2012 Ekim Anneleri

çoğu epidural olmuş ve baş ağrısı filan olmamış hiç , spinalde oluyormuş o baş ağrısı :26: bende migrende var ama tuhaf bir şekilde hamile kaldığımdan beri hiç tutmadı hamdolsun

Bende bu doğum konusunda çok heycanlıyımmmm.... Bende normal doğum istiyorum doktporum yapabilceğimi söyledi. Geçen gün anneme sordum anne sancım gelirse nasıl anlıycam dedim oda bana önce karnından başlayan ağrılar olacak dedi sonra o ağrılar kasıklarına yayıylacak dedi kramp girer gibi olcak dedi.... Bende ona aha dedim yandınız her karın ağrısı sancım başladı hastaneye gidelim diye söyler dururum dedim:))

bebekler kakalarını yapıp yiyormuş bunuda ilk kez duydum ve çok sakıncalıymış , eee bunu nasıl önlicezki ? doğum gecikincemi olabiliyor böyle birşey acaba :44:

yeter bu kadar rüyalarıma giricek yoksa , şimdiden kasmiyim kendimi , hurma rahim açılmasına yardım ediyormuş , çatı muayenesi korkunçmuş ve çok ağrılı olabiliyormuş , lavman ne sonda ne anlamadım ama herhalde doğururken çiş yapmamak için önlem , ayyy iğrenç yaaa , kadın olmak ne zor gerçekten , nişan die bişey gelebiliyomuş bide su geliyomuş , yatağa bir sıvı geçirmez alez alim şimdiden bari :26: korkunun ecele faydası yok demişler büyükler

bebekler kakalarını yapıp yiyormuş bunuda ilk kez duydum ve çok sakıncalıymış , eee bunu nasıl önlicezki ? doğum gecikincemi olabiliyor böyle birşey acaba :44:

Evet canım haftasını geçince olabiliyor. Ablamın oğlu karnında kakasını yapmış ve onu yemişti çok şükür sağlıkla doğdu ama riskli bir durum tabi.

sen nie korkuyorsun yaa , benide korkutma şimdi , sen tecrübelisin , 19 da doğurduysan şimdi havada doğurursun , biz napalım ya ?

İnş. canım inş. hepimiz hayırlısıyla evlatlarımızı alırız kucağımıza..Ben korkmuyorum ''Ya Hayyu ya Kayyum, birahmetike estagisu'' deyip o masaya uzanacağım epiduralde başıma ne gelir bilemem ama Rabbim elbet kolaylığını verir diyorum..ama o ilk çıktığı anı göreceğim için çok heyecanlıyım ve sonrasındaki tüm acılara razıyım

çoğu epidural olmuş ve baş ağrısı filan olmamış hiç , spinalde oluyormuş o baş ağrısı :26: bende migrende var ama tuhaf bir şekilde hamile kaldığımdan beri hiç tutmadı hamdolsun

Ben gittiğim hastanedeki anestezi uzm. ile konuştum geçen kontrolümde çok iyi moral verdi...hiç endişe etme dedii...baş ağrısı olmaması için elimizden geleni yaparız zaten bunu tetikleyecek bi durumun olup olmadığını son ayında yapacağımız tahlillerle anlarız ona göre seni hazırlarız dedii...epidural de en çok duyduğum ellerini hissettik diyenler vardı acı yok ama dokunulduğunu hissediyorsun diyenler oluyordu ve bir de bunun tam tersini söyleyenler oluyordu...ama bunun için şöyle dedii; hayır hissetmeyeceksin merak etme dedii sadece bebeği çıkarırken göğüs altında hafif bir baskı olacak ama o da canını yakmaz bebeğinin tekmelemesi gibi bir his dedi..hem bak eşinde doğumda yanında olacakmış çok keyifli geçecek emin ol dedi..Bunları duyunca insan o kadar rahatlatıyor ki anlatamam..
Migrenin varmı diye sormuşlardı bana sanırım onun için baştan bazı iğneler yapıyolarmış :44:

sezeryan olanlar içinde dikiş yeri açıkta kalan medikalş korseler varmış , bunuda öğrenmiş oldum, sende al bi tane , normal doğumda takılabiliyorda sezeryanda takılmıyor die biliyordum ben , teyzem zayıf ama sezeryandan sonra gitmeyen bir göbüş kaldı

kızlar bende normal doğum istiyorum kendimi hep ona hazırlıyorum hatta epidural istiyorum normal doğumu fakat sezeryan olursa ben epiduralle doğuramam hissetmek istemem beni kesip biçmelerini bilmiyorum belki o zaman cesaretlenirim ama şimdi pek sıcak bakmıyorum

Ben çok korkuyorum hemde aşırı ne yapıcam bilmiyorum.ben korkudan ölürüm die düşünüyorum..
çatı muayenesi de asla olamam ben..lavman da totondan ilaç sıkıyolar wc ye koşuyomuşsun ve sondadan çok korkuyorum.rahime takılan bişi çiş yapmaya yarayanmıdır nedir artık..

ayy onları bende hep merak ederdim sordum neyseki lavman yapmayacağız bir gece öncesinden bişey yemeyeceksin dediler...sondayı da epidurali yaptıktan sonra takacağız hissetmezsin dediler..ohh dedim bende :)

ayy onları bende hep merak ederdim sordum neyseki lavman yapmayacağız bir gece öncesinden bişey yemeyeceksin dediler...sondayı da epidurali yaptıktan sonra takacağız hissetmezsin dediler..ohh dedim bende :)
kuzenlerim aynı hastanede oldu onlarada lavman yapılmadı aç gittiler...
hatta sonra bile takılmadı.inş banada takmazlar

ben ilk kızımda ikisinide yaşadım lavman o kadar değilde sonda çok iğrenç bişey korkutmak gibi olmasın ama ben kızım doğduktan sonra sonda yüzünden bi daha çocuk yapmam demiştim

ben ilk kızımda ikisinide yaşadım lavman o kadar değilde sonda çok iğrenç bişey korkutmak gibi olmasın ama ben kızım doğduktan sonra sonda yüzünden bi daha çocuk yapmam demiştim

onu sezeryanda takamıyorlarmı bayılttıktan sonra takılsa ne olur yani...
ben alttan muayeneden korkan bi insanım hiç olmadım bile

onu sezeryanda takamıyorlarmı bayılttıktan sonra takılsa ne olur yani...
ben alttan muayeneden korkan bi insanım hiç olmadım bile

ben 1 kere alttan muayene oldum yumurtlama takibinde çok kötü bişey değil fakat biara bi bastırdı doktor cok canım yandı yoksa korkulcak bişi değil lavman nedir sonda nedir bilmiyorum bakmıyorumda korkarım diye

ben 1 kere alttan muayene oldum yumurtlama takibinde çok kötü bişey değil fakat biara bi bastırdı doktor cok canım yandı yoksa korkulcak bişi değil lavman nedir sonda nedir bilmiyorum bakmıyorumda korkarım diye

ben bi kere başka bi doktora gitmiştim 6 haftalık falan hamileydim ultrasonu çok eskiydi keseyi bile görememişti alttan muayene etmek istedi oturdum çatala ama nasıl korkuyorum adam 5 dk uğraştı ben müsade edemedim az bişi soktu kalktım çataldan yapamıcam ben dedim.deli gibi ağladım çıktım hastaneden ağlayarak.

selam kızlarrrrr
ne muhabbetler edilmiş maşallahhhhhh

ben doğumun hiç bir halinden korkmuyorum benim sezeryen olacak ikiz olunca zorunlu
ben şöyle düşünüyorum
bebeklerim iyi olsunlarda bütün kadınlar nasıl doğuruyorsa bende öyle doğururum onlardan neyim eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…