2012 Ekim Anneleri

hiçbir fikrim yok , araştırdınmı yatak firmalarını

herkese merhabaaaaaa nasilsiniz kizlar, bugunde benim evlilik yildönumum valla arka arkaya denk gelmisiz kizlarla 4 sene olmus valla saka gibi geliyor insana...

canım allah bir ömür aynı yastığa başkoymanızı nasip etsin inşallah. benimde yıldönümüme çok az kaldı temmuz 6 da :) bende 7 yıllık olcam inşallah.

slm kızlar..ben de tatildeyim dün denize girdim.yüzdüm bol bol çok iyi geliyor gerçektende.dörtten sonra yine giderim. burda doğum yapan birisiyle konuştum geçen ekim ayında almanyada yapmış doğumunu bebek popodan gelmiş 38. haftada ve normal doğum yapmış.ne güzel uğraşmışlar.burda olsa hemen sezaryen yaparlardı. ben de çok normal istiyorum hayırlısıyla..

herkese merhabaaaaaa nasilsiniz kizlar, bugunde benim evlilik yildönumum valla arka arkaya denk gelmisiz kizlarla 4 sene olmus valla saka gibi geliyor insana...

Bizimde bugün "evlilik yıldönümümüz" 2. yılımızı dolduruyoruz Ama bu sene kutlamaya yapmama kararı aldık. Malum biraz canımız sıkkın. Kızımızı kucağımıza aldığımızda bol bol kutlarız her gün nasılsa

Canım Cuma günü işte hastaneye gidicem tahlil sonuçlarına bakıp yol izleyecez. Sizleri de haberdar ederim elbet sağolun eksik olmayın valla iyi ki burası var bana çok moral verdiniz hepinize çok tşk ederim Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah

Evet tabi ki fark etmesi iyi oldu. Bende dedim ki eğer biz bu işi oluruna bıraksak kendimi ve bebeğimi fazla kurcalatmasam ne olur dedim o da ödem çoğalır ve bebeğin ölür dedi. Al şimdi boşver tamam çok da takmak iyi değil ama temkinli olmakta fayda var Hepimizinki Allaha emanet olsun

Son düzenleme:
meraba kızlar nasılsınız keyifler nasıl....
AZRAACIM eşine geçmiş olsun ALLAHIM acil şifalar versin...
benim bebeişimde bazen çok çok hareketli bazen pasifleşiyor olabiliyor normal bence uzanınca daha çok hissediyorum ben kuzuyu....
benim bebişte kurban bayramına inş 20 günlük oluyor canım kızım benim...
bayramı evde geçiririz sanırım eşim ben ve kızlarımız...............
:119::119:ahhhhh o günler bir gelse evimiz şenlenecek ama kızım kıskanıyor pek belli etmesede anne ben sana bişey olursa çok üzülürüm de kardeşime az üzülürüm diyor ben anneyi üzme hasta olur dediğim zaman bazen bilerek karnıma bastırıyor kucağıma oturuyor babası o senin kardeşin onu çok seveceksin diyor ama pek aldırış etmiyor cadı kız o benim ilk göz ağrım sanki kimse onun yerini tutamaz diyorum ama herkes gelen daha tatlı olur diyorlar ama şimdilik karnımdakine fazla bişey hissedemiyorum tüm sevgim kızıma artık doğsun ama kızım başka ya

benimki 40 haftayı tamamlarsa tam bayramın 2.yada 3. gününe geliyoo benimde hep aklımda soru işareti napıcam diye , gerçi normal doğum istiyorum kız bebekler bazen 10 gün filan erken doğarmış annem diyodu , sağlıkla bayram öncesi kolay bi doğum olsaaaaaa ne güzel olurrr:)

canım gooğle yazsan belki int sitelerinden sipariş verirsin bazı yerler kargo bedava bile satıyo.... terbiyesizlik etmiş satan yer... daha bebek domadı bile değiştirse nolur sanki....

nice mutlu yıllara cnm bizde dün1 yılımızı doldurduk ne çabuk geçti zaman bu sene 2 kişiydik seneye 3 kişi kutluycaz yıl dönümümüzü

canım annnem hep anlatır, kardesime hamile kaldığında 9 ay boyunca düşündüm senin üzerine nasıl severim diye gerçekten seviliyor diyor... şimdi torunumu nasıl severim sizin üstünüze diyor, ama torun çocuktanda çok seviliyormuş rahmetli anneannem öyle derdi.

[
canım gooğle yazsan belki int sitelerinden sipariş verirsin bazı yerler kargo bedava bile satıyo.... terbiyesizlik etmiş satan yer... daha bebek domadı bile değiştirse nolur sanki....[/QUOTE]

BAKTIM BÜTÜN SİTELERE bu ebatta yarı ortopedik bulamadım(

[
canım gooğle yazsan belki int sitelerinden sipariş verirsin bazı yerler kargo bedava bile satıyo.... terbiyesizlik etmiş satan yer... daha bebek domadı bile değiştirse nolur sanki....

BAKTIM BÜTÜN SİTELERE bu ebatta yarı ortopedik bulamadım([/QUOTE]

canım çarşıya falan baktın mı burda bebek eşyaları satan bir mağaza var her ebat yatak bulunuyor...

benim dogumumda bayramn ilk gününe geliyor her şey yolunda gidirse. sat lardan bahsetmişsiniz. ben hiç sormadım doktora kaç haftalık diye. ne zaman doğum olacağı uile ilgili konuşmadık. kilosunuda boyunuda bilmiyorum. kontrole gittiğimde doktor herşey normal diyo bende sormuyorm:)) ne kadar meraksızım ya:))) şimdi siz bahsedince kendime kızdım hiç birşey niye sormuyorsun diye

aynen cnm bende dün gittim normal dedi boyunu kilosunu sormayı unuttum.hatta bi dahaki kontrole ne zaman gitcegimide sormayı unuttum

Alacaksın sonrada bu çektiklerini unutacaksın sakın canını sıkma moralinide yüksek tutttttt

Çok geçmiş olsun canım Erken farkedilmesi bile büyük şans Sen yinede internette okuyarak sıkma canını bebeğini düşün bol bol dua et umarım herşey yolunda gider ilerlemez bu ödem sende sağlıkla kavuşursun evladına

tabiki ikiside evlat sonuçta seviliyor yüzünü görünce zaten yetecektirsevmeye..
benim kızım iki taraftada ilk ve tek torun herşey ona alınıyor şimdi yenisi geliyor oda inş ikinci torunları olacak....

kızlar isim konusunda kararsızım henüz doğmadan belirlemek istiyorum benim eşim doğar doğmaz hemen kimliğini çıkarır duramaz istemediğim bir isim olsunda istemiyorum kızım doğunca iki isim arasıda düşünüyorduk eve bir geldiki kimliği çıkartmış kendisi şimdi kızım sudenur ismi seviyorum bu kızıma ne koysam eşim bade olsun dedi bende istiyorum badeyi ama anlamı şarap içki olduğundan pek gönlüm yok ama eşim kararlı sude ile bade çok uyumlu diyor bende yaren diyorum uyumlu olmuyormuş eşim uyum peşinde sizin bir öneriniz varmı sude ile ???? ne olabilir arkadaşlar....

canım ne demek ''bunları yazarak canınızı sıkıyorum''...olur mu hiç yaaa öyle şey, biz burada nasıl iyiyi,güzeli ve mutluluğu paylaşıyoruz aynı şekilde yeri geldiğinde birbirimizin sıkıntısına da ortak olmalıyız...Rabbim ne yaşatır bilemeyiz...bizler sadece tedbirlerimizi alırız ve takdiri Allaha bırakırız..elimizden başkası gelmez zaten...Yarın ne olacağını bilemeyiz hiçbirimiz...Rabbim hepimize evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…