2012 Ekim Anneleri

kızlar ne güzel evlerinizdesinizz yatın uzanın ohhhhh
şuan evde olmak için neler vermezdim...
sandalye tepesinde oturmaktan kaburgalarım ağrıyoo

bugünün en tembeli benim bi kere , enerjim çok düşük nedense , hiçbirşeyden keyif almıyorum , komşum yemek getirmiş malum oldu herhalde :)) mayışmak istiyorum ama kargoda her an gelebilir öfff

yaa ne güzel komşun destek oluyo ben komşularımla 1 yıldır tanışmadım bile isimlerini bile bilmem apartmanda 7 daire var sadce1i merdiven yıkancağında gelir sıra szde der gider ben alışmışım komşu bolluğuna annemlerin evi komşudan geçilmezdi evimiz hiç boş kalmazdı şimdi kapım çalmaz çalarsada yanlış çalmışlardır bide kendi evimiz kiracıda değilizki çıkıp gitcez desek

içimi okudun sanrım bende aynısını düşünüyodum akşama kadar oturmaktan belim ağrıyo şuan evde olup tv karşısına uzanıp keyif yapıyoo olmayı çok isterdiiim izne taaa bayramdan sonra cıkıcam onuda sevgili patronum burun kıvırmazsa

bende eğer dayanabilirsem erken doğum olmazsa eylül ortası yani doğumdan 1-2 hafta önce çıkıcamm..
keşke evimde olsamoturmak çok zor geliyo artıkbiyerede çıkmam evde olsam uzatır bacaklarımı tv izlerim:)

valla cnm ben bayramdan sonra diyorumda bakalım patronum sıcak bakcakmı sıcak bakmazsa 1 2 hafta daha gider bırakırım ben doğumdan sonra bi 3 4 ay çalışmayı düşünmüyorum bakalım anlaşabilcekmiyiz patronla

selamm kızlarr bende işten yeni ayrılmış biri olarak evde çokk sıkıldım ve işimi innanılmaz özlüyorum şimdi zaman hiç geçmiyo sanki çalışırken nasıl geçtiğini anlamadım ve 26. haftamdayım 10 gün sonra neredeyse 7 aylık olcak benim minnoş ama ben 1,5 kilo almışım şu ana kadar karnım ise hala çok küçük erçi güzel kızımım kilosu normal maaşAllah ama bu kilolar nereye gidiyor anlamıyorum :)) sanıım aktif çalışma nın avantajıydı şimdi deli gibi alırım heralde vede oturmaktan :)) ama kızım sağlıklı olsunda hiiç önemli değill kilolar

bendede aynı durum. sandalyede oturmaktan ayaklarım şişiyor artık. eve gidincede dinlenemiyorum. temizlikle bozdum kafayı. ev sürekli pis geliyor. yatana kadar ayaktayım. dolayısıyla dinlenemiyorum. her gün işe daha bir yorgun geliyorum. izne çıkıcam 1-2 haftaya kadar. ama çok iznim yok. 10 günüm var. doğuma 3 hafta kalanakadar çalışıcağım. malum izin sonradan lazım olacak. en az 1 yıl ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum, ancak eşimin işnden dolayı istanbula 2 yıl kursa gidebilir. öyle olursa 2 yıl alacağım. bakalım hayırlısı. en önemlisi bebeğim. iş falan önemli değil.

Bende eylul de cikmak istiyorum aynen 1 2 hafta kala,insallah bir aksilik olmaz(
Sana beterin beteri var diyorum simdi,ben oturmaya raziyim ayakta calisiyorum:))))

ben de istiyorum doğum izni gelsin evde oturayım ama bi yandan da düşününce evde vakit geçmek bilmez gibi geliyor

1 eylüle kadar çalışmaya devam kısmetse

Kızlar çalışmak zor olur bu halde ama inanın evde oturmak daha sıkıcı bana 17.haftamda serklaj yapıldı doğuma kadar hep yatarak geçircem düşünün hep birine muhtaçsınız hiçbiyere gidemiyorum evde vakit geçmiyor yani gücünüz yettiği kadar çalışın evde oturmaak 1 2 hafta iyi ama sonrası çok sıkıcı

ben de istiyorum doğum izni gelsin evde oturayım ama bi yandan da düşününce evde vakit geçmek bilmez gibi geliyor

1 eylüle kadar çalışmaya devam kısmetse

aynı şeyi bende düşünüyorum ama artık her sabah kalkıp işe gelmek eziyet halini aldı. biz seninle aynı gidiyoruz canım bende kısmet olursa 1 eylül e kadar çalışıp sonra ayrılmayı düşünüyorum. 1 sene gelmeyi düşünmüyorum. iş yerine söyledim henüz cevap vermediler. ya izin verecekler ya da işten çıkartacaklar.

hakkımızda hayırlısı

genelimiz çalışıyormuş , bende evlenene kadar çalıştım , bir bilseniz ev ne kadar sıkıcı , hem benim çok rahatta bir işim vardı kısmet böyleymiş , bende çalışsam kilo almazdım ama evde olunca yapıcak bişey yok dolayısıylede aklınız hep midenizde oluyor , herşeyde elin altında olunca geçmiş olsun yaniii

kargo geldi , ekledim gelenleride , bazılarını çok beğendim bazılarını pek beğenmedim açıkçası ama napim artık zaten fazla giyemiyecek miniğim bunları büyüyorlarmış hemen

FactorB o yastıklı uyku tulumumu basmadan gibi çok güzel o görmüştüm bende bi mağazada çok beğenmiştim ama oğluşlara gitmez hehe.kaça aldın cnm?
çok güzelmiş

içini ferah tut...sakın stres yapma..bende sorun olabilir dediler...iki prof a gittim..biri cerrahpaşanın prof u cihat şen diğeri çapa nın prof u recep has.ikiside birbirinden iyiler ve ikisi de perinatolog.benim bütün sorularıma cevap verdiler.ben özellikle cihat şen den çok memnun kalmıştım..eğer başka birinide gitmek istersin diye söyliyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…