evet sırt üstüyken dışarıdan farkedebiliyorum.ben hatta diğer pozisyonlarda dışarıdan hiç göremiyorum..bir de uzun hareketler var mı kızlar sizde? yani dalgalanma gibi? bende yok. anlık vuruşlar yapıyor..hani o kaymalar falan yok daha..göbek deliğimin üstünde kendini hissediyorum ama hareketler hep göbek deliğinin aşağısında..benmim kızım en son makat duruşuydu inşallah düzelir.. haaa bir de 32.haftadan sonra artık pek posizyon değişmiyormuş..inşallah makat olmaz sezeryan olur zorunlu..
Ama benim doktorum cikolata,kahve,cay(bitki caylarida dahil),kola,soda,bira ve benzeri asitli icecekleri kesinlikle yasakladi. agzina surme bile dedi. Hos canim cekmiyor ama cok farkeder mi bilmiyorum.
valla Erkek olsaydı ben İnanç Ege koyacaktım. Arhan ismini başka bir arkadaşım koyacak.Koralp var gene başka bir arkadaşımın bebişinin adı Tağmaç var. Korhan var. Aklıma gelenler bunlar şimdilik:)
Saol cnmm arhani ben de cok begeniyorum, çınar var aklimda, barkin guzel, ardıç da guzel bi isim, doruk cok istiyodum ama cok fazla doruk var:s bakalim bi sure daha gecsin de en cok icime sinene karar vercem.. Konusuyorum surekli onunla, isimle hitap edemeyince uzuluyormbu arada kilo durumlarin nasil? Ben simdiden 7kilo aldim, normalmi:/
Merhaba hanımlar,
Çok hareketli bir bebeğim var, sadece sırt üstü yatarken değil iş yerinde otururken bile tekmeleri yiyiyorum. Hatta dün eşimle kara kara düşündük acaba rahat değil mi, bu kadar haraket ediyor diye. Sağa döndüm, sola döndüm, sırtımı yükseltim uzundım yok durmadı. Bütün akşam hemde, nihayetinde 12 de yattık:) Çok kuvvetli maaşallah.
Bende dalgalanmada çok oluyor, yukarıdayken dalgalanma oluyor. Hatta dün sol tarafıma tekmeleri yedim, sonra bir dalga göbek deliğimin altına geçti, orada bir tekme attı, göbek deliğim fırladı resmen:) bende çığlık attım tabi. Göbek deliğinin altı ve kasıklarıma vurunca ağrıtıyor. Kuvvetli hareketleri tekme, hafif hareketleri el- omuz hareketleri, dalgalanmalarıda yer değiştirme olarak değerlendiriyorum. Bazende bir tarafım sertleşip, kabarıyor artık kafa mı popo mu denk geliyor, onu bilemiyorum. Eşimde dalga geçiyor nerden anlıyorsun tekme olduğunu diyor. Ahh bizi bir anlasalar, içinde hareketli-canlı taşımak nasıl bi'şey!
günaydın kızlar...
sizlere bişey sorucam akşamdan beri kızım tekmelemiyo beni merak ediyorum bide gece farkında olmadan sırt üstü yatıyorum bişey olurmu çok merak ediyorum sizdede bazen hissetmediğiniz oluyomu bebişinizi?
Ben de insallah 2012 ekim annelerinden olcam, araniza yeni katiliyorum:)
cnm ılk defa göruyorum cok hoş genelde dolap susu falan oluyo ya bu hoş olmuş nasıl temın ettın tatlım
26+3 bana artık kendini çok net hissettiriyor:)22+6 senin ne kadarlık?
ayyyyyy canım ya inşallah hamilesindir çok sevindim,kesinleşince de haber ver..inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder bebişin..
ayyy hadi inşallahhhh hayırlı haberlerini bekliyoruz ... kesinleşsinnnAllah bu sefer sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin ...
Bir kereden bi'şey olmaz:).Ama benim doktorum cikolata,kahve,cay(bitki caylarida dahil),kola,soda,bira ve benzeri asitli icecekleri kesinlikle yasakladi. agzina surme bile dedi. Hos canim cekmiyor ama cok farkeder mi bilmiyorum.
çalıştığım için sırt üstü yatamamda ege2011 çikolata ye demiş bakalım onu deneyeyim hareketlencekmi
kızlar siz kurbanın 3.-4. günü doğum diyosunuz ; biz o zamanlar 1 aylık olcaz diye hesaplıyoruz
abi olcaz size
aynen canım,yasak yok.abartmamak var.Valla benim doktorum bana bişey yasaklamadı herşeyin fazlası zarar bunu unutma dedi olabildiğince canın ne çekiyorsa ye ama minimumda ye dedi.
teşekkür ederim güzel anneler
p.tesi doktora gittim doktor karnımdan baktı ama kese görünmüyor ya adet geçikmesi ya geç döllenme dedi
çünkü son reglime göre 4.5 haftalık olması gerekiyordu neysem kan tahlili istedi betam 920 çıktı buduruma göre gebesin ama çok küçük ve düşük riskin diger insanlara nazaran daha yüksek 2 sonra gel ama dikkat edicksin dedi bakalım 2 hafta sonra kısmet olursa keseyi görürüz
herşeyin hayırlısı kızlar sizi öpüyorum
tatlım beğenmene sevindim.bunları keçeleri alarak keserek biçerek içerisine elyaf doldurarak kendim yaptım.nazar boncuklarıda keçeden onlarıda ben yaptım.çok uğraştım 150 tane için neredeyse 2 ay çalıştım fazlası da vardır belki.ama ben hep farklı birşeyler dağıtmak istedim anahtarlık halkaları ve isim etiketide dikilince tekrar yayınlarım keçeleride genelde tuhafiyelerden büyük kırtasiyelerden alabilirsin tavsiye ederim çok zevkli
Bizimde isimsiz bebeğimiz henüz. Ne güzel 3-4 seçeneğiniz var. Bizde o da yok:) Kaldık öyle. Eymen ismini çok beğenmiştim, erkek ismi olmasına rağmen eşimin akrabası varmış kız. "Olmaz" dedi.Saol cnmm arhani ben de cok begeniyorum, çınar var aklimda, barkin guzel, ardıç da guzel bi isim, doruk cok istiyodum ama cok fazla doruk var:s bakalim bi sure daha gecsin de en cok icime sinene karar vercem.. Konusuyorum surekli onunla, isimle hitap edemeyince uzuluyormbu arada kilo durumlarin nasil? Ben simdiden 7kilo aldim, normalmi:/
Benim eşime henüz göstermedi oğlum tekmelerini. Birisi bakına direk duruyor. Bir tek annesinin gözünü tanıyor:)otururken bende hissediyorum ayakta farketmiyorum sadece akşam çok düzenliydi ben nefes alıp veriyorum o vuruyo baya izledik eşimle oda farketti çok güzel bi duygu annesiyle babasının evlilik yıl dönümlerine ordan eşlik etti babada ilk kez farketti onada hediye oldu bebeğimizin hareketleri
aynen canım,yasak yok.abartmamak var.
inşallah vardır gebelik.. bence geç döllenme.. benimkini hatırlarsın belki. ben öğrendiğimde 6 haftalık olması gerekirdi ama ne kese ne bişey..sonra 2 hafta sonra gittik o zaman 6 haftalık olmuştu kese de bebek te kalp atışı da vardı..ona göre adet tarihimi yeni belirledik...şimdi de yeni adet tarihime uyumlu gidiyor bebişim..güzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?