kızlar edammm yok..siirtten istanbula mı taşınıyor? ya da taşındı da interneti mi yok??bilen var mı?
aynen cnm bende dün gittim normal dedi boyunu kilosunu sormayı unuttum.hatta bi dahaki kontrole ne zaman gitcegimide sormayı unuttum
kızlar isim konusunda kararsızım henüz doğmadan belirlemek istiyorum benim eşim doğar doğmaz hemen kimliğini çıkarır duramaz istemediğim bir isim olsunda istemiyorum kızım doğunca iki isim arasıda düşünüyorduk eve bir geldiki kimliği çıkartmış kendisi şimdi kızım sudenur ismi seviyorum bu kızıma ne koysam eşim bade olsun dedi bende istiyorum badeyi ama anlamı şarap içki olduğundan pek gönlüm yok ama eşim kararlı sude ile bade çok uyumlu diyor bende yaren diyorum uyumlu olmuyormuş eşim uyum peşinde sizin bir öneriniz varmı sude ile ???? ne olabilir arkadaşlar....
kızlar sorumu tekrarlıyorum acil yardım..
kızlar herkese merhaba. yardımınıza ihtiyacım var. bebeğim için 70x110 ebatında park yatak almıştım. ama onun içine aynı ebatta yarı ortopedik yatak bulamıyorum. genelde yarı ortopedikler 60x 120 ebatında. park yatağı aldğım yere söyledim yatağı değiştirebilirmiyim 60x 120 ebatlı park yatakla dedim 2 ay olduğu için değiştirmediler. sanki kullanmşım gibi.
70x110 ebatında yarı ortopedik yatak nerden bulabilirim..
kızlar sorumu tekrarlıyorum acil yardım..
kızlar herkese merhaba. yardımınıza ihtiyacım var. bebeğim için 70x110 ebatında park yatak almıştım. ama onun içine aynı ebatta yarı ortopedik yatak bulamıyorum. genelde yarı ortopedikler 60x 120 ebatında. park yatağı aldğım yere söyledim yatağı değiştirebilirmiyim 60x 120 ebatlı park yatakla dedim 2 ay olduğu için değiştirmediler. sanki kullanmşım gibi.
70x110 ebatında yarı ortopedik yatak nerden bulabilirim..
kızlar isim konusunda kararsızım henüz doğmadan belirlemek istiyorum benim eşim doğar doğmaz hemen kimliğini çıkarır duramaz istemediğim bir isim olsunda istemiyorum kızım doğunca iki isim arasıda düşünüyorduk eve bir geldiki kimliği çıkartmış kendisi şimdi kızım sudenur ismi seviyorum bu kızıma ne koysam eşim bade olsun dedi bende istiyorum badeyi ama anlamı şarap içki olduğundan pek gönlüm yok ama eşim kararlı sude ile bade çok uyumlu diyor bende yaren diyorum uyumlu olmuyormuş eşim uyum peşinde sizin bir öneriniz varmı sude ile ???? ne olabilir arkadaşlar....
offf pekbişey yapmadım daha ama nasıl yoruldum anlatamam , azıcık hareket etsem hemen ter akıyo resmen , şimdi çekmece boşalttım kızıma , oda alacağım için ilerde bide gardrop almiyim şimdi dedim , zaten benim yatak odası takımı baya büyük , şifonyeri ayırsam kızıma gene yeter die düşünüyorum bakalım
offf pekbişey yapmadım daha ama nasıl yoruldum anlatamam , azıcık hareket etsem hemen ter akıyo resmen , şimdi çekmece boşalttım kızıma , oda alacağım için ilerde bide gardrop almiyim şimdi dedim , zaten benim yatak odası takımı baya büyük , şifonyeri ayırsam kızıma gene yeter die düşünüyorum bakalım
Bende ütü yapıyorum yaa 2 saattir ter boşaldım resmen esiyor ev ama yine de sıcak bir tane nevresimim kaldı onu da ütülersem bitecek. Yığmışım da yığmışım yaa hiç sevmem ütüyü sıcakta da çekilmiyor
Yarın da temizlik var kadın gelecek çok şükür camlar falan evin her yerini bir halledecek cuma da hastaneye gidicem zaten bakalım ev temiz olsun da
iyi olur tabi canım ilerde madem oda alacaksın yatak odandaki şifonyeri kullanabilirsin...bizde genç odası almayı düşünüyorduk ama eşim bu aralar şu arabalı odalara takmış
şimdilik bende bir gardrop almayı düşünüyorum yada yaptırmayı, inşallah yarın halledeceğiz bu işi... beşiği zaten bizim yanımızda duracak...bi şekilde evlerimizde miniklerimize yer açıyoruz işte
bitmiyorki temizlik , bütün elimde bez olsa gene silecek bi yerler bulurum ben , ama yormiyim kendimide minik kızımıda , kalanları yarın yaparım artık
yorma miniğini annesi bak ben yine oturuyorum kızımla öğle yemeği yiyoruz...
yokcanım zaten ara ara dinleniyoruz , çamaşırda bitsin asiyim sonra duşumuzuda aldıkmı tamamdır
öyle yapıcam canım , boşalttım içini , kocişin eşyaları attım dışarı , benden fazla ıvır zıvırı var , gelince yatağın bazasına koydurcam , iyiki baza bari varmış , herşeyi oraya koyuyorum kalkıyo ortadano arabalılar çok güzel yaaa tam minik erkeklere göre , ikeada yokmuydu gardrop ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?