2012 Ekim Anneleri

İyi güzel söylemişte nereden bulucaz öyle yünlü pamuklu yataklar hem pamuğa da çok laf söyleniyor al bi de burdan yakkkkk

kızlar bu arada göbüş büyüdükçe göbek deliği dışarı doğru çıkarmış

var mı bu duruma gelen ben çok merak ediyorum bazen bakıyorum sanki o göbek çukuru dolmak üzere bazen elim gidiyo oynuyorum

Kızlar benim idrar tahlilimde bişey çıktı iltihap varmış antibiotik yazdı doktorum korkarak içiyorum şimdi ama galiba iyi de geliyor daha rahat idrarımı yapıyorum bi de akıntım koyu kıvamdaydı kokusu var mıydı koklamamıştım ama 5 gün içecekmişim hiç kullanan olmuş muydu aramızda?

Benim ice donuk oldugu icin disari cikacagini zannetmiyorum ama gobek deligi denen bisi kalmadi nerdeyse,minik bir delik sadece....

Ben iltihap cikinca tek seferlik bi toz antipiyotik ictim sonra da gecmisti,bilmiyorum ayni sey mi??

Benim ice donuk oldugu icin disari cikacagini zannetmiyorum ama gobek deligi denen bisi kalmadi nerdeyse,minik bir delik sadece....

arkadaş söyledi bende her gün merakla bakıyorum çıkmış mı diye
birde 2 hafta önceye kadar göbek deliğinin üstünde altta oluşan o kahverengi çizgiden yoktu şimdi oluşmaya başlamış çok garip ya

İyi güzel söylemişte nereden bulucaz öyle yünlü pamuklu yataklar hem pamuğa da çok laf söyleniyor al bi de burdan yakkkkk

evet tatlım yaa bide organik falan dedi iyice düşünce aldı beni :44: o kadar çok şey anlattı ki zaten kafam karıştı

valla tatlım bende sana ne zamandır sormayı düşünüyordum sen ne dersin falan diye :26:

canım ben amoklavin kullandım hemde 15. haftamda çok şükür bişey olmadı...doktorum bana o zman demişti vücudundaki iltihap inan bana bu ilaçtan daha zararlı ve bebeğine etki eder demişti...bende hemen içtim çok şükür bişey olmadı sende hiç endişe etme..

o doktor aynı annem gibi düşünüyomuş
ben beşiğin içine ortopedik yatak aldım ama annem o yatağın üzerine yumuşak yün bi yatak daha yapıcak
çocuk için çok rahat olur dedi
ben de onu dinledim

canım bizde öyle düşünüyoruz babanneye söyleyeceğiz yapsın göndersin bize

ben hamılelıgım boyunca yanı su ana kadar 2 kere antıbıyotık ıdrar yolu enfeksıyonundan 1 kerede gebelık mantarından fıtıl kullandım oda antıbıyotıktı yanı hıc korkma derım ben cunku mıkrop bebege bulasırsa daha kotu olurmus o yuzden rahat rahat kullan ıdrar yolu enfeksıyonuda kaslarımız gevsedıgınden hamılelıkte sıkca raslanırmıs

Ben iltihap cikinca tek seferlik bi toz antipiyotik ictim sonra da gecmisti,bilmiyorum ayni sey mi??
valla bişey dedi adını ama bilmem ne kültürü müymüş neymiş dedim havuzdan kapmış olabilir miyim yok dedi zaten bi kere girmiştim

Ben istikbalden alıcam işte biotech olandan bulamam istesem de yünlü yataklardan istikbalde iyidir sonuçta hem ölçüler bire bir uyuyor bizim karyolaya

Benimkinin adı Duocid 375 ik sabah akşam içiyorum dedeiğin gibi ilaç kullanmadan geçmezmiş içerde iltihap olması daha kötü olurmuş temizlenmesi şart mecbur içicez

bende sıkılıyorum hemde çokkkkkk ama napim bu sıcakta dışarıda çıkılmıyor

bende sıkılıyorum hemde çokkkkkk ama napim bu sıcakta dışarıda çıkılmıyor

Bende camları kapadım klima açtım çok sıcak ev bi de sivriler giriyor sinir oluyorum gece raid mat takıyoruz fişe yoksa vızır vızır kulagıma giriyor yiyiyor bizi

idrar yolu enfeksiyonu için hangi fitili verdi ? sadece fitilmi verdi yoksa hapla berabermi kullandın ? birde bana mantar için tek 2 tane fitil vermişti , sanadamı aynısını verdiki ?

yün bir yatak diktir yorgancıda canım , ince bişey olursa istikbalin üstüne koyarsın, hem kışın sıcacık yatar minik ece , yorgancılar yokmu oralarda? buralarda tek tük var sanırım , arayıp bulmak lazım

ben aynını yapmayı düşünüyorum...daha sonra büyüyünce kaldırırım yine istikbalde yatar diyorum...kız sen benden çok yaşayacaksın ben yazacaktım sen yazmışsın

ya gene aklıma geldi , bana hiç idrar tahlili filan yapılmadı mantar var die doğru çıkmazmış , fitil kullandım mantar geçti yine yapılmadı , şimdi gene mantar başladı , gidicem gene mantar var die yapmicak , ya bendede varsa enfeksiyon, belirti yok bende ama belirtisizde oluyomuş , offf kafama takıldı şimdi :44:

yaaa ne bilim ben hiç görmedim yorgancı buralarda kaldı mı öyle yapan yerler sanmıyorum yine bi gözüm açık olur ama zor yani bulmam

yaptır mutlaka idrar testini canım ben şeker yüklemesi yaptıracağım gün hem kan hem idrar testi yaptırdım bak iltihap çıktı şimdi tedaviye geçtik sende de bişey varsa ertelemiş olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…