2012 Ekim Anneleri

Sağol canım yaa dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin kimselere tabi ki herzaman herşey dört dörtlük gitmeyecek hayatımızda ama işte insan çöküyor morali bozuluyor. Dualara sığınmaktan başka yapabileceğim bişey yok. Allah hepimiz hakkında hayırlı yazılar yazsın inşallah bütün meleklerimize de

sen o gzüel gönlünü ferah tut arkadaşım herşey yoluna girecek şurda bişi kalmadı rabbim bebeklerimizin o mis kokularını içimize çekmeyi nasip ettiği günnn ohhhh dicez binlerce kez şükredeceğizzz bunları düşün kendini sakin tutmaya çalış evet hiç kolay değil en ufak bi pürüz bile moral bozucu oluyor ama kendimizi kontrol altında tutmalıyız sonuçda tansiyon şeker vss hep kötü şeyler stres ve sıkıntıdan doğuyorrr bunun için bebek için sakin olmalısın bolca dua etmelisin rabbim senindee o güzeller güzeli kızınında yardımcısı olacak inşşş bu mübarek günlerde

Merhaba hanımlar, herkes bebekleriyle iyidir inşallah.
Bebekler inanılmaz derecede çabuk büyüyorlar. Onun için kıyafet konusunda kendimizi tutmalıyız. Ben 0-3 aylık üçer beşer tane aldım tulum, badi, patikli alt falan. Yeğenimden biliyorum giymeden kaldıracaklarınız olacak. Ama battaniye falan çok lazım oluyor. Ayakkabı konusunda da acele etmeyin, bebeğin ayakları nasıl olacak bakalım. Tombik olursa aldıklarınız boşa gidebilir. Ben daha ayakkabı almadım, penye- kadife patikler yeni doğanlarda çok kullanışlı oluyor.
Birde ben kundak battaniye aldım, çok hoşuma gitti. Nette bu aralar sık sık indirimede giriyor. Özellikle dışarı çıkarken bebeği içine koymak için çok işe yarayacak gibi.

Amin.
Moralin falan çökmesin arkadaşım. Bende 2. düzey ultrasonda yattığım yerde beynimden kaynar sular döküldü. Benim oğlumunda böbreği normalden büyük çıktı. Büyümeye devam ederse riskli gebelik takibine alınacağım. Ve bir sınır var, o sınıra dayanırsa ölçüsü erken doğum olacağım. Ve daha da kötüsü el kadar bebeğim ameliyat olmak zorunda kalacak. Down sendromlu da olabilir dedi perinatoloji uzmanım, ama özellikle başka yerlerinde belirti olmadığı için içimi ferah tutmamı söyledi. Burun kemiği ölçüsü çok önemliymiş dewn sendromu için, hiç bilmiyordum bunu. İlk birkaç gün gece rüyalarıma girdi, hep böbreğinin büyüdüğünü görüyordum.
Sonra kendimi toparladım, perinatoloji uzmanının moral veren cümlelerini tekrarladım. Bu Ç.tesi benimde kontrolüm var, inşallah hayırlı haberler alırım. Sende kendini toparla, arkadaşların dediği gibi stres tansiyon yapar, şeker yapar. Hem çok inanırım bebeğin bu stresleri yaşadığına ve doğumdan sonrada yaşayacağına. Biz ne kadar mutlu bir gebelik geçirirsek bebeklerimizde mutlu, güleç bebekler olur:)
Hem herşey Allah'tan. Bu dünyada hepimiz türlü türlü sınavlarda geçeceğiz, Allah hakkımızda hayırlısını versin.

sanada günaydın sen baya erkencisin biz kızlarımla geç kalkıyoruz tatil okullar kapalı zaten okul açılınca bebek de doğacak bu günlerimi bir daha bulamam valla diye uyuyorum şarkı çok güzel bende dinledim canımmmm....
afiyet olsun canım iyi yapmışsın serin serin iç ıhlamurunu çok faydalıbende bakayım geceliğe çok uygun almışsın hamile reyonundamı aldın güle güle sağlıkla giyin tatlım
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 1. yılımızı doldurduk kutlama için napabilirim evde olmayı düşünüyoruz
nice mutlu senelere canım ilk yıldönümün olacak galiba evde olacaksan akşama baya bir hazırlık seni bekliyor güzel bir masa kur eşinle başbaşa geçirin benim ilk evlilik yıldönümümde kızım 1 aylıktı oda bizimleydiyanlız değildik bizde ağustosta 7 seneyi dolduracağız inşallah...
kız aynı det bendede var ya oturma odamdalar minik minik karıncalar habire bişeyler taşıyorlar benim kızım elinde ne yese oturma odasında yiyor döküyor haliyle ondan geldiler galiba başka yere gitmiyorlar ben yuvalarına domestos döktüm ama yinede varlar çok acımasızım galiba ama ne yapsam bilemedim ki evi ilaçlatsam evde çocuk var bide ben bu halde nasıl evi toplayayım diyorum senin gibiyim bende ama senin işin daha zormuş her yerde geziyorlar diyorsun ALLAH kolaylık versin canım

topikteki herkese guzel bir gun diliyorum bugun yogunum misafirim gelecek yemege ne yapsam ne etsem hic bir fikrim yok, aksi gibi de belimin iki yani agriyor bosluk mu deniyor oralar iste umarim gecer....

sağol cnm sorma napsam diye kara kara düşünüyorum napsam diye bide çalışıyorum akşam 6dan sonrada napılırki giderken bi pasta alayım bari şimdiden kardeşiimi eve yolayıp yemekte yaptırırsam bana gidip hazırlanmakla masayı kurmak kalsa süperr olur

evet canım iyi olur bencede sen yorgun yorgun yapamazsın hazır şeylerde alabilirsin şöyle meyveler değişik değişik masada çok hoş dururlar kolay gelsin(şu kardeşler iyiki varlar)

mercim teşekkür ederim cnm
binlerce nüfusa bakmak çok zor oluyo evde
bize bi zarar verirlermi sizce?

afiyet olsun canım iyi yapmışsın serin serin iç ıhlamurunu çok faydalıbende bakayım geceliğe çok uygun almışsın hamile reyonundamı aldın güle güle sağlıkla giyin tatlım

sağolasın tatlım.. iç giyim reyonundan aldım..pijamaların olduğu reyondan

topikteki herkese guzel bir gun diliyorum bugun yogunum misafirim gelecek yemege ne yapsam ne etsem hic bir fikrim yok, aksi gibi de belimin iki yani agriyor bosluk mu deniyor oralar iste umarim gecer....

mrb cnm geçmiş oolsun üşüttün heralde kendini fazla yorma kolay bişeyler yap uğraştırıcı şeylerle uğraşma bide bunun servisi çayı kahvesi var

saol canım sanada günaydın misafirmi var kolay gelsin tatlım şu sıcaktada yemek yapmak işkence gibi valla kendini fazla yormadan yap arada uzan dinlen bari yorucu bir gün seni bekliyor anlıyorum seni aklıma bir yemek geldi ama canı çekecek kızların şimdi zeytinyağlı karışık dolma hem kolay oluyor hemde çeşit duruyor yanınada soğuk garnitürler iyi gider yaz salatası da yaparsın çorba içilmezki şu sıcakta ancak böyle soğuk türleri tercih et..

evet canım iyi olur bencede sen yorgun yorgun yapamazsın hazır şeylerde alabilirsin şöyle meyveler değişik değişik masada çok hoş dururlar kolay gelsin(şu kardeşler iyiki varlar)

kesinlikle cnm her açıdan iyiki varlar insana dert ortağı oluyolar yardımcı oluyolar zaten gidip ütümü yapıp evi toplucaktı bide yemek çıktı bizim kız isyan etmeezse iyidir

benim ütülerimede abimin hanımı yardımcı oluyor sağolsunn...18 aylık kızı var ama yinede hep gelip yapıyorr ev işine annem kaynanam falan..
ama şimdi gittiler tatile baya bi yoklar tek kaldım..

kesinlikle cnm her açıdan iyiki varlar insana dert ortağı oluyolar yardımcı oluyolar zaten gidip ütümü yapıp evi toplucaktı bide yemek çıktı bizim kız isyan etmeezse iyidir

evet benimde benden 3 yaş küçük kız kardeşim var oda bana öyleydi şimdi göreve başladı kendisi hemşire hafta sonu gelicek yanıma inşallah çok özledim bacımı

bişey değil tatlım bir zararları olmaz ki anneme dedim evde karınca var diye oda diyoki evine bereket gelmiş karınca bereketmişşş

öyle diolar ama benim çok sinirlerimi bozuyolar yaa.
akşamları görmeniz lazım ordan oraya eğiliyorum bide çok zararlı aslında:)

öyle diolar ama benim çok sinirlerimi bozuyolar yaa.
akşamları görmeniz lazım ordan oraya eğiliyorum bide çok zararlı aslında:)

çok yorma canım kendini bak ben 4 gün misafirim vardı çok yordum kendimi bebek aşağı inmiş dikkat et hiç bir şey bizden bebeklerimizden önemli değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…