2012 Ekim Anneleri

Herkese merhaba,

dün kontrolümüz vardı...Güzel minik kızımızı gördük çoooooook güzel bir duygu bu yaa...Allahım herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin... 657 gram olmuşuz doktorumuz çok iyi dedi...bende bugüne kadar sadece 4 kg aldım...

Sizinkiler nasıl bilmiyorum ama benim kızım durmadan kıpır kıpır vuruyor ,tekmeliyor ,dönüyor akşama kadar çalışma halinde yani annesi işte o karnında çalışmaya devam ediyor.

İnşallah herşey böyle güzellikle devam eder ve herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır...

maaşallah prensese..bende 5 kilo aldım canım bebekler kilo alıyor galiba biz değil bana öyle diyor herkes

Gözün aydı canım maşallahh bebeğine

aynen aynen tekmeler, dönmeler resmen tur bindiriyor içimde

:124:

öyle diolar ama benim çok sinirlerimi bozuyolar yaa.
akşamları görmeniz lazım ordan oraya eğiliyorum bide çok zararlı aslında:)
ayyy benim lise sonda kulağıma girmişti,sanırım uyurken girmiş.üni sınavı olduğu gün.allahtan sınavda değil ama hemen çıkışında öyle bir acı girdi ki,hayatımda gerçekten öyle şey yaşamamıştım.eğer sınav anında olsaydı çıkardım sınavdan...doktora gittik çıkardı.. o kulağın içinde gezdikçe tüylerde yürüdükçe sanki kulağıma matkap sokmuşlar gibi ses geliyordu,acısı da o biçim..allah korusun,bir an evvel kurtul onlardan...

maşallah minnakına.. benşm de kontrolüm perşembe günü,inşallah iyi geçer..

Son düzenleme:
slm kızlar dün gördüm kızımı herşey yolundaymış çok şükür 910 gr olmuş miniğim.şeker taraması da yapıldı açlık 84 diğeri 121 normalmiş herşey.yolculuk yapabilirsin dedi havuz yasak deniz serbest.12 ve 4 arası güneşe çıkma dedi.bizden haberler bu kadar.

masumiyet senin de durumuna gerçekten çok üzüldüm bütün dualarımız seninle.inşallah herşey yolunda olacak ve birşey çıkmayacak.sen de kendini üzme elinden geldiği kadar.hepsi geçecek inşallah..

canım ben bu saydıklarının hepsini koymayı düşünmüyorum. temmuzda doğum yacak arkadaşın çantasına baktım bebek için :2 tam takım hastane çıkışı yedek battaniye vardır. emzik burun aspiratörü bez ıslak mendil bir iki tane ağız bezi.
kendisine de 2 gecelik bir pijama takımı iç çamaşır emzirme sütyeni ped göğüs kremi emzirme pedi antibakteriyel el temizleme jeli terlik ve çorap bukadar. bende böyle hazırlamayı düşünüyorum olması gereken başka birşey acil olarak olursa ekleyebilirim. benim çanta hazırlamama çok var daha Allahım hazırlayıp da kullanmayı nasip etsin hepimize.

bübchen de iyi ben sebamed almayı düşünüyorum eczanede çalışan bir yakınımız sebamedi önerdi 22 yıldır bu işin içinde kendisi kimyasal olmadığını söyledi ona mustelayı sordum önermedi para tuzakları pahalı olduğunu sebamedle hemen hemen aynı dedi gerek yok dedi. ama chicco hakkında burda diğer topiklerden öğrendiğim kadarıyla italyan firmasına aitmiş ama üretim yeri çin miş o yüzden vazgeçtim

kesinlikle cnm her açıdan iyiki varlar insana dert ortağı oluyolar yardımcı oluyolar zaten gidip ütümü yapıp evi toplucaktı bide yemek çıktı bizim kız isyan etmeezse iyidir

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bizimki 19undaydı geçti 1 yılı devirdik bizde daha nicelerini görmek nasip olur inş

çok teşekürler cnm bizimde 1 yıl oldu bugün zaman ne çabuk geçiyo dün gibi sanki bübchen in çantasıyla olması çekti beni hakkındaki yorumlarda iyi olunca onda karar kıldım umarım pişman olmam chicco hiç düşünmedim zaten benim bi arkadaşıma doktoru çantasında neler olması gerektiğini yazmış ona göre hazırlamıştı çantasını farklı birşeyede gerek duymamışlar

maaşallah prensese..bende 5 kilo aldım canım bebekler kilo alıyor galiba biz değil bana öyle diyor herkes

Valla doktorum 4 kg için bile 500 gram fazla dedi...yani 1 ayda aldım 2 kg sini ve en fazla 1,5 olmalıydı 500 gram fazla dedi...bende ben gibisi bulmuşta bunuyor diyorum bu kadar dikkatli,titiz... akşama kadar çalışmak,koşturmakta etkiliyor sanırım...Kızım iyi olsunda gerçi gözümde başka birşey yok...

çok yorma canım kendini bak ben 4 gün misafirim vardı çok yordum kendimi bebek aşağı inmiş dikkat et hiç bir şey bizden bebeklerimizden önemli değiller
çok haklısn cnm zaten benim bebek aşağıdaydı yanlış yapıyorum farkındayım
ayyy ciddimisin cnmmm bak şimdi daha bi korktummm:18::18:

çok sıkıcı bir gün sanki , hiçbirşey yapasım gelmiyor nedense

bencede öyle canım bugün yerimden kalkasım yok evi bile süpürmedim daha oturuyorum yemeğimde yok ne yapacam bilmiyorum kızım kahvaltıda bişey yemedi çok iştahsız bir kız sıvı alımı çok az ne meyve ne meyve suyu ne çay içiyor çok canım sıkılıyor ona şimdi kalkıp biraz aperetif şeyler hazırlayımda yiyelim hiç acıktım bile demiyor yaramaz bebeğiyle oynuyor

hmm demekki bugünün hamaratı benim :79:

evi temizledim, çamaşırlarımı serdim hatta bide çamaşırlığı ayağıma düşürdüm serçe parmağım acıyor hala yemeğimi de yaptım

evi temizledim, çamaşırlarımı serdim hatta bide çamaşırlığı ayağıma düşürdüm serçe parmağım acıyor hala yemeğimi de yaptım

geçmiş olsun canım ya
bende bugünün en tembeli desenemaaşallah sana şimdi biraz dinlennnnnnnnn sıra bende ev toplamaya başlayalım...

maşallah cnm ama çok yorma kendini dinlene dinlene yap ben pazar günü hiç otrmadım hala acısını çekiyorum heryanım ağrıyo insan duramıyo yerinde bende yalnızca haftada1 temizliyebiliyorum evimi bide kmsenin temizlediğinide beğenmem illa kendim yapıcam ama anladımki artık yapamıcam çok zorlanıyorum

geçmiş olsun canım ya
bende bugünün en tembeli desenemaaşallah sana şimdi biraz dinlennnnnnnnn sıra bende ev toplamaya başlayalım...

bugünün en tembeli benim bi kere , enerjim çok düşük nedense , hiçbirşeyden keyif almıyorum , komşum yemek getirmiş malum oldu herhalde :)) mayışmak istiyorum ama kargoda her an gelebilir öfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…