günaydın kızlar...
sizlere bişey sorucam akşamdan beri kızım tekmelemiyo beni merak ediyorum bide gece farkında olmadan sırt üstü yatıyorum bişey olurmu çok merak ediyorum sizdede bazen hissetmediğiniz oluyomu bebişinizi?[/QB
Birde artık benim bildiğim kadarıyla düzenli uykuları başladı bebeklerimizin 2 saat uyuyup yarım saat uyanık kalıyorlar. Normal hayata antereman yapıyorlar belki tekmeleri hafifse o yarım saatte ondan duymuyor olabilirsin. Ama sen dediğimi yap çikolata ye
bende bazen çok hissediyorum bazen çok hafif bazen hiç yok yorgun olduğunda fark ediyomu peki hareketleri?
Ben de insallah 2012 ekim annelerinden olcam, araniza yeni katiliyorum:)
Hoşgeldin ozaman aramızaaaaaa......Kız mı geliyo erkekmi geliyo senden bakalım:)
cnm onlarda komik duruyo yaaa kıyamam bebişe herkes güler boşver:)kızlar ya hani bıyıklı emzikler var ya bebek emerken bıyık takmıs gibi oluyor veya kocaman dişleri çıkmış gibi de oluyor...nerde satılıyor gördunuz mu..markası veya net adesini bileniniz var mı ?
Erkek canimm:) heran isim ariyoruz su aralar, seninkinin cinsiyeti ne, adi bellimi :)[/QUO
Erkek yılı sanırım bu yıl:)) Benim kızım olacak adıda TANEM olacak inşallahhhharamızda bir gün var ben kurbanın 3. günü sen 4. günü gözüküyorsun:)
günaydın kızlar...
sizlere bişey sorucam akşamdan beri kızım tekmelemiyo beni merak ediyorum bide gece farkında olmadan sırt üstü yatıyorum bişey olurmu çok merak ediyorum sizdede bazen hissetmediğiniz oluyomu bebişinizi?[/QB
Birde artık benim bildiğim kadarıyla düzenli uykuları başladı bebeklerimizin 2 saat uyuyup yarım saat uyanık kalıyorlar. Normal hayata antereman yapıyorlar belki tekmeleri hafifse o yarım saatte ondan duymuyor olabilirsin. Ama sen dediğimi yap çikolata ye[/QUOTE
inş dediğin gibidir canım çikolatayı deniyeyim bakalım..
benhareket halindeyken hissetmem bizimkide ben çay içerken çok kıpırdar annesi gibi çaykolik olucak heralde dün akşam uzanmıştım o zaman çok kıpırdadı ve çok sertti açtım göbeğimi izledim eşim bile farketti göbeğimdeki hareketleri sırt üstü uzanınca çok farkediliyo
kızlar ya hani bıyıklı emzikler var ya bebek emerken bıyık takmıs gibi oluyor veya kocaman dişleri çıkmış gibi de oluyor...nerde satılıyor gördunuz mu..markası veya net adesini bileniniz var mı ?
canım bi 10 gün öncesine kadar düzenli olmuyordu ama artık hergün oluyor hareketler..24 saat içinde olmalıymış 24.haftadan sonra.. sen arkadaşların dediği gibi yap. sırtüstü de çok uzun süre durma bir de tam dümdüz olma. ya ayaklarının altına ya da başının altına bol yastık al..günaydın kızlar...
sizlere bişey sorucam akşamdan beri kızım tekmelemiyo beni merak ediyorum bide gece farkında olmadan sırt üstü yatıyorum bişey olurmu çok merak ediyorum sizdede bazen hissetmediğiniz oluyomu bebişinizi?
evet ya benimkinde de bir düzen oldu sabah onun kıpırtılarına uyanıyorum..kahvaltıya kadar duruyor.kahvaltıdan sonra yine başlıyor.. böyle böyle gün içinde çok uyuyup uyanıyor ve saatleri belli gibiuyuyodur belki cnm hemen kötüye yorma yatmana kalkmana dikkat et bizimkininde saatleri belli artık mesela sabah ben uyanınca tepikledi 1 2 sefer şimdi bişey yok 1 2 saate başlar düzenli saatleri var bnm oğlanın seninde öyledir belki yada hissettircek kadar sert hareketler yapmıyodur
hoşgeldin hayırlı olsun..kız mı erkek mi??Ben de insallah 2012 ekim annelerinden olcam, araniza yeni katiliyorum:)
evet sırt üstüyken dışarıdan farkedebiliyorum.ben hatta diğer pozisyonlarda dışarıdan hiç göremiyorum..bir de uzun hareketler var mı kızlar sizde? yani dalgalanma gibi? bende yok. anlık vuruşlar yapıyor..hani o kaymalar falan yok daha..göbek deliğimin üstünde kendini hissediyorum ama hareketler hep göbek deliğinin aşağısında..benmim kızım en son makat duruşuydu inşallah düzelir.. haaa bir de 32.haftadan sonra artık pek posizyon değişmiyormuş..inşallah makat olmaz sezeryan olur zorunlu..benhareket halindeyken hissetmem bizimkide ben çay içerken çok kıpırdar annesi gibi çaykolik olucak heralde dün akşam uzanmıştım o zaman çok kıpırdadı ve çok sertti açtım göbeğimi izledim eşim bile farketti göbeğimdeki hareketleri sırt üstü uzanınca çok farkediliyo
internette komik fotoların arasında rastlamıştım o dişli olana.. ama bence çocuğa yazık yaaaa..ben uygun bulmuyorum..palyaço gibi,kendi farkında değil herkes gülüyor tipine..o da minik te olsa bi insan.. seçme şansı olsa hayatta kullanmaz o emziği..kızlar ya hani bıyıklı emzikler var ya bebek emerken bıyık takmıs gibi oluyor veya kocaman dişleri çıkmış gibi de oluyor...nerde satılıyor gördunuz mu..markası veya net adesini bileniniz var mı ?
Erkek canimm:) heran isim ariyoruz su aralar, seninkinin cinsiyeti ne, adi bellimi :)[/QUO
Erkek yılı sanırım bu yıl:)) Benim kızım olacak adıda TANEM olacak inşallahhhharamızda bir gün var ben kurbanın 3. günü sen 4. günü gözüküyorsun:)
Cnmm cok guzelmis adi miniginin bayildim, evet bakalim o gunler de gelecekmi hemen:) heyecanla bekliyoruz:) onerebilecegin erkek isimlerine acigim bu arada:)
çalıştığım için sırt üstü yatamamda ege2011 çikolata ye demiş bakalım onu deneyeyim hareketlencekmi
Cnmm cok guzelmis adi miniginin bayildim, evet bakalim o gunler de gelecekmi hemen:) heyecanla bekliyoruz:) onerebilecegin erkek isimlerine acigim bu arada:)
valla Erkek olsaydı ben İnanç Ege koyacaktım. Arhan ismini başka bir arkadaşım koyacak.Koralp var gene başka bir arkadaşımın bebişinin adı Tağmaç var. Korhan var. Aklıma gelenler bunlar şimdilik:)
işyerinde çok fazla hissedilmiyo oturduğum için ama artık hisetmeye başladım tabi..
kaçıncı haftandasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?