Henüz çanta hazırlamadım canım 30. haftada sonra hazırlarım diye düşünüyorum...Gecelik aldım bende pijama henüz almadım birde sabahlıklı gecelik takımı almayı düşünüyorum hastane için...sabahlık önerdi bi kaç arkadaşım sezaryenden sonra ilk kaldırdıklarında giyiliyormuş rahat oluyor dediler...Bakalım artık yavaş yavaş hazırlamaya çalışıyorum
21 hafta 3 gün yazıyor hemen yanında da 26 weeks 5 days yazıyor
Size birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi acaba? Ben bugün 2li test sonucumu aldım oradaki hcg oranından kızmı erkekmi olduğu anlaşıldığı söyleniyo ama doğrumudur sizce? :44:
işte benim de yarın o yükleme.. kg problemim var fakat tüm hamile hastalarına aynı bilgi kağıdını veriyor doktor..
sağol,aminn.allah sana da göstersin...
Bende bebekle ilgili kısmı tamamladım aslında bir yatakla bir gardropu kaldı. Kendime de gecelik takımı almam lazım bi de benim erken doğum olabilir o yüzden çok daha heyecanlanıyorum bakalım neler olucak inşallah zamanında gelir kuzum :18::18::18:
tatlı kasım 2012 topiğinde yarı yarıya dıyebılırz yanı herkezde tutmadı
Bende bebekle ilgili kısmı tamamladım aslında bir yatakla bir gardropu kaldı. Kendime de gecelik takımı almam lazım bi de benim erken doğum olabilir o yüzden çok daha heyecanlanıyorum bakalım neler olucak inşallah zamanında gelir kuzum :18::18::18:
ya aslında normalde bıle bellı saatten sonra yemmek lazım ama ben dayanamıyorum uyku uyuyamıyorum acaba yıne kızımdakı gıbı 30 kg mı alcam bılmem bu gıdışle şukurkı kızımda 6 ayda 30 aldığım kg 31 olarak gıttı
Bende bugün okudum akşama kadar konuları hcg18 olup kız olanlar varmış haklısın galiba tesadüf geliyo bazen canım
kesinlikle öyle..ağda son zamanlarda önerilmiyor.kıl kökleri çok açıkta kaldığı için bakteri olma olasılığı fazlaymış..ben jilete geçtim gilette venüs aldım 4lü paket..hoşuma gitti ama sonuçta jilet işteVallahi bu sıcakta adadan iyidir kuaförde gidemem korkuyorum gecen okudum kadının biri ağda yaptirirken suyu gelmis
Bu arada şu yazılarınızın altındaki resimli cetvel gibi şeyleri nasıl yapıyosunuz bakındım ama bbulamadımda
gülüüüüüüüm bu sadece bu geceye ait bişey
ama haklısın normalde de o saatlerde yememek gerek.. zten artık rahatsız ediyor akşam yenilenler,meyve bile olsa fazla geliyor...
30 kg çok beeee.. ben zaten 90 ile kaldım 96yım şimdi..100 dü sınırım ama geçecek gibi görünüyor..yemekle ekmekle pek aram yok ta meyveyi abartıyorum sanki.m onlar da buzzzz gibi..yaz meyvelerine bayılırım zaten...
Vallahi bu sıcakta adadan iyidir kuaförde gidemem korkuyorum gecen okudum kadının biri ağda yaptirirken suyu gelmis
çok merak edıyo ınsan dımı canım nasıl aşermen ben cokkkkkk ekşi yedım oğlum olcak nasıpse ama bunlarda hurafe sanırım
ay cıddımısın ay cok urkutucu ya
sonuçta son ay uyaracak etkenlerden uzak durmak gerek...mesela göğüslerle oynamak,sıkmak,sıcak su gibi şeyler
Aynen ikisinide çok istiyorum kızda erkekde beim bebeğim canım olacak ama merak ediyorum işte elimde deilki napim ben çok tatlı seven biri olarak 3 aydır tatlı yapmıyorum bile yiyemiyorum ve okadar ekşi turşu yedimki hatta yetmeyip rüyalarımda bile turşu yiyodum :) ve etten yoğurttan peynirden midem bulanıyoo kokuları beni öldüryo :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?