2012 Ekim Anneleri

nasıl yani??? ilişkiden 3-4 gün sonra mı:44::44::44::44:
amin canım...aynen ben de 2010 aralık ayında düşük yaşadım,ama ben daha yeni öğrenmiştim 2 gün sonra artması gerek dedi benimki direk yarıya düşmüştü..kimyasal gebelik denen şey oldu sanırım..
benimde sat 23 aralık kızlar..
7.aya girdim artık ben dimi kesin:)

evet canım 3 gün olmuş.dolu dolu 6 aylıksın.. 7nin başındasın..Allah 40.haftayı sağlıkla göstersin..

Yok canım okadar da değil... Şöyleki ben hamileyim diye doktorumu aradım adet gününe ne kadar var dedi daha 10 gün vardı adetim falan geçmemişti:) dediki gel bi kana bakalım tamam dedim gittim... Normal değerler varya işte 7 günlükse kandaki değer 1000 lerde falan gözüküyor benim 174 çıktı:) Doktorum inanamadı daha 3-4 günlük yeni döllenmiş dedi bekleyelim dedi adet günün geçsin sonra rahme bakalım dedi. Ogün baktı tabi bişi göremedik kese milimdi belkide öyle yani hemde tam sevgililer gününden 1 gün önce öğrendim:)

yeni doğunca çok sık emiyorlarmış , yoruldukları için az az sık sık emiyorlarmış , her gece 8-10 defa uyanıcaz belki , dün tv de kadın kocanızıda uyandırınki bebek uyuyup kalırsanız bebek boğulmasın dedi korktum ben ama kocamada kıyamamki o bari uyusun , saat filan kurucam artık her kalktığımda

yaaaaaa 3-4 gündür kremlenmedim,azıcık çatlamışım.. demek ki genetik gerçekten.. şimdi bulandım bebe yağına..vıcık vıcık....alt tarafta 4-5 tane vardı kırmızı çatlak,şimdi beyaz beyaz midemde.pöffffff... lieractan mustelaya geçeyim bir de onu deniyim bakalım...

25-28. haftalar arası 7. aydasınız arkadaşlar
29-32. haftalar arası 9. aydasınız
32 den 40 kalan haftalar da o 9 ay 10 günlük dediğimiz son ay

maşallah çok iiyi canım rabbim tamamına erdirsin

25+6 6. ayın sonu 26+0 da 7.ayın başı kızlar...bu kesin...

mesela benim satım 5 ocak.25+6 4 temmuza denk geliyor.6 bitiyor işte.. yani gerçekten de tutuyor. bazen 1-2 gün fark ediyor..

eşimin uykusu bendende hafif ben gece kalkıyorum yanından wcye gtmek için hemen kalkıp yatağa oturuyo kesin bebek ağladığındada benden önce uyanır bende kıyamam kocama ben uyumayayım o uyusun ben yemiyeyim o yesin öylede düşkünümdür beyfendiye :))))

25+6 6. ayın sonu 26+0 da 7.ayın başı kızlar...bu kesin...

mesela benim satım 5 ocak.25+6 4 temmuza denk geliyor.6 bitiyor işte.. yani gerçekten de tutuyor. bazen 1-2 gün fark ediyor..

hiç anlamadım gitti şu ay meselesini ben kaç oluyorum şimdi

kızlar butikbebeye baktınızmı bugünlerde , çok güzel anne-bebek çantaları var , hele sırta takılan var tam benim istediğim gibi , fiyatlarıda piyasaya göre çok uygun , 19 la 49 arası sanırım , napsam bilemedim , alsam başka şeyler uyduramicam çantaya sanki , kararsız kaldım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…