2012 Ekim Anneleri

Kızlar çok şaşkınım valla milupanın internetteki sitesindeki formu doldurmuştum primanın ilk hediyemdeki gibi hediyeler gönderiyorlardı anne adayları kaç ay önce yaptım hatırlamıyorum bile unutmuşum bugün o kargo geldi şaka gibi

İçinde de huggies in organik pamuklu yeni doğan bebek bezi var 8 adet
1 adet still tee milupanın
niveanın eşantiyonları var işte
Ayrıca cd si ve kitapçığı da var
indirim kuponları falan gayet güzel yani kargo ücreti de almadı bu primanın gibi

canım gözün aydı :)) milupa gerçekten çok iyi bu konuda, ben 8 haftalıkken doldurmuştum 11. haftamda geldi paketim...üstelik bebeğin doğduğu zamanda hediye paketi gönderiyorlarmış...canım birde jokerde kart veriyorlar alışverişlerde bebeğin doğumundan sonra doğum tarihini işletin hedilerimiz oluyor doğum günlerinde dediler...ayrıca bazı ürünlerinde indirimleri oluyormuş bu joker kartla...şayet almadıysan bir daha ki alışverişinde iste tatlım

sude ile buse uyumlu bence

şu minikler ne akıllı yaaa bizim komşumuzun kızıda kendi adı ipeksu kardeşnin adınıda uygun olsun diye meyvesuyu koyalım diyodu :)) o aklıma geldi bian

Dün aldım biliyo musun jokerden kartımı lasinoh un 66 lı göğüs pedini aldım 20 den 10 liraya düşmüştü birde göğüs kremini alacaktım ama bulamadım lasinohlarda epey bir indirim vardı jokerde amma illa kart lazımdı bana da çıkardılar bir tane

Bende kaç ay önce doldurdum milupaydı sanırım ama ne gelen var ne giden

valla bende hiç beklemiyordum aylar geçince ama bugün pat diye geldi dün gelseydi yoktuk evde şansa bak kargoya gider alırdık tabi de böylesi güzel oldu sende bekle gelecektir elbet forumu doldurduysan

iyi olmuş canım...lansinoh kremi ben gitti gidiyordan aldım canım ped hediyeli 56 gr...bi bak istersen şayet hala almadıysan Lansinoh Meme Ucu Krem 56gr/ GÖĞÜS PEDİ HEDİYELİ GittiGidiyor'da 58416571

benimki de öyle bir anda çıkageldi,üye olduğumu bile unuttuğum bir zamanda..güle güle kullan..hastane çantama atarım o paketi dedim,gerçi yetmez ama...

lansinoh unnadoda indirimde kızlar...

Bugün hediyelerim peş peşe geliyor. Eşim geldi şimdi evlilik yıldönümümüzü unutmamış çiçek almış bana ki hiç adeti değildir. Moralimi yükseltmek için yaptığını biliyorum canım o benim Allah nice nice seneler nasip etsin inşallah ECE kızımızla birlikte

nice mutlu senelere canım benim çok güzeller hepsi ALLAH mutluluğunuzu daim etsin yavrunuzuda esirgesin ve size bağışlasın...
inşallah seneyede minik kızınızla beraber kutlarsınızmutluluklar diliyorum...

nice senelereee sağlıklaaaaa sıhhatleee tatlı kızınızlaa birlikte

maşallah size daha nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun evlatlarınızla beraber inşallah canım

nice mutlu senelere canım benim çok güzeller hepsi ALLAH mutluluğunuzu daim etsin yavrunuzuda esirgesin ve size bağışlasın...
inşallah seneyede minik kızınızla beraber kutlarsınızmutluluklar diliyorum...

nice senelereee sağlıklaaaaa sıhhatleee tatlı kızınızlaa birlikte

maşallah size daha nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun evlatlarınızla beraber inşallah canım

Sağolun bacılar eksik olmayın

İnşallah burda doğum hikayelerimizi de paylaşıcaz valla moralim yerine geldi kendimi iyi hissediyorum

Cok gecmis olsun kolay bir ameliyat diye biliyorum,sadece sonrasi ilk wc zor oluyormus,Allah yardimcisi olsun

Sağolun bacılar eksik olmayın

İnşallah burda doğum hikayelerimizi de paylaşıcaz valla moralim yerine geldi kendimi iyi hissediyorum

sende saol canım inşallah burda bebeklerimizi büyütürkende paylaşımlarda bulunacağız benimkinin dişi çıktı,benimki ateşlendi benimki iştahsız diyeceğiz inş seneye....

cok guzellermis esinle ve Ece kizla beraber nice seneleriniz olsun canim. benim esimde sen istemiyorsun diye cicek almadim dedi bana ev terligi almis hehehh o daha makbule gecti canim benim ya...

Offf kizlar yaaa, ben cok kotu basur olmusum hemde kabiz ya da ishal olmadigim halde. Nasil oldu bilmiyorum.. Acaba ne yapsam? internetten arastirdim,anne adaylari icin ilacli tedaviler kisitlidir yaziyor. kayisi,yogurt,3 litre su, bol sebze yiyorum ama nasil oldu anlamadim ... kesin bugun o asansordeki teyzenin nazari degdi.. hain kofte,bukleli teyze bana bir yol soyleyin lutfen...

http://www.trendyol.com/Oyun-Parki-Yatagi-99-7/UrunDetay/9192/1276562/cocuk

Bunu gördüm az önce canım belki işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…