2012 Ekim Anneleri

Sağolun arkadaşlar bu kadar yol gelmişken kızımlar biraz daha sıkalım dişimizi diyorum bu bahsettiklerim hep varsayımdan ibaretti net bişey yok ortada bakalım inşallah atlatırız bu günleri

tatlım dualarım seninle biz ne desekde insan illaki üzülüyo bebeğine ama inş sağlıkla kavuşucaksın kızına merak etme rabbim korur onu doktorların her dediğine takılırsak yandık bana neler neler dediler daha 13 haftalıkken kafatası yok dediler sonra yok bebek geriledi dediler vs nasıl stresler yaşadığımı bi ben bi allah bilir o yüzden çok ii anlıyorum seni ama hepsi asılsız çıktı şuan kızım gayet sağlıklı inş senin kızındada bi sorun çıkmayacak dualarım seninle güzelim allah yardımcın olsun

Canım allah kolaylık versin derdi veren rabbim dermanını da verir unutma sakın inşallah kordonsenteze gerek kalmadan sıvı kendi kendine yok olur sen canını sıkmamaya çalış kızın seni üzmez annesi o sadece biraz nazlanmak istiyordur rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle arada bize de yazarsan seviniriz

bana hiç teklif eden olmadı sanırım dışarıdan biraz havalı görüyorlar :44: sülalemin içindede daha kuzenimin eşi yeni doğum yaptı , ona gitti bütün bebeklerden kalanlar , annem hep der bebeğin giysisine verilen para yazıktır çünkü hemen büyürler die yoksa zaten eskimiş şeyler verilmez , yesyenidir hepsi , yıkar giydirirsin beğendiklerini nolucakki

aynen cnm benimde alacağım hiç bişi kalmadı gibi bi hastane çıkışı alırım bebeğime bi kaç parça belki takım ve kendime pijama takımı okadar..ve mevlütte dağıtmak için şeyler...mevlüt takımı bile 3 kişi vermek istiyo:)hepsi yeni doğum yaptı ohh ne güzel Allah razı olsun:) Canım dualarımız sizinle.Bu mübarek günlerde Rabbim yar ve yardımcın olsun.Herşey iyi olacak bizde 3-5 kişi yeni doğum yaptı 2-3 aylık bebekleri erkekler.Annen haklı cnm evet.Hepsi yepyeni giyildiğine inanamazsınız bile.Birde arkadaşım ayaklı tulum asla alma dedi.olmuyo dedi nasıl büyüdüklerine inanamazsın diyor:)

Günaydınlar kızlarrr nasılsınız bugün bakalımmm kahvaltımızı ettik birazda çikolata yedim oğluma ödül verdim:)

Son düzenleme:

öfff canım yaa Rabbim miniğine acil şifa versin , 26. haftadasın artık küçükte değilki yavrularımız , inşallah geçicek , sen zaten gerekeni yapıyorsun bizde dualarımızı eksik etmicez , demesi kolay ama uygulaması zor biliyorumda yinede sen moralini yüksek tut lütfen , başka şeylerle oyalanmaya çalışki çok stress olmasın sanada bebeğinede

Günaydın Hanımlar :119:

Nasılsınız bu sabah bakalım biz iyiyiz oğlumla balkonda oturuyoruz mis kokulu ıhlamurumuzu içiyoruz :126: sabahları ne güzel oluyor serin serin balkonda oturmak ama öğlen felaket oluyor oturma odamla mutfağa vuruyor güneş ,durulmuyor bu odalarda bende salona kaçıyorum orada oturuyorum akşama kadar...

Hanımlar bu arada dün waikiki den bi gecelik aldım doğumdan sonra giymek için hamile geceliği göğüs kısmında altlı üstlü 4 düğmesi var rahatlıkla emzirmek için ve boy olarakta diz hizasında çok uzun değil yani gayet hoş duruyor..yolunuz düşerse bi uğrayın waikiki mağazasına bulursanız bi görün derim...fiyatıda epey uygun 15 lira...

erkek bebiş ve sivri benimki

cnmm dualarımız seninle inşallah iyi haberler verirsin bize güzel kızın turp gibidir inşallah sen güçlü ol yılma o yeter

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 1. yılımızı doldurduk kutlama için napabilirim evde olmayı düşünüyoruz

afiyet olsun biz de oğluşumla kahvaltı yapıyoruz ama evde değil malesef işte

ben de dün bir takım gecelik ,bir takım pijama aldım sabahlıklı. bir tane de tek gecelik alıcam

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 1. yılımızı doldurduk kutlama için napabilirim evde olmayı düşünüyoruz

ne güzel maşallah size canım

biz 4 yıllık evliyiz ve ben hep pasta yaparım kendi ellerimle eşime, hediye alırım mutlaka tabii o da bana alır

yemeği dışarda yemeyi düşünmüyorsanız güzel bi sofra hazırlayabilirsin kocişine :)

KIZLARRR GÜNAYDINLAR HEPİNİZEEE

MASUMIYET ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BEBEĞİNDE HİÇ BİŞİ YOKTUR SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT DUALARIMIZ SENİNLE

afiyet olsun biz de oğluşumla kahvaltı yapıyoruz ama evde değil malesef işte

ben de dün bir takım gecelik ,bir takım pijama aldım sabahlıklı. bir tane de tek gecelik alıcam

hayırlısı olsun tatlım sağlıkla kullan inş.

pijama henüz almadım ama gecelik takımı sabahlıkla almayı düşünüyorum...sabahlık mutlaka al diyor herkes malum sezaryan olacağım ve ilk kaldırdıklarında, dolaşırken falan giyersin diyorlar :44:

çok çalıştırma bu arada oğlunu annesiii

günaydın kızlar.. en son şeker yüklemesi yaptırıcağımı sölemiştim. sonuç kötü o rakamı görünceşok geçirdim 193 doktor 3 günlük diyet verdi tatil sonrası onu yapıcam doktor da şaşırdı sende pek kilo yok bebek de normal .. ama gece tıka basa yersen sonuç böle olur. şimdi dikkat ediyorum bakalım tatil dönüşü 100 gr lık ilaç içtiğimde sonuç ne olacak
bu arada benim de karnım sivri ama kızım olacak allah izin verirse beni kim gördüyse erkek dedi herkes ama yanıldılar.

Günaydın Arkadaşlar Hepinize
Benim de yarın evlilik yıldönümüm 2.yılımızı dolduruyoruz. Ama bu sene bir kutlama yapmayı düşünmüyorum. Gündemimiz değişti malum hem biz özel günlerimizi tam gününde kutlayamıyoruz ne yazık ki eşimin işi dolasıyla
Bu sene böyle olsun varsın. Kızımın iyi haberlerini alalım da öncelikle sonra rahat rahat her gün bişey kutlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…