nasıl yani??? ilişkiden 3-4 gün sonra mı:44::44::44::44:Valla kızlar inanamayacaksınız ama ben herhalde bu konuda tıp tarihine geçtim. :))
Ben hamile olduğumu bebişim daha 3-4 günlükken karnımda öğrendim:) Doktorum bile inanamadı nasıl anladın dedi.....Benim kızım pek aceleci
amin canım...aynen ben de 2010 aralık ayında düşük yaşadım,ama ben daha yeni öğrenmiştim 2 gün sonra artması gerek dedi benimki direk yarıya düşmüştü..kimyasal gebelik denen şey oldu sanırım..benimde satım 25 aralıktı ilk önce 15 gün geriden geliodu minikim şimdi 1 haftayı kapattı 1 hafta geriden geliyor :) ama allaha şükür yeni satıma uyumlu geliyor... ilk gebeliğim 8.haftada düşüktü. tam 1 sene sonra aynı ay kızım geldi. hoş 8.haftamda kanamam oldu bana neler yaşattı ama neyseki yerleşme kanamasıymış. allah istiyen herkese anne olmayı nasip etsin.
benimde sat 23 aralık kızlar..
7.aya girdim artık ben dimi kesin:)
benimde sat 23 aralık kızlar..
7.aya girdim artık ben dimi kesin:)
nasıl yani??? ilişkiden 3-4 gün sonra mı:44::44::44::44:
amin canım...aynen ben de 2010 aralık ayında düşük yaşadım,ama ben daha yeni öğrenmiştim 2 gün sonra artması gerek dedi benimki direk yarıya düşmüştü..kimyasal gebelik denen şey oldu sanırım..
evet canım 3 gün olmuş.dolu dolu 6 aylıksın.. 7nin başındasın..Allah 40.haftayı sağlıkla göstersin..
bnm oğlumda tam tersi erkenci hergün saat 9dada kahvaltı yapmış olurum düzenli olarak geçen pazar eşim evdeydi hadi yatalım dedik saat 9da tepiğiyle uyandım hemde sert bi hareketti uykumdan sıçrayarak uyandırdı güzel oğlum benim alıştı tabi o saatte kahvaltıya daha şimdiden başladı bu anneyle babaya rahat vermemeye
:) emin değilim ama 26 haftanın sonu 7.ayın başı diye hatırlıyorum.
Bu arada teyzeleri akşam doktora gittik...
Çikolata yedim girmeden önce ama oğlum inat etti sanırım oynamadı pek ona rağmen:)
Doktor ultasonla baktı tamamen arkasını dönmüş:)Renkli açtı yok karnıma tıklattı tıklattı yok bi yandanda gülüyoruz hep birlikte:)dönsene dio doktor görelim yüzünü.öksür dedi yok yok yok:)
Soluna doğru yan yat dedi doktor tamamen yan döndüm öyle baktı karnıma :)Yok gene dönmedi baya bi uğraştık çok hafif döndü yan olarak:)
Küstü sanırım oğlum bize...Eşime dedim sana küstü sanırım bazen annesini üzdüğün için:)Doktorda dio babaya trip atıyo sanırım:)
Eve geldik karnımı okşuyo konuşuyo oğlum canım oğlum die:)
Bebeğim şuan iyi kızlar şükür..biraz suyu fazlaymış...şekerli şeyler mi yiyosun şekerin kaçtı dedi yok dedim normal hepsi.hamurişi falan çokmu dedi hayır dedim.neyse az
olmasında suyu fazlada olmasın ama:)
Ayrıca kilosuna şok oldum kızlar ben sürekli yediğimi çıkarıyorum genelde..aşırıda iştahlı değilim 800 gram falan bekliyodum.oğluşum tam 1 kilo ve 35 cm
Dedim hocam bana sürekli sen nasıl 7.ayına girdin karnın küçücük bebeğini besleyemiyomusun ye diyolar dedim.çok moralim bozuluyo dedim.gayet iyisin kaç kilo aldın dedi..
5,5-6 gibi dedim.Çok normal dedi onlar seni kıskanıyolardır dedi güldü:)
Bebeğimin iyi olduğunu duydum ya artık laf edenlerin ağzına tıkıcam bütün lafları
Darısı başınızaaa
Cnm 26 haftalık diyor küsürat saymıyor benim doktorum ama sata görede 26+3 bugün.senin satınla bebeğin günü uyumlumu?
amin cnm inşallahhh hepimize göstersinevet canım 3 gün olmuş.dolu dolu 6 aylıksın.. 7nin başındasın..Allah 40.haftayı sağlıkla göstersin..
yeni doğunca çok sık emiyorlarmış , yoruldukları için az az sık sık emiyorlarmış , her gece 8-10 defa uyanıcaz belki , dün tv de kadın kocanızıda uyandırınki bebek uyuyup kalırsanız bebek boğulmasın dedikorktum ben ama kocamada kıyamamki o bari uyusun , saat filan kurucam artık her kalktığımda
25+6 6. ayın sonu 26+0 da 7.ayın başı kızlar...bu kesin...
mesela benim satım 5 ocak.25+6 4 temmuza denk geliyor.6 bitiyor işte.. yani gerçekten de tutuyor. bazen 1-2 gün fark ediyor..
hiç anlamadım gitti şu ay meselesini ben kaç oluyorum şimdi
hiç anlamadım gitti şu ay meselesini ben kaç oluyorum şimdi
25+6 6. ayın sonu 26+0 da 7.ayın başı kızlar...bu kesin...
mesela benim satım 5 ocak.25+6 4 temmuza denk geliyor.6 bitiyor işte.. yani gerçekten de tutuyor. bazen 1-2 gün fark ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?