KIZLAR YARDIM EDİN...ayaklarım 1 haftadır davul gibi oldu yürüyemiyorum ayak bileklerim hamur gibi üzerina basılı tutunca çukur dakikalarca kalıyor tıpkı oyun hamuru gibiyim..daha çok erken değilmi yaa benim gibi olan varmı durumu((
aksıne bende gokbay beyden hıc memnun kalmamıstım ılk hamılelıgımde ona gıtmıstım kanamam olunca bayramda acık orası olunca allahtan yoktu ama yarım saate geldı bebegın etrafında kanama alanı gordu ve bana 10 gun ıstırahat verdı ılgılendıde buraya kadar hersey normal 10 gun sonra gıttıgımde cok ruhsuz bır sekılde bebegın yasamadıgını soyledı ona gore cok normaldı belkıde bana gore oyle degıldı bıraktı gıttı bızı odada nıtekım kurtajımıda kendısı yaptı yaptıgı ıslem cok basarılı olmus suankı doktorum oyle soyluyor ama bebekten patolojı sonucu cıkmıs ona gıtmıs haber vermek bır yana haberı yoktu masasındakı kagıttan patolojıden doktora gıttıgını ogrendıgım sonuc ıcın doktoru aradım bır turlu donmedı bana dayanamadım almaya gıttım haberı bıle yok masada kendım gordum onunde kesın koydugu tanıyla mol gebelık dedıgı bebegımde hersey temız cıkmıstı bu arada mol gebelık okadar kotu bır durumkı kemoterapıden bıle bahsetmıstı bana okadar cok korkutmustukı benı 15 gun gecmemıstı sonucu alasıya kadar nezaman geleyım dedıgımde 6 ay sonra dedı kurtaj yapılan hastanın kontrolu 6 ay olamaz bence 6 ay korunacaksın olmaz dedıgı bebek ıcın suankı profosorume gıttım 2 ayımda hayır hersey normal dedı ve o ay 3 ayımda hamıle kaldım tekrar sorarsan soyleyen bır doktordu acıkcası belkı benım basıma geldı sadece ama yettı bana valla onu beklesem mıkrop kapmısım 6 aya ne olurdum bılemem onu beklesem suan hamıle kalamazdım ısını ıyı yapıyor belkı ama bız hamılelr malesef daha fazlasına ıhtıyac duyuyoruz adını duymak bıle benı gerıyor belkıde tavrım ılk bebegımı almasıydı sımdıkı aklım olsaydı beklerdım kanama durmustu mol de degılmıs belkıde dıyorum sımdı neyse kusura bakma adını duyunca duygularım aklıma geldı
cnm dr sordun mu? çok erken bence de. ben gecen kontrolümde ayaklarımın şiştiğinden bahsetmiştim dr,tansiyonun kontrollü ve şişlik az sa sorun yok dedi.
tuzlu ve hamur işi yeme, bir de soğuk su tut ayaklarına ve altına yastık koyup yat iyi geliyor.
kızlar gittigidiyordan avent biberon aldım orjinal ambalajda ama puslu puslu duruyor sizlerinde öylemi?şapşal adam nnuk marka emzik aldım mavi erkek bebek olacak dedim pembe göndermiş çok kızdım ayrıca lansinoh meme ucu kremi aldımonunda 6 göğüs pedi hediyeli yazıyordu oda yok o kremi 3 ay öncedenmi başlamak gerekiyor gece yatarken sürsem hep diyorum sizce nezaman sürmeliyim?
doktorumla görüşmeme daha 2 hafta var ayaklarımı yüksekte tutuyorum ama her gü daha da şişiyor benim bildiğim son ayda şişlik olur daha 3 ayım var napacağımı şaşırdım yürüyemiyorum ve ayakta duramıyorum canım yaaa offf saol canım soğuk suyu deniycem
canım benim bugün 7.diyet günüm aynı bende öyleydim diyetsyene gönderdi tansiyonum 10-7 normal hali 12-9 çıktı ve şekerim açlık 83 tokluk 179 çıktı tuz ekmek şeker bitti yani ve ayaklarım bugün normale döndü unutmuşum görmeyeli sendede aynı sorun olabilirKIZLAR YARDIM EDİN...ayaklarım 1 haftadır davul gibi oldu yürüyemiyorum ayak bileklerim hamur gibi üzerina basılı tutunca çukur dakikalarca kalıyor tıpkı oyun hamuru gibiyim..daha çok erken değilmi yaa benim gibi olan varmı durumu((
iyi günlerde kullansın bebişin canım benim kızımın biberonu chicco emziği nuk du.hala duruyor biberonu...henüz bebeğime almadım emzireceğim için biberonu daha sonra alırım inş oda emerse ilk altı ay sadece anne sütü vericem biberona alışmasın baştan..emziğini alırım.bu arada benim sağ meme ucum çatladı bendemi alsam o kremden acaba senin çatlat problemin varsa eğer kullan en azından iyileşir doğumdan önce ben kızımı ilk bir hafta emzirirken çok acı çekmiştim krem kullanmadığım için..
doktorumla görüşmeme daha 2 hafta var ayaklarımı yüksekte tutuyorum ama her gü daha da şişiyor benim bildiğim son ayda şişlik olur daha 3 ayım var napacağımı şaşırdım yürüyemiyorum ve ayakta duramıyorum canım yaaa offf saol canım soğuk suyu deniycem
kızlar gittigidiyordan avent biberon aldım orjinal ambalajda ama puslu puslu duruyor sizlerinde öylemi?şapşal adam nnuk marka emzik aldım mavi erkek bebek olacak dedim pembe göndermiş çok kızdım ayrıca lansinoh meme ucu kremi aldımonunda 6 göğüs pedi hediyeli yazıyordu oda yok o kremi 3 ay öncedenmi başlamak gerekiyor gece yatarken sürsem hep diyorum sizce nezaman sürmeliyim?
canım benim eşimde tam tersine öle makyaja falan hayatta karışmaz güzel giyiniyim hoşuna gider balkona evet benide çıkartmaz başı açık...ben şuan için konuşmuyorum mutluyum böle bakalım nereye kadar...canım korkutmak istememiştim..ben nasıl havada doğururmuşum ki kolay değil öyle bende ilk hamileliğimde nasıl bişeydir bilmiyodum korkmuyordumda ama benim doğumum o kadar zor olduki anlatamam pazartesi hastaneye gittim kızımın kalp atışları zayıflamıştı nst de.sonra yatış dediler ve ben kuru kuru gittim bir kahvaltıyla sadece suni sancı verdiler aslında sezeryan olur dedi doktor ama çocuğun kalp atışları normale dönünce ve bide normal gelince çocuk vazgeçti bana 3 ünite suni sancı verdiler sancı odasına koydular bir sürü kadın sancı çekiyorlar yanımda bende tık yok 2 kere lavman yapıldı yemek içmek yasak öldüm daha temmuz ayındayız dilim damağım kurudu resmen son gün saat öğlen 12 de sancım gelmeye başladı ara ara geldi gitti neyse ben gece 12 de doğurdum ama bir de bana sorun nasıl doğurdum hala herkes konuşur beni doğumumu neler çektin sen derler korkum ondan canım eve çıktık ben 3 gün uyku halindeymişim haberim yok o kadınların çığlıkları kulaklarımdan gitmiyordu ve 1 yıl doğum sonrası depresyonu yaşadım eşimle çok kötü günler geçirdik...şimdide aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum bazen sezeryan olmayı dahi istiyorum tabi herkesinki aynı olacak diye bişey yok benim bebeğimin o an uyumuş olması ve kalp atışlarının azalması sebep oldu 2 gün aç karnına yattım dedim ya doğumdan sonrada adana kebap yedim bir güzellll
bence çok haklısın canım kocanın bekarmış gibi sensiz tatil yapması çok yanlış bir durum ben senin gibi eşimin zoruyla kapandım 7 senedirde biz evliyiz erkekler kendilerine gelince kısıtlama yapmıyorlar ama bize gelincede herşeyde tutucu davranıyorlar ben şimdi iyiyim evliliğin ilk yıllarında annesiyle dahi beni bir yere göndermiyordu güneşlikleri açtırmıyordu arabamıza binsek ben arkada oturuyordum makyaj yapmak yok başın açık balkona çıksam kıyamet kopar hala bilene ama zamanla düzeldi artık şimdi o kadar sıkmıyor beni...
seni aramamasıda yanlış bişey sonuçta sen hamilesin ne diyeyim ahhh bu erkekler ahh neden bu kadar bencilsiniz bilmiyorum canım sen canını hiç sıkma fazlada üstüne gitme kaçan kovalanır biliyorsun sen geri çekildikçe o sana gelecektir zaten erkeğe fazla ilgi gösterirsen kendini çok beğenir..boşver takma kafana herşey düzelir..
hmmm şimdi eşinin sensiz gitmesi bence güzel değil , girmen gerekmez illa , kumda bile yürüsen çıplak ayakla çok faydalıdır , oradayken aramamasıda çok düşüncesizlik olmuş buraya kadar sen haklısın ama sende keşke kalmasaydın teyzende haklıyken eşit konuma gelmişsiniz , ben hiç tutamam içimde illa söylerim neye kızdıysam zaten suratım düşer kocamda anlar hemen , sonra tartışır paylaşırız kozlarımızı , 15 dk. sonra düzeliriz yine , ama eşine şu konuda çok kızdım , ne demek istersen ayrıl , bu kadar basitmi yani heleki hamileyken , orda çok ayıp etmiş , bence fazla uzatma sende konuş açık açık , bu durumları düzeltmemiz lazım de , hamileyken daha hassasım ama sen bu durumu idare edemiyorsun de , çünkü sonuçta mutsuzsun , üzgünsün bu durumdan , en azından kendin ve bebeğin için uzatma canım benim tavsiyem bu
meraba kızlar bırsey soracagım sıze ınternet uzerınden cıvılden alıs verıs yapanlar varmı kargo ucretı nasıl urunler ıyı mı
bence kremi son ay gibi uygulamaya başla sonuçta gögüs uçlarını uyarmaman lazım doğumla ilgili bişey doğum kasılmalarınamı sebep oluyodu neydi yaa ben daha bebeğime hiç bişey almadım kardeimlen annem herşeyini aldı bebebğiminde ben bişi almadım önce don al diyolar donansın diyeymiş hehehe
günaydın canlarım nasılsınız görüşmeyeliuzun zaman oldu gelemiyorum artık eskisi kadar. havalar ısındı PC basında sanki bana afakanlar basıyor gibi geliyor. ondan böyle seyrek aralıklarla da olsa aklımdasınız unutmuyorum sizi :)
gecen hafta detaylı usg yaptırdık maşaAllah herseyimiz normal cıktı, gelişimimiz hala 1 hafta önden gidiyor. böyle giderse erken doğum olabilir dedi dr.um bakalım 19 temmuzda daha net öğrenicez olanı bitenitekmelerimiz iyice sertlesmeye basladı hoş aranızda arkalardan gelen nadir 3 4 kişiden biriyim ama olsun :) sizler nasılsınız iyi misiniz ? hersey yolunda mı ?
günaydın fıstıklarrr , günaydın miniş tekmeci kuzucuklarkızımın sabah şarkısını açim hemen , alıştı şimdi o bekliyo açmamı
Tatlım maşallah bebişinekendini fazla özletme canım kendine ve bebeğine iyi bak ara sıra uğra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?