Offf kizlar yaaa, ben cok kotu basur olmusumhemde kabiz ya da ishal olmadigim halde. Nasil oldu bilmiyorum.. Acaba ne yapsam? internetten arastirdim,anne adaylari icin ilacli tedaviler kisitlidir yaziyor. kayisi,yogurt,3 litre su, bol sebze yiyorum ama nasil oldu anlamadim ... kesin bugun o asansordeki teyzenin nazari degdi.. hain kofte,bukleli teyze bana bir yol soyleyin lutfen...
Offf kizlar yaaa, ben cok kotu basur olmusumhemde kabiz ya da ishal olmadigim halde. Nasil oldu bilmiyorum.. Acaba ne yapsam? internetten arastirdim,anne adaylari icin ilacli tedaviler kisitlidir yaziyor. kayisi,yogurt,3 litre su, bol sebze yiyorum ama nasil oldu anlamadim ... kesin bugun o asansordeki teyzenin nazari degdi.. hain kofte,bukleli teyze bana bir yol soyleyin lutfen...
Bugün hediyelerim peş peşe geliyor.Eşim geldi şimdi evlilik yıldönümümüzü unutmamış çiçek almış bana ki hiç adeti değildir. Moralimi yükseltmek için yaptığını biliyorum canım o benim Allah nice nice seneler nasip etsin inşallah ECE kızımızla birlikte
Eki Görüntüle 453325
bende çok fenayım ilk defa bugün fark ettim hatta kan geldi çok korktum vajinadanmı diye hala korkuyorum ama basurdan heralde vajinadan olsa peçeteyede sürülür heralde yarın sabah itibarıyla bol kayısı tüketiyoruz bol suuu bide kiraz kabız olmamaya bak yoksa mahfolursun inşalah ilerlemez yoksa ben korkudan acillerden geri gelemem ...
bide basur için mayalı şeyler ve domates yeme benim gibi domates delisiysen de artık az yicen
Bugün hediyelerim peş peşe geliyor.Eşim geldi şimdi evlilik yıldönümümüzü unutmamış çiçek almış bana ki hiç adeti değildir. Moralimi yükseltmek için yaptığını biliyorum canım o benim Allah nice nice seneler nasip etsin inşallah ECE kızımızla birlikte
Eki Görüntüle 453325
Humana
Hanımlar kullanmayı düşünen varmı? Mayıs annelerinde okumuştum mutlaka doğum çantasına koyun çok faydalıymış falan yazanlar vardı :44: İlk bebeğinde kullananlar varsa aramızda bilgilendirirse ii olur...
pek bir fikrim yok ama duymuştum..
ama ben doğal olnını yazayım bulgur pilavı ile kayısı hoşafı hem kan yapıyor hemde anne sütünü artırıyor(kuru kayısı olacak)
ayrıca süt,su,meyve sularını bol bol tüketin...
bide siyah mercimek ve semizotu birebir anne sütünü artırmada....
ben ayrıca kahvaltılık helvalar varya onlardan çok yemiştim kilo yapar demezseniz çok etkili geceleri yiyordummm maaşallah bir sütüm vardı fışkırıyordu..
nice senelere canım Allahım eceyle beraber daha nicelerini görmeyi nasip etsin. annesi seneye yanınızda olacak hep beraber kutlarsınız artık :)
pek bir fikrim yok ama duymuştum..
Ama ben doğal olnını yazayım bulgur pilavı ile kayısı hoşafı hem kan yapıyor hemde anne sütünü artırıyor(kuru kayısı olacak)
ayrıca süt,su,meyve sularını bol bol tüketin...
Bide siyah mercimek ve semizotu birebir anne sütünü artırmada....
Ben ayrıca kahvaltılık helvalar varya onlardan çok yemiştim kilo yapar demezseniz çok etkili geceleri yiyordummm maaşallah bir sütüm vardı fışkırıyordu..
kızlar isim konusunda kararsızım henüz doğmadan belirlemek istiyorum benim eşim doğar doğmaz hemen kimliğini çıkarır duramaz istemediğim bir isim olsunda istemiyorum kızım doğunca iki isim arasıda düşünüyorduk eve bir geldiki kimliği çıkartmış kendisi şimdi kızım sudenur ismi seviyorum bu kızıma ne koysam eşim bade olsun dedi bende istiyorum badeyi ama anlamı şarap içki olduğundan pek gönlüm yok ama eşim kararlı sude ile bade çok uyumlu diyor bende yaren diyorum uyumlu olmuyormuş eşim uyum peşinde sizin bir öneriniz varmı sude ile ???? ne olabilir arkadaşlar....
Kizlar merhaba, lohusa geceligi yada pijamasi alan varmi? Ben bugun pijamalarimi aldim ama sezaryen olmasi durumunda heralde gecelik gimek gerekli degilm? Hastane cantasi hazirladiysaniz icinde neler olmasi gerektigini soyleyebilirseniz cooook sevinirim:)
Kizlar merhaba, lohusa geceligi yada pijamasi alan varmi? Ben bugun pijamalarimi aldim ama sezaryen olmasi durumunda heralde gecelik gimek gerekli degilm? Hastane cantasi hazirladiysaniz icinde neler olmasi gerektigini soyleyebilirseniz cooook sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?