canım niyetimiz o yönde ama bide şöyle bi durum var...gittiğim hastanenin çocuk doktoruna gittim geçen kontrolde ben ıslak mendil hakkında konuşmak için gitmiştim baktım adam yumuşak yüzlü ne varsa aklımda sordum...yatak konusunu sorduğumda bana kendi bebeklerinden örnek verdi ve yumuşak yün yada pamuk yatakta yatırın dedi...en azından 3 yaşına kadar yarı ortopedikte olsa yatırmayın dedi şimdi düşünüyorum valla ne yapsak diyeçocuğun vücudu yatağın şeklini değil yatak ocuğun vucudunun şeklini almalı sarmalı falan dedii tereddütteyim yani
Anammm korkutma adami kiz,benimki de askim sen cok guclusun,kesim dogurursun diyo surekli,anam bende korkmaya basladim ama yaaaa,yigitlige nolcakkk:)))
yiğitlik kocalarda kalsın
biz epidural olalım canım
Benim hastane epidural yapmiyomus maalesef,halbuki normal olmazsa epidural olurum diye dusunmeye baslamistim(
kızlar bu arada göbüş büyüdükçe göbek deliği dışarı doğru çıkarmış
var mı bu duruma gelen ben çok merak ediyorum bazen bakıyorum sanki o göbek çukuru dolmak üzerebazen elim gidiyo oynuyorum
Kızlar benim idrar tahlilimde bişey çıktı iltihap varmış antibiotik yazdı doktorum korkarak içiyorum şimdi ama galiba iyi de geliyor daha rahat idrarımı yapıyorum bi de akıntım koyu kıvamdaydı kokusu var mıydı koklamamıştım ama 5 gün içecekmişim hiç kullanan olmuş muydu aramızda?
Benim ice donuk oldugu icin disari cikacagini zannetmiyorum ama gobek deligi denen bisi kalmadi nerdeyse,minik bir delik sadece....
İyi güzel söylemişte nereden bulucaz öyle yünlü pamuklu yataklar hem pamuğa da çok laf söyleniyor al bi de burdan yakkkkk
Kızlar benim idrar tahlilimde bişey çıktı iltihap varmış antibiotik yazdı doktorum korkarak içiyorum şimdi ama galiba iyi de geliyor daha rahat idrarımı yapıyorum bi de akıntım koyu kıvamdaydı kokusu var mıydı koklamamıştım ama 5 gün içecekmişim hiç kullanan olmuş muydu aramızda?
o doktor aynı annem gibi düşünüyomuş
ben beşiğin içine ortopedik yatak aldım ama annem o yatağın üzerine yumuşak yün bi yatak daha yapıcak
çocuk için çok rahat olur dedi
ben de onu dinledim
valla bişey dedi adını ama bilmem ne kültürü müymüş neymiş dedim havuzdan kapmış olabilir miyim yok dedi zaten bi kere girmiştimBen iltihap cikinca tek seferlik bi toz antipiyotik ictim sonra da gecmisti,bilmiyorum ayni sey mi??
evet tatlım yaa bide organik falan dedi iyice düşünce aldı beni :44: o kadar çok şey anlattı ki zaten kafam karıştı
valla tatlım bende sana ne zamandır sormayı düşünüyordum sen ne dersin falan diye :26:
canım ben amoklavin kullandım hemde 15. haftamda çok şükür bişey olmadı...doktorum bana o zman demişti vücudundaki iltihap inan bana bu ilaçtan daha zararlı ve bebeğine etki eder demişti...bende hemen içtim çok şükür bişey olmadı sende hiç endişe etme..
Eşimi aradım ben hiç iyi değilim diye.. Yanına çağırdı beni.. Gittim işinden ettim adamı.. Gedik gezdik yemek yiyip eve geldik. Ortalığı topladık beraber. Canım sıkıldı yine. Eve giince basıyolar bana anladım benOffffff sıkıldım vallaaa yaaaaaa :S Benim gibi olan yok mu??
bende sıkılıyorum hemde çokkkkkk ama napim bu sıcakta dışarıda çıkılmıyor
ben hamılelıgım boyunca yanı su ana kadar 2 kere antıbıyotık ıdrar yolu enfeksıyonundan 1 kerede gebelık mantarından fıtıl kullandım oda antıbıyotıktı yanı hıc korkma derım ben cunku mıkrop bebege bulasırsa daha kotu olurmus o yuzden rahat rahat kullan ıdrar yolu enfeksıyonuda kaslarımız gevsedıgınden hamılelıkte sıkca raslanırmıs
valla bişey dedi adını ama bilmem ne kültürü müymüş neymiş dedim havuzdan kapmış olabilir miyim yok dedi zaten bi kere girmiştim
Ben istikbalden alıcam işte biotech olandan bulamam istesem de yünlü yataklardan istikbalde iyidir sonuçta hem ölçüler bire bir uyuyor bizim karyolaya
Benimkinin adı Duocid 375 ik sabah akşam içiyorum dedeiğin gibi ilaç kullanmadan geçmezmiş içerde iltihap olması daha kötü olurmuş temizlenmesi şart mecbur içicez
yün bir yatak diktir yorgancıda canım , ince bişey olursa istikbalin üstüne koyarsın, hem kışın sıcacık yatar minik ece , yorgancılar yokmu oralarda? buralarda tek tük var sanırım , arayıp bulmak lazım
yün bir yatak diktir yorgancıda canım , ince bişey olursa istikbalin üstüne koyarsın, hem kışın sıcacık yatar minik ece , yorgancılar yokmu oralarda? buralarda tek tük var sanırım , arayıp bulmak lazım
ya gene aklıma geldi , bana hiç idrar tahlili filan yapılmadı mantar var die doğru çıkmazmış , fitil kullandım mantar geçti yine yapılmadı , şimdi gene mantar başladı , gidicem gene mantar var die yapmicak , ya bendede varsa enfeksiyon, belirti yok bende ama belirtisizde oluyomuş , offf kafama takıldı şimdi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?