2012 Ekim Anneleri

kızlar edammm yok..siirtten istanbula mı taşınıyor? ya da taşındı da interneti mi yok??bilen var mı?

kızlar edammm yok..siirtten istanbula mı taşınıyor? ya da taşındı da interneti mi yok??bilen var mı?

taşınmıştır muhtemelen ama henüz net bağlatmamış olabilir...en son istanbula gitmeden bi iki gün önce yazmıştı sanırım:44:

kızlar benim bir arkadasım kasım ayında doğum yapacak şu anda 3 yaşında 1 kızı var bu bebiş de erkek dün görüştük isim konusu açıldı bizim bıcırık kızımız ne dese beğenirsiniz "anneeee!!!! kardeşimin ismini dondurma koyalım ben hep onu yalarım" ben de çikolata koyayım oğlumun adını diyorum onuda yerim diyo :)

aynen cnm bende dün gittim normal dedi boyunu kilosunu sormayı unuttum.hatta bi dahaki kontrole ne zaman gitcegimide sormayı unuttum

ayda 1 gideceksindir temmuzda gidersin ağustosta gidersin eylülde 2 kere çağırır ekimde de doğuma kadar bi 2 kere gideriz herhalde :)

hande olabilir bence

çilek mobilyada bebek yatagı var dı ama sormamıstım bir bak istersen..mothercaredede var bırde bahcelı evlerde 3 katlı bebek dunyası var arkadasım bakmıs o söylemıstı ...

offf pekbişey yapmadım daha ama nasıl yoruldum anlatamam , azıcık hareket etsem hemen ter akıyo resmen , şimdi çekmece boşalttım kızıma , oda alacağım için ilerde bide gardrop almiyim şimdi dedim , zaten benim yatak odası takımı baya büyük , şifonyeri ayırsam kızıma gene yeter die düşünüyorum bakalım

bir insan anca bu kadar rahat , bu kadar keyfine düşkün olabilir..
eşimden bahsediyorum !
biz sahile yakın bir yerde oturuyoruz.Eşim sadece pazar günü çalışmıyor.
Yaz gelince arkadaşlarıyla toplanır denize girerler,voleybol falan oynarlar,geçen hafta gitti.Bütün gün yoktu. Yani eve 5 dk mesafede gittiği yer.
Ben de çalışıyorum.O olmadığında ben de ev işlerini hallediyorum Ayda bir de temizlikçi almama rağmen inanın çok yoruluyorum.
Bu pazar ablamlarla konuştuk ikea ya gidip,bebeğim için şifoniyer bakıcaz,onların arabası olduğundan birlikte gidelim hem ablamda fikir verir diye düşündüm.
Eşime söyledim,ben bu hafta denize gidicem dedi,Dedim tamam git ama 3 gibi gel ikeaya gidelim.Olmazmış denizden sonra voleybol oynıcaklarmış.
Saat 6 gibi gidelim diyo.Şaka gibi ! Ablama söyledim,olmaz çok geç olur uzak zaten hem ertesi gün iş var dedi. Haklı sonuçta bizim için geliyolar onlar.
Az önce eşimi arayıp söyledim,yani bu hafta gitmesen ne olur diyorum..olmazmışş..bana da geldiler sonunda girdik birbirimize..
haksızmıyım kızlar allah aşkına??

Baby Jem Oyun Parkı Yatağı 70x110 BJE-89117 - 33.48 TL + KDV
Ortopedik Yaylı Yatak (70x110 cm) - e-bebek.com
işine yarar umarım

aynı sorun bende de var önce almina ismini bulmuştuk şimdi al ı attık mina diyoruz ama kesin değil ve yanına bir isim daha arıyoruz. diğer bulduğumuz isimler asel-rana-sare-yaren-derin-adel-belinay hala arıyorum

Bende ütü yapıyorum yaa 2 saattir ter boşaldım resmen esiyor ev ama yine de sıcak bir tane nevresimim kaldı onu da ütülersem bitecek. Yığmışım da yığmışım yaa hiç sevmem ütüyü sıcakta da çekilmiyor
Yarın da temizlik var kadın gelecek çok şükür camlar falan evin her yerini bir halledecek cuma da hastaneye gidicem zaten bakalım ev temiz olsun da

merhaba anneler...
öncelikle sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.. inşallah sağlıcakla kuzularınızı kucaklarınıza alırsınız.
bende aralık 2011 annesiyim.. 6.5 aylık dünyalar güzeli prensesim var:)))
Philips avent elektrikli göğüs pompamı satıyorum 2.el demeye dilim varmıyor. çünkü sadece 3 kere kullanabildim. almak isteyen olursa bana özelden mesaj atabilirler..
piyasa fiyatı 260 TL. ben 150 TL ye satıyorum.. orjinal kutusunda yedek aparatları ile birlikte...

Bebeğin emme hareketini taklit eden nazik çekişli vakum sütün devamlılığını sağlar
Yumuşak masaj yastıkları sayesinde emzirir gibi doğal sağım.

Üç kullanım yoluElektrikli, pilli veya manuel kullanılır.

kızlar nasılsınız ınsallah bır yaramazlık yoktur 2 gundur felan yokum evde bıraz ısleım vardı eve gıttım.sımdı yıne kaynanamdayım.evde net yok yazamıyorum..aslında almak lazım ama bız pc basından kalkmayız sonra dıye almıyorum...

iyi olur tabi canım ilerde madem oda alacaksın yatak odandaki şifonyeri kullanabilirsin...bizde genç odası almayı düşünüyorduk ama eşim bu aralar şu arabalı odalara takmış

şimdilik bende bir gardrop almayı düşünüyorum yada yaptırmayı, inşallah yarın halledeceğiz bu işi... beşiği zaten bizim yanımızda duracak...bi şekilde evlerimizde miniklerimize yer açıyoruz işte

bitmiyorki temizlik , bütün gün elimde bez olsa gene silecek bi yerler bulurum ben , ama yormiyim kendimide minik kızımıda , kalanları yarın yaparım artık

Son düzenleme:

öyle yapıcam canım , boşalttım içini , kocişin eşyaları attım dışarı , benden fazla ıvır zıvırı var , gelince yatağın bazasına koydurcam , iyiki baza bari varmış , herşeyi oraya koyuyorum kalkıyo ortadan o arabalılar çok güzel yaaa tam minik erkeklere göre , ikeada yokmuydu gardrop ?

yokcanım zaten ara ara dinleniyoruz , çamaşırda bitsin asiyim sonra duşumuzuda aldıkmı tamamdır

benimde yıkanıyor çamaşır hergün makine mutlaka açılıyor 2 günde birde bulaşık makinesi bitmez bu işler canım kocamda beni kıskanıyor evdeyim diye ne güzel diyor

selam kızlar nasılsınız? biz geçtiğimiz pazar günü deniz sezonunu açtık oğluşumla çok iyi geldi ikimize de. sıcaklardan ve işten çok bunalmıştık. bu hafta da işte son haftam. bırakıyorum. artık evde hem oğluşumun ihtiyaçlarına konsantre olcam, hem de kpssye hazırlancam. sıcakta işe gidip gelmek bile işkence oluyor. hele bütün gün sandalye tepesinde oturmaktan şişiyorum. daha oğluşum için alışveriş de yapmadık. yatağıydı, battaniyesiydi düşelim üstüne. malum 7. ay ürkütüyor insanı ister istemez. Allah'ım hepimize zamanlı, sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.

canım vardı ama pek beğenemedim...beşiğe uygun dolaplar vardı ama zaten beşiği odama koyacağım onları almamın anlamı yoktu zaten çokta ufaktı oysa bebeğimin eşyalarını koyacağım odam epey büyük...odasına biraz büyük bi gardrop almayı düşünüyorum bide ceviz mobilya istiyorum ama bakalım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…