2012 Ekim Anneleri

seninkiler pek bir özgürmüş,bendekilerin yuvası belliydi oradan tek sıra halinde tüm evi gezerlerdi..zor olmadı. ama seninki ilaç istiyor demekki.. sinek ilacı öldürüyor..ben bimden bir stik almıştım ama tarçın fayda edince paketini açmadım bile ama onu da sürüyorsun,sen nereye süreceksin ki,bütün eve olmaz sonuçta..ama balkon veya pencere kıyılarında mutlaka yuva vardır..senin çözümün orayla ilgili,önce onu bul..çünkü çözümler hep orayla ilgili..

Evde karınca ile mücadele|Evimizdeki Karıncalar|Karınca ilaçları | Böcek İlaçlama|En Ucuz İlaçlama

Günaydın anneler! Masumiyetçim Allah acil şifalar versin. Üzülme çok; inşaallah kızının hiç bir şeyi olmayacak. Allah onu sana ve eşine bağışlasın; sağlık versin inşaallah.

Canım br de Mustela'nın ürünleri var. Önceden hep sebamed öneriliyormuş; ama mustelanın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Eczanelerden tedarik edebilirmişiz. Pahalı ama napalım bebişlerde çok hassas

bübchen düşünüyorum cnm çantasıyla birlikte set halinde gördüm 60 tlydi onu alıcam herkes öneriyo sebamedde iyi bübchenin çeken tarafıda çantasıda olması kullanışlı bi çantaya benziyo inceledim chiccoyu bende düşünmedim

bahçe katında oturuyorum cnm ama ben camdan girdiklerine ihtimal vermiyorum

bimde tebeşir var dediler nette ama hala varmı bilmiyorum.
çok teşekkür ederim kızlar çok saolun.kışın zaten giderler ama bütün yaz ne yapıcam onlarla bilmiyorum...milyonlarcalar çünkü

dün annemin dediği gibi eskiden bebekler daha masrafsızdı şimdi bitmiyor eksikler ,istekler

brck limon koy bikaç yere küfleniyor ya limon gelmiyolar karıncalar

evet cnm tebeşir doğru...

kızlar lansinoh lazım ya bize göğüsler için falan..unnadoda var indirimde..bu arada unnado iyi bir site öenerebilirim..

kendime bir iğne bile almadım daha..

dün annemin dediği gibi eskiden bebekler daha masrafsızdı şimdi bitmiyor eksikler ,istekler

brck limon koy bikaç yere küfleniyor ya limon gelmiyolar karıncalar

herşeyi eksiksiz olsun en iyisi olsun diye uğraşıyoruz eşim bana kızıyo bazen eksiksiz nazar değer bişeyide eksik olsun alma artık diyoda nerde her dışarı çıkışımda elimde poşetle geliyorum dün göğüs pediyle küvet filesi aldım azaldı eksikler bi bitse rahatlıcaz ateş ölçer olarak arzum bebbe düşünüyorum sizce nasıl kullanan varmı çok fonksiyonlu olması hoşuma gitti

çıktıkları yere bebe pudrası dök hemyok oluyorlar

ateşölçer almadım bende daha, küvetimizi de almadık nedense eşim şimdiden evde yer kaplamasını istemedi bekliyoruz bakalım

şu 3 ay da geçsin biranönce alalım bebişleri kucağımıza ,çok merak ediyorum ,çok korkuyorum ,çok özlüyorum, çok seviniyorum...bütün duygular karmakarışık

annem aldı küvetini ama eve getirme daha dedim orda duruyor:)
beyaz ayda kırmızı istemiştim banyoma da uysun die
beyaz almış gider yeride var altında tıpalı..acaba su akıtırmı?
kova var alma dedim yine yeni olsun istedi dayanamadı mavi çiçekli kova ve maşrapa almış:)
6-7 pakette yeni doğan bez almış stoğunda var bisürü kolonyalı mendil:)
biz beleşe konucaz oğluşla
canım annem herşeyi düşünüyo kıyamam..

anneler sağolsun ya herşeyi düşünüyolar

benim annemlerde beşiği, şifonyeri ,bütün kıyafetlerini ,nevresimini, benim gecelik takımımı , biberon vs. bütün o tarz eşyaları , ayakkabılarını, yorganını...nerdeyse herşeyini diyeyim kısaca aldı Allah razı olsun

kızlar sizlere şimdiye kadar aldıklarımı yazıyorum bi bakın bakalım eksiklerim varmı
aldıklarım
12 tane çıtçıtlı badi+
12 tane patikli patiksiz pijama+
10 çift çorap+
3 tane penye patik
6 tane önlük+
6 tane tulum
2 tane zıbın takımı
2 tane 5li hastane çıkışı
1 tane 10lu hastane çıkışı
3 penye yelek
3 örgü yelek 1 ceketpantolon takım
3 penye battaniye
1 peluş battaniye
1 örme battaniye
1tane alt açma
3 ayakkabı
5 eldiven
5 bere
10 ağız bezi+
1 banyo havlusu
1 küvet filesi
1 biberon
1 emzik ve emizk saklama kutusu
1 burun aspiratörü
1 emzik askısı
1 kutuunibaby yenidoğan ıslak pamuk
tarak seti
eksiklerim
küvet kova maşrapa
bakım seti
ateş ölçer
tırnak makası
kızlar eşyalara bakmadan yazdım iş yerindeyim eksiklerimi söyleyin yazmayı unutmuş olabilirim yanlarına + koyduklarımıda zamanla artırabilirim

anneler bi tane yaaa onlar olmasa biz ne yaparız acabaa kıyamam onlara benn.benimde herşeyini aldı nerdeyse...
kayınvalideme bişi kalmadı:)
ki bana kıyafet verenlerde oluyo ve olacakta..başka bişeye gerek kalmıyo

evi ilaçlatmak herne kadar insanlara zararsız da deseler zararlı heleki bize hiç olmaz şimdi , onların yuvasını bulmak lazım asıl çıkış kapılarını , ya karıncayada ellenmez ama mecbur kalınca napıcan :26: sen o yuvayı bulup dene tarçını bi önce , gerçi oradan çıkmasalar yakınlarda başka biyer daha bulurlar çıkacak ama sana gelmezler belki bu sefer

anneler bi tane yaaa onlar olmasa biz ne yaparız acabaa kıyamam onlara benn.benimde herşeyini aldı nerdeyse...
kayınvalideme bişi kalmadı:)
ki bana kıyafet verenlerde oluyo ve olacakta..başka bişeye gerek kalmıyo

aynen benm yazdığım listedeki şeylerin çoğunuda annem aldı ayrıca gardrop ve arabasınıda alıcaklar sağolsunlarr kıyafet fazla almadık getiren çok olucak olmazsada alırız diye aciliyeti yok yani lazım bişi olsa kardeşimi gönderirim o alır gelir 5 dk çarşı evimize kızlarr allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin acılarını göstermesin

inşallah cnm denemem gerekiyo bi tarçınıda çok moral bozucu bişi ya

Canım ben aldım arzum bebenin ateş ölçerini dediğin gibi çok fonksiyonlu hem kulaktan hem de alından kızılötesiyle ateşi ölçüyor hem de diğer sıvı şeylerin sıcaklığını mesela banyo suyu biberondaki mamanın sıcaklığını gibi bende hepsi buradadan aldım 59 liraya fiyatıda iyi geldi ayrıca haziran annelerine sorduğumda orda da 1-2 kişi almış kullanmamışlardı tabi ama almışlar işte bizim gibi öncesinden

Masumiyetcim,cok gecmis olsun dunden beri sendeydi aklim,ancak girip okuyabildim.Allah hayirli zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin,senin guclu kizin annesiyle birlikte atlatacaktir herseyi,dualarim seninle sende bol bol dua et bu mubarek gunlerde haftaya kandil var,imkanin varsa kuran oku bol bol,Rabbim dermansiz dert vermiyor sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…