senin dediğin kabaca hesaplama , 4 hafta 1 ay değilki 25. haftada 7. aya girilsin , o zaman hamilelik 10 ay sürer , en doğrusu sat hesabı birde cimekanın yazdığı 26+6 da 6. dolmasıda sat hesabına denk geliyor , sen boşver onları her sitede başka başka yazıyor
valla bu burdaki hamileliktv var int doktorum kağan kocatepe oda hafta haftada o tarifleri 7. ay söylüyor ayrıca yanlış bildiğimizide söylüyor gebelik 9 ay 10 günlük bir süreç diye 9 aya girmiş olarak hesaplıyo herkes diyo halbuki 9. aya girdiğinizde geriye 1 ay gibi bir süre kalıyor son ay dediğimiz süre diyor.
hafta hafta gebelik (hamilelik) grsel eitim - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe linki tıklıyarak anlattıklarıma ulaşabilirsiniz.
Hanımlar ne derdiniz var ay hesaplamayla:)
Artık tıpta hafta hesaplanıyor. Ben hiç kaç aylık olmuşum diye hesaplamıyorum. Soranlarada hafta olarak söylüyorum.
Tahmini doğum tarihiniz belliyse ona hazırlayın kendinizi. Doğum 38-40 haftaları arasında olabiliyor. 9 ay 10 gün zaten 38 hafta yapıyor. Yumurtlama dönemi değilde, sat hesaplandığı için 40 haftalık süreç oluyor gebelik. Yumurtlaman zamanında olduysa zamanında doğuruyorsun. Erken yumurtla geç yumurtlama olunca zaten takiplerde anlaşılıyor. Benim uyumlu 11 ocak sat, doğum 16 ekim gibi gözüküyor.
senin dediğin kabaca hesaplama , 4 hafta 1 ay değilki 25. haftada 7. aya girilsin , o zaman hamilelik 10 ay sürer , en doğrusu sat hesabı birde cimekanın yazdığı 26+6 da 6. dolmasıda sat hesabına denk geliyor , sen boşver onları her sitede başka başka yazıyor
25+6 dedim yanlış olmasın..senin dediğin kabaca hesaplama , 4 hafta 1 ay değilki 25. haftada 7. aya girilsin , o zaman hamilelik 10 ay sürer , en doğrusu sat hesabı birde cimekanın yazdığı 26+6 da 6. dolmasıda sat hesabına denk geliyor , sen boşver onları her sitede başka başka yazıyor
bir an önce büyümesini istiyoruz :)) yoksa 7 de olsa 6 da olsa şu an o yine aynı zamanda çıkıp gelicek
Hanımlar ne derdiniz var ay hesaplamayla:)
Artık tıpta hafta hesaplanıyor. Ben hiç kaç aylık olmuşum diye hesaplamıyorum. Soranlarada hafta olarak söylüyorum.
Tahmini doğum tarihiniz belliyse ona hazırlayın kendinizi. Doğum 38-40 haftaları arasında olabiliyor. 9 ay 10 gün zaten 38 hafta yapıyor. Yumurtlama dönemi değilde, sat hesaplandığı için 40 haftalık süreç oluyor gebelik. Yumurtlaman zamanında olduysa zamanında doğuruyorsun. Erken yumurtla geç yumurtlama olunca zaten takiplerde anlaşılıyor. Benim uyumlu 11 ocak sat, doğum 16 ekim gibi gözüküyor.
kızlar babsling in türk versiyonunu yapmışlar çakmasımı desem artık bilemedim , bi göz atıp fikirlerinizi söylermisiniz bu arada babasling 120 tl civarı
the Ezio Sling Pratik Bebek Taşıyıcı Kanguru GittiGidiyor'da 59611553
bu da değişik bir durum. ben de yok bir fark.ama okuduğum bilgilerde doktor bebeğin gelişimine göre davranıp doğuma karar verebilir yazan da var,ne olursa olsun sata göre doğum planlanır yazan da var.. ama çevremde gördüklerimden söyleyim.. eğer 4kg olmuşsa veya 4kg a yaklaşmışsa ve doğuma hala 2 hafta falan varsa,pek bekletmiyorlar..Bebeği sat' a uyumlu olmayan var mıdır ? Benim bebeğim hep sat'a göre 9 gün ileride gidiyor ? Acaba bunun doğuma bir etkisi olur mu ? Böyle bir durumla karşılaşan var mıdır aranızda..? Söylenilen kilosu bile sat'a uymuyor !
babaslıng almayı öyle çok istiyordum ki anlatamam canım ama eşimle jokerde gördük eşim taktı denedi ve sonra baktık ki hiç rahat değil...arka kısmı ayarla yeri oldukça rahatsız ayrıca içine çocuğu koyduğunda resmen çuval gibi büzüşüyor...yani hayallerim yıkıldı babasling konusunda...bebeğim eminim ki hiç ama hiç rahat edemez onun içinde...ayrıca taktığımda da öyle hiç rahat hissetmedim kendimi...yani o satış yapılan sitelerdeki resimlerde o kadınların verdikleri o pozlar eminim ki anlık duruşlar...kullanırken katiyen öyle rahat olacağımı sanmıyorum...
Bebeği sat' a uyumlu olmayan var mıdır ? Benim bebeğim hep sat'a göre 9 gün ileride gidiyor ? Acaba bunun doğuma bir etkisi olur mu ? Böyle bir durumla karşılaşan var mıdır aranızda..? Söylenilen kilosu bile sat'a uymuyor !
Bebeği sat' a uyumlu olmayan var mıdır ? Benim bebeğim hep sat'a göre 9 gün ileride gidiyor ? Acaba bunun doğuma bir etkisi olur mu ? Böyle bir durumla karşılaşan var mıdır aranızda..? Söylenilen kilosu bile sat'a uymuyor !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?