2012 Ekim Anneleri

herkese günaydınnn dualarımız seninle..allahın izniyle sorunsuz atlatacaksınız inşallah...
ohhh mis gibi.. ben de balkonumu çok seviyorum..cicişleri de güle güle giy inşallah..ben de bi bakıyım..
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 1. yılımızı doldurduk kutlama için napabilirim evde olmayı düşünüyoruz

nice nice mutlu yıllara...

Masumiyet kullanıcısından alıntı

Merhaba Arkadaşlar
Geliyorum buraya ne yazacağımı bilemiyorum merak etmişsiniz eksik olmayın belirsizlik içindeyiz. Bugün araştırma hastanesine gittim. Orda da perinatoloji servisi vardı tekrardan bakıldı bebeğime ve karnındaki sıvı göründü buna asit diyorlarmış. Şimdi bunun nedenleri araştırılmaya başlandı. Benden kan alındı. Enfeksiyon riski var mı bende ona bakılacak topsoplazma kızamıkçık gibi virüslere bakılacak bi kaç şey daha var adını bilmediğim. Sonrasında kan uyuşmazlığı araştırılacak. Bunların sonucunu cuma günü alıcam. şayet bu tahlillerin sonucu temiz çıkarsa bu sefer bebeğin kordunundan kan alabilirz dediler kordonsentez yapılacak. O da biraz riskliymiş çok iyi bilenler tarafından yapılması gerekirmiş. Akabinde kendi doktoruma tekrardan gittim o da bebeğe baktı. Dedim kordonsentez yapılabilinirmiş ne dersiniz yapsınlar mı dedim gerekirse yapılacak prosedür böyle işliyor dedi. Bebeğin kanına da bakılıp sorunun anlaşılması sağlanırmış. Hastaneye yatabilirim. Bir olasılıkla da işler yolunda gitmezse bebeği erken alabiliriz dedi ama onu da 30.haftadan önce yapamayız dedi ne kadar kalırsa karnında o kadar iyi ama dedi bu da bir olasılık işte. Bebekte kansızlıktan şüphe ediliyor işte gerekirse bebeğe kan verilecek anne karnındayken belki de sıvı kendiliğinden kaybolacak kimbilir. Sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor işte pazartesi de bakırköydeki perinatologa tekrar görünücem ki o doktorda İstanbuldaki en iyi 5 doktor arasındaymış kendi braşında adam da seminere gitti işte pazartesi ayın 2 sinde kontrole çağırdı artık ne olup bitecek görücez. Allahın dediği olur elbet ama inşallah hayırlı sonuçlarla neticelenir sonucumuz. Kızımda ne güzel tekmeliyor insan çok bağlanıyor Allah acısını yaşatmasın diyeyim sizlerde dualarınızı eksik etmeyin lütfen.canım benim çok geçmiş olsun inşallah herşeyyoluna gireer hani mide asidi denince ne oluyormuş onu merak ettim

kızlar bizim memuriyet eş durumu davalarından dolayı düğün ve nikah tarihlerimiz ayrı..hangisini kutlamalı acaba??şimdiye kadar hangisinde müsaitsek öyle kutladık..genelde nikah tarihini unutuyoruz,ertesi gün dank ediyor.Allahtan aynı anda unutuyoruz,ben hatırlasam eşim unutsa vayyyyyybugün sizi okuyunca hatırladım mesela 24 haziranda nikah oldu,hemen eşimi aradım neyse bu sene de düğünü kutlarız dedi..

Son düzenleme:
çok şükür yarabbim ikili rakamlara geçmişim artık bebişime kavuşmaya allhım sağlıkla sıhatle hepimizin bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

canımm daha nice mutlu seneleriniz olsun inşallah yavrularınızla beraber senin o güzel kızın varya o güzel bal kızının güzel haberlerini alacaksın inşallah

canım bizimde öyle eşim şarktaydı o dönem ve beni yanına aldırması için erken yaptık nikahı ama biz davetiyede yazan yani düğün tarihimiz olan 10 ekimi yıldönümümüz sayıyoruz...yüzüklerimizde de düğün tarihimiz yazıyor zaten

canımm daha nice mutlu seneleriniz olsun inşallah yavrularınızla beraber senin o güzel kızın varya o güzel bal kızının güzel haberlerini alacaksın inşallah

Kızım artık iyice haşin bir şekilde tekmeliyor annesini Dün eşime de karnımı ellettim o da hissetmiş yaa bu minik canavar doğsa gayet güzel yaşar bu haliyle şu enerjiye bak diyor

Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler

Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık

Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler

2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)

eksiklerimizi tamamlayalım yavaş yavaş diye listenin çıktısını aldım ,evde kontrol edeyim. var mı bunlar dışında bişey kızlar?

buaralar korku bastı beni ya neden böyle oldum bilmiyorum, çok rahat bir hamileydim şimdi çok korkuyorum

iksinin de önemi başka bence iksinide kutlayın cnm bizim düğünde kıyılmıştı nikah o yüzden unutmamız mümkün değil heleki kocamın unutması imkansızzzzz yolarım valla :)

kızlar biraz alakasız olacak ama kafayı yemek üzereyimmm

evimi karıncalar mesken tuttular heryerdeler...yatak odamda mutfağımda salonumda holümde...

komidinlerin üstünde fortmantomda...koltuklarımda heryerde geziyorlar...raid tablet aldım banamısın demedi..her akşam evi deli gibi süpürüyorum sürekli yerlerdeyim

gördükçe çekiyorum arkamı dönüyorum gene aynı ne yapmam lazım bi fikir verin.evi ilaçlatmak istemiyorum.herşeyin baştan yıkanması gerekecek uğraşamayız öyle offf

çıkış noktaları bellidir,oraya tarçın serp canım,onların salgıladıkları sürü halinde gezmelerini sağlayan kokuyu yokediyor.. geçen sene batmandaki evimde yaşadım o sıkıntıyı,hemen gittiler..hatta izledikleri yolda halı falan varsa kaldır oralara da serp..son çare ise yuvaya doğru sinek ilacı sıkman,bu üzücü bir yol ama çaresiz kalınca....

karınca duası alsan , yada netten indir.. belki giderler...

cnm nerden çıktıkları bellimi delik biyermi var yada pencere kenarlarındanmı sızıyolar içeri en sağlıklısı ilaçlatmak ama çıktıkları yerleri alçıyla felan kapatırsan çıkmayadabilirler

canım herangi bi çıkış noktalarıda yok heryerdeler...laminantın kapıların aralık yerlerinde yaşıyolar sanırım çözemedim ama delirmek üzereyim akşam oturup sinirimden ağladım..
koltuklarımın içinde geziyolarya gece girerse kulağımın içine falan die bile düşünmeye başladım korkarak yatıyorum..
sinek ilacı karıncayı öldürürmü acaba?binanın içindede var dış kapımda..akşam eşim gülüyo tövbe yarabbim dio ölen karıncaları taşıyolar diğerleri dio.gülesim tuttu:)
hem üzüldüm hem güldüm.ama deli gibiler yaa böyle bişey yok
aktarlarda varmıdır karınca tozları falan gibi şeyler acaba nasıl yerlerde bulabilirim?

çok şükür yarabbim ikili rakamlara geçmişim artık bebişime kavuşmaya allhım sağlıkla sıhatle hepimizin bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

doğum tarihlerimiz aynı kayabebe, çok şükür geçtik 2li rakamlara,rabbım kucağımıza aldığımız gunelrıde gostersın ınşallah hayırlısıyla...Bugün randevumvar benimde ,yavrumu görecem inşallah....BU arada gerçektende bu aralar özellıkle sırt ustu yatınca nefes darlıgı başladı (( snrm zor gunelr gelıyorrr. Allah hepimize yardım etsin

bitmedi gitti şu eksikler kızlar yaa al al bitmiyo ben daha kendime göğüs pedinden başka bişey almadım bide pijama takımım var hazır o kadar bebişiminde şampuan takımıyla ateş ölçeri kaldı bide küveti ufff uff bitmyo kızlarr bitmiyooo

aynen cnm bıtmıyor...dün bi mağazada chiconun bakım setını gordum 38tl ıdı. ama güvenıp alamadm. Sebamed istiyorum.....chiconun içeriğinden emin değilim kımyasal olabılır. sen ne alıcaksın bakım urunelrını?

karınca duası alsan , yada netten indir.. belki giderler...
işe yararmı acaba ?

yok cnm yerlerini bulamıyoruz..eşim silikon çekti gene kapı aralıklarına ama yok yok yok
pencereden sızıyolarmı hiç bilmiyorum ama sineklik var camlarımda.ama altları hafif boşluk.ki sürekli camlarımda açık kalmıo anlamadım ya..evim yeni bina henüz kurumadı bile binanın içi..bazen terleme yapıyor banyom holüm laminantlarım ıslanıyor hafif...ondan olabilirmi dicem ama?

tatlım 1.kattamı oturuyosun yani zemine yakınmı sen bi pencere kapı kenarlarına bak bnm annemlerde aynı detten muzdarip her yıl karınca savaşı yapıyolar evde sen evi ilaçlat bence en kesin çözüm o gibi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…