Masumiyetcim,cok gecmis olsun dunden beri sendeydi aklim,ancak girip okuyabildim.Allah hayirli zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin,senin guclu kizin annesiyle birlikte atlatacaktir herseyi,dualarim seninle sende bol bol dua et bu mubarek gunlerde haftaya kandil var,imkanin varsa kuran oku bol bol,Rabbim dermansiz dert vermiyor sukurler olsun
sağol canım yaa dediğin gibi allah dermansız dert vermesin kimselere tabi ki herzaman herşey dört dörtlük gitmeyecek hayatımızda ama işte insan çöküyor morali bozuluyor. Dualara sığınmaktan başka yapabileceğim bişey yok. Allah hepimiz hakkında hayırlı yazılar yazsın inşallah bütün meleklerimize de
Amin.Sağol canım yaa dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin kimselere tabi ki herzaman herşey dört dörtlük gitmeyecek hayatımızda ama işte insan çöküyor morali bozuluyor. Dualara sığınmaktan başka yapabileceğim bişey yok. Allah hepimiz hakkında hayırlı yazılar yazsın inşallah bütün meleklerimize de
sanada günaydın sen baya erkencisin biz kızlarımla geç kalkıyoruz tatil okullar kapalı zaten okul açılınca bebek de doğacak bu günlerimi bir daha bulamam valla diye uyuyorum şarkı çok güzel bende dinledim canımmmm....günaydın fıstıklar , günaydın kuzucuklarsabah yine kahvaltımızı yaptık , babamızı gönderdik , şimdide size bakmaya geldik kısçemle ha bide müzik dinliyoruz benim kızım bu şarkıyı çok seviyo , ne zaman dinletsem kıpraşmaya başlıyo , içerde dans ediyo sanırsam
Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull - YouTube
afiyet olsun canım iyi yapmışsın serin serin iç ıhlamurunu çok faydalıGünaydın Hanımlar :119:
Nasılsınız bu sabah bakalımbiz iyiyiz oğlumla balkonda oturuyoruz mis kokulu ıhlamurumuzu içiyoruz :126: sabahları ne güzel oluyor serin serin balkonda oturmak ama öğlen felaket oluyor oturma odamla mutfağa vuruyor güneş ,durulmuyor bu odalarda bende salona kaçıyorum orada oturuyorum akşama kadar...
Hanımlar bu arada dün waikiki den bi gecelik aldım doğumdan sonra giymek için hamile geceliği göğüs kısmında altlı üstlü 4 düğmesi var rahatlıkla emzirmek için ve boy olarakta diz hizasında çok uzun değil yani gayet hoş duruyor..yolunuz düşerse bi uğrayın waikiki mağazasına bulursanız bi görün derim...fiyatıda epey uygun 15 lira...
nice mutlu senelere canım ilk yıldönümün olacak galiba evde olacaksan akşama baya bir hazırlık seni bekliyor güzel bir masa kur eşinle başbaşa geçirin benim ilk evlilik yıldönümümde kızım 1 aylıktı oda bizimleydikızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 1. yılımızı doldurduk kutlama için napabilirim evde olmayı düşünüyoruz
kız aynı det bendede var ya oturma odamdalar minik minik karıncalar habire bişeyler taşıyorlar benim kızım elinde ne yese oturma odasında yiyor döküyor haliyle ondan geldiler galiba başka yere gitmiyorlar ben yuvalarına domestos döktüm ama yinede varlar çok acımasızım galiba ama ne yapsam bilemedim ki evi ilaçlatsam evde çocuk var bide ben bu halde nasıl evi toplayayım diyorum senin gibiyim bende ama senin işin daha zormuş her yerde geziyorlar diyorsun ALLAH kolaylık versin canımkızlar biraz alakasız olacak ama kafayı yemek üzereyimmm
evimi karıncalar mesken tuttular heryerdeler...yatak odamda mutfağımda salonumda holümde...
komidinlerin üstünde fortmantomda...koltuklarımda heryerde geziyorlar...raid tablet aldım banamısın demedi..her akşam evi deli gibi süpürüyorum sürekli yerlerdeyim
gördükçe çekiyorum arkamı dönüyorum gene aynı ne yapmam lazım bi fikir verin.evi ilaçlatmak istemiyorum.herşeyin baştan yıkanması gerekecek uğraşamayız öyle offf
nice mutlu senelere canım ilk yıldönümün olacak galiba evde olacaksan akşama baya bir hazırlık seni bekliyor güzel bir masa kur eşinle başbaşa geçirin benim ilk evlilik yıldönümümde kızım 1 aylıktı oda bizimleydiyanlız değildik bizde ağustosta 7 seneyi dolduracağız inşallah...
sağol cnm sorma napsam diye kara kara düşünüyorum napsam diye bide çalışıyorum akşam 6dan sonrada napılırki giderken bi pasta alayım bari şimdiden kardeşiimi eve yolayıp yemekte yaptırırsam bana gidip hazırlanmakla masayı kurmak kalsa süperr olur
afiyet olsun canım iyi yapmışsın serin serin iç ıhlamurunu çok faydalıbende bakayım geceliğe çok uygun almışsın hamile reyonundamı aldın güle güle sağlıkla giyin tatlım
topikteki herkese guzel bir gun diliyorumbugun yogunum misafirim gelecek yemege ne yapsam ne etsem hic bir fikrim yok, aksi gibi de belimin iki yani agriyor bosluk mu deniyor oralar iste umarim gecer....
topikteki herkese guzel bir gun diliyorumbugun yogunum misafirim gelecek yemege ne yapsam ne etsem hic bir fikrim yok, aksi gibi de belimin iki yani agriyor bosluk mu deniyor oralar iste umarim gecer....
evet canım iyi olur bencede sen yorgun yorgun yapamazsın hazır şeylerde alabilirsin şöyle meyveler değişik değişik masada çok hoş dururlar kolay gelsin(şu kardeşler iyiki varlar)
mercim teşekkür ederim cnm
binlerce nüfusa bakmak çok zor oluyo evde
bize bi zarar verirlermi sizce?
sağolasın tatlım.. iç giyim reyonundan aldım..pijamaların olduğu reyondan
kesinlikle cnm her açıdan iyiki varlar insana dert ortağı oluyolar yardımcı oluyolar zaten gidip ütümü yapıp evi toplucaktı bide yemek çıktı bizim kız isyan etmeezse iyidir
bişey değil tatlım bir zararları olmaz ki anneme dedim evde karınca var diye oda diyoki evine bereket gelmişkarınca bereketmişşş
öyle diolar ama benim çok sinirlerimi bozuyolar yaa.
akşamları görmeniz lazım ordan oraya eğiliyorum bide çok zararlı aslında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?