2012 Ekim Anneleri

allaha emanet olun canım rabbim yar ve yardımcınız olsun

dualarım seninle canım ALLAH yavrunu sana ve eşine bağışlasın..

Dualarim Ececikle senle,Allahin izniyle duzelecek hersey canim,sabir.insallah kaybolsun su asit midir nedir,icimiz ferahlasin,kucuk cimcime de saglikla gelsin anneye.

allaha emanet olun canım rabbim yar ve yardımcınız olsun

dualarım seninle canım ALLAH yavrunu sana ve eşine bağışlasın..

Ccanimmmm masumiyetuzulmeee dualarımız sizinle Allah yar ve yardımcınız olsun

Sağolun arkadaşlar bu kadar yol gelmişken kızımlar biraz daha sıkalım dişimizi diyorum bu bahsettiklerim hep varsayımdan ibaretti net bişey yok ortada bakalım inşallah atlatırız bu günleri

canım yazdıklarını okudum ama nasıl okudum bana sor birde...Rabbimin izniyle inşallah o sıvı kendiliğinden kaybolacak bi tek buna inanmak istiyorum ve bunun için dua ediyorum canım...başka türlüsünü aklımdan dahi geçirmek istemiyorum arkadaşım..Hani demişsin ya insan bağlanıyor, evet canım daha da bağlan kızına şimdi o bunu hisseder...aksini aklına dahi getirme dualarım seninle...Rabbim inşallah zamanında ve sağlıkla evladını kucağına almayı sana nasip etsin...

Amin canım Allah hiçbirimize acılarını yaşatmasın. Seni her aşama için çok detaylı bilgilendirmişler ama endişelenme bunların hepsi birer ihtimal. Olumlu düşünmeye çalış, sebebi dilerim basit bir şey çıkar. İşin kordonsenteze kadar gideceğini sanmam. Ama gitse bile hepsi bebeğin iyiliği için, bir sorun varsa erkenden çözüm bulabilmek için. Herşeyde bir hayır vardır tatlım. Hamilelik zor bir süreç, bizi ancak biz anlarız, eşlerimiz bile bir yere kadar yani... Bu yükü taşıyan, bu sevgiyi tadan biziz. Duygusal olarak da çok hassasız ama elimizden geldiğince olumlu düşünmeye çalışmakta fayda var. Kolaylıklar diliyorum...

Masumiyetçim güzel arkadaşım ben eninde sonunda nur topu prensesini saglikla kucagina alacagina inanıyorum. Ali Bey'in de yakın arkadaşı olan Prof Rıza Madazlı'yı tavsiye ederim, benim amniyoyu da o yapmıştı, bu işin piridir. Amerikan hastanesinin yakınında klinigi var.

Perinatolog mu o da? Bana zaten rıza bey ile ahmet beyi önerdi bende bakırköydeki yeri tercih ettim. Ahmet Gül de çok iyiymiş kendi dalında ama belli olmaz Rıza bey e de gidebiliriz tabi bilmiyorum ki ne yapıcaz şimdilik tahlil sonuçlarımı bekliyorum cuma günü alıcam

masumiyet geçmiş olsun cnm sağıkla bebişini kucağına alırsınsın inşallah ben kızımdada ermeni hast yakup beye gidiyorum şimdi oğlumdada yakup beye gidiyorum 2li testi ve ayrıntılıyı ahmet güle gönderdi şiddetle tavsiye edyorum güveniliri bir doktor

Dualarim Ececikle senle,Allahin izniyle duzelecek hersey canim,sabir.insallah kaybolsun su asit midir nedir,icimiz ferahlasin,kucuk cimcime de saglikla gelsin anneye.

Teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınız iyi ki burasını açmışım dediğiniz gibi yine en iyi biz anlarız birbirimizin halinden. Herşey çok güzeldi yolundaydı işte birden bir sorun çıktı. Bunu keşfetmek de iyi oldu tabi bir şekilde önlemimizi alacaz. Herkesin başına neler neler geliyor sonuçta onu da düşünüyorum hiç birimiz ayrıcalıklı değiliz bu dünyada ama inşallah Rabbim hayırlı yazılar yazmıştır meleklerimize nihayetinde bu zamana kadar gelmişim büyük bir yol katetmişim biraz daha yolumuz kaldı minik kızımla inşallah o yoluda tamamlayacaz diyorum. Bir taraftan kendimi iyi hissediyorum sanki kötü bir sonuçla karşılaşmayacakmışım atlatacakmışım gibi bir taraftan da işte canım sıkılıyor aklıma takılıyor mümkün değil ki rahat olmam karma karışık duygular içindeyim. Annelik duygusu başladı işte tahmin edersiniz ki endişeleniyorum kızım için annem diyor ki sanıyor musun dünyaya geldikten sonra bitecek endişelerin hiç bir zaman bitmeyecek emin ol dedi haklı aslında şimdilik bunu dert ediyorum belki doğduktan sonra başka bişeyini dert edinicem Annelik bir ömür sürecek sonuçta Allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın diyorum

Bende Ahmet Gül e gittim onu kendi doktorum önerdi ama sonra öğrendim ki İstanbuldaki en iyi 5 doktor arasındaymış kendi dalında o yüzden biraz daha içim rahat etti. Şimdi seminerde kendisi 2 temmuzda kontrole gidicem tekrardan tahliller içinde kanuni sultan süleyman araştırma hastanesine gidiyorum yine Ahmet bey gönderdi takip halindeyiz işte hayırlısı

perinatalog mu bilmiyorum ama riskli gebelikler konusunda uzmandir. madem ikisini de tavsiye etmis eminim ki ikisi de iyidir. Hadi bakalım cuma günü çıkıyormuş tahlil sonucun, cumalar yüzü hürmetine hayırlı haberler alırsın inşallah!

Canım benim cuma çıkacak ama onlarda enfeksiyon riski ile kan uyuşmazlığı araştırılacak yani onlar temiz çıkarsa bu sefer kordonsenteze başvurulabilinir yani tam anlamıyla bir ohh çekemeyecez sonrasında pazartesi Ahmet Gül ile görüşücez onunla görüşmeden kordonsenteze girmeyi düşünmüyorum. Bugün Ali Paşaya gittim yine o da gerekliyse yaptıracaksın dedi kordonsentezi prosedür böyle dedi cuma o da beni yine görmek istiyor. 1-2 hafta içinde netleşir diye düşünüyorum tahlil sonuçları ve yapacağımız işlemler

Ece kız bir dogsun totosunu yiycem onun, var mi boyle telaslandirmak anneyi!

canim benim cok cok gecmis olsun. Allah yar ve yardimcin olsun. Söylemek kolay biliyorum ama sen icini ferah tut canim anne kiz siz guclu olun, Allahin izniyle bununda ustesinden gelinir, dualarimiz seninle ve minik Eceyle Insallah saglikla kucagimiza alicaz meleklerimizi

Evet çok doğru söyledin Anneyi telaşlandırmanın cezasını totosunu ısırararak ve bol bol öpücüklere boğularak ödeyecekkkkk

Evet canım şu an için yapabileceğim bişey yok bol bol dua ediyorum Allah hepimizin evladını bize bağışlasın da burda güzel doğum hikayelerini paylaşalım inşallah

Evet çok doğru söyledin Anneyi telaşlandırmanın cezasını totosunu ısırararak ve bol bol öpücüklere boğularak ödeyecekkkkk

Evet canım şu an için yapabileceğim bişey yok bol bol dua ediyorum Allah hepimizin evladını bize bağışlasın da burda güzel doğum hikayelerini paylaşalım inşallah

canım bu sıkıntılarda geçecek inş birzamanlar ne sıkılmıştım endişelenmiştim diyeceksin.herşey yoılunda gidecek Allah nasip ederse. kordonsenteze kadar gitmez bile karnındaki sıvı kendiliğinden kaybolur inş hiç bir işleme gerek kalmaz. bu aşamaya gelene kadar neler neler yaşadık neler düşündük burdan sonrada inş yine sağsalim devam ederiz. dualarım seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…