Genel anestezi ile olmuştum ben ilk ameliyatı ve uyandığımda dünyam kaymıştı hele ilk yürüttüklerinde şimşekler beynime beynime çaktı :111:
O yüzden şimdi epidural olmayı istiyorum bakalım hayırlısı artık ama sende korkma sonuçta acısada ağrısada buna katlanacağız...Yoksa hepimizin adı anne olmazdı değilmi kuşum
bebekler kakalarını yapıp yiyormuş bunuda ilk kez duydum ve çok sakıncalıymış , eee bunu nasıl önlicezki ? doğum gecikincemi olabiliyor böyle birşey acaba :44:
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun doğum anında bende haziran annelerinin doğum hikayelerini okudum ağladım 6 sene önce 19 yaşında kızımı normal doğumla dünyaya getirmiştim o günlerime gidip geldim 2006 temmuz annesiydim inş bu yavrumuda sağsağlım dünyaya getiririm çok korkuyorum çok..
Evet canım haftasını geçince olabiliyor. Ablamın oğlu karnında kakasını yapmış ve onu yemişti çok şükür sağlıkla doğdu ama riskli bir durum tabi.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun doğum anında bende haziran annelerinin doğum hikayelerini okudum ağladım 6 sene önce 19 yaşında kızımı normal doğumla dünyaya getirmiştim o günlerime gidip geldim 2006 temmuz annesiydim inş bu yavrumuda sağsağlım dünyaya getiririm çok korkuyorum çok..
çoğu epidural olmuş ve baş ağrısı filan olmamış hiç , spinalde oluyormuş o baş ağrısı :26: bende migrende var ama tuhaf bir şekilde hamile kaldığımdan beri hiç tutmadı hamdolsun
İnş. canım inş. hepimiz hayırlısıyla evlatlarımızı alırız kucağımıza..Ben korkmuyorum ''Ya Hayyu ya Kayyum, birahmetike estagisu'' deyip o masaya uzanacağım epiduralde başıma ne gelir bilemem ama Rabbim elbet kolaylığını verir diyorum..ama o ilk çıktığı anı göreceğim için çok heyecanlıyım ve sonrasındaki tüm acılara razıyım
Ben gittiğim hastanedeki anestezi uzm. ile konuştum geçen kontrolümde çok iyi moral verdi...hiç endişe etme dedii...baş ağrısı olmaması için elimizden geleni yaparız zaten bunu tetikleyecek bi durumun olup olmadığını son ayında yapacağımız tahlillerle anlarız ona göre seni hazırlarız dedii...epidural de en çok duyduğum ellerini hissettik diyenler vardı acı yok ama dokunulduğunu hissediyorsun diyenler oluyordu ve bir de bunun tam tersini söyleyenler oluyordu...ama bunun için şöyle dedii; hayır hissetmeyeceksin merak etme dedii sadece bebeği çıkarırken göğüs altında hafif bir baskı olacak ama o da canını yakmaz bebeğinin tekmelemesi gibi bir his dedi..hem bak eşinde doğumda yanında olacakmış çok keyifli geçecek emin ol dedi..Bunları duyunca insan o kadar rahatlatıyor ki anlatamam..
Migrenin varmı diye sormuşlardı bana sanırım onun için baştan bazı iğneler yapıyolarmış :44:
İnş. canım inş. hepimiz hayırlısıyla evlatlarımızı alırız kucağımıza..Ben korkmuyorum ''Ya Hayyu ya Kayyum, birahmetike estagisu'' deyip o masaya uzanacağım epiduralde başıma ne gelir bilemem ama Rabbim elbet kolaylığını verir diyorum..ama o ilk çıktığı anı göreceğim için çok heyecanlıyım ve sonrasındaki tüm acılara razıyım
Ben gittiğim hastanedeki anestezi uzm. ile konuştum geçen kontrolümde çok iyi moral verdi...hiç endişe etme dedii...baş ağrısı olmaması için elimizden geleni yaparız zaten bunu tetikleyecek bi durumun olup olmadığını son ayında yapacağımız tahlillerle anlarız ona göre seni hazırlarız dedii...epidural de en çok duyduğum ellerini hissettik diyenler vardı acı yok ama dokunulduğunu hissediyorsun diyenler oluyordu ve bir de bunun tam tersini söyleyenler oluyordu...ama bunun için şöyle dedii; hayır hissetmeyeceksin merak etme dedii sadece bebeği çıkarırken göğüs altında hafif bir baskı olacak ama o da canını yakmaz bebeğinin tekmelemesi gibi bir his dedi..hem bak eşinde doğumda yanında olacakmış çok keyifli geçecek emin ol dedi..Bunları duyunca insan o kadar rahatlatıyor ki anlatamam..
Migrenin varmı diye sormuşlardı bana sanırım onun için baştan bazı iğneler yapıyolarmış :44:
yeter bu kadar rüyalarıma giricek yoksa , şimdiden kasmiyim kendimi , hurma rahim açılmasına yardım ediyormuş , çatı muayenesi korkunçmuş ve çok ağrılı olabiliyormuş , lavman ne sonda ne anlamadım ama herhalde doğururken çiş yapmamak için önlem , ayyy iğrenç yaaa , kadın olmak ne zor gerçekten , nişan die bişey gelebiliyomuş bide su geliyomuş , yatağa bir sıvı geçirmez alez alim şimdiden bari :26: korkunun ecele faydası yok demişler büyükler
Ben çok korkuyorum hemde aşırı ne yapıcam bilmiyorum.ben korkudan ölürüm die düşünüyorum..
çatı muayenesi de asla olamam ben..lavman da totondan ilaç sıkıyolar wc ye koşuyomuşsun ve sondadan çok korkuyorum.rahime takılan bişi çiş yapmaya yarayanmıdır nedir artık..
kuzenlerim aynı hastanede oldu onlarada lavman yapılmadı aç gittiler...ayy onları bende hep merak ederdim sordum neyseki lavman yapmayacağız bir gece öncesinden bişey yemeyeceksin dediler...sondayı da epidurali yaptıktan sonra takacağız hissetmezsin dediler..ohh dedim bende :)
Ben çok korkuyorum hemde aşırı ne yapıcam bilmiyorum.ben korkudan ölürüm die düşünüyorum..
çatı muayenesi de asla olamam ben..lavman da totondan ilaç sıkıyolar wc ye koşuyomuşsun ve sondadan çok korkuyorum.rahime takılan bişi çiş yapmaya yarayanmıdır nedir artık..
ben ilk kızımda ikisinide yaşadım lavman o kadar değilde sonda çok iğrenç bişey korkutmak gibi olmasın ama ben kızım doğduktan sonra sonda yüzünden bi daha çocuk yapmam demiştim
onu sezeryanda takamıyorlarmı bayılttıktan sonra takılsa ne olur yani...
ben alttan muayeneden korkan bi insanım hiç olmadım bile
ben 1 kere alttan muayene oldum yumurtlama takibinde çok kötü bişey değil fakat biara bi bastırdı doktor cok canım yandı yoksa korkulcak bişi değil lavman nedir sonda nedir bilmiyorum bakmıyorumda korkarım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?