2012 Ekim Anneleri

KIZLAR YARDIM EDİN...ayaklarım 1 haftadır davul gibi oldu yürüyemiyorum ayak bileklerim hamur gibi üzerina basılı tutunca çukur dakikalarca kalıyor tıpkı oyun hamuru gibiyim..daha çok erken değilmi yaa benim gibi olan varmı durumu ((

cnm dr sordun mu? çok erken bence de. ben gecen kontrolümde ayaklarımın şiştiğinden bahsetmiştim dr,tansiyonun kontrollü ve şişlik az sa sorun yok dedi.
tuzlu ve hamur işi yeme, bir de soğuk su tut ayaklarına ve altına yastık koyup yat iyi geliyor.

canım benim çok geçmiş olsun..çok üzüldüm..bende başka doktordaydım çok ama çok beterdi benimle hiç konuşmuyor hiç ilgilenmiyor hiç bişey anlatmıyordu gökbay beye gittim şans eseri çok ilgilendi uzun uzun anlattı herşeyi çok memnun kaldım ama sana yaptıkları hiç doğru değil çok haklısın herşey yolunda gider umarım hepimiz için

doktorumla görüşmeme daha 2 hafta var ayaklarımı yüksekte tutuyorum ama her gü daha da şişiyor benim bildiğim son ayda şişlik olur daha 3 ayım var napacağımı şaşırdım yürüyemiyorum ve ayakta duramıyorum canım yaaa offf saol canım soğuk suyu deniycem

kızlar gittigidiyordan avent biberon aldım orjinal ambalajda ama puslu puslu duruyor sizlerinde öylemi?şapşal adam nnuk marka emzik aldım mavi erkek bebek olacak dedim pembe göndermiş çok kızdım ayrıca lansinoh meme ucu kremi aldımonunda 6 göğüs pedi hediyeli yazıyordu oda yok o kremi 3 ay öncedenmi başlamak gerekiyor gece yatarken sürsem hep diyorum sizce nezaman sürmeliyim?

iyi günlerde kullansın bebişin canım benim kızımın biberonu chicco emziği nuk du.hala duruyor biberonu...henüz bebeğime almadım emzireceğim için biberonu daha sonra alırım inş oda emerse ilk altı ay sadece anne sütü vericem biberona alışmasın baştan..emziğini alırım.bu arada benim sağ meme ucum çatladı bendemi alsam o kremden acaba senin çatlat problemin varsa eğer kullan en azından iyileşir doğumdan önce ben kızımı ilk bir hafta emzirirken çok acı çekmiştim krem kullanmadığım için..

merhaba kızlar bugün defnoşumu gördüm çoook tatlıydı teyzeleri... kocaman olmuş maşşallah 1 kg ya yaklaşmış boyuda 30 cm olmuş ben 1 kilo almışım, bebege almışım kiloyu bu kez azar işitmedim dr.umdan

artık dinlenmelisin dedi kasılmalar baslamış magnezyumu 2 ye cıkaralım dedi,göbeği gün içinde sert olanlar varsa bu sertleşme kasılmaların basladığını gösterirmiş magnezyum bunu engellermiş aklınızda olsun kullanmayan varsa eger...

genel olarak iyi dedi cok şükür.. sıcaklara dikkat edin kızlar tuzu azaltın ve calsiyuma agırlık verin... saglıcakla gelsin bebişlerimiz inşallah.............

canım benim bugün 7.diyet günüm aynı bende öyleydim diyetsyene gönderdi tansiyonum 10-7 normal hali 12-9 çıktı ve şekerim açlık 83 tokluk 179 çıktı tuz ekmek şeker bitti yani ve ayaklarım bugün normale döndü unutmuşum görmeyeli sendede aynı sorun olabilir

canım sağol bende ev hanımıyım ama benim doğum plasenta aşağıda diye önce olacak ve kapıda kan vermek için 4-5 kişi bekleyecek dedi doktor olurda allah korusun plasentam çıkmaz kan kaybım çok olur yoğun bakıma beni küvezede bebeği alırsalar diye alayım dedim allah korusun inşallah hiç biri olmıyacak ama bulunsuun diye aldım kızım 2 ay zorla emdi beni annemler verdi emziği biberonu sürdü mememe pekmezi balı çocuk emermi allahım inşallah bi terslik çıkarmazda normal insanlar gibi sezeryandan çıkar bebeğimi emziririm hastaneye götürmicem zaten ne emziği ne biberonu ama ihtimal olarak aldım mememde yara olmuştu kızımda ememedi düzgün baştan aldım bende 21 lira napim canım annemle bilemez dedim

tatlım boooll su iç ayaklarını dik uzan iki saat tuzu tamamen kes daha erken ödemler için dikkat et tansiyonunu takip et hergün

bence kremi son ay gibi uygulamaya başla sonuçta gögüs uçlarını uyarmaman lazım doğumla ilgili bişey doğum kasılmalarınamı sebep oluyodu neydi yaa ben daha bebeğime hiç bişey almadım kardeimlen annem herşeyini aldı bebebğiminde ben bişi almadım önce don al diyolar donansın diyeymiş hehehe

canım benim eşimde tam tersine öle makyaja falan hayatta karışmaz güzel giyiniyim hoşuna gider balkona evet benide çıkartmaz başı açık...ben şuan için konuşmuyorum mutluyum böle bakalım nereye kadar...

canım eğer gitmeseydim eve gelince büyük kavga edicektik ben onu kırmamak için gittim çünkü acaayip sinirliydim eşim zaten yoldayım diyince anladı ne olduğunu şimdilik kızımla oyalanıyorum bakalım o da zaten erkenden yatıyo bakalım kaç gün sürecek böle...

titanic ilk izlediğime eşimle çıkıyorduk ve özlem vardı aşk vardı onu düşünüp agla agla hasta olmuştum.şimdi yıne ızledım eşimle evlıyım mutluyum çocugum ve bebegım karnımda ama yıne özlem var dedım aglamıcam dedım ama tutamadım kendımı((

bende birşey almadım annemler aldı hep elinde örgüler falan bir yakınımız dediğin gibi kızıma beyaz dantelli don aldı. kız bebeğede büyüyünce kız çeyizinede ilk önce don alınırki donansın dedi bilmiyordum onun sayesinde donumuzda var artık hemde dantelli :) ya bu kıyafet konusunda fazla alma öok çabuk büyüyecek diyorlar 3 5 parça birşeylede olmazi ya küçülsede giydiriri heralde kusacak falan üst değiştirmek gerekecek sonunda aman millete bakmayalım biz en iyisi dimi :))

ya bu göğüs kremini bende soracaktım ne zaan başlamak lazım diye. benimde göğüslerimin uçları çok hassaslaştı kaşıntı başladı ucuna dokunamıyorum 5nde randevum var dr gidince soracağm artık bu kremi sorayım sür derse başlarım bende. şuan kreme başlayan varmı acaba yararını gören falan

günaydın canlarım nasılsınız görüşmeyeli uzun zaman oldu gelemiyorum artık eskisi kadar. havalar ısındı PC basında sanki bana afakanlar basıyor gibi geliyor. ondan böyle seyrek aralıklarla da olsa aklımdasınız unutmuyorum sizi :)

gecen hafta detaylı usg yaptırdık maşaAllah herseyimiz normal cıktı, gelişimimiz hala 1 hafta önden gidiyor. böyle giderse erken doğum olabilir dedi dr.um bakalım 19 temmuzda daha net öğrenicez olanı biteni tekmelerimiz iyice sertlesmeye basladı hoş aranızda arkalardan gelen nadir 3 4 kişiden biriyim ama olsun :) sizler nasılsınız iyi misiniz ? hersey yolunda mı ?

Tatlım maşallah bebişine kendini fazla özletme canım kendine ve bebeğine iyi bak ara sıra uğra

günaydın fıstıklarrr , günaydın miniş tekmeci kuzucuklar kızımın sabah şarkısını açim hemen , alıştı şimdi o bekliyo açmamı

günaydın fıstıklarrr , günaydın miniş tekmeci kuzucuklar kızımın sabah şarkısını açim hemen , alıştı şimdi o bekliyo açmamı

ahh kuzum benimm şimdi içerde söyleniyordur...''ahh anne ahhh bi türkü tutturdun gidiyor yine, her sabah tepemde gıy gıy ediyosun, yeter anaa yeterrrr'' diyordur

Ben demiyorum minik kızın diyordur :124:

Tatlım maşallah bebişine kendini fazla özletme canım kendine ve bebeğine iyi bak ara sıra uğra

saolasın canım benim... ciclerinize bakıyordum ben de ekledim iki üc tane dilerim beğenirsiniz. eklediğiniz tüm ciciler cok güzel :) her birine ayrı ayrı bayıldım... PC basında cok bunalıyorum tatlım bir de malum sıcaklar basladı. ama söz bir daha arayı bu kadar açmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…