Merhaba Arkadaşlar
Geliyorum buraya ne yazacağımı bilemiyorum merak etmişsiniz eksik olmayın belirsizlik içindeyiz. Bugün araştırma hastanesine gittim. Orda da perinatoloji servisi vardı tekrardan bakıldı bebeğime ve karnındaki sıvı göründü buna asit diyorlarmış. Şimdi bunun nedenleri araştırılmaya başlandı. Benden kan alındı. Enfeksiyon riski var mı bende ona bakılacak topsoplazma kızamıkçık gibi virüslere bakılacak bi kaç şey daha var adını bilmediğim. Sonrasında kan uyuşmazlığı araştırılacak. Bunların sonucunu cuma günü alıcam. şayet bu tahlillerin sonucu temiz çıkarsa bu sefer bebeğin kordunundan kan alabilirz dediler kordonsentez yapılacak. O da biraz riskliymiş çok iyi bilenler tarafından yapılması gerekirmiş. Akabinde kendi doktoruma tekrardan gittim o da bebeğe baktı. Dedim kordonsentez yapılabilinirmiş ne dersiniz yapsınlar mı dedim gerekirse yapılacak prosedür böyle işliyor dedi. Bebeğin kanına da bakılıp sorunun anlaşılması sağlanırmış. Hastaneye yatabilirim. Bir olasılıkla da işler yolunda gitmezse bebeği erken alabiliriz dedi ama onu da 30.haftadan önce yapamayız dedi ne kadar kalırsa karnında o kadar iyi ama dedi bu da bir olasılık işte. Bebekte kansızlıktan şüphe ediliyor işte gerekirse bebeğe kan verilecek anne karnındayken belki de sıvı kendiliğinden kaybolacak kimbilir. Sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor işte pazartesi de bakırköydeki perinatologa tekrar görünücem ki o doktorda İstanbuldaki en iyi 5 doktor arasındaymış kendi braşında adam da seminere gitti işte pazartesi ayın 2 sinde kontrole çağırdı artık ne olup bitecek görücez. Allahın dediği olur elbet ama inşallah hayırlı sonuçlarla neticelenir sonucumuz. Kızımda ne güzel tekmeliyor insan çok bağlanıyor Allah acısını yaşatmasın diyeyim sizlerde dualarınızı eksik etmeyin lütfen
bugünün en tembeli benim bi kere , enerjim çok düşük nedense , hiçbirşeyden keyif almıyorum , komşum yemek getirmiş malum oldu herhalde :)) mayışmak istiyorum ama kargoda her an gelebilir öfff
bende şimdi girip baktım. hepsi de çok güzeller canım, güle güle kullanın :)
FactorB o yastıklı uyku tulumumu basmadan gibi çok güzel o görmüştüm bende bi mağazada çok beğenmiştim ama oğluşlara gitmez hehe.kaça aldın cnm?
çok güzelmiş
kargo geldi , ekledim gelenleride , bazılarını çok beğendim bazılarını pek beğenmedim açıkçası ama napim artık zaten fazla giyemiyecek miniğim bunları büyüyorlarmış hemen
bugün herkes aynı gibi hemen hemen benimde hiçbirşey yapasım yok yemekde yapmadım daha 7 lerde gelecek eşim hala uzanıyorum. bugün hava çok çok socak heralde dayanılacak gibi değil. köpeğimiz var onun yemeğini vermedim daha birazdan mecbur vermeye gitmem lazım. ya bu arada ben herkesin yemeğini yiyemez oldum karşı komşum var yaşlı bir teyze arada yemek getiriyo ilkinde yedim içinden birşey çıktı midem kalktı birdahada yiyemedim ona bişrşey demiyorum tabi teşekkür ediyorum köpeğe veriyorumhamileliktenmi bilmiyorum zaten o teyzede hergün kapımı çalıyor artık çok sıkıldım. koca arıyo bana bulamadın diyor hergün aynı muhabbet ayyyy.
canım eklediğin resimlere baktım çok güzeller hepsi Allah giydirmeyi nasip etsin canım
sağlıklı günlerde giysin bebişin ciiclerini canım...güle güle kullanın
saol canım , benimde komşuların hepsinin yemeği yenmiyo ama bu getiren abla çok temiz , yemekleride anneminkilere benziyo :)) hora geçti öğlen yedim , bende az önce kaldırdım daha popomu , hemen yaptım yemeği düdüklüye koydum 20 dk. da tamamdırbenim kocacığımın yemek derdide yok hiç yaaa , işyerinde ye dersem tok gelir , bugün yemek yaptım aç gel dersem aç gelir kuzum benim yaa
benim yemek veren bir komşum yok komşuların hepsi bahçelerine gittiler zaten verselerde beğenmiyorum yemeklerini damak tadıma uymuyor yöre farkı sanırım bende yemek henüz yapmadım canım salata istiyor onu kesin yapacağım yanına ne yapsam acaba kocam 8 de gelir
bugünlerde kocama aşkım depreşti sanki sizdede oluyomu? biz 5 sene çıktık 4 senedirde evliyiz , şimdiye kadar hiç kıskanmamıştım eşimi çünkü çok güvenirim , bugünlerde kıskanmaya başladım , komşunun bi kızı var , ne zaman görse kocamı öööle bakıyo mal gibibenmi abartıyorum diyeceğim ama bir değil iki değil yani utanmıyorda kocama sordum dün bu sana nie bakıyo die :)) o farkında bile değil kim bakıyo diyo bana , senin hormonlardan sana öle geliyor herhalde dio
benim yemek veren bir komşum yok komşuların hepsi bahçelerine gittiler zaten verselerde beğenmiyorum yemeklerini damak tadıma uymuyor yöre farkı sanırım bende yemek henüz yapmadım canım salata istiyor onu kesin yapacağım yanına ne yapsam acaba kocam 8 de gelir
bende barbunya vardı onu yaptım , ayıklamasına sinir oluyorum ama omega 3 varmış barbunyadada , sonradanda aklıma geldi bi patates haşlasaydım keşke bol yeşillikli bi patates salatası yapardım die ama yarına artık inşallah
ben kışın aldım barbunya ama hiç pişirmedim iyi hatırlattın canım akşamdan ıslatmammı lazım yoksa şimdi koysam pişermi ki patates salatasıda iyi bir fikir..afiyet olsun tatlım
sen paketlimi aldın ki kurusunu ? ben tazesini almıştım pazardan , kurusuysa ıslat tabii yarın pişirirsin, ben genelde çoğu yemeği düdüklüde yaparım zaten 20-25 dk da hazır , çok pratik oluyo , benim tarifi veriyim sana , 4 porsiyon için , 1 orta boy soğan , 1 yemek kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı kadarda biber salçası , soğanları minik doğrayıp kavur salçayla , yağını ben çok koymuyorum onu sen ayarlarsın kendine göre , 1 diş sarımsak soy bıçakla ezip onuda at içine , kavrulduktan sonra suda beklemiş barbunyaları ekle veya taze barbunyayı , azda tuz ve suyunu ekle kapat ağzını bu kadar , annem biberde doğrar 1 tane ama benim eşim sevmiyo , ha birde kırmızı barbunya alırsan onun suyu bulamaç gibi oluyo , görüntüüsü çirkin , içi beyaz barbunya daha güzel
Merhaba Arkadaşlar
Geliyorum buraya ne yazacağımı bilemiyorum merak etmişsiniz eksik olmayın belirsizlik içindeyiz. Bugün araştırma hastanesine gittim. Orda da perinatoloji servisi vardı tekrardan bakıldı bebeğime ve karnındaki sıvı göründü buna asit diyorlarmış. Şimdi bunun nedenleri araştırılmaya başlandı. Benden kan alındı. Enfeksiyon riski var mı bende ona bakılacak topsoplazma kızamıkçık gibi virüslere bakılacak bi kaç şey daha var adını bilmediğim. Sonrasında kan uyuşmazlığı araştırılacak. Bunların sonucunu cuma günü alıcam. şayet bu tahlillerin sonucu temiz çıkarsa bu sefer bebeğin kordunundan kan alabilirz dediler kordonsentez yapılacak. O da biraz riskliymiş çok iyi bilenler tarafından yapılması gerekirmiş. Akabinde kendi doktoruma tekrardan gittim o da bebeğe baktı. Dedim kordonsentez yapılabilinirmiş ne dersiniz yapsınlar mı dedim gerekirse yapılacak prosedür böyle işliyor dedi. Bebeğin kanına da bakılıp sorunun anlaşılması sağlanırmış. Hastaneye yatabilirim. Bir olasılıkla da işler yolunda gitmezse bebeği erken alabiliriz dedi ama onu da 30.haftadan önce yapamayız dedi ne kadar kalırsa karnında o kadar iyi ama dedi bu da bir olasılık işte. Bebekte kansızlıktan şüphe ediliyor işte gerekirse bebeğe kan verilecek anne karnındayken belki de sıvı kendiliğinden kaybolacak kimbilir. Sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor işte pazartesi de bakırköydeki perinatologa tekrar görünücem ki o doktorda İstanbuldaki en iyi 5 doktor arasındaymış kendi braşında adam da seminere gitti işte pazartesi ayın 2 sinde kontrole çağırdı artık ne olup bitecek görücez. Allahın dediği olur elbet ama inşallah hayırlı sonuçlarla neticelenir sonucumuz. Kızımda ne güzel tekmeliyor insan çok bağlanıyor Allah acısını yaşatmasın diyeyim sizlerde dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Bu topikte hep güzel haberler okumak istiyorum aslında ama işte hayat bazen karşımıza zorluklar çıkarıyo
inanıyorum ki bu zorlukları yaşamak elde edeceğimiz güzelliklerin kıymetini bilme fırsatı verecektir
iyiki burdayız iyi ki anneyiz sıkıntılar aynı sevinçler aynı heyecanlar aynı aslında hepimiz aynıyız sadece farklı coğrafyalarda farklı mekanlardayız
amaaa hepimiz aynı gökyüzünü paylaşıyoruz ve en önemlisi hepimiz insanız
birbirimiz için fiili olarak bişey yapamasak da en önemli şeyi yapıyoruz DUA EDİYORUZ
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN ... YAVRULARIMIZI BİZLERE BAĞIŞLASIN ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?