canım benim doğum eylül 19 yada 29
canım gideceğim zaman 28 haftalık olacam dönüşümdede 32 haftalık felan bi sorun çıkarmı diyorummm
benim doğumumda ekim 2 veya 16 arası inşallah 2 ekim olur evlillik yıldönümümüz :) normal doğum istiyorum ama anormal birşey olup sezeryan olmam gerekirse 2 ekimde olucam bari özel bir günde olsun bebeğim
cimekacım kocamannnnnn bi maşallllaaahhhh kızına ,buradan tum annelerın ve bebıslerın ıyı haberlerını aldıkca cok mutlu oluyorum ama senınkıne 2 kere mutlu oluyorum benherkese günaydınlar..
neden kimse bana yazmamışkopyalıyorum işte hıh
gelelim bizeeeee,bugün kontrolümüz vardı,şeker yüklemesi yapıldı. doktorum da ben de yüksek çıkacak diye beklliyorduk çünkü kiloluyum,ama 135 çıktı.doktor da ben de şaşırdık.. 140ın altı iiyidir hiçbirşey yapmaya gerek yok,ama yine de dikkat et dedi..birsürü tahlil yapıldı karaciğer enzimleri üre tiroid daha birçok şey,çok şükür hepsi de iyi.. kızım da kocaman olmuş.. 1015 gr olmuş,tabi artı eksi 150..ve boyumuz 36 cm. maşallah subhanallah... kızım hareketliydi fakat tabi aynı karede görmek mümkün olmadığı için hareketlerini net göremedim,neler yaptığını.. yine başı yukarda kıçı aşağıdaydı kızımın..bir foto verdi 2 ayak 2 el görünüyor.o nasıl bir poz hala anlamadım.. haaa bu arada bugün 25+0 ız ama ölçümlerde bazıları 26+ bazıları da 27+ larda..doktorum herşey çok mükemmel dedi...biz de mutlu mesut ievimize geldik..
ya bu doğumla ilgili zerre korkum yok,bugün doktorda kapıda bekleyen diğer hamilelerle konuşuyorduk,hepsi genel anestezi sezeryan istiyor,ben hayırlısı hayırlısı deyip durdum,dedim ki, bi sıkıntı olmazsa neden normal doğurmayım ki?? takıntılı da değilim.hangisinde zarar görmeyeceksek kızımla o olsun. asla ''asla'' demem..son ay belli olur sanırım..bu arada doktorum gerekli değil ama renkli ultrasonda fotosu güzel değildi istersen renkliye gir diğer girişte dedi,tamamen show yani dedi.ben de tamam dedim.eşim de kızdı çıkışta adam resmen saçma sapan bişey dedi gereksiz dedi sen olur dedin diye..napıyım renkli fotosu bir tane güzel olsun bari..bir de diğer girişte nstye girecekmişim.. yani o sancı ölçen alet değil mi???erken değil mi??
bir de şey soracağım dondurucudan konuşmuşsunuz..h.sonu memlekette bahçeden çoooook fazla şeftali,nektarin ve erik geldi,napayım da koyayım onları dondurucuya??** daha önce hiç koymadım,bu sefer gerçekten çokkkk
zorla yorum alıp cevaplattıracağım
selam kızlar,
dün geceden beri diş ağrısı ile kıvranıyorum. daha önce kanal tedavisi yapılan dişim olması beni düşündürüyor, mesaimin bitmesine bir buçuk saat kaldı, bitse de doktora gitsem hemen diye bekliyorum. Yaklaşık bir ay önce kontrole gitmiştim aslında doktora, doğuma kadar idare eder seni demişti ufak tefek çürük başlangıçları var demişti. off kızlar canım çok acıyor, hiç birşey çiğneyemiyorum.. röntgen de çekilemiyor bu durumda, doktor ne gibi bir müdahale de bulunacak acaba? var mı tecrübesi olan? Yardıııım
canım benim doğum eylül 19 yada 29
tatilden bahsetmişsiniz ben yola çıkamıyorum evhamlıyım ya yolda birşey olur belki diye kuşadası çok yakın ama denize girmekten de korkuyorum. geçen sene mikrop kaptım antibiyotik tedavisi gördüm baya. çok istiyorum denize girmeyi ama bebeğim daha kıymetli seneye giderim inş nasipse seneye bebeğimde benimle beraber olacak.
bu arada beni gören erkek seninki diyor hala dün kayınvaldem kızıma mavi zıbın takımı çıtçıtlı badi aldı kenarları pembe atlet aldı :) eli maviye gidiyo erkek istediğinden değil tabi ondan eminim kızları yok kız olmasını çok istiyorlardı 5 temmuzu bekliyoruz garantiliycem :))
Herkese İyi Haftasonları Diliyorum Arkadaşlar
Çok şükür Haziran ayını bitiriyoruz. Hayırlısıyla temmuz Ağustosu da bitiririz.
Eylül ayında da yaprak dökümü gibi patır patır dökülürüz gibi geliyor bana
Daha doğum tarihlerinin belirleneceğini sanmıyorum eğer ki sezeryan olmayacaksanız son haftalarımızda sık sık gidicez hastaneye nst yapılıyor sancımız var mı diye bir de çatı muayenesi yapıyorlarmış açılma var mı diye o da fena bişey olsa gerek
Hoş salı günü karnıma kocaman iğne girecek ondan kötü olamaz diye düşünüyorum :18::18::18:
offf en zor aylar kaldı desene :26: tek tesellim bebeğimin bu sıcaklara maruz kalmaması yani gününde doğarsa tabii , hakkımızda hayırlısı olsun artık hepimizin , havalar ağustos ortasındamı başlıyordu serinlemeye ?
Ben eylul 15 e kadar sicak gidiyor diye hatirliyorummm,maaleseff
Ben eylul 15 e kadar sicak gidiyor diye hatirliyorummm,maaleseff
eylül 15 e kadar sıcak olurda temmuz sıcağı gibi olmaz haziran başı doğum yapan bi arkadaşın yanına gittim çocuğun her yanı pişik olmuş daha minnacık bide çırılçıplak yatyodu evin içinde 1 bezle sadece
Tabi ki o kadar sicak olmaz,sicaklari biz cekicez,Allah in izniyle onlar dogdugunda rahat ederler
offf en zor aylar kaldı desene :26: tek tesellim bebeğimin bu sıcaklara maruz kalmaması yani gününde doğarsa tabii , hakkımızda hayırlısı olsun artık hepimizin , havalar ağustos ortasındamı başlıyordu serinlemeye ?
CaTi muayenesi yapan kisiye gore degisiyormus acisi,dr lar daha acisiz yapiyormus(daha kibarca herhalde)ama dogumda artik nasil bir ebeye denk gelirsek:))))
bu arada kızlar 26. haftayı doldurup 27 ye giren herkesi tebrik etmek istiyorum , 27 de 3. trimester başlıyorya , artık birer birey sayılıyor miniklerimiz , darısı benim kısçeme olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?