kızlar sorumu tekrarlıyorum acil yardım..
kızlar herkese merhaba. yardımınıza ihtiyacım var. bebeğim için 70x110 ebatında park yatak almıştım. ama onun içine aynı ebatta yarı ortopedik yatak bulamıyorum. genelde yarı ortopedikler 60x 120 ebatında. park yatağı aldğım yere söyledim yatağı değiştirebilirmiyim 60x 120 ebatlı park yatakla dedim 2 ay olduğu için değiştirmediler. sanki kullanmşım gibi.
70x110 ebatında yarı ortopedik yatak nerden bulabilirim..
herkese merhabaaaaaanasilsiniz kizlar, bugunde benim evlilik yildönumum valla arka arkaya denk gelmisiz kizlarla 4 sene olmus valla saka gibi geliyor insana...
herkese merhabaaaaaanasilsiniz kizlar, bugunde benim evlilik yildönumum valla arka arkaya denk gelmisiz kizlarla 4 sene olmus valla saka gibi geliyor insana...
tabiki canım çok haklısın her an herşeye hazırlıklı olmamız lazım , benim doktor 6 haftada bir çağırıyor bu yüzden biraz tedirginim ama doktor çok rahat , merak etme sen dualarımız seninle ve ece bebekle , günümüzde çoğu rahatsızlığın çaresi var , Allah çaresiz dert vermesin yeterki , sen gelişme olursa haber ver emi
=semmy44;2526835
şekerin çıkmadığına sevindim canım inş diğer tahlillerinde iyi çıkar güzel haberlerle gelirsin. doktorunun fark etmesi de güzel farketmeyebilirdi ve tedavi edilmeseydi bakılmasaydı belki sonu daha farklı olabilirdi herşeyde bir hayır var derler bundanda bizim göremediğimiz birşey var mutlaka. Allaha emanet bebeklerimiz hepimizinkini korusun. senin anlattıklarınla biz sıkılmıyoruz aklına öyle şeyler getirme canım seni merak ediyoruz dualarımız seninle sürekli pozitif düşünmeye devam et canım
kızlar doğumunuz bayrama geliyorsa doktorlarınızla konuşun mağduriyet olmasın..izinde olabiliyorlar veya izne çıkacağım diye gününden önce sezeryana yönlenebiliyorlar. 2 arkadaşım bu gibi sıkıntılar çekti bayramda..
kurban bayramı arefe günü doğumum Allah nasip ederse bayramda olabilir :18:, dediğin gibi bayramda doğum yapan arkadaşım hem hemşireler tarafından azarlanmış hemde doktoru resmen cart diye benlerini falan kesip bebeği çıkarıp gidivermişAllah yardımcımız olsun.
kızlar sorumu tekrarlıyorum acil yardım..
kızlar herkese merhaba. yardımınıza ihtiyacım var. bebeğim için 70x110 ebatında park yatak almıştım. ama onun içine aynı ebatta yarı ortopedik yatak bulamıyorum. genelde yarı ortopedikler 60x 120 ebatında. park yatağı aldğım yere söyledim yatağı değiştirebilirmiyim 60x 120 ebatlı park yatakla dedim 2 ay olduğu için değiştirmediler. sanki kullanmşım gibi.
70x110 ebatında yarı ortopedik yatak nerden bulabilirim..
meraba kızlar nasılsınız keyifler nasıl....
AZRAACIM eşine geçmiş olsun ALLAHIM acil şifalar versin...
benim bebeişimde bazen çok çok hareketli bazen pasifleşiyor olabiliyor normal bence uzanınca daha çok hissediyorum ben kuzuyu....
benim bebişte kurban bayramına inş 20 günlük oluyor canım kızım benim...
bayramı evde geçiririz sanırım eşim ben ve kızlarımız...............
:119::119:ahhhhh o günler bir gelse evimiz şenlenecek ama kızım kıskanıyor pek belli etmesede anne ben sana bişey olursa çok üzülürüm de kardeşime az üzülürüm diyor ben anneyi üzme hasta olur dediğim zaman bazen bilerek karnıma bastırıyor kucağıma oturuyor babası o senin kardeşin onu çok seveceksin diyor ama pek aldırış etmiyor cadı kız o benim ilk göz ağrım sanki kimse onun yerini tutamaz diyorum ama herkes gelen daha tatlı olur diyorlar ama şimdilik karnımdakine fazla bişey hissedemiyorum tüm sevgim kızıma artık doğsun ama kızım başka ya
hiçbir fikrim yok , araştırdınmı yatak firmalarını
[
canım gooğle yazsan belki int sitelerinden sipariş verirsin bazı yerler kargo bedava bile satıyo.... terbiyesizlik etmiş satan yer... daha bebek domadı bile değiştirse nolur sanki....
benim dogumumda bayramn ilk gününe geliyor her şey yolunda gidirse. sat lardan bahsetmişsiniz. ben hiç sormadım doktora kaç haftalık diye. ne zaman doğum olacağı uile ilgili konuşmadık. kilosunuda boyunuda bilmiyorum. kontrole gittiğimde doktor herşey normal diyo bende sormuyorm:)) ne kadar meraksızım ya:))) şimdi siz bahsedince kendime kızdım hiç birşey niye sormuyorsun diye
Alacaksın sonrada bu çektiklerini unutacaksın sakın canını sıkma moralinide yüksek tutttttt
canım annnem hep anlatır, kardesime hamile kaldığında 9 ay boyunca düşündüm senin üzerine nasıl severim diye gerçekten seviliyor diyor... şimdi torunumu nasıl severim sizin üstünüze diyor, ama torun çocuktanda çok seviliyormuş rahmetli anneannem öyle derdi.
Canım daha bir gelişme yok. Dün kendi doktorumda yaptırdığım şeker yüklememin sonucunu kan ve idrar tahlillerimin sonucunu aldım işte. Şekerim çıkmadı çok şükür. Ama idrarımda bişey çıktı tam detaylı konuşamadık doktorumla ama bana antibiotik verecekmiş.
Cuma günü esas araştırma hastanesine gideceğim gün. Ordaki tahlilleri alıp doktorlarla görüşücem. Belki bebeğe kordonsentez yapacaklar. Araştırıyoruz eşimle internette bebekte ödem oluşmuşsa bunun için bir an önce bişeyler yapılmalıymış yoksa ödem artarmış. Bizimkisi şimdilik midede görüldü ama artarsa beyine kalbe ve akciğerlere çıkabilirmiş o da hayati tehlike oluştururmuş. Bunun adına "HİDROPS FETALİS"" deniliyor. Sizlerin doktorlarının da gözleri açık olsun. Aniden çıkabilen bişey işte. Erken haftalarda oluşsaydı bu durum bebeğimin yaşama şansı yoktu. Ben bu haftasonu 27.haftama giricem. Bebeğe kan takviyesi yapılarak anne karnında yaşama süresi uzatılıyor doğuma kadar ki zaten bu da 24.haftadan öncesinde mümkün olmuyormuş kayıplarda bu yüzdenmiş. Bebeğe kan verilerek vücut direnci sağlatılıyormuş. Bende de erken doğum olabilir. Çünkü anne karnındayken bu sıvı çoğalması mümkünmüş. Bunları yazarak canınızı sıkıyorum belki biliyorum ama bu gibi konularda uyanık olmaktada fayda var. Benim başıma gelmez nasılsa demeyin. Bende diyordum son tahlilim şeker yüklemesinden sonra artık rahatça kızımın doğumunu beklerim diyordum. Yolun yarısından çoğunu geçince ama işte böyle olmadı yeni bir stresle yüz yüzeyim. Allahtan hayırlısını diliyorum hem benim için hem de bebeğim için inşallah sağ sağlim kızımı kollarıma alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?