2012 Ekim Anneleri

Kızlar en yakın tarihte ben gideceğim sanırım doktora:)
9.haftada çağırmıştı.Çarşamba nöbetçiymiş akşam 9 dan sonra gideceğim eşim gelince

canım sen cuma günü ne için kontrole gideceksin beni dr um kalp atışını duydukdan sonra 4 hafta sonra çağırdı

günaydın müstakbel güzel anneler:)

bugun öyle zor kalktım kı işe gitmek için bazen vurup kafamı yatasım var ama olmuyo iştee( allahtan mide bulantım yok da idare ediyorum. Sütü iki günde bir zorla içiyorum da haşlanmış yumurta ( yiyemiyorum ya kokusundan tiksiniyorum zaten hiç yemezdim ama hamilelikte çok faydalı dediler diye zorluyorum kendimi.. he bu arada kızlar ilk kan testinizde açlık kan şekeriniz kaç çıkmıştı acaba benım kadar yükske çıkan var mı? benim 113 tü

amin canım inşallah..bulantım olmadı benim henüz ama sanki olcak gibi mi ne:26: bakalım..
ya evet ilişki konusunda dr son ana kadar yapabilirsiniz dedi tabi eğer sancı kasılma vs olmazsa sorun yok dedi. ama çok zorlamayın dedi aynen

inşallah canım..beklemek zormuş hakkaten.. daha kalp atışlarını duyamadık bu kadar heeycanlıyız..zamanla içimizde büyüdükçe kucağımıza almak için kimbilir nasıl sabırsızlanıcaz

canım sen cuma günü ne için kontrole gideceksin beni dr um kalp atışını duydukdan sonra 4 hafta sonra çağırdı

canım ben de kalbini duydum,ama bende hashimoto tiroid var sık sık tsh kontrolü olacak ilaç alıyorum dozu değiştirilebilir. ben 2 3 haftada bir doktorda olacağım muhtemelen..Allah korusun tiroidin etkileri çokkkk.. önlem almak gerek....

canım yumurta sevmeyenler için bıldırcın yumurtası süper koca bir yumurta yiyeceğine tek lokmaklık bıldırcınınki. hem de daha çok protein varmış... ben de yumurta kolim bitince artık alıcam,ben de pek haz etmeden yiyorum büyük geliyor bitmiyor......

hımm anladım canım evet duymuştum tabi senin çok dikkatli takipte olman lazım allah a emanet meleklerimiz

hımm anladım canım evet duymuştum tabi senin çok dikkatli takipte olman lazım allah a emanet meleklerimiz

aynen öyle..önlem almaktan başka yapacağımız bişey yok.. Allaha emanet artık.. umarım herşey güzel olur...kasımda 6 aylık bebeğini kaybeden arkadaşım kimdi? geçmiş olsun,Allah tekrarını yaşatmasın kimseye de göstermesin.. merak ettiğim böyle olunca en az 3 ay korunma vermiyorlar mı?? vücut anca toplanıyor diye biliyorum.. bu arada sebebi neydi?

aynen ben iyi dayandım ama gidincede bişey göremez biraz geçsin dedim bu cumartesi eşim şahir dışındaydı gidemezdik bende çalıştığım için önümüzdeki cumartesine kaldı
senle aynı gidiyoruz sende ki gelişmeler ne benim bir tek göğüslerim hassas arada kasıklarıma batmalar ve adet olucakmışım gibi ağrılar dışında bi gelişme yok
halsizlik yok uyku yok bulantı yok insallah olmaz ama olmayıncada neden olmuyo diyo insan :)

kızlar sizin kaçıncı haftanızda başladı bulantılar ?

canım kolı seklınde alacagına 6 lı yada 10 lu fılan alsan daha taze tüketmiş olursun
Kızlar en yakın tarihte ben gideceğim sanırım doktora:)
9.haftada çağırmıştı.Çarşamba nöbetçiymiş akşam 9 dan sonra gideceğim eşim gelince

hadı bakalım ıns hayırlı haberler alırsın

benim başlamadı,inşallah sende de olmaz.ilk başta neden yok diye üzülmüştüm:) ne saçma:) çok rahatım o açıdan. pek iştahım yok..göğüslerim hassas. batmalar oluyor kasıkta arada..en büyük belirtim adet gecikmesi:) bir de miniğimin fotosu:)

canım kolı seklınde alacagına 6 lı yada 10 lu fılan alsan daha taze tüketmiş olursun

hadı bakalım ıns hayırlı haberler alırsın

koli derken 15 li. o da kayınvalidemin köyden geldi...2 tane kaldı..bıldırcın alıcam bugün..

kızlar doktorlarınız hemen kan hapına basladı mı bırde folık asıt kullanıyo musunuz:26:

teşekkür ederim cnm darısı herkesin başına inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır...
çok merak ediyorum kalp atışı devam ediyormu?ya durduysa falan die
ama mide bulantılarım ço hafifde olsa oluyo.sonrada diyorum sağlıklıdır sanırım:)
cnm bana bakalım ne verecek çarşamba günü.ben haftalık iğne ve progestan kullanıyorum gece yatarken.folik asit hiç vermedi doktorum.elevit kullanıyorum başından beri..

kızlar yumurtdan tiksindğinz zaman salatasını yapıp yiyin ben salatasını çok severim ama maydonoz doğramayın biliyorsunuz maydonor bizlere zararlı
üzerine azıcık zeytinyağ azıcıkta limn sıkarsınız o zaman koku filan hissetmezsiniz hatta 2 tane bile yenilebilir böyle:))

a a bıldırcın yumurtasıı peki bi deniyim umarım onu severim çok teşekkür ederim

bir de yumurta kesinlikle çookkk pişmiş olacak,öyle rafadan veya kayısı değil...

ne içmesi kız??bildiğin yumurta gibi haşlıyorsun..tadı aynısının tıpkısı...ve proteini çokkkkkk..

ne bilim yaaa görüntüsünden iğreniyorum çok töbe:)
ama haşlanmış yumurtayı severim özellikle sarısını:)beyazının bi kısmını atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…