2012 Ekim Anneleri

ben aynını yapmayı düşünüyorum...daha sonra büyüyünce kaldırırım yine istikbalde yatar diyorum...kız sen benden çok yaşayacaksın ben yazacaktım sen yazmışsın

aklın yolu bir tatlım eskiler hala vazgeçmiyor o yün yataklardan , pamuk yastıklardan ama şimdi pamuklar tehlikeli en iyisi yün gene sanırım

bana masa lazım kızlar balkon için küçük birşey düşünüyorum fazla yer kaplayıp daraltmasın balkonu , hangi sitelere bakmam lazım ?

bana masa lazım kızlar balkon için küçük birşey düşünüyorum fazla yer kaplayıp daraltmasın balkonu , hangi sitelere bakmam lazım ?

tekzene bak canım yeni aldı eşim ordan gayet güzel...üstelik kargo ücretsiz ve gayet sağlam getirdiler

yaptır mutlaka idrar testini canım ben şeker yüklemesi yaptıracağım gün hem kan hem idrar testi yaptırdım bak iltihap çıktı şimdi tedaviye geçtik sende de bişey varsa ertelemiş olma

yaptıriyimde bu mantardan dolayı doğru çıkmaz dio doktorum , bi bendemi var bu mantar anlamadım , ilaç kullandım ama gene başladı bu ara

geçmesi zor oluyor mantarın üfff yaaa nerden kapıyorsak mikropları bilemiyorum

bu mantar sürekli akıntı olup hep nemli olduğu için oluyo canım gebelikte malesef , ilaç kullanınca geçiyor gibi ama akıntı devam ettiği için gene oluyor , erkeklerin hiç böyle dertleri yok ne güzel , kukunmu var derdin var

kızlar sıze bışı sorcam eşimin amazon dıye bır sıteden alalım alcaklarımızı dıyor amerıkaya ait bı sıte fakat esımın oraya kargo ucretsız gıdıyormuş bı bılgınız varmı bu sıte hakkında çok guzel şeyler var bayıldım

canım bence kilosuna fazla takılma benim kızımda 25+4 te 805gr çıktı bende zeyıf dedim dr gayet normal merak etme dedi kızım 3400 doğmuştu dr buda 3200 3400 arası doğar dedi sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil...
çok sevindim , azmin zaferi yani :)) ne yalan söyliyim ben duramam asla küs içim içimi yer , mahfolurdum herhalde , inşallah birdaha yaşamazsın sende bebeğinde böyle tatsız durumlar

saol canım allah razı olsun küslük iyi olmasada malesef ara ara yaşıyoruz bunları((

slm canim ben ingilterede yasiyorum ve bu siteden cok alisveris yapiyoruz hem almanyadan hem ingiltereden.iciniz rahat ederek kullanabilrsiniz.guvenli ve buralrda buyuk bir site.cok alisverislerde offlarida oluyor

canım bende aynı evhamları yaşıyorum...yola çıkma fikri beni ürkütüyor evimden ,doktorumuzun olduğu şehirden uzaklaşmak istemiyorum korkuyorum işte

Bu arada cicilerinizi güle güle kullanın

ben bir düşük yaşadım ya gözüm gibi bakıyorum kayınvaldeme göre herkes çocuk doğuruyo kimseninkine birşey olmuyo biz çok üstüne düşüyormuşuz varsın öyle desin ben içimin rahat ettiği gibi yaparım gittiğim yerde ya birşey olursa ne yaparım diye gitmiyorum napalım kızım için değer diyorum doktor burda eşim burda bana birşey olmaz :) Allahın izniyle tabi.

allah zayıf ebeler nasip etsin die dua edelim o zaman , bide onların tombul eli girecekse vay halimize , gerçi benim doktorda tombik sayılır , bu gidişimde ellerine bakiyim bi

yaaa ne bu doğum hikayelerinden açtınız konuyu önce şimdi çatı muayenesine geldiniz ürkütüyorsunuz kızlar :) normal olsun diye düşünüyorum bende doğumu tabi sonra belli olur şimdi erken sanırım. siz öyle diyincec doktorumu düşündüm kadın çok ince kibar biri elleride incecik ebe yaparsa otombul birşey işte ona gerek kalmaz umarım off hamile kalmak neyse de bu işler kasıyo insanı Allah bir yoluna koymuştur heralde inş hepimiz iyi insanlara denk geliriz aminnnnnnnnnnn

bende bugün eşimin iş yerine gittim aramadım süpriz yaptım hayırdır diyo sıkıldım evde dedim hoş orda da sıkıldım ama evden daha iyi geçti arada kaçıyorum. hele şu birkaç gündür acayip huysuzluğum üstümde eşim soruyo neyin var canım sıkılıyo diyorum ne yapalım diyo birşeyde bulamıyorum genel bir monotonluk yaşıyorum sıcaklardan vakit geçmiyor ondan sanırım anlamadım

aynen yaaaaa..... havalardan. offf bir ugras edinmek gerek. ben ne guzel hergun yuruyus yapiyordum. oda kalmadi artik. aksamlari cikiyoruz ama oda her aksam olmuyor. esim yorgun oluyor.... ben simdi spora baslamayi dusunuyorum evde :)

günaydın kızlar sanırım haklısınız ben üşütüm midemi gecelikle yatıyorum hala akıllanmadım akşam hem atlet giydim hemde polar pijama altıbugün iyiyim çok şükür bide eşim yarın gelecek inşallh heyecandan uyuyamadım

günaydınlar.kızlar bende 3 gündür mide bulantısı var bazen sabah bazen akşam tutuyor anlamadım gitti

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
valla ben çırılçıplak yatıyorumvantilatörde çalışıyor balkon kapısıda açık oluyor yoksa uyumak ne mümkünnnnn

allh korusun eve hırsız filan girse ne yaparım öyle bilmiyom incecik bir çarşafla popoşu kapatıp uyuyorum eşime tembih ediyom açılınca sende ört görürsen diyeee antalya yanıyorrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…