slm kızlar benı çatı muayenemı drum yapıcaktı utandım ebelere yaptırdım.ama bız ebeyle bırbırımızı yemışız çok kötu çıktık odadan yolmuşuz azcık bırbırımızı :)
ayyy çok güldüm yaaa neler yaşandı ki oda da?
neler yasanmadıkı ısrarla ıstemıyorum desemde olmak zorundaydım gırdım odaya bı baktım yaslı kılolu bır baya geldı eldıven gıyıyor ellerı varya tokmak gıbı asla gırmez dedım.yasımda kuçuk ebeye daha zayıf bırı yokmu dedım oda sıparışle olmuyor bu ışler dedı neyse ben yattım elını bır sokuşu var kalkmaya calışıyorum kaldırmıyor ben onun elını tuttum oda benı bı çıktık ellerımız yolunmuş :))
neler yasanmadıkı ısrarla ıstemıyorum desemde olmak zorundaydım gırdım odaya bı baktım yaslı kılolu bır baya geldı eldıven gıyıyor ellerı varya tokmak gıbı asla gırmez dedım.yasımda kuçuk ebeye daha zayıf bırı yokmu dedım oda sıparışle olmuyor bu ışler dedı neyse ben yattım elını bır sokuşu var kalkmaya calışıyorum kaldırmıyor ben onun elını tuttum oda benı bı çıktık ellerımız yolunmuş :))
canım benim yaaa tabi ozamanlar yaşın daha küçük daha korkmuşsundur dediğin gibi o kalın parmaklarıyla nasıl zorlamıştır bi de 2-3 parmak mı ne sokuyorlarmış off offf zaten hamile kaldığımdan beri ilişkimiz olmadı doğuma kadar orası daha da daralır büzüşür :18::18::18::18:
cnm ılk hamıleleıgımde benımde 2. aydan sonra ılışkı olmadı benım açıklıgımda çoktu basına bakması gerekıyordu baya zorlandım zaten benım baya dar catım off felakettı.ama su var cnm çokta buzuşup kuçulmuyolar:)
ben sezeryan oldum pazar günü kanamam 2 veya 3 gun surdu cuma gunu esımle gezmeye gıttık ve bız ogece dayanamayıp bırlıkte olmuştuk cahıllık ışte kımsede bışı demeyınce şimdi 40 mızı beklıcez dıyorum esıme oda acı bana 9 ay beklemısım zaten dıyor :)))
odamız geldiiiiyerleştirdik bile eşyalarımızı
rabbim beşiğin içinde oğlumu gördüğüm günleri de nasip etsin inşallah
allah zayıf ebeler nasip etsin die dua edelim o zaman , bide onların tombul eli girecekse vay halimize , gerçi benim doktorda tombik sayılır , bu gidişimde ellerine bakiyim bi
Valla bizde de tık yok benimki evde ama korkuyoruz 12. haftalarda kanama olunca yasakta gelmişti şimdi de karnım büyüdü hem içerde kızımız varken olmazmış öyle diyor benimkitam kardeş modundayız doğumdan sonrada bir süre yasak offff yaniii
yok tatlım nerde ağustos ayı çok sıcak geçiyor hatta eylülde bile havalar güzel oluyor eylül ortası veya sonu gibi sıcaklık azalır ama yine sıcak olur
evet yaaa hemşireler yapıyor galiba genelde çatı muayenesini tam bilmiyorum ama ben özele gidiyorum belki doktorum yapıyordur hoş o da zor olucak çünkü kendisi erkek
bende 27. haftama girdim 3.trimestere de girmiş oluyorum dimiçok şükür buralara kadar geldik şimdi 30. haftamı bekleyecem sonra 35. haftamı 40. haftamı derken doğurayım artık diyicem
allah zayıf ebeler nasip etsin die dua edelim o zaman , bide onların tombul eli girecekse vay halimize , gerçi benim doktorda tombik sayılır , bu gidişimde ellerine bakiyim bi
hahhaahaaa ayy ne güldümtabii çocuğa ayıp olmasın demi ama
eşiminde gelme tarıhı bellı oldu bu arada 25 eylulde çıkıcak 26 eylulde yanımda olucak drum önden gıttıgı ıçın 26 eylul dıyor dogum ıçın ama bız 4 ekım ıstıyoruz bı o ay gelsın dıle getırcez
hahhaahaaa ayy ne güldümtabii çocuğa ayıp olmasın demi ama
Eşimi aradım ben hiç iyi değilim diye.. Yanına çağırdı beni.. Gittim işinden ettim adamı.. Gedik gezdik yemek yiyip eve geldik. Ortalığı topladık beraber. Canım sıkıldı yine. Eve giince basıyolar bana anladım benOffffff sıkıldım vallaaa yaaaaaa :S Benim gibi olan yok mu??
Eşimi aradım ben hiç iyi değilim diye.. Yanına çağırdı beni.. Gittim işinden ettim adamı.. Gedik gezdik yemek yiyip eve geldik. Ortalığı topladık beraber. Canım sıkıldı yine. Eve giince basıyolar bana anladım benOffffff sıkıldım vallaaa yaaaaaa :S Benim gibi olan yok mu??
valla bizde öyleyiz :) eşimle dışarı çıkıp gezerken, alışveriş yaparken, yemeğimizi bi güzel dışarda yerken çok iyiyiz oğlumla... ama eve gelmek hiç hoşumuza gitmiyor
Bizim oğlan evliya çelebi diyor eşimgezmeyi seviyoruz napalım
Evet canim ne kadar calismaktan sikilsakta evde olunca da sikiliyo insan,sonucta herkes calisiyor,tek basina bisi yapamiyosun,bi ugras edinmeye calissan ne biliim biseyler dik falan bebis icin vakit gecer belki,3ay sonra hicbirseye vaktin olmayacak,bugunleri mumla arayacagizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?