2012 Ekim Anneleri

valla benim kız birde kavuna bayılıyor kavun yedimmi 5 dkka sonra başlıyooo

evet insan bi geriliyor..benim eski satım 25 aralık yenisi 5 ocak 12 gün falan geç döllenme var yani..26+larda oalcakmışım demek ki

canım oğluşuna maşallah kilosu boyu almış yürümüş benimde p.tesi kontrolüm var acaba gramlardan kiloya ulaştımı minik elif'im. bende 5 kilo aldım banada 2iz mi diorlar :S yok artıkkk :):):) hiçte öle göründüğümü düşünmüyorum. abartıyor insanlar o an ne denk gelirse söyleyiveriyorlar :)

haklısın cnm bi sormalı dediğin giibi bayrama denk gelmesin diye sezeryan derlerse yandıkk benim gittiğim hastanede sanırım o günhangi doktor varsa o yaptırıyo doğumu

Valla kızlar inanamayacaksınız ama ben herhalde bu konuda tıp tarihine geçtim. :))

Ben hamile olduğumu bebişim daha 3-4 günlükken karnımda öğrendim:) Doktorum bile inanamadı nasıl anladın dedi..... Benim kızım pek aceleci

cnm onlarda komik duruyo yaaa kıyamam bebişe herkes güler boşver:)

evet bende uygun bulmuyorum ,hiç te begenmıyorum kendı çocuguma kullanmayacagım,bir arkadaşım cocuguna aramıs bulamamış bana sipariş etti istanbulda vardır dedi bende pek rastlamadım sizlerden rastlayan var mıdır diye sordum..kendi çocuguma kullanmam ben ayrıca hiçte komık değil...

yok yok sanki çok az karın guruldaması gibi bişiy oluyor çok moralim bozuk oturuyorum öle bekliyorum hareketini yaaaa

Gelirrrr sabret ama okadarda içine sinmiyorsa öğle arasında git doktoruna hemen.... Normal şartlarda 7. aydan sonra düzenli tekmelemeler beklemek lazımmış

yok yok sanki çok az karın guruldaması gibi bişiy oluyor çok moralim bozuk oturuyorum öle bekliyorum hareketini yaaaa
cnm beklersen hareket etmez...
benimki maşallah hiç yabancılık çekmiyor ya herkese atıyo kızlar kim elini koyarsa koysun atıyo:)
evet cnm bende gram bekliyodum bu haftalarda 900-950 falan oluyomuş 1 kilo diince aşırı şaşırdım ve mutlu oldum:)acaba suyu fazla diemi kilosu fazla çıktı diyorum şimdide ama öle bişi olsa doktor derdi zaten dimi:)
çevre herşeyi söylüyo kilolu olsan çok kilolusun derler..zayıf olsan beslenemiyosun derler...
derlerde derlerr..
darısı başınıza cnm

benim oğluş sabah uykusunu seviyor galiba ,sabah hareket yok genelde. işe gelip kahvaltı yaptıktan sonra başlıyor tekmelemeler

ama akşam eve gidip uzandım durdurabilene aşkolsun uykucu şirinim benim sabahları uyuyor

evet insan bi geriliyor..benim eski satım 25 aralık yenisi 5 ocak 12 gün falan geç döllenme var yani..26+larda oalcakmışım demek ki

benimde satım 25 aralıktı ilk önce 15 gün geriden geliodu minikim şimdi 1 haftayı kapattı 1 hafta geriden geliyor :) ama allaha şükür yeni satıma uyumlu geliyor... ilk gebeliğim 8.haftada düşüktü. tam 1 sene sonra aynı ay kızım geldi. hoş 8.haftamda kanamam oldu bana neler yaşattı ama neyseki yerleşme kanamasıymış. allah istiyen herkese anne olmayı nasip etsin.

bnm oğlumda tam tersi erkenci hergün saat 9dada kahvaltı yapmış olurum düzenli olarak geçen pazar eşim evdeydi hadi yatalım dedik saat 9da tepiğiyle uyandım hemde sert bi hareketti uykumdan sıçrayarak uyandırdı güzel oğlum benim alıştı tabi o saatte kahvaltıya daha şimdiden başladı bu anneyle babaya rahat vermemeye

şirinler ya doğsalar da sevsek doya doya kuzuları

Son düzenleme:
popomu bi kaldırabilsem , temizlik yapılacak , havlular yıkanacak , balkon yıkanıcak , heryeri açınca yaz günü ev toz içinde püfffff ya bu devlet gebelere nie bir yardımcı göndermiyor , yurt dışında yaşlılara filan gönderiyorlar ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…