kimse bana bişey dememiş,küstüm işte:))(sayfa 276da yazmıştım) şaka bi yana ağrım geçti bile,çok şükür,ama ben dinlenmek istiyorum okul yoruyor,anadolu lisesi,bir de üniye öğrenci hazırlıyorum,resmen akşamları ders çalışıyorum,ama ben dinlenmeliyim...çok yorgunuuuuuuuumallahtan mide bulantım hiç olmadı,şimdilik te yok..bence bu zamandan sonra başlamaz gibi.. Var mı 8.haftada başlayan??
merhaba guzel anısslerr
ıkı gun gıremedım nete haklıkaten oku oku bıtmedı..
gulsahım ınsallah duyarsın kalp atıslarını en kısa zamanda.
benmde bulantılarım gectı sayılır cok sukur neydı o oyle ya..sımdı bıraz ıstahım arttı ama oyle yıne ısteyerek yıyemıyorum tabıkıde.
arkadasslar doktor ılıskıde yasak demıyorsa korkmayın bence bız esımde haftada ıkı devam edıyoruz araya zaman koyarak doktor dusuk tehlıkesı olanlara zaten soyluyor ben sormadan bana dedı ılıskıyı yasaklamıyorum ama sert olmıcak dıkkatlı dıyınce bızde dıkkatlı dıkkatlı yandan yandan goturuyoruz.bu yuzden kendınızıde esınızıde sıkıntıya sokmayın derım ben..en azından randevuya gıtmeden bır gun once gırın nasılsa ertesı gun doktor bakıcak bıse olsa soler ıcınızı boyle rahatlatın tabı karar sızın.
canım inş sizde tez zamanda duyarsınız kalp atışlarını zaten kalp atışlarından sonra beklemekde çok zor ben geçen hafta duydum sonrasında 4 hafta sonra çaırdı beklemek çok zor yine 2 hafta geçiyodu şimdi hiç geçmiyo
canım sen cuma günü ne için kontrole gideceksin beni dr um kalp atışını duydukdan sonra 4 hafta sonra çağırdı
günaydın müstakbel güzel anneler:)
bugun öyle zor kalktım kı işe gitmek için bazen vurup kafamı yatasım var ama olmuyo iştee( allahtan mide bulantım yok da idare ediyorum. Sütü iki günde bir zorla içiyorum da haşlanmış yumurta ( yiyemiyorum ya kokusundan tiksiniyorum zaten hiç yemezdim ama hamilelikte çok faydalı dediler diye zorluyorum kendimi.. he bu arada kızlar ilk kan testinizde açlık kan şekeriniz kaç çıkmıştı acaba benım kadar yükske çıkan var mı? benim 113 tü
canım ben de kalbini duydum,ama bende hashimoto tiroid var sık sık tsh kontrolü olacak ilaç alıyorum dozu değiştirilebilir. Ben 2 3 haftada bir doktorda olacağım muhtemelen..allah korusun tiroidin etkileri çokkkk.. önlem almak gerek....
hımm anladım canım evet duymuştum tabi senin çok dikkatli takipte olman lazım allah a emanet meleklerimiz
canım sen daha gitmedin dımı..ben hiç sabredemedim. bendimde sat 16 ocak. ama ben çok erken öğrendim. sabredemeden gittim:) ii dayandın sen güzeliminşallah cumartesi kalp atışlarınıda duyarsın canım. bende cumartesi gidicem. hayrılı haberlerle döneriz inşallah
canım kolı seklınde alacagına 6 lı yada 10 lu fılan alsan daha taze tüketmiş olursuncanım yumurta sevmeyenler için bıldırcın yumurtası süper koca bir yumurta yiyeceğine tek lokmaklık bıldırcınınki. hem de daha çok protein varmış... ben de yumurta kolim bitince artık alıcam,ben de pek haz etmeden yiyorum büyük geliyor bitmiyor......
Kızlar en yakın tarihte ben gideceğim sanırım doktora:)
9.haftada çağırmıştı.Çarşamba nöbetçiymiş akşam 9 dan sonra gideceğim eşim gelince
aynen ben iyi dayandım ama gidincede bişey göremez biraz geçsin dedim bu cumartesi eşim şahir dışındaydı gidemezdik bende çalıştığım için önümüzdeki cumartesine kaldı
senle aynı gidiyoruz sende ki gelişmeler ne benim bir tek göğüslerim hassas arada kasıklarıma batmalar ve adet olucakmışım gibi ağrılar dışında bi gelişme yok
halsizlik yok uyku yok bulantı yok insallah olmaz ama olmayıncada neden olmuyo diyo insan :)
kızlar sizin kaçıncı haftanızda başladı bulantılar ?
canım kolı seklınde alacagına 6 lı yada 10 lu fılan alsan daha taze tüketmiş olursun
hadı bakalım ıns hayırlı haberler alırsın
kızlar doktorlarınız hemen kan hapına basladı mı bırde folık asıt kullanıyo musunuz:26:
ben bıldırcın hiç içmedim ama midem bulanıyor nedense o yumurtadan asla içemem
canım yumurta sevmeyenler için bıldırcın yumurtası süper koca bir yumurta yiyeceğine tek lokmaklık bıldırcınınki. hem de daha çok protein varmış... ben de yumurta kolim bitince artık alıcam,ben de pek haz etmeden yiyorum büyük geliyor bitmiyor......
ne içmesi kız??bildiğin yumurta gibi haşlıyorsun..tadı aynısının tıpkısı...ve proteini çokkkkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?