canım herangi bi çıkış noktalarıda yok heryerdeler...laminantın kapıların aralık yerlerinde yaşıyolar sanırım çözemedim ama delirmek üzereyim akşam oturup sinirimden ağladım..
koltuklarımın içinde geziyolarya gece girerse kulağımın içine falan die bile düşünmeye başladım korkarak yatıyorum..
sinek ilacı karıncayı öldürürmü acaba?binanın içindede var dış kapımda..akşam eşim gülüyo tövbe yarabbim dio ölen karıncaları taşıyolar diğerleri dio.gülesim tuttu:)
hem üzüldüm hem güldüm.ama deli gibiler yaa böyle bişey yok
aktarlarda varmıdır karınca tozları falan gibi şeyler acaba nasıl yerlerde bulabilirim?
Merhaba Arkadaşlar
Geliyorum buraya ne yazacağımı bilemiyorum merak etmişsiniz eksik olmayın belirsizlik içindeyiz. Bugün araştırma hastanesine gittim. Orda da perinatoloji servisi vardı tekrardan bakıldı bebeğime ve karnındaki sıvı göründü buna asit diyorlarmış. Şimdi bunun nedenleri araştırılmaya başlandı. Benden kan alındı. Enfeksiyon riski var mı bende ona bakılacak topsoplazma kızamıkçık gibi virüslere bakılacak bi kaç şey daha var adını bilmediğim. Sonrasında kan uyuşmazlığı araştırılacak. Bunların sonucunu cuma günü alıcam. şayet bu tahlillerin sonucu temiz çıkarsa bu sefer bebeğin kordunundan kan alabilirz dediler kordonsentez yapılacak. O da biraz riskliymiş çok iyi bilenler tarafından yapılması gerekirmiş. Akabinde kendi doktoruma tekrardan gittim o da bebeğe baktı. Dedim kordonsentez yapılabilinirmiş ne dersiniz yapsınlar mı dedim gerekirse yapılacak prosedür böyle işliyor dedi. Bebeğin kanına da bakılıp sorunun anlaşılması sağlanırmış. Hastaneye yatabilirim. Bir olasılıkla da işler yolunda gitmezse bebeği erken alabiliriz dedi ama onu da 30.haftadan önce yapamayız dedi ne kadar kalırsa karnında o kadar iyi ama dedi bu da bir olasılık işte. Bebekte kansızlıktan şüphe ediliyor işte gerekirse bebeğe kan verilecek anne karnındayken belki de sıvı kendiliğinden kaybolacak kimbilir. Sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor işte pazartesi de bakırköydeki perinatologa tekrar görünücem ki o doktorda İstanbuldaki en iyi 5 doktor arasındaymış kendi braşında adam da seminere gitti işte pazartesi ayın 2 sinde kontrole çağırdı artık ne olup bitecek görücez. Allahın dediği olur elbet ama inşallah hayırlı sonuçlarla neticelenir sonucumuz. Kızımda ne güzel tekmeliyor insan çok bağlanıyor Allah acısını yaşatmasın diyeyim sizlerde dualarınızı eksik etmeyin lütfen
aynen cnm bıtmıyor...dün bi mağazada chiconun bakım setını gordum 38tl ıdı. ama güvenıp alamadm. Sebamed istiyorum.....chiconun içeriğinden emin değilim kımyasal olabılır. sen ne alıcaksın bakım urunelrını?
aynen cnm bıtmıyor...dün bi mağazada chiconun bakım setını gordum 38tl ıdı. ama güvenıp alamadm. Sebamed istiyorum.....chiconun içeriğinden emin değilim kımyasal olabılır. sen ne alıcaksın bakım urunelrını?
bahçe katında oturuyorum cnm ama ben camdan girdiklerine ihtimal vermiyorumtatlım 1.kattamı oturuyosun yani zemine yakınmı sen bi pencere kapı kenarlarına bak bnm annemlerde aynı detten muzdarip her yıl karınca savaşı yapıyolar evde sen evi ilaçlat bence en kesin çözüm o gibi görünüyo
seninkiler pek bir özgürmüş,bendekilerin yuvası belliydi oradan tek sıra halinde tüm evi gezerlerdi..zor olmadı. ama seninki ilaç istiyor demekki.. sinek ilacı öldürüyor..ben bimden bir stik almıştım ama tarçın fayda edince paketini açmadım bile ama onu da sürüyorsun,sen nereye süreceksin ki,bütün eve olmaz sonuçta..ama balkon veya pencere kıyılarında mutlaka yuva vardır..senin çözümün orayla ilgili,önce onu bul..çünkü çözümler hep orayla ilgili..
Evde karınca ile mücadele|Evimizdeki Karıncalar|Karınca ilaçları | Böcek İlaçlama|En Ucuz İlaçlama
bitmedi gitti şu eksikler kızlar yaa al al bitmiyo ben daha kendime göğüs pedinden başka bişey almadım bide pijama takımım var hazır o kadar bebişiminde şampuan takımıyla ateş ölçeri kaldı bide küveti ufff uff bitmyo kızlarr bitmiyooo
bahçe katında oturuyorum cnm ama ben camdan girdiklerine ihtimal vermiyorum
bimde tebeşir var dediler nette ama hala varmı bilmiyorum.
çok teşekkür ederim kızlar çok saolun.kışın zaten giderler ama bütün yaz ne yapıcam onlarla bilmiyorum...milyonlarcalar çünkü
dün annemin dediği gibi eskiden bebekler daha masrafsızdışimdi bitmiyor eksikler ,istekler
brck limon koy bikaç yere küfleniyor ya limon gelmiyolar karıncalar
kızlar biraz alakasız olacak ama kafayı yemek üzereyimmm
evimi karıncalar mesken tuttular heryerdeler...yatak odamda mutfağımda salonumda holümde...
komidinlerin üstünde fortmantomda...koltuklarımda heryerde geziyorlar...raid tablet aldım banamısın demedi..her akşam evi deli gibi süpürüyorum sürekli yerlerdeyim
gördükçe çekiyorum arkamı dönüyorum gene aynı ne yapmam lazım bi fikir verin.evi ilaçlatmak istemiyorum.herşeyin baştan yıkanması gerekecek uğraşamayız öyle offf
herşeyi eksiksiz olsun en iyisi olsun diye uğraşıyoruz eşim bana kızıyo bazen eksiksiz nazar değer bişeyide eksik olsun alma artık diyoda nerde her dışarı çıkışımda elimde poşetle geliyorum dün göğüs pediyle küvet filesi aldım azaldı eksikler bi bitse rahatlıcaz ateş ölçer olarak arzum bebbe düşünüyorum sizce nasıl kullanan varmı çok fonksiyonlu olması hoşuma gitti
annem aldı küvetini ama eve getirme daha dedim orda duruyor:)
beyaz ayda kırmızı istemiştim banyoma da uysun die
beyaz almış gider yeride var altında tıpalı..acaba su akıtırmı?
kova var alma dedim yine yeni olsun istedi dayanamadı mavi çiçekli kova ve maşrapa almış:)
6-7 pakette yeni doğan bez almış stoğunda varbisürü kolonyalı mendil:)
biz beleşe konucaz oğluşla
canım annem herşeyi düşünüyo kıyamam..
anneler sağolsun ya herşeyi düşünüyolar
benim annemlerde beşiği, şifonyeri ,bütün kıyafetlerini ,nevresimini, benim gecelik takımımı , biberon vs. bütün o tarz eşyaları , ayakkabılarını, yorganını...nerdeyse herşeyini diyeyim kısacaaldı Allah razı olsun
seninkiler pek bir özgürmüş,bendekilerin yuvası belliydi oradan tek sıra halinde tüm evi gezerlerdi..zor olmadı. ama seninki ilaç istiyor demekki.. sinek ilacı öldürüyor..ben bimden bir stik almıştım ama tarçın fayda edince paketini açmadım bile ama onu da sürüyorsun,sen nereye süreceksin ki,bütün eve olmaz sonuçta..ama balkon veya pencere kıyılarında mutlaka yuva vardır..senin çözümün orayla ilgili,önce onu bul..çünkü çözümler hep orayla ilgili..
Evde karınca ile mücadele|Evimizdeki Karıncalar|Karınca ilaçları | Böcek İlaçlama|En Ucuz İlaçlama
anneler bi tane yaaa onlar olmasa biz ne yaparız acabaa kıyamam onlara benn.benimde herşeyini aldı nerdeyse...
kayınvalideme bişi kalmadı:)
ki bana kıyafet verenlerde oluyo ve olacakta..başka bişeye gerek kalmıyo
evi ilaçlatmak herne kadar insanlara zararsız da deseler zararlı heleki bize hiç olmaz şimdi , onların yuvasını bulmak lazım asıl çıkış kapılarını , ya karıncayada ellenmez ama mecbur kalınca napıcan :26: sen o yuvayı bulup dene tarçını bi önce , gerçi oradan çıkmasalar yakınlarda başka biyer daha bulurlar çıkacak ama sana gelmezler belki bu sefer
herşeyi eksiksiz olsun en iyisi olsun diye uğraşıyoruz eşim bana kızıyo bazen eksiksiz nazar değer bişeyide eksik olsun alma artık diyoda nerde her dışarı çıkışımda elimde poşetle geliyorum dün göğüs pediyle küvet filesi aldım azaldı eksikler bi bitse rahatlıcaz ateş ölçer olarak arzum bebbe düşünüyorum sizce nasıl kullanan varmı çok fonksiyonlu olması hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?