Humana
Hanımlar kullanmayı düşünen varmı? Mayıs annelerinde okumuştum mutlaka doğum çantasına koyun çok faydalıymış falan yazanlar vardı :44: İlk bebeğinde kullananlar varsa aramızda bilgilendirirse ii olur...
humana still tea kullandım 1 ay kadar, olmayınca olmuyor, benim hic sutum olmadi, ama pastirma kokulu bir cay, icindeki çemenotu yüzünden bu korkunc koku.Humana
Hanımlar kullanmayı düşünen varmı? Mayıs annelerinde okumuştum mutlaka doğum çantasına koyun çok faydalıymış falan yazanlar vardı :44: İlk bebeğinde kullananlar varsa aramızda bilgilendirirse ii olur...
kızlar ben normalde kasım annlerı topiğindenım ama sezeryan olacagı ıcn ekım sonu doğumum olucak bılemedım ben şimdi ne annesıyım ya sızce
orasını allah bilir de iki topikte de takıl sen
Asude kız senin tickerın nasıl öyle:44::44::44:
sağol cnmmm maşalla bı kızn olcakmış hayırlı olsunnnn ılkmı cnm
evet canım allah izin verirse ilk olacak..
eveeeeetttt kızlar benim yeme yasağım başlamış durumda.. gece bu saattlerden sonra birşey yemeyecekmişim..doktorumun verdiği kağıtta yazıyor..şeker yüklemem var da...
tatlım ben sezeryan sonrası pijama takımı gıyıdım oldukca rahattı
işte benim de yarın o yükleme.. kg problemim var fakat tüm hamile hastalarına aynı bilgi kağıdını veriyor doktor..hadı ya nasıl kg problemımı var cnm bakalım benımkı yarın ne dıcek ay yarın o iğrenc şekerlı sudanmı ıccen
iyi akşamlAr arkadaşlar ben aralık annesi olacağım inş. ama yinede daldım konuya :) Allah herkese hayırlı doğumlar doğum yapanlara ise hayırlı evlatlar nasip etsin dilerim...
humana still tea kullandım 1 ay kadar, olmayınca olmuyor, benim hic sutum olmadi, ama pastirma kokulu bir cay, icindeki çemenotu yüzünden bu korkunc koku.
orasını allah bilir de iki topikte de takıl sen
Asude kız senin tickerın nasıl öyle:44::44::44:
epilatörle nasıl göreceksin kiKizlar nasilsiniz bugün girlshoptan pijama sabahlik takimi aldım koraydanda 2 tane gecelik aldım sonunda aradığımı buldum dünde Harun'un epilatorunu siparis verdim malum artık kOca göbekten birsey gorulmuyor
Size birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi acaba? Ben bugün 2li test sonucumu aldım oradaki hcg oranından kızmı erkekmi olduğu anlaşıldığı söyleniyo ama doğrumudur sizce? :44:
nasıl ki kız :)
Size birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi acaba? Ben bugün 2li test sonucumu aldım oradaki hcg oranından kızmı erkekmi olduğu anlaşıldığı söyleniyo ama doğrumudur sizce? :44:
Hadi yaaa cok sevindim bak bu habere cunku gecelik giymeyi sevmiyorum hic:) peki kontroller yapilirken zor olmuyomuydu? Bi de dogma girerken gecelik gerekiyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?