2012 Ekim Anneleri

canım yeşillik falan tüketmeye çalış bi kaç gün...semizotunu yoğurtlayıp yersen çiğ olarak o da ii gelir...bide sabah kahvaltısında zeytinyağına ekmek batırıp bir miktar tüket güzelce baharatlar da katarsan içine damağında hoş bi lezzet bırakıyor hemde tuvaletin yolunu epey aşındırıyorsun

bende çok fenayım ilk defa bugün fark ettim hatta kan geldi çok korktum vajinadanmı diye hala korkuyorum ama basurdan heralde vajinadan olsa peçeteyede sürülür heralde yarın sabah itibarıyla bol kayısı tüketiyoruz bol suuu bide kiraz kabız olmamaya bak yoksa mahfolursun inşalah ilerlemez yoksa ben korkudan acillerden geri gelemem ...

wawww eşine kocaman bir tebrik , çiçeklerde mükemmel görünüyor , daha nice senelere kızınızla birlikte girmeyi nasip etsin Rabbim

bende de oldu geçen hafta kanı görünce korktum çok ama daha önce de yaşadığım için bu durumu anladım neden olduğunu. 2 gün sürüp geçti çok şükür ama kan görmek çok korkutuyor insanı

Benim yasadigim ulkede semizotu yok. kayisida tesadufen gordum bugun aldim. Kirazin 400 grami 9 dolar. yesillikler oldukca ucuz. kahvaltida yumurta,peynir,recel,zeytin,domates ve salatalik yiyorum. oglenleri pilav ve lahana tursusu(biraz farkli yapiyorlar. icinde sirke yok) offf ya cok korkuyorum. henuz kanama olmadi ama sanirim yakinda o da olur. yarin doktora gitsem mi bilemiyorum.
bagirsak yumusatici ozel yogurt bakterisi ilaci var. kadin dogum hastanesi vermisti ama kabiz degilim. icsem bu sefer cok ishal olurum diye korkuyorum. Gebelikte olan birseymis az once internetten okudum. insallah kisa zamanda tamamen kurtulurum. ama varya bildigin nuhut buyuklugunde ((
yabanci sitelerde kesinlikle tuvalet kagidi kullanma,asiri sicak suya oturma erken dogumu tetikler yaziyor. fiskiye ile 5 dk ilik su tut yaziyor. ve altina kocaman harflerle kesinlikle yuzde yuz tedavi olamazsiniz yaziyor off bu ne ya..zaten odem olustu yine. sicaklardan mi acaba???

zeytin yagini baharatsiz deneyeyim yarin ama kabiz degilim ki..

benelse hemde ne biçim korkutuyor bakarken bile ağladım resmen bide beni çok korkuttular erkek bebek annede kanama yaşatır falan diye resmen tuvalette kan gelecek diye bekliyorum üstünede basurumdan gelince elim ayağım titredi
canım domates asitli bi yiyecek olduğu için çok yemeyin diyorlar ne bi tanesi ben domatessiz sofraya oturmam gün arasında elma gibi alır elime yerim artık bi tane yesem kendimi kandırırm bebişim iyi olsunda yemesemde olur

nice senelere canım Allahım eceyle beraber daha nicelerini görmeyi nasip etsin. annesi seneye yanınızda olacak hep beraber kutlarsınız artık :)

Humana

Hanımlar kullanmayı düşünen varmı? Mayıs annelerinde okumuştum mutlaka doğum çantasına koyun çok faydalıymış falan yazanlar vardı :44: İlk bebeğinde kullananlar varsa aramızda bilgilendirirse ii olur...

pek bir fikrim yok ama duymuştum..
ama ben doğal olnını yazayım bulgur pilavı ile kayısı hoşafı hem kan yapıyor hemde anne sütünü artırıyor(kuru kayısı olacak)
ayrıca süt,su,meyve sularını bol bol tüketin...
bide siyah mercimek ve semizotu birebir anne sütünü artırmada....
ben ayrıca kahvaltılık helvalar varya onlardan çok yemiştim kilo yapar demezseniz çok etkili geceleri yiyordummm maaşallah bir sütüm vardı fışkırıyordu..

canım süt, kestane ve balık emzirme döneminde yendiği zaman bebekte gaz yapıyor diye biliyorum ablam hemşire çocuk servisinde yıllardır o söylerdi kendisi de tüketmezdi...
komposto zaten tüketeceğiz olmazsa olmaz diye biliyorum :) dondurucuya kayısıları epeyce poşetleyip doldurdum...şeftaliyide aynı şekilde stoklamayı düşünüyorum..hazır meyve suyu tüketemiyorum zaten midem rahatsız ve onların içinde ki katkı maddesi mideme acayip dokunuyor...
Bu çay hakkında en çok söylenen uterusun eski haline dönmesinde etkisi büyükmüş bu da vucudun toparlanmasında çok önemliymiş bide sezaryan olanlar hep gaz çıkarmada etkisinin çok büyük olduğundan bahsetmişler..Kaldı ki bende sezaryan olacağım...Almayı düşünüyorum ama bakalım kullanınca inşallah o çok memnun annelerden biri olurum diyorum...

geçenlerde doktorumda mı hangi programda izledim hatırlamıyorum.bütün bu süt yapıcı gıdalar diye bilinen şeyler doğru değil dedi doktor.dolaylı etkileri var,o da hepsi susattığı için ardından su içildiği için artar süt dedi.. Sütü arttıran tek birşey var o da su dedi

Kizlar merhaba, lohusa geceligi yada pijamasi alan varmi? Ben bugun pijamalarimi aldim ama sezaryen olmasi durumunda heralde gecelik gimek gerekli degilm? Hastane cantasi hazirladiysaniz icinde neler olmasi gerektigini soyleyebilirseniz cooook sevinirim:)

buse,özde,özge olabilir cnm...

kızlarrrr 1 cocuk sahıbı anne olarak sıze tavsıyem sakın sut yapan gıdalar muhappetlerıne kulak vermeyın denendı oanaylandı dr um doğum sonrası bana bol bol su tuketmemı söledı ilk 6 aylık sut gebelık dönemınde vucutta depolanıyomuş zaten bol su tuketımı onu harekete gecırıyomuş dr umun dediği soğan tatlı tarzı yıyecekler cok susattığından ve su ıcıldığınden sut artımı o şekıl oluyomuş ben doğum sonrası asırı bı ıştahsızlık gecırdım ama suyumu hıc ıhmal etmedı kızımın bıde sut kardesi vardı ıkı bebek ıcınde yetrlı sute sahıptım gebelıkte calsıyumlarını ıhmal etmeyın

tatlım ben sezeryan sonrası pijama takımı gıyıdım oldukca rahattı

Henüz çanta hazırlamadım canım 30. haftada sonra hazırlarım diye düşünüyorum...Gecelik aldım bende pijama henüz almadım birde sabahlıklı gecelik takımı almayı düşünüyorum hastane için...sabahlık önerdi bi kaç arkadaşım sezaryenden sonra ilk kaldırdıklarında giyiliyormuş rahat oluyor dediler...Bakalım artık yavaş yavaş hazırlamaya çalışıyorum

kızlar ben normalde kasım annlerı topiğindenım ama sezeryan olacagı ıcn ekım sonu doğumum olucak bılemedım ben şimdi ne annesıyım ya sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…