hayırlı akşamlar kızlar
çatı meselesi konuşulmuş
daha önce hiç duymadım
alttan muayene falan okudukça irkildim
ben sezeryan olmaya karar verdim elletmem kendimi
olmaz asude daha benim evliliğimin 1. yılı bile dolmadı düşün artık hem utanırım hem çok korkarım
kocam da izin vermez
zaten ben doğumdan korkuyom diye kocişe sezeryan olayım diyodum oda yok normal olsun diyodu
şimdi işte yarın sabah gelince çatı ,matı,dam,teras ne varsa anlatcam
eminim sezeryan ol dicek
canım benimde doktorum eylül 20 yi geçirmeyeceğiz diyor ama bakalım hayırlısı artık
valla bizde öyleyiz :) eşimle dışarı çıkıp gezerken, alışveriş yaparken, yemeğimizi bi güzel dışarda yerken çok iyiyiz oğlumla... ama eve gelmek hiç hoşumuza gitmiyor
Bizim oğlan evliya çelebi diyor eşimgezmeyi seviyoruz napalım
Bende öyleyim yaaa evde çok sıkılmaya başladım hep gidelim gezelim istiyorum bugünde evde kaldım yine eşim gitti yarın sabah gelecekmiş iyice patlayacam salı günü beni geriyor o günü bir atlatmak istiyorum hayırlısıyla :18::18::18:
asude bu arada 20 eylül ne işsen de mi sezeryan
Bende öyleyim yaaa evde çok sıkılmaya başladım hep gidelim gezelim istiyorum bugünde evde kaldım yine eşim gitti yarın sabah gelecekmiş iyice patlayacam salı günü beni geriyor o günü bir atlatmak istiyorum hayırlısıyla :18::18::18:
evet canım daha önceden ameliyatım var yumurtalık ameliyatı o yüzden sezeryan ama epidural olacağım nasip olursa
bende epidural istiyorum
peki neden 20 eylül
amanda aman ece kızın canımı sıkılmış
tatlım inşallah salı gününü hayırlısıyla atlatacaksın...ondan sonra bak gör tatlı kızınla nasılda gezeceksiniz
allah yardımcın olsun canım
bi bakmışsın geçmiş bize yazıyosun atlattım diye
canım herşey iyi olacak eminimmmm................
olmaz asude daha benim evliliğimin 1. yılı bile dolmadı düşün artık hem utanırım hem çok korkarım
kocam da izin vermez
zaten ben doğumdan korkuyom diye kocişe sezeryan olayım diyodum oda yok normal olsun diyodu
şimdi işte yarın sabah gelince çatı ,matı,dam,teras ne varsa anlatcam
eminim sezeryan ol dicek
Anammm korkutma adami kiz,benimki de askim sen cok guclusun,kesim dogurursun diyo surekli,anam bende korkmaya basladim ama yaaaa,yigitlige nolcakkk:)))
yiğitlik kocalarda kalsın
biz epidural olalım canım
ASUDE
Canım siz yatağı istikbalden mi alacaksınız? Karyolalarımız aynı seninle görümcem aldı şimdi de yatağını alacak işte odayı düzenlediğimizde
anladım canım
hayırlısı olsun
o zaman ilk sen pıtlatcan
canım niyetimiz o yönde ama bide şöyle bi durum var...gittiğim hastanenin çocuk doktoruna gittim geçen kontrolde ben ıslak mendil hakkında konuşmak için gitmiştim baktım adam yumuşak yüzlü ne varsa aklımda sordum...yatak konusunu sorduğumda bana kendi bebeklerinden örnek verdi ve yumuşak yün yada pamuk yatakta yatırın dedi...en azından 3 yaşına kadar yarı ortopedikte olsa yatırmayın dedi şimdi düşünüyorum valla ne yapsak diyeçocuğun vücudu yatağın şeklini değil yatak ocuğun vucudunun şeklini almalı sarmalı falan dedii tereddütteyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?