2012 Ekim Anneleri

bugün eşim çalışmıyor birlikte benim çalıştığım yere geldik kahvaltı yaptık sonra eminönüne gittik. kaçamak yaptık iki saatcik :))

havuzlu hana gittik. uyku seti, küvet, kova, önlük, eldiven, patik, alt açma, battaniye ve göğüs pedi aldık.

eksikler bitmiyo ama en azından alınması gerekenleri almış olduk gibi gibi

canım benim doğum eylül 19 yada 29

benim doğumumda ekim 2 veya 16 arası inşallah 2 ekim olur evlillik yıldönümümüz :) normal doğum istiyorum ama anormal birşey olup sezeryan olmam gerekirse 2 ekimde olucam bari özel bir günde olsun bebeğim

canım gideceğim zaman 28 haftalık olacam dönüşümdede 32 haftalık felan bi sorun çıkarmı diyorummm

tatlim bi sikinti olmaz saniyorum sadece hava sicak oldugu icin dayanamaya bilirsin.

benide eltim cagiriyor bikacgun gel diye normalde 5 saat suruyor yeni otoban acilmis 3 saat diyolar ama benim gozum yemiyor acikcasi...

tatilden bahsetmişsiniz ben yola çıkamıyorum evhamlıyım ya yolda birşey olur belki diye kuşadası çok yakın ama denize girmekten de korkuyorum. geçen sene mikrop kaptım antibiyotik tedavisi gördüm baya. çok istiyorum denize girmeyi ama bebeğim daha kıymetli seneye giderim inş nasipse seneye bebeğimde benimle beraber olacak.
bu arada beni gören erkek seninki diyor hala dün kayınvaldem kızıma mavi zıbın takımı çıtçıtlı badi aldı kenarları pembe atlet aldı :) eli maviye gidiyo erkek istediğinden değil tabi ondan eminim kızları yok kız olmasını çok istiyorlardı 5 temmuzu bekliyoruz garantiliycem :))

benim doğumumda ekim 2 veya 16 arası inşallah 2 ekim olur evlillik yıldönümümüz :) normal doğum istiyorum ama anormal birşey olup sezeryan olmam gerekirse 2 ekimde olucam bari özel bir günde olsun bebeğim

kızlar doğum tarihlerinizi konuştunuzmu doktorunuzla biz daha bişey konuşmadık oda bişey demedi bizde sormadık bu gidişimizde soralım bari bizimkide netteki tahminlere göre kurbanın ilk günü

Daha doğum tarihlerinin belirleneceğini sanmıyorum eğer ki sezeryan olmayacaksanız son haftalarımızda sık sık gidicez hastaneye nst yapılıyor sancımız var mı diye bir de çatı muayenesi yapıyorlarmış açılma var mı diye o da fena bişey olsa gerek
Hoş salı günü karnıma kocaman iğne girecek ondan kötü olamaz diye düşünüyorum :18::18::18:

cimekacım kocamannnnnn bi maşallllaaahhhh kızına ,buradan tum annelerın ve bebıslerın ıyı haberlerını aldıkca cok mutlu oluyorum ama senınkıne 2 kere mutlu oluyorum ben cunku senınle ortak noktamız var haşimato troidi ve kilo Nts için erken değil mi doktorun ne dedide nts istedi senden ??? ınsallah bebıslerımızın yaptıgı yaramazlıklarıda yazarız buradan

canım röntgensızde mudahele yapılıyor bende diş ağrısından kıvrandım benım 20 lık dişim iltihap yapmış doktor gebelikte kullanılan antıbıyotık verdi Largopen 1 gr.kullanmak zorundayız dedı.yoksa diş mıkrobu erken doguma sebep olurmus Allah korusun..agrım gectı dünde o minik minik çürükler var denilen yere anestezi kullanmadan 2 adet dolgu yaptı ..bunlar senı doguma kadar götürür dedi..hıc korkma gerektıgı zaman gebelıkte anestezı bıle kullanıp diş yapılıyor .

canım bende aynı evhamları yaşıyorum...yola çıkma fikri beni ürkütüyor evimden ,doktorumuzun olduğu şehirden uzaklaşmak istemiyorum korkuyorum işte

Bu arada cicilerinizi güle güle kullanın

offf en zor aylar kaldı desene :26: tek tesellim bebeğimin bu sıcaklara maruz kalmaması yani gününde doğarsa tabii , hakkımızda hayırlısı olsun artık hepimizin , havalar ağustos ortasındamı başlıyordu serinlemeye ?

CaTi muayenesi yapan kisiye gore degisiyormus acisi,dr lar daha acisiz yapiyormus(daha kibarca herhalde)ama dogumda artik nasil bir ebeye denk gelirsek:))))

Ben eylul 15 e kadar sicak gidiyor diye hatirliyorummm,maaleseff

tatil diyorsunuz benimde canım istiyo ama bende yoldan korkuyorum , eşimi implant firması davet etmiş 4 gün yunan adaları tatili hemde gemiyle , ama izmirden kalkıcakmış gemi gerçi burdan kalksada pasaportla filan uğraşacak halde değilim ya , neyse sağlık olsun , belki yakıncık biyerlere gideriz die ümit ediyorum bende en fazla 1 saat yolculukla , bakalım artık hayırlısı

Ben eylul 15 e kadar sicak gidiyor diye hatirliyorummm,maaleseff

eylül 15 e kadar sıcak olurda temmuz sıcağı gibi olmaz haziran başı doğum yapan bi arkadaşın yanına gittim çocuğun her yanı pişik olmuş daha minnacık bide çırılçıplak yatyodu evin içinde 1 bezle sadece

bu arada kızlar 26. haftayı doldurup 27 ye giren herkesi tebrik etmek istiyorum , 27 de 3. trimester başlıyorya , artık birer birey sayılıyor miniklerimiz , darısı benim kısçeme olsun

Tabi ki o kadar sicak olmaz,sicaklari biz cekicez,Allah in izniyle onlar dogdugunda rahat ederler

yok tatlım nerde ağustos ayı çok sıcak geçiyor hatta eylülde bile havalar güzel oluyor eylül ortası veya sonu gibi sıcaklık azalır ama yine sıcak olur

CaTi muayenesi yapan kisiye gore degisiyormus acisi,dr lar daha acisiz yapiyormus(daha kibarca herhalde)ama dogumda artik nasil bir ebeye denk gelirsek:))))

evet yaaa hemşireler yapıyor galiba genelde çatı muayenesini tam bilmiyorum ama ben özele gidiyorum belki doktorum yapıyordur hoş o da zor olucak çünkü kendisi erkek

bu arada kızlar 26. haftayı doldurup 27 ye giren herkesi tebrik etmek istiyorum , 27 de 3. trimester başlıyorya , artık birer birey sayılıyor miniklerimiz , darısı benim kısçeme olsun

bende 27. haftama girdim 3.trimestere de girmiş oluyorum dimi çok şükür buralara kadar geldik şimdi 30. haftamı bekleyecem sonra 35. haftamı 40. haftamı derken doğurayım artık diyicem

slm kızlar benı çatı muayenemı drum yapıcaktı utandım ebelere yaptırdım.ama bız ebeyle bırbırımızı yemışız çok kötu çıktık odadan yolmuşuz azcık bırbırımızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…