2012 Ekim Anneleri

eşiminde gelme tarıhı bellı oldu bu arada 25 eylulde çıkıcak 26 eylulde yanımda olucak drum önden gıttıgı ıçın 26 eylul dıyor dogum ıçın ama bız 4 ekım ıstıyoruz bı o ay gelsın dıle getırcez

ayyy çok güldüm yaaa neler yaşandı ki oda da?

neler yasanmadıkı ısrarla ıstemıyorum desemde olmak zorundaydım gırdım odaya bı baktım yaslı kılolu bır baya geldı eldıven gıyıyor ellerı varya tokmak gıbı asla gırmez dedım.yasımda kuçuk ebeye daha zayıf bırı yokmu dedım oda sıparışle olmuyor bu ışler dedı neyse ben yattım elını bır sokuşu var kalkmaya calışıyorum kaldırmıyor ben onun elını tuttum oda benı bı çıktık ellerımız yolunmuş :))

odamız geldiiii yerleştirdik bile eşyalarımızı

rabbim beşiğin içinde oğlumu gördüğüm günleri de nasip etsin inşallah

allah zayıf ebeler nasip etsin die dua edelim o zaman , bide onların tombul eli girecekse vay halimize , gerçi benim doktorda tombik sayılır , bu gidişimde ellerine bakiyim bi

canım benim yaaa tabi ozamanlar yaşın daha küçük daha korkmuşsundur dediğin gibi o kalın parmaklarıyla nasıl zorlamıştır bi de 2-3 parmak mı ne sokuyorlarmış off offf zaten hamile kaldığımdan beri ilişkimiz olmadı doğuma kadar orası daha da daralır büzüşür :18::18::18::18:

cnm ılk hamıleleıgımde benımde 2. aydan sonra ılışkı olmadı benım açıklıgımda çoktu basına bakması gerekıyordu baya zorlandım zaten benım baya dar catım off felakettı.ama su var cnm çokta buzuşup kuçulmuyolar:)
ben sezeryan oldum pazar günü kanamam 2 veya 3 gun surdu cuma gunu esımle gezmeye gıttık ve bız ogece dayanamayıp bırlıkte olmuştuk cahıllık ışte kımsede bışı demeyınce şimdi 40 mızı beklıcez dıyorum esıme oda acı bana 9 ay beklemısım zaten dıyor :)))

Valla bizde de tık yok benimki evde ama korkuyoruz 12. haftalarda kanama olunca yasakta gelmişti şimdi de karnım büyüdü hem içerde kızımız varken olmazmış öyle diyor benimki tam kardeş modundayız doğumdan sonrada bir süre yasak offff yaniii

Son düzenleme:

hahhaahaaa ayy ne güldüm tabii çocuğa ayıp olmasın demi ama

Benimde bir once ki dr um erkekti,alttan muayene olurken cokkkkkk utanmistim,sonucta catala oturuyosun adamin karsisinda ama napiyim dogumda da goren gorene olacak:))

allah zayıf ebeler nasip etsin die dua edelim o zaman , bide onların tombul eli girecekse vay halimize , gerçi benim doktorda tombik sayılır , bu gidişimde ellerine bakiyim bi

Ay bu komik iste evet yaa koca elleri olmasin:)))

Eşimi aradım ben hiç iyi değilim diye.. Yanına çağırdı beni.. Gittim işinden ettim adamı.. Gedik gezdik yemek yiyip eve geldik. Ortalığı topladık beraber. Canım sıkıldı yine. Eve giince basıyolar bana anladım ben Offffff sıkıldım vallaaa yaaaaaa :S Benim gibi olan yok mu??

valla bizde öyleyiz :) eşimle dışarı çıkıp gezerken, alışveriş yaparken, yemeğimizi bi güzel dışarda yerken çok iyiyiz oğlumla... ama eve gelmek hiç hoşumuza gitmiyor
Bizim oğlan evliya çelebi diyor eşim gezmeyi seviyoruz napalım

Evet canim ne kadar calismaktan sikilsakta evde olunca da sikiliyo insan,sonucta herkes calisiyor,tek basina bisi yapamiyosun,bi ugras edinmeye calissan ne biliim biseyler dik falan bebis icin vakit gecer belki,3ay sonra hicbirseye vaktin olmayacak,bugunleri mumla arayacagizzz

Ay bende çok seviyorum gezmeyi.... Birde çocuk uslu birşey olursa gezerken ederken rahat ettirirse ne güzel olur doğduktan sonra....

Nekadar haklısın aslında... Evde işte araştırma yapıyorum süekli... Bebekle köpek beslenir mi falan Emin olmamıza rağmen her bilgiyi topluyoruz. Ama dikiş nakış anlamama ağmen yapamıyorum makinem yok. Olsa neler yapardım inanamazdınız... Elimden geliyor şükür. Daha önce konfeksiyonda falan da çalıştığım için kalıbından dikimine elimden geliyor yani. Gel gelelim dediğim gibi makinem yok. Şimdi de almanın hiç sırası değil. Masraflardan dolayı. KEşke önceden alsaydım.... Örgü dersen onu yapabiilirim işte ama bu sıcakta ynle uğraşmak zor geliyor. Anlayacağınız çingeneye oyna demişler. Yenim dar demiş Hahhahahah

hayırlı akşamlar kızlar
çatı meselesi konuşulmuş
daha önce hiç duymadım
alttan muayene falan okudukça irkildim
ben sezeryan olmaya karar verdim elletmem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…