herkese iyi akşamlar kızlarcım masumiyete geçmiş olsun diliyorum Rabbim kimseye acı yaşatmasın buda son sınavıdır inşallah.çok şükür bizde herşey yolunda eksiklerimizi tamamlayarak vakit geçiriyorum sıcaklarda.işte buda oğluşumun bebek şekeri olarak dağıtılacak olan keçe anahtarlıkları yarın anahtarlık halkalarımız ve isim etiketimiz gelecek neredeyse bitti Rabbim sağlıkla dağıtmayı nasip etsin inşallah.
Eki Görüntüle 452742 Eki Görüntüle 452742
basmadan gibi :)) evet o çok kaliteli bişey , bende mağazada görmüştüm 55 tl idi ama tek kalmıştı , gelen giden ellemiş yani içime sinmedi , birebir aynısını , aynı marka butikbebede görünce aldım 47 ye , ilk aylarda minikken içine yatırmayı düşünüyorum kenarı çıtçıtlıya , annemde almış çünkü alt açması , ben kışlık uyku tulumu gibi kullanıcam yani ilk baştamarkası bebepan-misspan , aynı desenden tulum ve alt üst takımıda vardı mağazada , yolum düşerse onuda almayı istiyorum minik kuşuma
evet cnm hastane çıkışıda harika duruyorrrr benimde çok hoşuma gitmişti ama işte nasip olmadı bana:)anladım canım öyle zaten deseni , değişik olduğu için beğendim bende , aynı rengin tulumlu takımı , hastane çıkışıda var , onlarıda alırsam eklerim
basmadan gibi derken basma deseni gibi yani demek istedim cnm:)
ben çok beğendim görmüştüm çünkü buna benzer bi mağazada.
günaydın kızlar...
sizlere bişey sorucam akşamdan beri kızım tekmelemiyo beni merak ediyorum bide gece farkında olmadan sırt üstü yatıyorum bişey olurmu çok merak ediyorum sizdede bazen hissetmediğiniz oluyomu bebişinizi?
günaydın kızlar...
sizlere bişey sorucam akşamdan beri kızım tekmelemiyo beni merak ediyorum bide gece farkında olmadan sırt üstü yatıyorum bişey olurmu çok merak ediyorum sizdede bazen hissetmediğiniz oluyomu bebişinizi?
uyuyodur belki cnm hemen kötüye yorma yatmana kalkmana dikkat et bizimkininde saatleri belli artık mesela sabah ben uyanınca tepikledi 1 2 sefer şimdi bişey yok 1 2 saate başlar düzenli saatleri var bnm oğlanın seninde öyledir belki yada hissettircek kadar sert hareketler yapmıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?