2012 Ekim Anneleri

herkese iyi akşamlar kızlarcım masumiyete geçmiş olsun diliyorum Rabbim kimseye acı yaşatmasın buda son sınavıdır inşallah.çok şükür bizde herşey yolunda eksiklerimizi tamamlayarak vakit geçiriyorum sıcaklarda.işte buda oğluşumun bebek şekeri olarak dağıtılacak olan keçe anahtarlıkları yarın anahtarlık halkalarımız ve isim etiketimiz gelecek neredeyse bitti Rabbim sağlıkla dağıtmayı nasip etsin inşallah.

cnm ılk defa göruyorum cok hoş genelde dolap susu falan oluyo ya bu hoş olmuş nasıl temın ettın tatlım

iyi geceler kızlar kimseler kalmamış burda. yemekten sonra yürüyüşe çıktık geç döndük arkadaşlara uğradık derken ayaklarım ağrıyo ya parmak kemiklerim çok kötü özellikle sağolsun eşime ovdurdum sabaha kadar yapsa yok demiycem :) hem acıyo hem hora geçiyo karışık birşey.
kızlar bu aralarda bende de eşime karşı bir kıskançlık var şüpheci bir şekilde yaklaşıyorum hep sen bana güvenmiyormusun diyo acayip oldum ya sizde de olduğuna göre demekki hormanlardan ileri geliyo . hamile olduğumuz için göbekle kendimizi beğenmiyoruz sanırım hormanlar tavan yapıyo galiba. neyse kızlar yarına görüşürüz inş

Gunaydin Anneler~~
Bugun burada hava gunesli ve 29 derece. Kurutmaya biraktigim mantarlarim kurumus. Asagidan eskici amca geciyor 'klima~~,Televizyon~~,Kiyafetler~~ hepsi alinir... Eskiciiii~~' heheh biran turkiye geldi aklima. Ne kadar benzer huylarimiz varmis megerse.
Kapiya yogurt satan makyajli nine geliyor hergun ^^ ondan bir kac minik meyveli yogurtlar aliyorum. Karnima dokunmadan gitmez hic :) bugun pazara giderken asansorde bir teyze ile karsilastim. Bana 'aaa hamilesin sen! 7 aylik mi? ne kadar?' dedi. hehehe cok cok mutlu oldum. 'hayir teyzecigim daha 5,5 aylik' dedim. Sok oldu. gozleri acildi. bu ne gobek? top yutmussun gibi heheheh sipsivri bir karnim var. Kesinlikle beslenmeyle alakali degil. Evimizi tasidigimiz icin beslenemiyorum. gunde iki ogun yiyorum ucuz yerlerde yiyoruz. sadece gun icinde yogurt,peynir,su,domates gibi seyleri cok tuketiyorum.
dun sisen ayaklarima masaj yapti esim,ozel karisim masaj yagi ile.. Vee sabah uyandim yok olmustu sislik. yaglarin ise yaradigini ilkdefa sahit oldum. Bu arada ben tuzu sevmem zaten bu ulkenin yemekleride tuzsuzdur tam bana gore ^^
Bizden haberler boyle. Gunlerimiz uc asagi bes yukari boyle. (bu arada ben 4.ayda siddetli kanamayla hastaneye yattim 2 hafta hastanede 4 hafta evde kalkmadan yattim.bakanimda yoktu.esim celistigindan tek basima aksama kadar yatagin icinde gecirdim.bu sirada 9 kitap bitirdim.sayisiz film izledim.bazen bebegimi kaybedecegim geldi aklima.bazen umutsuzca dusundugum agladigim zamanlar oldu ama okudugum kitaplardan ne kadar pozitif dusunursek o kadar pozitif sonuclar alabilecegimizi ogrendim.kotu gunler geride kaldi.)
Bazi arkadaslarimizin da benim gibi durumlari var sanirim. Bebekte sorunlar annede sorunlar var gibi. Insallah kisa zamanda sifa bulursunuz. Yasamaniz gereken hastaliklar varsa ne kadar dikkat etsenizde oluyor. katlanmak ve dua etmekten baska birsey yok. Allah bebeklerimiz bize bagislasin. Onlarin acisini bize gostermesin.
Bu arada morallerinizi yuksek tutmak icin mutlaka komidi filmleri izleyin. ben gora,recep ivedik,kemal sunal,sener sen filmlerini sik sik izliyorum. muzik olarak sozsuz sadece ensturman olan muzikler dinliyorum. O zaman bebegim oyle tekmeler atiyorki,icimde dans ediyor benim kucuk danscim
Sizlere hayirli ve guzel bir gun diliyorum....

günaydın fıstıklar , bugün biz 25 haftalık oluyoruz minik kuzumla çarşambaları zaten severdim , daha çok sevmeye başladım

basmadan gibi derken basma deseni gibi yani demek istedim cnm:)
ben çok beğendim görmüştüm çünkü buna benzer bi mağazada.

anladım canım öyle zaten deseni , değişik olduğu için beğendim bende , aynı rengin tulumlu takımı , hastane çıkışıda var , onlarıda alırsam eklerim
evet cnm hastane çıkışıda harika duruyorrrr benimde çok hoşuma gitmişti ama işte nasip olmadı bana:)
mutlaka al çok yakışır kızına

basmadan gibi derken basma deseni gibi yani demek istedim cnm:)
ben çok beğendim görmüştüm çünkü buna benzer bi mağazada.

anladım canım öyle zaten deseni , değişik olduğu için beğendim bende , aynı rengin tulumlu takımı , hastane çıkışıda var , onlarıda alırsam eklerim

günaydın kızlar...
sizlere bişey sorucam akşamdan beri kızım tekmelemiyo beni merak ediyorum bide gece farkında olmadan sırt üstü yatıyorum bişey olurmu çok merak ediyorum sizdede bazen hissetmediğiniz oluyomu bebişinizi?

uyuyodur belki cnm hemen kötüye yorma yatmana kalkmana dikkat et bizimkininde saatleri belli artık mesela sabah ben uyanınca tepikledi 1 2 sefer şimdi bişey yok 1 2 saate başlar düzenli saatleri var bnm oğlanın seninde öyledir belki yada hissettircek kadar sert hareketler yapmıyodur

canım 1 tane çikolata ye ve sırt üstü yat bi 15-20 dakka bekle bakalım eminim kıpırdanmaya başlayacaktır.... Aklına hemen kötü şeyler getirme...

bende bazen çok hissediyorum bazen çok hafif bazen hiç yok yorgun olduğunda fark ediyomu peki hareketleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…