2012 Ekim Anneleri

ebe arkadaşım 2 bebeğininide sezeryanla doğurdu ve hep humana tüketti , ilk bebeğinde sütü 4 aylıkkken kesildi strese bağlıymış , şimdi 2. si 6 aylık sütü maaşallah baya iyi var ....

tabi en önemli unsur hiç stres olmucazz ki sütümüz kesilmesin .... Allah hepimize hep neşelii huzurlu günler ve lohusalık versin...

humana still tea kullandım 1 ay kadar, olmayınca olmuyor, benim hic sutum olmadi, ama pastirma kokulu bir cay, icindeki çemenotu yüzünden bu korkunc koku.

kızlar ben normalde kasım annlerı topiğindenım ama sezeryan olacagı ıcn ekım sonu doğumum olucak bılemedım ben şimdi ne annesıyım ya sızce

orasını allah bilir de iki topikte de takıl sen

Asude kız senin tickerın nasıl öyle:44::44::44:

eveeeeetttt kızlar benim yeme yasağım başlamış durumda.. gece bu saattlerden sonra birşey yemeyecekmişim..doktorumun verdiği kağıtta yazıyor..şeker yüklemem var da...

eveeeeetttt kızlar benim yeme yasağım başlamış durumda.. gece bu saattlerden sonra birşey yemeyecekmişim..doktorumun verdiği kağıtta yazıyor..şeker yüklemem var da...

hadı ya nasıl kg problemımı var cnm bakalım benımkı yarın ne dıcek ay yarın o iğrenc şekerlı sudanmı ıccen

iyi akşamlAr arkadaşlar ben aralık annesi olacağım inş. ama yinede daldım konuya :) Allah herkese hayırlı doğumlar doğum yapanlara ise hayırlı evlatlar nasip etsin dilerim...

Kizlar nasilsiniz bugün girlshoptan pijama sabahlik takimi aldım koraydanda 2 tane gecelik aldım sonunda aradığımı buldum dünde Harun'un epilatorunu siparis verdim malum artık kOca göbekten birsey gorulmuyor

Size birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi acaba? Ben bugün 2li test sonucumu aldım oradaki hcg oranından kızmı erkekmi olduğu anlaşıldığı söyleniyo ama doğrumudur sizce? :44:

hadı ya nasıl kg problemımı var cnm bakalım benımkı yarın ne dıcek ay yarın o iğrenc şekerlı sudanmı ıccen
işte benim de yarın o yükleme.. kg problemim var fakat tüm hamile hastalarına aynı bilgi kağıdını veriyor doktor..
iyi akşamlAr arkadaşlar ben aralık annesi olacağım inş. ama yinede daldım konuya :) Allah herkese hayırlı doğumlar doğum yapanlara ise hayırlı evlatlar nasip etsin dilerim...

sağol,aminn.allah sana da göstersin...

humana still tea kullandım 1 ay kadar, olmayınca olmuyor, benim hic sutum olmadi, ama pastirma kokulu bir cay, icindeki çemenotu yüzünden bu korkunc koku.

zaten varya cevap yazmadan gitseydin şayet yakanı bırakmazdım özelden yazardım yine yazardım senden cevap alana kadar

canım o nasıl bişey yaa nasıl içilir o kokuyla :26:

Kizlar nasilsiniz bugün girlshoptan pijama sabahlik takimi aldım koraydanda 2 tane gecelik aldım sonunda aradığımı buldum dünde Harun'un epilatorunu siparis verdim malum artık kOca göbekten birsey gorulmuyor
epilatörle nasıl göreceksin ki
Size birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi acaba? Ben bugün 2li test sonucumu aldım oradaki hcg oranından kızmı erkekmi olduğu anlaşıldığı söyleniyo ama doğrumudur sizce? :44:

valla 12+larda yapıldığında tutuyor demişlerdi.. benimki tuttu..birçok kişinin de tuttu sanki öyle hatırlıyorum.

50 altıysa erkek diyorlar sanırım :44: bende tutmuştu ama ne derece doğru bilinmez tabii..

Hadi yaaa cok sevindim bak bu habere cunku gecelik giymeyi sevmiyorum hic:) peki kontroller yapilirken zor olmuyomuydu? Bi de dogma girerken gecelik gerekiyomu?

cnm doğuma gırerkn hastaneye ait bı kıyafet verıyolar ee sonra senı bı sure sonra guzel temızleyıp gıydırıyolar yanı aşağıda bakmayı gerektırcek bışey olmadığından sorun olmuyo tatlım canım senın ılk heralde ısteklı sezeryanmı

Ben 12+5ken yapıldı testim ve hcg 18 çıktı erkek mi oluyor ozaman ama içimde öyle bir kız hissi vardıki anlatamam :) teşekkür ederim cvplarınız için şimdilik 2 kişininki tutmuş cvplara göre :) hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…