bugünün en tembeli benim bi kere , enerjim çok düşük nedense , hiçbirşeyden keyif almıyorum , komşum yemek getirmiş malum oldu herhalde :)) mayışmak istiyorum ama kargoda her an gelebilir öfff
kızlar ne güzel evlerinizdesinizz yatın uzanın ohhhhh
şuan evde olmak için neler vermezdim...
sandalye tepesinde oturmaktan kaburgalarım ağrıyoo
içimi okudun sanrım bende aynısını düşünüyodum akşama kadar oturmaktan belim ağrıyo şuan evde olup tv karşısına uzanıp keyif yapıyoo olmayı çok isterdiiim izne taaa bayramdan sonra cıkıcam onuda sevgili patronum burun kıvırmazsa
bende eğer dayanabilirsem erken doğum olmazsa eylül ortası yani doğumdan 1-2 hafta önce çıkıcamm..
keşke evimde olsamoturmak çok zor geliyo artık biyerede çıkmam evde olsam uzatır bacaklarımı tv izlerim:)
kızlar kan ilacını vitaminden hariçmi içiyorsunuz normalden vitaminlerin içinde de var demir.benim doktorum vermedi vitaminin içinde var die.ama geçenlerde saglık ocagında yaptırdım tahlil hafif kansızlık çıktı.yarın kontrolüm var bakalım doktor ne dicek.bana şeker yüklemesindende bahsetmedi ama ben aç gideceğim her ihtimale karşı söylemesi lazımdı aslında aç gel die uyarması lazımdı bakalım nolcak yarın.
ben bebek düşünmeye karar verince gittim. o zaman ferrevit pronatal vermişti doktorum. 6. ayım dolmak üzere. hala ferrevit kullanıyorum. neredeyse 8-9 olacak toplamda. buna ekstra ilk 3 ay progestan kullandım. sonradan progestanı bıraktırdı yerine demir ilacı vrdi doktorum. sanırım doğuma kadarda bunları kullanırım. demir ilacı neysede ferreviti görünce midem bulanıyor artık:)) dahada 3 ydan fazla var.. yandım yani:))
bende eğer dayanabilirsem erken doğum olmazsa eylül ortası yani doğumdan 1-2 hafta önce çıkıcamm..
keşke evimde olsamoturmak çok zor geliyo artık biyerede çıkmam evde olsam uzatır bacaklarımı tv izlerim:)
Sandalye tepesinde oturmaktan kaburgalarım ağrıyoo
oyy senin dahada zormuş cnmmBende eylul de cikmak istiyorum aynen 1 2 hafta kala,insallah bir aksilik olmaz(
Sana beterin beteri var diyorum simdi,ben oturmaya raziyim ayakta calisiyorum:))))
keşkeeeeaynen canım yaaa hem sıcak hem yogunnn evde olsak alsak elimize bi tabak meyve ohhh aç tv yi uzann
ben de istiyorum doğum izni gelsin evde oturayım ama bi yandan da düşününce evde vakit geçmek bilmez gibi geliyor
1 eylüle kadar çalışmaya devam kısmetse
kargo geldi , ekledim gelenleride , bazılarını çok beğendim bazılarını pek beğenmedim açıkçası ama napim artık zaten fazla giyemiyecek miniğim bunları büyüyorlarmış hemen
Merhaba Arkadaşlar
Geliyorum buraya ne yazacağımı bilemiyorum merak etmişsiniz eksik olmayın belirsizlik içindeyiz. Bugün araştırma hastanesine gittim. Orda da perinatoloji servisi vardı tekrardan bakıldı bebeğime ve karnındaki sıvı göründü buna asit diyorlarmış. Şimdi bunun nedenleri araştırılmaya başlandı. Benden kan alındı. Enfeksiyon riski var mı bende ona bakılacak topsoplazma kızamıkçık gibi virüslere bakılacak bi kaç şey daha var adını bilmediğim. Sonrasında kan uyuşmazlığı araştırılacak. Bunların sonucunu cuma günü alıcam. şayet bu tahlillerin sonucu temiz çıkarsa bu sefer bebeğin kordunundan kan alabilirz dediler kordonsentez yapılacak. O da biraz riskliymiş çok iyi bilenler tarafından yapılması gerekirmiş. Akabinde kendi doktoruma tekrardan gittim o da bebeğe baktı. Dedim kordonsentez yapılabilinirmiş ne dersiniz yapsınlar mı dedim gerekirse yapılacak prosedür böyle işliyor dedi. Bebeğin kanına da bakılıp sorunun anlaşılması sağlanırmış. Hastaneye yatabilirim. Bir olasılıkla da işler yolunda gitmezse bebeği erken alabiliriz dedi ama onu da 30.haftadan önce yapamayız dedi ne kadar kalırsa karnında o kadar iyi ama dedi bu da bir olasılık işte. Bebekte kansızlıktan şüphe ediliyor işte gerekirse bebeğe kan verilecek anne karnındayken belki de sıvı kendiliğinden kaybolacak kimbilir. Sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor işte pazartesi de bakırköydeki perinatologa tekrar görünücem ki o doktorda İstanbuldaki en iyi 5 doktor arasındaymış kendi braşında adam da seminere gitti işte pazartesi ayın 2 sinde kontrole çağırdı artık ne olup bitecek görücez. Allahın dediği olur elbet ama inşallah hayırlı sonuçlarla neticelenir sonucumuz. Kızımda ne güzel tekmeliyor insan çok bağlanıyor Allah acısını yaşatmasın diyeyim sizlerde dualarınızı eksik etmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?