benim miniğimde akşam hiç hareket yoktu , bende tam yatıcakken çok acıktım , gittim sarelle yedim 1 dilim ekmeğe sürüp , aradan 5 dk geçmedi hemen hareketlendi kızım , yani çikolata kesinlikle işe yarıyor , sadece çikolatada değil , çoğu tatlı meyvelerde aynı etkiyi yapıyor , test ettim onayladım
Ayşeeee Ses geldiğinde ses ver:))
Ayşeeee Ses geldiğinde ses ver:))
bendede aynısı oldu canım , ilk gittiğimde kese filan göremedik , geç döllenme olmuş hemde yaklaşık 2 hafta kadar fark var arada ama dediğin gibi ilk ultrason ölçümlerinde yeni bir sat belirledi doktorum , ona uyumlu gidiyor miniğim , ilk bebeğimide 8 haftalık kaybettiğimiz için çok fena olmuştum keseyi görmeyinceama hamdolsun Rabbime meleğimiz bizimleymiş
Bu arada teyzeleri akşam doktora gittik...
Çikolata yedim girmeden önce ama oğlum inat etti sanırım oynamadı pek ona rağmen:)
Doktor ultasonla baktı tamamen arkasını dönmüş:)Renkli açtı yok karnıma tıklattı tıklattı yok bi yandanda gülüyoruz hep birlikte:)dönsene dio doktor görelim yüzünü.öksür dedi yok yok yok:)
Soluna doğru yan yat dedi doktor tamamen yan döndüm öyle baktı karnıma :)Yok gene dönmedi baya bi uğraştık çok hafif döndü yan olarak:)
Küstü sanırım oğlum bize...Eşime dedim sana küstü sanırım bazen annesini üzdüğün için:)Doktorda dio babaya trip atıyo sanırım:)
Eve geldik karnımı okşuyo konuşuyo oğlum canım oğlum die:)
Bebeğim şuan iyi kızlar şükür..biraz suyu fazlaymış...şekerli şeyler mi yiyosun şekerin kaçtı dedi yok dedim normal hepsi.hamurişi falan çokmu dedi hayır dedim.neyse az
olmasında suyu fazlada olmasın ama:)
Ayrıca kilosuna şok oldum kızlar ben sürekli yediğimi çıkarıyorum genelde..aşırıda iştahlı değilim 800 gram falan bekliyodum.oğluşum tam 1 kilo ve 35 cm
Dedim hocam bana sürekli sen nasıl 7.ayına girdin karnın küçücük bebeğini besleyemiyomusun ye diyolar dedim.çok moralim bozuluyo dedim.gayet iyisin kaç kilo aldın dedi..
5,5-6 gibi dedim.Çok normal dedi onlar seni kıskanıyolardır dedi güldü:)
Bebeğimin iyi olduğunu duydum ya artık laf edenlerin ağzına tıkıcam bütün lafları
Darısı başınızaaa
kızlar doğumunuz bayrama geliyorsa doktorlarınızla konuşun mağduriyet olmasın..izinde olabiliyorlar veya izne çıkacağım diye gününden önce sezeryana yönlenebiliyorlar. 2 arkadaşım bu gibi sıkıntılar çekti bayramda..
cnm onlarda komik duruyo yaaa kıyamam bebişe herkes güler boşver:)
canım bi 10 gün öncesine kadar düzenli olmuyordu ama artık hergün oluyor hareketler..24 saat içinde olmalıymış 24.haftadan sonra.. sen arkadaşların dediği gibi yap. sırtüstü de çok uzun süre durma bir de tam dümdüz olma. ya ayaklarının altına ya da başının altına bol yastık al..
evet ya benimkinde de bir düzen oldu sabah onun kıpırtılarına uyanıyorum..kahvaltıya kadar duruyor.kahvaltıdan sonra yine başlıyor.. böyle böyle gün içinde çok uyuyup uyanıyor ve saatleri belli gibi
hoşgeldin hayırlı olsun..kız mı erkek mi??
evet sırt üstüyken dışarıdan farkedebiliyorum.ben hatta diğer pozisyonlarda dışarıdan hiç göremiyorum..bir de uzun hareketler var mı kızlar sizde? yani dalgalanma gibi? bende yok. anlık vuruşlar yapıyor..hani o kaymalar falan yok daha..göbek deliğimin üstünde kendini hissediyorum ama hareketler hep göbek deliğinin aşağısında..benmim kızım en son makat duruşuydu inşallah düzelir.. haaa bir de 32.haftadan sonra artık pek posizyon değişmiyormuş..inşallah makat olmaz sezeryan olur zorunlu..
internette komik fotoların arasında rastlamıştım o dişli olana.. ama bence çocuğa yazık yaaaa..ben uygun bulmuyorum..palyaço gibi,kendi farkında değil herkes gülüyor tipine..o da minik te olsa bi insan.. seçme şansı olsa hayatta kullanmaz o emziği..
yok yoksanki çok az karın guruldaması gibi bişiy oluyor çok moralim bozuk oturuyorum öle bekliyorum hareketini yaaaa
cnm beklersen hareket etmez...yok yoksanki çok az karın guruldaması gibi bişiy oluyor çok moralim bozuk oturuyorum öle bekliyorum hareketini yaaaa
evet cnm bende gram bekliyodum bu haftalarda 900-950 falan oluyomuş 1 kilo diince aşırı şaşırdım ve mutlu oldum:)acaba suyu fazla diemi kilosu fazla çıktı diyorum şimdide ama öle bişi olsa doktor derdi zaten dimi:)canım oğluşuna maşallah kilosu boyu almış yürümüşbenimde p.tesi kontrolüm var acaba gramlardan kiloya ulaştımı minik elif'im. bende 5 kilo aldım banada 2iz mi diorlar :S yok artıkkk :):):) hiçte öle göründüğümü düşünmüyorum. abartıyor insanlar o an ne denk gelirse söyleyiveriyorlar :)
evet insan bi geriliyor..benim eski satım 25 aralık yenisi 5 ocak 12 gün falan geç döllenme var yani..26+larda oalcakmışım demek ki
benim oğluş sabah uykusunu seviyor galiba ,sabah hareket yok genelde. işe gelip kahvaltı yaptıktan sonra başlıyor tekmelemeler
ama akşam eve gidip uzandım durdurabilene aşkolsunuykucu şirinim benim sabahları uyuyor
evet insan bi geriliyor..benim eski satım 25 aralık yenisi 5 ocak 12 gün falan geç döllenme var yani..26+larda oalcakmışım demek ki
bnm oğlumda tam tersi erkenci hergün saat 9dada kahvaltı yapmış olurum düzenli olarak geçen pazar eşim evdeydi hadi yatalım dedik saat 9da tepiğiyle uyandım hemde sert bi hareketti uykumdan sıçrayarak uyandırdı güzel oğlum benim alıştı tabi o saatte kahvaltıya daha şimdiden başladı bu anneyle babaya rahat vermemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?