Kızlar çok şaşkınım valla milupanın internetteki sitesindeki formu doldurmuştum primanın ilk hediyemdeki gibi hediyeler gönderiyorlardı anne adayları kaç ay önce yaptım hatırlamıyorum bile unutmuşum bugün o kargo geldi şaka gibi
İçinde de huggies in organik pamuklu yeni doğan bebek bezi var 8 adet
1 adet still tee milupanın
niveanın eşantiyonları var işte
Ayrıca cd si ve kitapçığı da var
indirim kuponları falan gayet güzel yani kargo ücreti de almadı bu primanın gibi
kızlar isim konusunda kararsızım henüz doğmadan belirlemek istiyorum benim eşim doğar doğmaz hemen kimliğini çıkarır duramaz istemediğim bir isim olsunda istemiyorum kızım doğunca iki isim arasıda düşünüyorduk eve bir geldiki kimliği çıkartmış kendisi şimdi kızım sudenur ismi seviyorum bu kızıma ne koysam eşim bade olsun dedi bende istiyorum badeyi ama anlamı şarap içki olduğundan pek gönlüm yok ama eşim kararlı sude ile bade çok uyumlu diyor bende yaren diyorum uyumlu olmuyormuş eşim uyum peşinde sizin bir öneriniz varmı sude ile ???? ne olabilir arkadaşlar....
kızlar benim bir arkadasım kasım ayında doğum yapacak şu anda 3 yaşında 1 kızı var bu bebiş de erkek dün görüştük isim konusu açıldı bizim bıcırık kızımız ne dese beğenirsiniz "anneeee!!!! kardeşimin ismini dondurma koyalım ben hep onu yalarım" ben de çikolata koyayım oğlumun adını diyorum onuda yerim diyo :)
canım gözün aydı :)) milupa gerçekten çok iyi bu konuda, ben 8 haftalıkken doldurmuştum 11. haftamda geldi paketim...üstelik bebeğin doğduğu zamanda hediye paketi gönderiyorlarmış...canım birde jokerde kart veriyorlar alışverişlerde bebeğin doğumundan sonra doğum tarihini işletin hedilerimiz oluyor doğum günlerinde dediler...ayrıca bazı ürünlerinde indirimleri oluyormuş bu joker kartla...şayet almadıysan bir daha ki alışverişinde iste tatlım
Bende kaç ay önce doldurdum milupaydı sanırım ama ne gelen var ne giden
Dün aldım biliyo musun jokerden kartımılasinoh un 66 lı göğüs pedini aldım 20 den 10 liraya düşmüştü birde göğüs kremini alacaktım ama bulamadım lasinohlarda epey bir indirim vardı jokerde amma illa kart lazımdı bana da çıkardılar bir tane
Kızlar çok şaşkınım valla milupanın internetteki sitesindeki formu doldurmuştum primanın ilk hediyemdeki gibi hediyeler gönderiyorlardı anne adayları kaç ay önce yaptım hatırlamıyorum bile unutmuşum bugün o kargo geldi şaka gibi
İçinde de huggies in organik pamuklu yeni doğan bebek bezi var 8 adet
1 adet still tee milupanın
niveanın eşantiyonları var işte
Ayrıca cd si ve kitapçığı da var
indirim kuponları falan gayet güzel yani kargo ücreti de almadı bu primanın gibi
sude ile buse uyumlu bence
Bugün hediyelerim peş peşe geliyor.Eşim geldi şimdi evlilik yıldönümümüzü unutmamış çiçek almış bana ki hiç adeti değildir. Moralimi yükseltmek için yaptığını biliyorum canım o benim Allah nice nice seneler nasip etsin inşallah ECE kızımızla birlikte
Eki Görüntüle 453325
Bugün hediyelerim peş peşe geliyor.Eşim geldi şimdi evlilik yıldönümümüzü unutmamış çiçek almış bana ki hiç adeti değildir. Moralimi yükseltmek için yaptığını biliyorum canım o benim Allah nice nice seneler nasip etsin inşallah ECE kızımızla birlikte
Eki Görüntüle 453325
Eki Görüntüle 453325
nice mutlu senelere canım benim çok güzeller hepsi ALLAH mutluluğunuzu daim etsin yavrunuzuda esirgesin ve size bağışlasın...
inşallah seneyede minik kızınızla beraber kutlarsınızmutluluklar diliyorum...
nice senelereee sağlıklaaaaa sıhhatleee tatlı kızınızlaa birlikte
maşallah sizedaha nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun evlatlarınızla beraber inşallah canım
Cok gecmis olsun kolay bir ameliyat diye biliyorum,sadece sonrasi ilk wc zor oluyormus,Allah yardimcisi olsunSlm kızlar eşim hemoroid ve makat çatlağı için ameliyat olmaya gitti şehir dışına kayınvalidem ve kız kardeşimle yarın olacak cuma çıkarsın demiş inşallah kolayca atlatır canımız sıkılıyor kızımla evdeyiz pazar var burda birazdn gidip dolaşsam diyorum
Minik kizinla nice senelerw canim:)))
Brck masallah oglusunaaa,kocaman olmus tosun,benim taaa9 temmuzda,insallah bende iyi haberlerini alirim
Canim surekli frambuazli cheesecake istiyoo,ilk defa buna aseren birini goruyorum:))))
Eki Görüntüle 453325
Sağolun bacılar eksik olmayın
İnşallah burda doğum hikayelerimizi de paylaşıcaz valla moralim yerine geldi kendimi iyi hissediyorum
Eki Görüntüle 453325
kızlar sorumu tekrarlıyorum acil yardım..
kızlar herkese merhaba. yardımınıza ihtiyacım var. bebeğim için 70x110 ebatında park yatak almıştım. ama onun içine aynı ebatta yarı ortopedik yatak bulamıyorum. genelde yarı ortopedikler 60x 120 ebatında. park yatağı aldğım yere söyledim yatağı değiştirebilirmiyim 60x 120 ebatlı park yatakla dedim 2 ay olduğu için değiştirmediler. sanki kullanmşım gibi.
70x110 ebatında yarı ortopedik yatak nerden bulabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?