rahat değil zaten cnm dediğin gibi çuval gibi...
arkadaşım almıştı ne takabildi ne kullanabildi nede içinde çocuk durabildii...
daha öncede söylemiştim burda...o yüzden hiç gözüm kalmıyor benim
Bebeği sat' a uyumlu olmayan var mıdır ? Benim bebeğim hep sat'a göre 9 gün ileride gidiyor ? Acaba bunun doğuma bir etkisi olur mu ? Böyle bir durumla karşılaşan var mıdır aranızda..? Söylenilen kilosu bile sat'a uymuyor !
babaslıng almayı öyle çok istiyordum ki anlatamam canım ama eşimle jokerde gördük eşim taktı denedi ve sonra baktık ki hiç rahat değil...arka kısmı ayarla yeri oldukça rahatsız ayrıca içine çocuğu koyduğunda resmen çuval gibi büzüşüyor...yani hayallerim yıkıldı babasling konusunda...bebeğim eminim ki hiç ama hiç rahat edemez onun içinde...ayrıca taktığımda da öyle hiç rahat hissetmedim kendimi...yani o satış yapılan sitelerdeki resimlerde o kadınların verdikleri o pozlar eminim ki anlık duruşlar...kullanırken katiyen öyle rahat olacağımı sanmıyorum...
bu da değişik bir durum. ben de yok bir fark.ama okuduğum bilgilerde doktor bebeğin gelişimine göre davranıp doğuma karar verebilir yazan da var,ne olursa olsun sata göre doğum planlanır yazan da var.. ama çevremde gördüklerimden söyleyim.. eğer 4kg olmuşsa veya 4kg a yaklaşmışsa ve doğuma hala 2 hafta falan varsa,pek bekletmiyorlar..
zaten 36 hafta itibarıyle erken doğum olmuyor..36-40 arası bekleniyor artık,ama tabi ne kadar kalsa o kadar iyi..
boşverin haftayı ayıben haftayı aya çevirmeyin derim hep... ya hafta olarak gidin ya da satınızdan ay sayın.. amannnnn gerisi boş,sağlıklı olsunlar da...ben 6.ayımdayım diyorum illa kaç aylık diyenlere.
bende üzerine görünme dediğimiz durum söz konusu canım..hamile kalmışım ama adette oldumdoktorumun söylediği doğumum eylül 20 yi geçmemesi gerekiyor...zaten ayrıntılıda da kemik ölçümü falan hep önde çıkmıştı
Bebeği sat' a uyumlu olmayan var mıdır ? Benim bebeğim hep sat'a göre 9 gün ileride gidiyor ? Acaba bunun doğuma bir etkisi olur mu ? Böyle bir durumla karşılaşan var mıdır aranızda..? Söylenilen kilosu bile sat'a uymuyor !
Bende polikistik over olduğundan dolayı doktor kontrolunde hamile kaldım yani doktorum hangi gün hamile kaldığımı bile biliyor . İlk zamanlar sata uyumluydu şimdi hep ileride kilosu boyu baş göbek çevresi hepsi sattan 9 gün ileride o zaman muhtemelen haftası dolmadan bu gidişle doğum yaparım gibi geliyor bana
doktorun ilk haftalarda yeni bir sat belirlemedimi ultrason ölçümlerine göre?
doktorun ilk haftalarda yeni bir sat belirlemedimi ultrason ölçümlerine göre?
Merhaba Arkadaşlar Hepinize Selamlar
kızlar doğumunuz bayrama geliyorsa doktorlarınızla konuşun mağduriyet olmasın..izinde olabiliyorlar veya izne çıkacağım diye gününden önce sezeryana yönlenebiliyorlar. 2 arkadaşım bu gibi sıkıntılar çekti bayramda..
günaydın fıstıklar , bugün biz 25 haftalık oluyoruz minik kuzumlaçarşambaları zaten severdim , daha çok sevmeye başladım
günaydın kızlar...
sizlere bişey sorucam akşamdan beri kızım tekmelemiyo beni merak ediyorum bide gece farkında olmadan sırt üstü yatıyorum bişey olurmu çok merak ediyorum sizdede bazen hissetmediğiniz oluyomu bebişinizi?
Slm kızlar eşim hemoroid ve makat çatlağı için ameliyat olmaya gitti şehir dışına kayınvalidem ve kız kardeşimle yarın olacak cuma çıkarsın demiş inşallah kolayca atlatır canımız sıkılıyor kızımla evdeyiz pazar var burda birazdn gidip dolaşsam diyorum
Slm kızlar eşim hemoroid ve makat çatlağı için ameliyat olmaya gitti şehir dışına kayınvalidem ve kız kardeşimle yarın olacak cuma çıkarsın demiş inşallah kolayca atlatır canımız sıkılıyor kızımla evdeyiz pazar var burda birazdn gidip dolaşsam diyorum
maşallah canım bende senin gibi çarşambaları seviyorum haftamızı bitirmiş oluyoruz bizde 22 haftalığız bugünleri görmek bile çok mutlu ediyor beni :)
bende senin gibi çok takmıştım bir ara neden hissetmiyorum diye. doktora sordum 24üncü hafta hissedersin dedi. 19 haftadan sonra ara ara hissettim iki günde bir falandı. şimdi de hergün düzenli olarak hissetmiyorum. bebeklerimiz şimdilerde düzenli uymaya uyanık kalmaya alışıyorlarmış bazıları çok kuvvetli oluyor sanırım tekmelerini fazla hissettiriyorlar. birde zayıflar daha net hissederlermiş kilolularda geç hissetmek normalmiş. yani benimde seninde düzenli olarak hissetmemize birkaç hafta var unutmamak gereken birşey daha var her bebek farklı oluyormuş seninle aynı haftada olanlarla kendini kıyaslama sakın daha çok endişelenirsin
ayşeeee ne durumdasın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?