2012 Ekim Anneleri

Günaydın güzel anneler ve tombik bebişler bu haftayıda yarıladık çok şükür..darısı kalan haftalarımıza su gibi aksın inşallah..

bende bazen çok hissediyorum bazen çok hafif bazen hiç yok yorgun olduğunda fark ediyomu peki hareketleri?

benhareket halindeyken hissetmem bizimkide ben çay içerken çok kıpırdar annesi gibi çaykolik olucak heralde dün akşam uzanmıştım o zaman çok kıpırdadı ve çok sertti açtım göbeğimi izledim eşim bile farketti göbeğimdeki hareketleri sırt üstü uzanınca çok farkediliyo

Kizlar yeni katildigim icin belki daha once konusulmustur ama sormak istedim, ankarada dogum yapacaklar arasinda akay hastanesinde uapacak olan varmi? Ya da akayla ilgili duyumlariniz nasil?

kızlar ya hani bıyıklı emzikler var ya bebek emerken bıyık takmıs gibi oluyor veya kocaman dişleri çıkmış gibi de oluyor...nerde satılıyor gördunuz mu..markası veya net adesini bileniniz var mı ?

kızlar ya hani bıyıklı emzikler var ya bebek emerken bıyık takmıs gibi oluyor veya kocaman dişleri çıkmış gibi de oluyor...nerde satılıyor gördunuz mu..markası veya net adesini bileniniz var mı ?
cnm onlarda komik duruyo yaaa kıyamam bebişe herkes güler boşver:)

çalıştığım için sırt üstü yatamamda ege2011 çikolata ye demiş bakalım onu deneyeyim hareketlencekmi

cnm gittigidiyorda vardı sanırım ben orda görmüştüm sanki

canım bi 10 gün öncesine kadar düzenli olmuyordu ama artık hergün oluyor hareketler..24 saat içinde olmalıymış 24.haftadan sonra.. sen arkadaşların dediği gibi yap. sırtüstü de çok uzun süre durma bir de tam dümdüz olma. ya ayaklarının altına ya da başının altına bol yastık al..
evet ya benimkinde de bir düzen oldu sabah onun kıpırtılarına uyanıyorum..kahvaltıya kadar duruyor.kahvaltıdan sonra yine başlıyor.. böyle böyle gün içinde çok uyuyup uyanıyor ve saatleri belli gibi
Ben de insallah 2012 ekim annelerinden olcam, araniza yeni katiliyorum:)
hoşgeldin hayırlı olsun..kız mı erkek mi??
evet sırt üstüyken dışarıdan farkedebiliyorum.ben hatta diğer pozisyonlarda dışarıdan hiç göremiyorum..bir de uzun hareketler var mı kızlar sizde? yani dalgalanma gibi? bende yok. anlık vuruşlar yapıyor..hani o kaymalar falan yok daha..göbek deliğimin üstünde kendini hissediyorum ama hareketler hep göbek deliğinin aşağısında..benmim kızım en son makat duruşuydu inşallah düzelir.. haaa bir de 32.haftadan sonra artık pek posizyon değişmiyormuş..inşallah makat olmaz sezeryan olur zorunlu..
internette komik fotoların arasında rastlamıştım o dişli olana.. ama bence çocuğa yazık yaaaa..ben uygun bulmuyorum..palyaço gibi,kendi farkında değil herkes gülüyor tipine..o da minik te olsa bi insan.. seçme şansı olsa hayatta kullanmaz o emziği..

işyerinde çok fazla hissedilmiyo oturduğum için ama artık hisetmeye başladım tabi..
kaçıncı haftandasın?

Hareketlenir emin ol ye bekle bi 15-20 dkka kendini dinle inan hissedeceksin doktorumun tavsiyesiydi denedim ben bir kaç defa ve oluyor çikolata mutluluk hormonu salgıladığı için anneden bebeğe geçiyormuş bebekte oynamaya başlıyormuş Ben bir kaç kez denedim oldu valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…