeğime ve karnındaki sıvı göründü buna asit diyorlarmış. Şimdi bunun nedenleri araştırılmaya başlandı. Benden kan alındı. Enfeksiyon riski var mı bende ona bakılacak topsoplazma kızamıkçık gibi virüslere bakılacak bi kaç şey daha var adını bilmediğim. Sonrasında kan uyuşmazlığı araştırılacak. Bunların sonucunu cuma günü alıcam. şayet bu tahlillerin sonucu temiz çıkarsa bu sefer bebeğin kordunundan kan alabilirz dediler kordonsentez yapılacak. O da biraz riskliymiş çok iyi bilenler tarafından yapılması gerekirmiş. Akabinde kendi doktoruma tekrardan gittim o da bebeğe baktı. Dedim kordonsentez yapılabilinirmiş ne dersiniz yapsınlar mı dedim gerekirse yapılacak prosedür böyle işliyor dedi. Bebeğin kanına da bakılıp sorunun anlaşılması sağlanırmış. Hastaneye yatabilirim. Bir olasılıkla da işler yolunda gitmezse bebeği erken alabiliriz dedi ama onu da 30.haftadan önce yapamayız dedi ne kadar kalırsa karnında o kadar iyi ama dedi bu da bir olasılık işte. Bebekte kansızlıktan şüphe ediliyor işte gerekirse bebeğe kan verilecek anne karnındayken belki de sıvı kendiliğinden kaybolacak kimbilir. Sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor işte pazartesi de bakırköydeki perinatologa tekrar görünücem ki o doktorda İstanbuldaki en iyi 5 doktor arasındaymış kendi braşında adam da seminere gitti işte pazartesi ayın 2 sinde kontrole çağırdı artık ne olup bitecek görücez. Allahın dediği olur elbet ama inşallah hayırlı sonuçlarla neticelenir sonucumuz. Kızımda ne güzel tekmeliyor insan çok bağlanıyor Allah acısını yaşatmasın diyeyim sizlerde dualarınızı eksik etmeyin lütfen
bizde 3-5 kişi yeni doğum yaptı 2-3 aylık bebekleri erkekler.Annen haklı cnm evet.Hepsi yepyeni giyildiğine inanamazsınız bile.Birde arkadaşım ayaklı tulum asla alma dedi.olmuyo dedi nasıl büyüdüklerine inanamazsın diyor:)bana hiç teklif eden olmadı sanırım dışarıdan biraz havalı görüyorlar :44: sülalemin içindede daha kuzenimin eşi yeni doğum yaptı , ona gitti bütün bebeklerden kalanlar , annem hep der bebeğin giysisine verilen para yazıktır çünkü hemen büyürler die yoksa zaten eskimiş şeyler verilmez , yesyenidir hepsi , yıkar giydirirsin beğendiklerini nolucakki
Merhaba Arkadaşlar
slmm herkese
artık şuna inanıyorum kızlar
kız bebeği olacakların karnı harbiden yayvan oluyo tıpkı benimki gibi
arkadaşımın bebeği erkek çok sivri karnı
ama yayvan karın sivri karından daha rahat oluyomuş yani öne doğru çok çıkmadığı için hamileler rahat oluyomuş
ben onların yalancısıyım
eee göbüşler nasıl yayvan mı sivri mi ?
Teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınız iyi ki burasını açmışım dediğiniz gibi yine en iyi biz anlarız birbirimizin halinden. Herşey çok güzeldi yolundaydı işte birden bir sorun çıktı. Bunu keşfetmek de iyi oldu tabi bir şekilde önlemimizi alacaz. Herkesin başına neler neler geliyor sonuçta onu da düşünüyorum hiç birimiz ayrıcalıklı değiliz bu dünyada ama inşallah Rabbim hayırlı yazılar yazmıştır meleklerimize nihayetinde bu zamana kadar gelmişim büyük bir yol katetmişim biraz daha yolumuz kaldı minik kızımla inşallah o yoluda tamamlayacaz diyorum. Bir taraftan kendimi iyi hissediyorum sanki kötü bir sonuçla karşılaşmayacakmışım atlatacakmışım gibi bir taraftan da işte canım sıkılıyor aklıma takılıyor mümkün değil ki rahat olmam karma karışık duygular içindeyim. Annelik duygusu başladı işte tahmin edersiniz ki endişeleniyorum kızım için annem diyor ki sanıyor musun dünyaya geldikten sonra bitecek endişelerin hiç bir zaman bitmeyecek emin ol dedi haklı aslında şimdilik bunu dert ediyorum belki doğduktan sonra başka bişeyini dert edinicem Annelik bir ömür sürecek sonuçta Allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın diyorum
Günaydın Hanımlar :119:
Nasılsınız bu sabah bakalımbiz iyiyiz oğlumla balkonda oturuyoruz mis kokulu ıhlamurumuzu içiyoruz :126: sabahları ne güzel oluyor serin serin balkonda oturmak ama öğlen felaket oluyor oturma odamla mutfağa vuruyor güneş ,durulmuyor bu odalarda bende salona kaçıyorum orada oturuyorum akşama kadar...
Hanımlar bu arada dün waikiki den bi gecelik aldım doğumdan sonra giymek için hamile geceliği göğüs kısmında altlı üstlü 4 düğmesi var rahatlıkla emzirmek için ve boy olarakta diz hizasında çok uzun değil yani gayet hoş duruyor..yolunuz düşerse bi uğrayın waikiki mağazasına bulursanız bi görün derim...fiyatıda epey uygun 15 lira...
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 1. yılımızı doldurduk kutlama için napabilirim evde olmayı düşünüyoruz
afiyet olsunbiz de oğluşumla kahvaltı yapıyoruz ama evde değil malesef işte
ben de dün bir takım gecelik ,bir takım pijama aldım sabahlıklı. bir tane de tek gecelik alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?